2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah efsun kızına ne güzel ilerliyor allah nazarlardan korusun bizimki daha çok anneci gibi baba gelince biraz nazlanıyo şımarıyo falan sonra gözü hep bende ama ba ba ba ba babalıyo sürekli
bende önceden her kalktığında emziriyodum şimdi bazen su veriyorum bazen emziği veriyorum gece 2 veya 3 sefer emziriyorum böyle daha rahat ettim bende..humana gece çayı bize hiç fayda etmedi malesef zaten tadınıda sevmedi zülal vermiyorum bende
bende ilk başta düzenli olmuştum reglimi ama 1.5 aydır olmadım spiralde var bende ama gene de baya bi korktum dr emzirdiğim için böyle gecikmelerin normal olduğunu söyledii
ilk başlarda hızlı kilo alan bebekler bi dönem dururlarmış elada öyle bi dönemdedir belki
cnm bende gündüz uykularından kısıyorum baya bi faydasını gördüm elhamdülillah inş bizimkilerde düzene girer
teyzesi kız değil
benım oğluşum var

benım ki biliyosun hiç uyumaz ilk defa böyle uyudu nazar değmesin de
normalde uykusu olsa bile uyumuyo huzursuzlanıyo
ağlanıyo kucakta gezıyoz

günaydınn bugün çok mutluyum kızlarr 1 kilo daha vermişim sabah tartıldım nasıl sevindim regl olmadığım için baya bi durmuştu kilo vermem bu bana acaip moral oldu dün mevlüt vardı ordakilerde dedi baya bi zayıflamışsın diyeeçok acaip azim oldu banaa

alkııııııış arkadaşıma gözün aydın ozman

efsun hameten alcaktın pişik için iyi geldimi

slm hanımlar
ben geldim nasılsınız bebişler nasıl?
misafirimiz gitti yazarım artık ara ara...
duru hanım ara öğünleri yemek istemiyor eskiden 2-3 saatte bir yedirirdim bişeyler şimdi öğünlerin arasını açtı kendisi 4 saat yapmaya çalışıyor..bazen 5 saati buluyor bişey yemiyor..huyu değişti çocuğun neden böyle oldu anlamıyorum yere atıyo kendini kafasını çeviriyo...ooff..yemesi güzeldi..

alkııııııış arkadaşıma gözün aydın ozman

efsun hameten alcaktın pişik için iyi geldimi

aldım canım iyi geldi ama tam geçiyor pişik sonra yine kızarıyor sanırım kayınvalidem sık sık değiştirmiyor 4 satte bir değiştiriyor ben çok sık değiştiriyorum prima kullanıyorum bakalıım biraz daha kullanıcaam mesela akşam kremliyorum sabaha hiçbişey olmuyo bide şunu farkettim ıslak mendille sılınce kızarıyoo ama ben neyle siliyiim ben ıslak pamukla silsem kayınvalidem silmez oooff :26:

teyzesi kız değil
benım oğluşum var

benım ki biliyosun hiç uyumaz ilk defa böyle uyudu nazar değmesin de
normalde uykusu olsa bile uyumuyo huzursuzlanıyo
ağlanıyo kucakta gezıyoz

aaaa canım pardon ağzım alışmış kıza arkadaşlarımın oğullarını bile öle seviyorum allah bağışlasın oğluşunu

maşallah kızına ne kadar ilerlemişsiniz ama kızlar bi başka oluyor bıcır bıcır sevdiriyorlar kendilerini. benim oğluşum kendi kendine konuşuyormuş gibi sesler çıkarıyor pek bizi salladığı yok.

en çok babb baa diyorlar sanırım bebişler
mamm maa dedddeee

bide çığlık atıyo henüz anne demedi

poposunu kaldırıyo bacakalrı dikiyo emekleme pozisyonu alıyo ama kolları atamıyo ileri geri yapıp pat kendini göğsüünün üstüne atıyo böyle ilerliyo şimdilik

