2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

cok sekersınızzzz kıslarr...ben henuz 1 kılo aldım 52 ıle basladım..oyle dusunmeyın hepımız verırız ıstersek..ben asırı derecede tatlıcıydım ama hamılelıkte cıkolatadan tıksındım resmen ıyyy ıcım kalkıyor gorunce ve herkes sok oluyor cunku delı gıbı cıkolata yerdım ıstahım fecı acık bırde tatlı yesem kesın cok kılo alırdım..olsun alsakta verırız elımızde sonucta

ben hiç söylemiym kilomu o zaman :)))))
ama öyle heryerim almadı sanki
yüzüm yayıldı:)))))))
bi de karnım aslında 4 kilo olmamalı ama basküle göre 4 kilo:)))
ben heryerim şişer diye düşünürdüm sadece karnım büyüsün kilo o olsun çabuk gider:)))))
4 şimdiden aldım
2 haftada 1 kilo alsam 14-15 kiloyla biter gibi
amaaaan bi kere de şişko olıym zayıflarım sağlıkla doğsun da

aynen oyle tatlımm hıc dusunme lutfen bosverrrrr....emın ol verırsın..bebıs saglıklı beslensın buyusunde..

aynı ben 52 ile hamile kaldım 1 kilo aldım tam bir çikolata canavarıydım hamileliktede tiksinmedim ama aramaz oldum:) buda bizim şansımız sanırsam:)

bende 5 kilo aldım şimdiye kadar.aslında eskiye göre çok fazlada yemiyorum ama anlayamadım sanırım kan hapı ve vitaminde kilo aldırıyormuş.inşallah doğuma kadar en fazla 15 kilo alırım.napalım yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun ve doğsun.

19+3 teyim 4 kilo aldımm daha da alıcam korkuyorumm kilo kolay alan vermesi zor bir bünyem var :(((((

bi kilo meselesi canımı sıkıyor
dün gece rüyamda doğum yapıyordum doğumdan hemen sonra karnım dümdüz dü zemuszemus

16+1 deyim ilk 3 ay iştahsızlıktan dolayı 3 kilo verdim henüz hamile kaldığım kiloya dönemedim inşallah daha sonra aşırı bir kilo artışım olmaz

canım merhaba bende bır ben varım heralde hızlı kıloyla gıden dıodum. Bende ayda 1 kılo alıorum 4 ay oldu sımdı bole gıderse sonum ne olur bılmıorum ama olsun kuzucum ıcın herseye deger. Bu arada aynı gıdıoruz senle sat ımız aynı

Saol eskişehirlim :ecrin_bebek: Sonunda gösterdi kendini bizimki. Aslında ben de 4 kilo aldım. Bulantı kusmalar nedeniyle kilo 3 kilo vermiştim. Verdiği kiloları geri aldım artı 1 kilo :)) Dr um her ay 2 kilo almamı söyledi. :1rolleyes:

kiloda rekor hala bende sanırım 5 ay bitti 7 kilo aldım bakalım sonumuz ne olacak...

20. haftada 1 kilo ama bu bir kiloyu son iki haftada aldım.Herhalde her hafta yarım kilo almaya başlayacağım

Yeşim rekor ikimizde :)

Ben de 7. kiloyu aldım :) Ama hala karnım oglumdaki gibi degil. Kimse 6. aya girdiğime inanmıyor :)

5 kiloda bende suan
ama hamile olduğumu bilmiyenler az biraz kilo almısısn diyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…