2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya benim kızım baba aşığı...kapıda görünce nasıl çıpınıyo kucağımdan düşecek..kıpır kıpır böyle...kıkırdayarak cilve yapıyo..
bende çıkıyorum canım yarın grşz inş

aynı dert bende de var uykusuzluktan çıldırmak üzereyim gündüzde ben uyuyamıyorum nenen böyle yapıyo anlamıyorum keyfide iyi hasta falan değil

kabızlık için bulduğum çare
benim oğlumda kabızdı 15 günlüktü kaka yapmayı bıraktı neler yaptım neler poposuna ılık pamuk tutarak kaka yaptırdım tam 3.5 ay hergün artık kendi yapmaz die düşünüyordum az ağlamadım. ek gıdaya geçince öğlen gibi ılık suya kuru kayısı koydum kahve fincanına ertesi sabah kaysının içinide sıyırarak kahvaltıdan önce içirdim 3 ay falan heralde hergün bu şekilde muntazam yaptı arada yapmazsa poposuna zeytinyağı sıkıyorm iğnesiz cam enjektörle ama artık kendi yapıyor kakasını bize çözüm oldu ama her bebek farklı

yok canım ben degildim ben koymadım hiç sarımsak
bu aralar hiç iştahımız yok zaten sadece emmek istio severek yediği şeyleri bile 1-2 kaşık alıp bırakyo
üst dişlerimizde geliyo sanırım

ya bi de bebekleriniz bir öğünde ne kadar yiyor
sildi süpürdü diyosunuz ya bütün kaseyimi bitiriyo yani?
bizimki iştahı olduğu zamanlarda küçük bi kasenin yarısını anca bitiriyo
yeni yeni alışıyo ek gıdalara
geçmi kaldım acaba alıştırmakta?
benimki ne zaman silip süpürecek tabağını???:44:

sorma ya benimkide aynı akşama kadar ben onun için cırpınıyorum gelince akşam baba o onun için sıpa tam

ben de kesinlikle göndermek istemiyoum ama eşime göre anormal bi durum yok ortada
evham yaptığımı düşünüyo, dönüp dolaşıp evine gelecek diyo
geçen akşam saat 9 a kadar oyaladım; anneanne dedikçe oyunla filan unutturdum ona
ama akşam 9 da eşim seni dinlemiyeceğim artık dedi giydirdi çocuğu götürdü
yani önce eşimi ikna etmem lazım bu konuda
önümüzdeki hafta 1 haftalığına şehir dışına gidecek annemler
o zamana kadar kendi haline bırakmaya karar verdim

karlı bir istanbul sabahından mrb 1 haftadır giremiyodum bende sezeryanla doğum yaptım 40.cı gün spiral taktırdım 2 aydırda ara ara lekelelenme gibi oluyo çok az emzirmeye devam ediyorum egemende arada ba ba demeye başladı ağlaması değişti dudaklarını birleştirim mmmmm sesler çıkarıyo bizimki yüz üstü yatmayı hiç sevmediği için emekleme yok yürüttüğümüz zamanda yürüteçteymiş gibi yapıyo bizimkide ayakta uyuyo 2 gün çok uykusu geldiğinde yatağında pışpışlayarak uyuttum bazende emerken uyudu sonra başaramadım sizinkiler nasıl uyuyor bizimkide bana çok düşkün baba işten geşince ben odadadyken oynuyolar odadan çıktığımı görmesin başlıyo ağlamaya

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

dün doktor kontrolümüz vardı
tedaviye cevap verdiğini, ilaçları 2 hafta daha kullanmamızı söyledi
diyete de devam edeceğiz bu arada
kahvaltıya başlayabileceğimi söyledi, bugün ilk denememizi yapacağız

doktorun odasında bir de kaza atlattık
çocuğu sedyeden düşürdük
eşimle ikimizin gözü önünde yere yuvarlandı çocuk
bir anlık dalgınlığımızın sonucunda oldu ne olduysa
hemen röntgen istedi doktor; çok şükür bişey olmadı
ama oğlum çok korktu epey bi ağladı

