- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.601
günaydın hanımlarrrrrrrrrr
benm oğlum gündüz meme emmiyo biliyomusunuz öğlende koşarak eve gidiyorum ya almıo eşek
sadece sabah kalkınca bıde akşam
pazar günü mesela emmedi hiç göğsümde hiç sızlamadı
normalde sızlar zonklar ya
oda olmuyo azaldımı sütüm moralimde bozuk bu yüzden bırakcakmı diye
aynı sorun bizdede var cnm gündüz bi iki çekiyor zorla o kadar
gece emiyo biraz ama emmediğinde bende de sızlama şişlik yok benimde canım sıkılıyo dün süt olsun diye 1 tabak kısır yedim etkileyip etkilemediğini bile farketmiyorum baya yumuşak göğüslerim neden acaba
günaydın hanımlar....
çok kötü bir gece geçirdik. erenim nerdeyse saat başı ağlayarak uyandı
gaz sancısı vardı ne yaptıysam boş gazı çıkarıyor ama çıkarana kadar helak oldu kuzum
o kadar gaz neden oldu anlamadım bir yere de gitmedik nerde üşüyecek ki
bir de üstüne burnu tıkandı kuzum nefes alamadı.perişan olduk bütün gece
şimdi de çeşme gibi burnu durmadan akıyor.:2::2:
kuzumun neşesi yerinde ateşi de yok ama foşur foşur nefes alıyor.
kafam kazan gibi uykusuzluk ne zor
slm hatunlar
duru bu gece 1 de bi uyandı 3 e kadar ağladı apartmanı ayağa kaldırdı sabah komşular geldi hastamı diye..anlamadım nesi var..yemekde yedirdim kustu istemedi öyle ağladı ağladı oynadık biraz sonra uyudu..kaka yapamamıştı ondan sanırım ıkındı ıkındı popo acıdı yine heralde ağladı anladım bende duphalac verdim bu sabah yaptı ama şuan yine mız mız..
olabilir cnm bilmiyorum ama emsinler ya daha çok küçükler inş bırakmazlar çok çok emerler
aynen bende de akmalar bitti gece fena değil bizim kide ama gündüz çok az emiyor bide sessiz ortamda güzel emiyor birisinin yanında asla emmiyor evdeysek falan gene biraz emiyor ama dışarıda hiç emmiyor
aynen bende yapmak istiyorum ama daha bizim dişimiz yok
zülalde bu ara sık sık kabız olmaya başladı yaparken nasıl kızarıyor anlatamam aklıma hep duru gerliyor öle kızarınca düzelirler inş
oğlumda ilk ben görmüştüm bizde de ilk gören atlet kilot alır donla donansın diye ne alakaysazülale pek bakmıyorum başkası görsün diye
herkesde olduğuna göre normal demek ki bu süt olaylarıbebişler büyüdükçe süt damarları da genişlermiş
o yüzden göğüsler ilk zamanlar ki gibi şiş olmazmış ve süt akmazmış diye okumuştum bi yerde
benim de sütüm akmıyor artık ve emmediği zaman göğüslerim sızlamıyor
çok geçmiş olsun canım ya
hem gaz sancısı hem burun tıkanıklığı çok yormuştur kuzuyu
neyse ki neşesi yerindeymiş
aaahhh o uykusuz geceler....
