- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.101
yoğurdu kendi başına yada meyveli çok güzel yiyo da yemeğin içinde sevmiyo tam sıpa nerden biliyon sen.
yoğurdu kendi başına yada meyveli çok güzel yiyo da yemeğin içinde sevmiyo tam sıpa nerden biliyon sen.
benimkide sıpa da ordan....
evet ya benim kızım baba aşığı...kapıda görünce nasıl çıpınıyo kucağımdan düşecek..kıpır kıpır böyle...kıkırdayarak cilve yapıyo..
bende çıkıyorum canım yarın grşz inş
uyumuyo uyumuyo tükendim artık gecede 7 8 defa kalkıyo emzirip uyutuyorum gece biberonu emziği ağzına almıyo emzirmek dışında uyutmaya kalkarsam en az 2 saat sonra uyuyor ne yapıcağımı şaşırdım artık uykusuz olduğum için sinirli de oluyorum artık acil çözüm bulmam lazım
aklımdayken unutmadan sorayım
çorbalara sarımsak ilave ediyormusunuz
incişahın etmişti sanırım yemişti bebeği
dün esra erol da katıyomuş öyle söyledi
ben hiç eklemedim
ekleyen varmı eklemek lazım mı artık:44: ???
evet ya benim kızım baba aşığı...kapıda görünce nasıl çıpınıyo kucağımdan düşecek..kıpır kıpır böyle...kıkırdayarak cilve yapıyo..
bende çıkıyorum canım yarın grşz inş
cnm daha öncede söylemiştim ben olsam kesinlikle izin vermem çünkü çok yakınımda şahit oldum bu olaya görümcemin çocukları arasında 1 buçuk yaş var o zaman büyük kıskanmasın üzülmesin diye babanne alıp alıp gitti çocuk 11 yaşına geldi hala daha aşamadı durumu...hala kardeşini kabul etmiyo yürüdüğü yolda vuruyo ittiriyo zarar veriyo yani..bence kesinlikle izin verme ağlasın ağlasın dursun kabullenmek zorunda.. ben geçenler mehmetin ihtiyacı vardı 2 kazak 2 pantolon aldım,pazar günüde kardeşimle alışveriş yapmaya gittik baktım lwc indirimde baya da uygun fiyatlar bi mehmete bi zülale hırka aldım bide zülal için eşofman altı aldım.neyse geldik bu arada bu sene 2 tane eşofman takımı hediye geldi mehmete kaliteli güzel şeyler...bi çekmece dolusu eşofman var evde başladı bizimkisi bana neden almadın benimde yok anlatıyorum oğlum senin bir sürü var zülalin ihtiyacı vardı hep onu giyiyor küçük olduğu için çok kirletiyor ne dediysem durmuyo ha bire söylüyo bişeyler bende dedim ki mehmet bak oğlum hepinizin zaman zaman ihtiyaçları farklı olabiliyor ben her aldığımdan 2 tane alamam geçen senin ihtiyacın olan kıyafetleri alırken zülale almadım çünkü ihtiyacı yoktu şimdi onun ihtiyacı var senin yok dedim sonraikna oldu..konuşarak buluyorum ben çözümü...ama seninki biraz daha küçüktü dimi..bunlar olcak cnm kardeş kıskançlığı her ailenin sorunu ama bizde hiç yokken birden bire çıktı ben ona anlam veremedim...yoksa normal karşılıyorum aslında,olaylardan kaçmak yerine üstüne gitmeliyiz bence
günaydınn bugün çok mutluyum kızlarr 1 kilo daha vermişim sabah tartıldım nasıl sevindim regl olmadığım için baya bi durmuştu kilo vermem bu bana acaip moral oldu dün mevlüt vardı ordakilerde dedi baya bi zayıflamışsın diyeeçok acaip azim oldu banaa
en çok babb baa diyorlar sanırım bebişler
mamm maa dedddeee
bide çığlık atıyo henüz anne demedi
poposunu kaldırıyo bacakalrı dikiyo emekleme pozisyonu alıyo ama kolları atamıyo ileri geri yapıp pat kendini göğsüünün üstüne atıyo böyle ilerliyo şimdilik
10 gün önce gel gel yapmayı öğrenmişti şimdi hiç birşey yapmıyo tembel oğlum benım ben yapınca da gülüyo sıpa
birkaç gündür de kulağımdakı küpeye taktı sürekli onu almak istiyo yırtcak kulağı mı bigün evde çıkarmak lazım
aklımdayken unutmadan sorayım
çorbalara sarımsak ilave ediyormusunuz
incişahın etmişti sanırım yemişti bebeği
dün esra erol da katıyomuş öyle söyledi
ben hiç eklemedim
ekleyen varmı eklemek lazım mı artık:44: ???
bu arada ben havuç da vermiyorum artık..patates ve pirinç gibi o da kabızlık yapıyormuş..
