canım sakın uygulama valla yarım dünya olursun:)
34 haftalığım 10 kılo almışım
bugün doktordan geldik kzıımla 35. Haftamız bitti 36 ya girdik bugün ve toplamda 9 kilo almışız.bu ay 2 kilo almışım 1 kilosu zaten bebişe gitmiş çok sevindim.
34.haftadayım.15 kılo almışım bebeğim sadece 2 kilo...iyimi sizcebebeğimin kılosu...
33+2 deyiz 57 kiloyum oğlumda 2 kiloyu geçmiş
33+2 deyiz 57 kiloyum oğlumda 2 kiloyu geçmiş
Bebişin gayet normal kilodaBende şuan 33+5 teyim geçen hafta 1900'dü bebiş. Pzt. yeni kontrol var, bakalım ne kadar oldu :)
Biz toplamda 7 kilo aldık.
Sağol manik arkadaşım ama çok da fit sayılmam. 64'le hamile kaldım çünkü. Şuan 71'im.
Bugün doktor kontrolü vardı. Bebeğin kilosu 2350 olmuş. Doktor "Normal hamilelik haftasına göre (34 hft) normal ama boyu çok uzun, bu kilonun çoğunu kemiğin oluşturduğunu düşünürsek kilosu düşük dedi. Yemem gereken herşeyi yiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Canım sıkıldı..
Sağol manik arkadaşım ama çok da fit sayılmam. 64'le hamile kaldım çünkü. Şuan 71'im.
Bugün doktor kontrolü vardı. Bebeğin kilosu 2350 olmuş. Doktor "Normal hamilelik haftasına göre (34 hft) normal ama boyu çok uzun, bu kilonun çoğunu kemiğin oluşturduğunu düşünürsek kilosu düşük dedi. Yemem gereken herşeyi yiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Canım sıkıldı..
Canım üzülme bebeklerin gelişimi bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliyomuş seninki de durumu toparlar inş. canını sıkma.
ceviz, fındık,fıstık, yumurta,balık bebeğe en çok bunlar kilo aldırıyor son ay bunlara yüklen canım
Hamile kaldığım kilo 94 kg
Şükürler olsunki 9. aya girdiğimde kilom 97,9
yani hamileliğim boyunca 3,9 kg almışım sadece:)
ilk 3 ayda 3 kilo verdim
önce onları aldım üzerinede 4 kilo
ama sonuçta hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlayım :))
Hamile kaldığım kilo 94 kg
Şükürler olsunki 9. aya girdiğimde kilom 97,9
yani hamileliğim boyunca 3,9 kg almışım sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?