günaydın arkadaşlar
sizinle birşey paylaşmak istiyorum
benim kızım herşeyden çok korkuyor
mesela hep beraber gülelim korkup ağlıyor
bebekliğinden beri hep korkaktı
mesela eşimle biz biraz yüksek sesle konuşalım korkar
dün elleri şap şap ayakları rap rap die bi oyun varya onu oynayacaktk
dizime otutturdum yüzüde bana dönük
elleri şap şap dediim ellerimi şaplatmadan daha
omuzlarını kaldırdı gözlerini kapattı başını ellerinin arasına aldıı
şok olduum anlatamam sonra elimi kaldırıyorum yine aynı hareketi yapıyor
eşim geldi bak dedim gösterdim napıyo ela böyle şiddet görüyomuş gibi dedi
biliyorum kayınvalidemle problemliyiz ama yapmaz eşimide benimde moralimiz bozuldu napıcam bilmiyorum dün oturdum sinirimden ağladım acaba sadece bi refklesmi

gözün aydın zeytincim, devamı da hızla gelir inşallah

bizimki de aynı; emekleme pozisyonunu alıyo ama gidemiyo daha
yaylanıp duruyo öyle, ellerini öne atıp gitmeyi beceremiyo

ben soğan sarımsak ekliyorum çorbalarına
1 diş sarımsak, çok küçük bir soğanın da yarısını koyuyorum

bu arada ben havuç da vermiyorum artık..patates ve pirinç gibi o da kabızlık yapıyormuş..

canım havucun kabızlık yaptığını ilk kez duyuyorum
dün dokotr bana yiyebileceği besinler arasında havucu da söyledi
hatta ben tarhana çorbasını sordum verebilirmiyim diye; içine havuç ilave edebilirsin (tatlandırmak amaçlı) dedi bana

burda da lapa lapa kar yağıyor, bütün gece yağmış galiba kar tabakası baya kalınlaşmış
benim oğlum bazen emerek bazen de ayakta sallanarak uyuyor; genelde geceleri sallıyorum ayağımda
gündzleri emerek uyuyor
bizimki de bana çok düşkün birinin kucağındayken beni gödüğü an ağlamaya başlıyor
hemen atılıyor kucağıma gelmek için

o zaman eşinle orta yolu bulmalısın cnm annen ne diyor bu konuya benim oğlum bi gün kalsa 2. ye annem evden soğumasın diye hadi oğlum evine akşam evinde yat sabah gel der küçük teyzemiz var 11 yaşında onu çok sever sabah gel oğlum sabah oynayın falan der senin ki ne diyor.
hg.bizimde gözü sürekli bende odadan çıkıyım basıyor çığlığı
çok geçmiş olsun cnm..görülmez kaza işte artık biraz daha dikkatli olma zamanlarımız geldi

aa neden öyle yaptı ki efsun yapmaz cnm ya küçük bebeğe vurulur mu?hemde öle korkutucak kadar olsa bi yerlerinde izi falan olur morluk vs olur bence reflenkstir.olmazsa kayınvalidenede uygun bi dille söyle bakalım ne diyecek tepkisi ne olcak çok üzüldük falan de..

günaydın karlı ve soğuk bir günden....

dün zülale künye aldım isimli olanlardan bayılıyor takılara bilezik falan taktığım zaman gözü kollarında sallıyor hep bakalım yarın ne yapacak takınca süslü kızım benim

bi arkadaş sordum soğan sarımsak koyuyor musunuz diye ben soğanı ara sıra ama sarımsağı 1 diş genelde koyuyorum..

tebrik eden herkese çok teşekkürler....

papatyam gene kaka sorunu yaşıyosun galiba artık önercek bişeyde kalmadı cerraha gidicektin ne oldu..

limonu göremedimm nerelerde ki

ayy okuduklarımı unuttum
bugün mevlüt var ben oraya gidicem diyetisyenede gidemedim ya hava buz gitsem iyi olacaktı bende bu kadar

ben uykusuzluğa çözümü gündüz uykularını kısarak buldum kızlar akşam 6 dan sonra 12 ye kadar hiç uyutmuyorum o zaman uyansada gene bi 2 saat falan uyuyor..

günaydın hanımlar
yine huzursuz bi gece geçirdik önceki gün uyumuştuya dün uyumadı uyandı mızmızlandı ağladı 8 buçukta büyük keyifle uyandı gülücükler sanki gece ağlayan çocuk o değil nası neşeli
anlamadım noluyo vala

titiş geçmiş olsun canım alllah korumuş
artık dikkat te ediyoruz ama kaşla göz arası hopppp başka yerdeler

efsuuuuuuuuuuun
içim cızz etti ya
ama yapamaz öyle birşey herhalde k.validenden alırken nası davranıyo yada bırakırken ağlıyomu
onları takip olmazsa için rahat ettsin

yüksek sesten korkma benım oğlumda da var
şöle bi irkiliyo ağlıyo
özellıkle yabancı biri aniden böle bağırarak severse yapıyo ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…