karlı bir istanbul sabahından mrb 1 haftadır giremiyodum bende sezeryanla doğum yaptım 40.cı gün spiral taktırdım 2 aydırda ara ara lekelelenme gibi oluyo çok az emzirmeye devam ediyorum egemende arada ba ba demeye başladı ağlaması değişti dudaklarını birleştirim mmmmm sesler çıkarıyo bizimki yüz üstü yatmayı hiç sevmediği için emekleme yok yürüttüğümüz zamanda yürüteçteymiş gibi yapıyo bizimkide ayakta uyuyo 2 gün çok uykusu geldiğinde yatağında pışpışlayarak uyuttum bazende emerken uyudu sonra başaramadım sizinkiler nasıl uyuyor bizimkide bana çok düşkün baba işten geşince ben odadadyken oynuyolar odadan çıktığımı görmesin başlıyo ağlamaya
o zaman eşinle orta yolu bulmalısın cnm annen ne diyor bu konuya benim oğlum bi gün kalsa 2. ye annem evden soğumasın diye hadi oğlum evine akşam evinde yat sabah gel der küçük teyzemiz var 11 yaşında onu çok sever sabah gel oğlum sabah oynayın falan der senin ki ne diyor.ben de kesinlikle göndermek istemiyoum ama eşime göre anormal bi durum yok ortada
evham yaptığımı düşünüyo, dönüp dolaşıp evine gelecek diyo
geçen akşam saat 9 a kadar oyaladım; anneanne dedikçe oyunla filan unutturdum ona
ama akşam 9 da eşim seni dinlemiyeceğim artık dedi giydirdi çocuğu götürdü
yani önce eşimi ikna etmem lazım bu konuda
önümüzdeki hafta 1 haftalığına şehir dışına gidecek annemler
o zamana kadar kendi haline bırakmaya karar verdim
hg.bizimde gözü sürekli bende odadan çıkıyım basıyor çığlığıkarlı bir istanbul sabahından mrb 1 haftadır giremiyodum bende sezeryanla doğum yaptım 40.cı gün spiral taktırdım 2 aydırda ara ara lekelelenme gibi oluyo çok az emzirmeye devam ediyorum egemende arada ba ba demeye başladı ağlaması değişti dudaklarını birleştirim mmmmm sesler çıkarıyo bizimki yüz üstü yatmayı hiç sevmediği için emekleme yok yürüttüğümüz zamanda yürüteçteymiş gibi yapıyo bizimkide ayakta uyuyo 2 gün çok uykusu geldiğinde yatağında pışpışlayarak uyuttum bazende emerken uyudu sonra başaramadım sizinkiler nasıl uyuyor bizimkide bana çok düşkün baba işten geşince ben odadadyken oynuyolar odadan çıktığımı görmesin başlıyo ağlamaya
çok geçmiş olsun cnm..görülmez kaza işte artık biraz daha dikkatli olma zamanlarımız geldigünaydın hanımlar
dün doktor kontrolümüz vardı
tedaviye cevap verdiğini, ilaçları 2 hafta daha kullanmamızı söyledi
diyete de devam edeceğiz bu arada
kahvaltıya başlayabileceğimi söyledi, bugün ilk denememizi yapacağız
doktorun odasında bir de kaza atlattık
çocuğu sedyeden düşürdük
eşimle ikimizin gözü önünde yere yuvarlandı çocuk
bir anlık dalgınlığımızın sonucunda oldu ne olduysa
hemen röntgen istedi doktor; çok şükür bişey olmadı
ama oğlum çok korktu epey bi ağladı
günaydın arkadaşlar
sizinle birşey paylaşmak istiyorum
benim kızım herşeyden çok korkuyor
mesela hep beraber gülelim korkup ağlıyor
bebekliğinden beri hep korkaktı
mesela eşimle biz biraz yüksek sesle konuşalım korkar
dün elleri şap şap ayakları rap rap die bi oyun varya onu oynayacaktk
dizime otutturdum yüzüde bana dönük
elleri şap şap dediim ellerimi şaplatmadan daha
omuzlarını kaldırdı gözlerini kapattı başını ellerinin arasına aldıı
şok olduum anlatamam sonra elimi kaldırıyorum yine aynı hareketi yapıyor
eşim geldi bak dedim gösterdim napıyo ela böyle şiddet görüyomuş gibi dedi
biliyorum kayınvalidemle problemliyiz ama yapmaz eşimide benimde moralimiz bozuldu napıcam bilmiyorum dün oturdum sinirimden ağladım acaba sadece bi refklesmi
günaydın hanımlar
dün doktor kontrolümüz vardı
tedaviye cevap verdiğini, ilaçları 2 hafta daha kullanmamızı söyledi
diyete de devam edeceğiz bu arada
kahvaltıya başlayabileceğimi söyledi, bugün ilk denememizi yapacağız
doktorun odasında bir de kaza atlattık
çocuğu sedyeden düşürdük
eşimle ikimizin gözü önünde yere yuvarlandı çocuk
bir anlık dalgınlığımızın sonucunda oldu ne olduysa
hemen röntgen istedi doktor; çok şükür bişey olmadı
ama oğlum çok korktu epey bi ağladı
günaydın arkadaşlar
sizinle birşey paylaşmak istiyorum
benim kızım herşeyden çok korkuyor
mesela hep beraber gülelim korkup ağlıyor
bebekliğinden beri hep korkaktı
mesela eşimle biz biraz yüksek sesle konuşalım korkar
dün elleri şap şap ayakları rap rap die bi oyun varya onu oynayacaktk
dizime otutturdum yüzüde bana dönük
elleri şap şap dediim ellerimi şaplatmadan daha
omuzlarını kaldırdı gözlerini kapattı başını ellerinin arasına aldıı
şok olduum anlatamam sonra elimi kaldırıyorum yine aynı hareketi yapıyor
eşim geldi bak dedim gösterdim napıyo ela böyle şiddet görüyomuş gibi dedi
biliyorum kayınvalidemle problemliyiz ama yapmaz eşimide benimde moralimiz bozuldu napıcam bilmiyorum dün oturdum sinirimden ağladım acaba sadece bi refklesmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?