2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

34.haftadayım.15 kılo almışım bebeğim sadece 2 kilo...iyimi sizce bebeğimin kılosu...

Son düzenleme:
Sağol manik arkadaşım ama çok da fit sayılmam. 64'le hamile kaldım çünkü. Şuan 71'im.
Bugün doktor kontrolü vardı. Bebeğin kilosu 2350 olmuş. Doktor "Normal hamilelik haftasına göre (34 hft) normal ama boyu çok uzun, bu kilonun çoğunu kemiğin oluşturduğunu düşünürsek kilosu düşük dedi. Yemem gereken herşeyi yiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Canım sıkıldı..

Canım üzülme bebeklerin gelişimi bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliyomuş seninki de durumu toparlar inş. canını sıkma.

ceviz, fındık,fıstık, yumurta,balık bebeğe en çok bunlar kilo aldırıyor son ay bunlara yüklen canım

Kızlar ya bende tam tersi bebiş çok kilo almasın doğumu kolay olsun istiyorum normal doğum yapmak istediğim için 35. haftanın sonunda 2600 idi doğuma kadar 3200-3300 olur dediler ben daha fazla olmasından korkuyorum ve ben çiçeğin dediği gibi yumurta ve ceviz çok yiyorum :26:

Canım üzülme bebeklerin gelişimi bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliyomuş seninki de durumu toparlar inş. canını sıkma.

İnşallah canım, bozdu moralimi bi kere.. Şimdi deli gibi araştırıyorum ne yiyebilirim diye.

ceviz, fındık,fıstık, yumurta,balık bebeğe en çok bunlar kilo aldırıyor son ay bunlara yüklen canım

Tamam canım sağol, hepsini yazdım bi kenara. Bir kaç yerde pekmez diye de okudum, onuda deneyeceğim. Gebelik kaşıntım yüzünden yumurta yasaktı ama maşşallah bir süredir kaşıntım yok, bu sabah ilk yumurtamı da yedim. Hırs yaptım, 24 ocaktaki kontrole bebişimi toparlayıp götürmek istiyorum Ben elimden geleni yapayım da, yine de kilo almazsa genetik diyebileyim (Bende 2800 doğmuşum) Gerçi babası 5 kilo doğmuş o ayrı :) ama bana benzeyecek bu konuda galiba.

Hamile kaldığım kilo 94 kg
Şükürler olsunki 9. aya girdiğimde kilom 97,9
yani hamileliğim boyunca 3,9 kg almışım sadece:)

gözdecim ben aldığım kiloyu söyleyimde için rahatlasınn

taaamm 14.5 kilo almışıımmmm oda şimdilik dahada alıcam işte

44.5 kiloydum şimdi 59 kiloyumm ohh ohh suyundanda koyy

ilk 3 ayda 3 kilo verdim
önce onları aldım üzerinede 4 kilo
ama sonuçta hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlayım :))

Hamile kaldığım kilo 94 kg
Şükürler olsunki 9. aya girdiğimde kilom 97,9
yani hamileliğim boyunca 3,9 kg almışım sadece:)

tebrik ederim canım. şu gebelerin kilo durumuna bakayım dedim, çok güzel bir başlık açmışsınız. ben şu an cuma zayıflama yarışması ile kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. hamile olunca da böyle bir forumda inşallah düzenli paylaşımlarda bulunup kontrollü kilo alıcam.

allah sağlıklı doğum nasip etsin hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…