- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.061
maşallah efsun kızına ne güzel ilerliyor allah nazarlardan korusun bizimki daha çok anneci gibi baba gelince biraz nazlanıyo şımarıyo falan sonra gözü hep bende ama ba ba ba ba babalıyo süreklimerhaba arkadaşlar günaydııınn desem daha doğru olurr
dün babamızın toplantısı vardı geç geldii elayı durduramadımm baabbbaaaaaaaa baaabbaaaaa nasıl ağıyor anlatamam oynuyorum şarkılar söylüyorum illede babbaaa telefon ediyorum babası konuşuyoo allahım dudağını büzüyoo bi ağlıyooo saat 11.00 da zor uyuttum bi saat ayağımda salladım
gece 2,00 de babbaaaa die ağladıııı gittim emzirdiimmm 5,30 da baabbbaaa diyee nasıl içini çeke çeke ağlıyoo eşim gitti aldı kucağına ela normalde uyanmaz emer yatar abasına sarılıyo nazlanıyoo oyun oynayalım dedi 6,30 kadar oynadılar da uyuduu benim kızım babasına aşıkk resmeen benim arkamdan ağlamıyo babası montunu giysin ağlıyor napalım artıkkk ikimizde aşığız babamızaa
bende önceden her kalktığında emziriyodum şimdi bazen su veriyorum bazen emziği veriyorum gece 2 veya 3 sefer emziriyorum böyle daha rahat ettim bende..humana gece çayı bize hiç fayda etmedi malesef zaten tadınıda sevmedi zülal vermiyorum bendeMerhaba
bu dis nasil bir seyse tum huylari aliskanliklari alt ust ediyor. her cocugun dis cikarma sureci farkli oldugu gibi her disinde cikma sureci farkli seyler yasatiyo. biz ilk disimizi cikardigimizda emmeme sorunu, idrar ve kakada olusan asit ve buna bagli olarak pisik ( bu pisige ne yaparsan ne surersen sur e vitamini, vazalin, zeytinyagi, cesitli cinko icerikli kremler vs vs hic bir sey etkili olmuyor 15 gun sonra kendiliginden azalmisti)
bugunlerde yine huyumuz gariplesti ve yine cok buyuk ihtimal dis. bu sefer memeye ve bana duskunlugu var ( resmen yapisik ikiz gibi dolasiyoruz bazen, gece uyandiginda hele kesinlikle babasina gitmiyo hatta o aldiginda susmuyo gozu kapali agliyo bagiriyo ben aldigimda aninda susuyo, benle uyumak istiyo hatta sarilip uyumak falan istiyo, simdilerde bunu asmaya calisiyoruz) . bi ara kaka ve cis asitlendi ama pisik olmadi. uyku desen en az 1 ay yedi bitirdi beni normalde gece uykusu guzel olan kizim hem 12 den sonra 1 2 de yatip hemde saat basi kalkmasi cok fenaydi. bende bi hevesle humananin gece cayini aldim. gece yatmaya yakin 100 ml e 1 tatli kasigi cayi koydum ilidiktan sonra verdim. saatler gecti bizimkinde tik yok'sonunda uyuttum derken bizimki yine ayni tas ayni hamam 2. gun yine ayni umudumu kaybetmistim esime sordum yine veriyim mi diye ( yani madem ise yaramiyo bos vere vermenin geregi yok dusuncesiyle) o da ver dedi. mass mass 3.gun ise yaradi galiba :) daha sonra 1 hafta devam ettim yavas yavas azaltmayi dusunuyorum hatta bugun vermedim 1 kere kalkti emdi yatti.
saat basi kalktigi zamanlarda surekli emmek istiyordu belkide biraz ben alistirdim bastan her kalktigimda meme vererek. aslinda buda cok yanlis direnmek gerekiyor en azindan cok israrci olurlarsa birinde verip digerinde vermemek lazim.ben acikiyo diye dusunuyordum ama doktorda gece yemege alismasin diyince bende aliskanlik olduguna kanaat getirdim. simdilerde son care emdiriyorum.
bende ilk başta düzenli olmuştum reglimi ama 1.5 aydır olmadım spiralde var bende ama gene de baya bi korktum dr emzirdiğim için böyle gecikmelerin normal olduğunu söylediicanım bende lokusa kanamam 65 gün sürdüüü bitti 3 gün sonra adet oldum ama korunmayı hiç ihmal etmediim çünkü doktorum sıkı sıkı tembihledi süt korumaz dediii emzirmek yumurtlamayı engelliyo die duymuştum ama kişiden kişiye değişiyo bende engellemedi hiiç biliyorum o günü çünküü çok korkuyorum walla hamile kalacağım diyee allahım olmayanlara hasretini çekenlere versiin ama her korunma yönteminde oldğu gibi kondomdada hamile kalma riski varmıl oda kader artıkk
ilk başlarda hızlı kilo alan bebekler bi dönem dururlarmış elada öyle bi dönemdedir belkicanımelada arada öle oluyor banyo yaptırıyorum uyusun diyee dhada cin oluyogözlerini kaşıyoo ayağımda sallıyorum bir saat tam yatağına koyucaam dönüyoo beeeeeee diyooo gülsemmi ağlasammı bilemiyorum bazen bizimde gaz sancımız oluyoo ama çok şiddetli değil benim kızımda babacı benim adım meme zaten artık kucağımdayken kendi eliyle açıyoo alıyo tutuyoo emiyooo arkasını dönüp oynuyoo benim kızım 2 aydır 10 kiloo canım almıyoda vermiyoda ama hiçde totosunun üstünde durmyoo şimdilerde emekleme çabası içindeee
cnm bende gündüz uykularından kısıyorum baya bi faydasını gördüm elhamdülillah inş bizimkilerde düzene girergünaydınnnnnnnnnnnn
dün biraz rahat uyuduk 10 buçukta yedirdim uykusu gelmişti çok zaten
bi yandan allahım yınemı uyumıcak yoksa korkusu yaşıyorum tabi
yatırdım yatağına verdim memeyi poposunu pışpışladım UYUDU
bizde çok şaşırdık
gece kalktı ama ama çok huysuzluğu yoktu 5 e kadar zaten hiç emzirmedim
su verdım
kucağada almadık bi o tarafa bi bu butarafa döndürdük
bizde uyuduk zaten kendı kendıne uyuyunca şaşırdık hemen yatalım dedik kalkar bu sıpa şimdi diye
rezene+papatya çayı içti o mu iyi geldi acaba kimyon koymadım çok acı yapıyo dıye
teyzesi kız değil
benım oğluşum var
benım ki biliyosun hiç uyumaz ilk defa böyle uyudu nazar değmesin de
normalde uykusu olsa bile uyumuyo huzursuzlanıyo
ağlanıyo kucakta gezıyoz