yavrum benim yaaa
ne zaman geçecek kuzuların bu sıkıntısı
ne zormuş bu kabızlık illeti
kayınvalidemlerde de dişi ilk gören atlet kilot alırmış
annemler de porselen alırlarmış, dişleri porselen gibi sağlam olsun diye
emirin ilk dişini ben görmüştüm, o zaman istanbulda oturuyoduk, kimsemiz yoktu yakınlarda
enesin ilk dişi kime nasip olacak bakalım
iyi geceler herkese
bugün canımı sıkan bir olay oldu hanımlar
ev sahibi geldi kapıya nisanın 10 una kadar evi boşaltmamızı istiyor
kızı evlenecek, onu oturtacaklar
aslında ekim de filan söylemişti martta evi boşaltın diye
geçen ay nişanı bozdu bunlar, bizde rahatlamıştık taşınmaktan kurtulduk diye
şimdi barışmışlar, ev düzmeye başlamışlar
onlar adına sevindim ama ne yalan söyleyim kendi adımıza üzüldüm
ev bulması bi dert, taşınması ayrı bir dert
iyi geceler herkese
bugün canımı sıkan bir olay oldu hanımlar
ev sahibi geldi kapıya nisanın 10 una kadar evi boşaltmamızı istiyor
kızı evlenecek, onu oturtacaklar
aslında ekim de filan söylemişti martta evi boşaltın diye
geçen ay nişanı bozdu bunlar, bizde rahatlamıştık taşınmaktan kurtulduk diye
şimdi barışmışlar, ev düzmeye başlamışlar
onlar adına sevindim ama ne yalan söyleyim kendi adımıza üzüldüm
ev bulması bi dert, taşınması ayrı bir dert
geçmiş olsun canım
inşallah aterşi çıkmaz burun akıntısı geçer eymende ilk günler sildirmedi hiç burnunu elletmedi ağzına kadar akıyo öyle yumuaşka peçeteyle dokunuyodum silmeden hafif hafif
sonrasında sildirdi ama
aksın bırak sümüsü bilem güzel onların
efsuuuuuuuuuuuuun neden gelmiyooooooo:44:
geçmiş olsun cnmgünaydın hanımlar
teyzeleri benim oğluşum hasta. gece ateşimiz çıktı gündüzden babasına calpol aldırmıştım ne olur ne olmaz diye iyiki aldırmışım
uykuya dalıyor kuzum rahat nefes alamadığından uyanıyor
burnunu sildirmek istemiyor her defasında ağlıyor
küçücük daha anne kuzusu bilmiyor ki
efsun da gelmedi limonda nerde bu kızlar yaaEfsuuuuuuuuuuuuun neden gelmiyooooooo:44:
valla ben 1 e razıyım 8den hiç umudum yokdişler dişler dişler ...çok zor çıkarıyoruz biz. yaşına kadar normal şartlarda 8 tane olması gerekirmiş. başarabileceklermi bu minikler bunları ya.
hg cnm merak ettik senicanım bende giriyorum okuyorum ama işin yoğunluğundan bi cevaplayamıyorum
geçmişe yarın bakıp cevap vericem
benim miniğim artık emeklemeyi ilerletti şimdi nasıl yürürüm derdinde her tuttuğu yerden ayağa kalkmaya çalışıyo hani bebekler misafir getirir derleryaa totosunu iyice kaldırııp bacakalrının arasından bakıyooo bide elleriyle o pozisyonda geri geri gidip kütt diye oturuyoo sonrada alkış yapıyo kendinee bunlar çok fenalar şimdi çıkma vaktim geldi iş yeri temposu bitti şimdi ev temposu başlayacak yemek temizlik elaaaa
Yarın bol bo l görüşürüz inşallahhh hepinizi öpüyorumm
cnm inş geçici bi dönemdir ama ağlamıyorsa acıkmıyordur belkikızlar duru gece 12 saat aç yatıyor biberon almıyor çok çok üzülüyorum..kaşıklada sütümü istemiyor çorba veriyorum kusuyor..yani gece su içmek istiyor kendi tercihi böyle hanımın..dra sordum gece sütten kesince su veririz ki uyanmaın diye dedi ama benimki bunun için çok küçükmüş napcam dedim bekle geçer dedi..
acil yardım...hamur yoğurdum mayalı...ne yapsam ki...pizza mı,haşhaşlı peksimetmi,gözlememi yoksa içli olarak kızartsammı?canımda kızartma istiyor ha ama duru uyanık yağ kokusu içinde kalırız mutfakta beraber pencereyide açamam o varken yanımda hava soğuk zaten..
ben de her gün okuyorum mutlaka ama cevap vermeye fırsatım olmuyo çok..