10 gün önce gel gel yapmayı öğrenmişti şimdi hiç birşey yapmıyo tembel oğlum benım ben yapınca da gülüyo sıpa
birkaç gündür de kulağımdakı küpeye taktı sürekli onu almak istiyo yırtcak kulağı mı bigün evde çıkarmak lazım

aklımdayken unutmadan sorayım

çorbalara sarımsak ilave ediyormusunuz
incişahın etmişti sanırım yemişti bebeği

dün esra erol da katıyomuş öyle söyledi

ben hiç eklemedim
ekleyen varmı eklemek lazım mı artık:44: ???

valla ben korkumdan hala yenidoğn organik pamuklu mendillerden kullanıyorum. doktor kesinlikle ıslak mendil kullanma dedi. ilk zamanlarda çok kötü oldu kuzumun totosu yara oldu resmen. şimdi çok şükür rahatız. alkollü mendil kullanmıyorum hafif kızarıklık oldu mu arko sürüyorum. gerçi her bebeğin cilt yapısı farklı oluyor canım bizimkilerin totosu çok nazik.

uyumuyo uyumuyo tükendim artık gecede 7 8 defa kalkıyo emzirip uyutuyorum gece biberonu emziği ağzına almıyo emzirmek dışında uyutmaya kalkarsam en az 2 saat sonra uyuyor ne yapıcağımı şaşırdım artık uykusuz olduğum için sinirli de oluyorum artık acil çözüm bulmam lazım

unibabynin sadece saflastirilmis sudan olusan islak mendili var devamli kullanmak istemesen bile en azindan pisigi gecene kadar kullanabilirsin. birde zeytinyagini ve vazalini deneyebilirsin, vazalin ozellikle diskidan kaynaklanan pisik icin, yagli oldugu icin hemde tende tabaka gibi olusturuyo kaka ve cisin tenle temasini biraz daha kesiyor.

sarimsak faydali biliyoruzda bebek icin ozellikle neden veriliyo biliyor musunuz?

ben 20 gündür koyuyorum hem soğan hem sarmısak çok faydalı tek kötü tarafı buram buram sarmısak kokuyo bebişim

canım allah sabir versin çok zor uykusuzluk gündüz uykularını kısaltmayı denedin mi? benim oğlum gündüz toplam iki saat ancak uyuyordur.

BU UYKUSUZ BEBEKLER NE OLACAK BÖYLE...HEPSİNİN DERDİ AYRI..
biri yemez.biri uyumaz..biri kabız..dertsiz tasasız çocuk büyümüyor galiba..uykusuz bebeklere milupa rezene çayı ve papatyayı kesinlikle tavsiye ederim..hatta çorbalarına bile bu sudan kullanabilirsiniz...bikaç kez içirdikten sonra fayda etmeye başlıyor yalnız öyle bi kerede olmuyor..

bizimkide biraz önce yıktı ortalığı nasıl bağırıyor arkamdan geliyorum sususyor meğer acıkmış...bi kase dolusu çorba içti 2 gündür yemeyen çocuk..bugün çorbayı kemik suyuna yaptım...kemik suyuna sebze çorbası kıymalı..

bu arada duru da alkış yapıyor,baş baş yapıyor,doydum doydum yapıyor sorunca..gel geli unuttu...herşeyide anlatıyor sanki bi dili yok..çok tatlı olmaya başladılar..gece uyumadan önce sırayla hepsini yapıyor kendi kendine sonrada gülüp dönüp uyuyor şebek..

gel kaderdaşımm
benım oğlumda uyumuyo biliyosundur okuysan
ne yaparsak fayda etmedi ilk kez dün uyudu kendıliğinden onda da kalktık ama ağlamadı en azından memeyı verdim kucağa almadan çevirdim uyudu 2 gecedir

diş mi gazmı artık bitsin mışıl mışıl uyusun
allahımda bize güç kuvvet birde sabır versin ki onlara güzel bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…