bizde değişik bir durum yok bu aralar, milupa gece çayı birazcık işe yaradı biraz uzadı gece uykuları daha az kalkıyo,
süt durumu aynı gündüzleri da sağarak verdiğim için baya farkediyorum ben azaldığını, ama zaten eve götürdüklerimi bile çok fazla almıyo
çoğu biberonda kalıp dökülüyo... gece uyanınca biraz emip uyuyo o kadar.. günde 500 ml yi kesinlikle bulmuyodur aldığı süt.. biberonda bile 60 - 80 arası alıp ittiriyo biberonu.. yetiyodur umarım aldığı kadarı..
mayalı hamurdan olsun da ne olursa olsun diyorum :) ama pizza daha pratik geldi bana bi an..
salıncak kullanıyor musunuz arkadaşlar? ben de bu ara heveslendim ama hem çok yer kaplamayan bişii istiyorum hem de sağlam olsun istiyorum ... kullandığınız modeller neler? memnun musunuz ?
benim oğluşumda aynen böyle, diş durumuda, yürüme azmide aynı.....bizde 15 temmuzluyuz...erken çıktı 5.5 ayda ilk 2 si çıktı. 1 haftadırda diğer 2 si çıkmaya çalışıyor. bizde huysusuz kollarımızın altından tutup biri yürütsün istiyoruz hep.
SARIPAPATYA arkadaşım, nane ve tarçın hiç denemedim, tarhanada belli belirsiz nane var ama yok desek yeridir...ooofffffff kimse yokmu
bu arada kaşıklı biberonumuz geldi akşamüstü denedik önce yadırgadı hızlı hızlı kaşık doluverince sonra alıştı...içinden bide alıştırma bardağının ucuna benzer 2 delikli bi uç çıktı oda yarı akışkan gıdalar içinmiş...planım şöyle:şimdi 8 de uyuyor ya 12-1 de kalkar biberonla süt veririm çok acıkmış olacağı için içiyor..sonra 4-5 gibi biberonla sütü aldıramazsam ki almıyo kaşıklı biberonla içine yulaflı buğdaylı mamadan 1 kaşık atıp çalkalayıp kaşıklı biberonla fazla uykusunu açmadan az bişey yedirmeyi düşünüyorum..sabah 8 de kahvaltı yapıyor zaten..yeter...onun dışında uyanırsa su ve emzik..
haaaaaaaaaa bide benimki hazır mamaları yemiyordu ben şimdi mamanın içine nane ve bazende tarçın atıyorum azıcık yiyor..tarhana sanıyor heralde naneliyi...şaşkın..
geçmiş olsun arkadaş, buna benzer bişey bizimde başımıza geldi.....günaydın kızlar nasılsınız bebişelrde iyidir inş babanız pazartesi günü iş için muğlaya gitmişti pazartesi gecesi anaemiz bizde kaldı salı çarşambada biz aneneye gittik gezmeye değişiklik oldu oğluşumla egemenin buruda tıkanık bende geçti herzamanki gibi bizde dü bi kaza atlatıyoduk az kaldı tekli koltuğu açıp yatak yapmıştım egemene otururken yüz üstü atıyo kendini ağlamaya başladı yalız kaldı diye ağlıyo sandım bi baktım yarı vücudu yerde heme yere yatak attım yerde oynuyo dünden beri emekleme yok emeklemeden yürücek heralde papatya yavrularımız aynı gün doğmuş egemende 1 temmuz doğumlu
esra ve SARIPAPATYA benim oğluşum Mehmet Işık'ta hiç ama hiç emeklemiyor, ama kendini sürekli yere atmak ve yardımla yürüme alıştırmaları yapmak istiyor...slm kızlar nbrsiniz.....günaydın........
esra benimkide emeklemeden yürücek bende öyleymişim....
pırasa yemeği pişiriyorum duruyada ayırıcam çok seviyo sıpa..pırasasından pirincinden nasıl yiyo yumuşak yumuşak kuzum...
dertliyim bişey paylaşmak istiyorum:eltimlerin hediye olarak aldığı bebek arabası sanırım 2. el.....bugün çıkartıp baktım kızımı bindirdim evin içinde ilk defa açtım yani ama hertarafı kusmuk içinde...bu ne yaaaa....bunlar niye böyle...elimden gelse kaldırıp atıcam pencereden..
kızlar duru gece 12 saat aç yatıyor biberon almıyor çok çok üzülüyorum..kaşıklada sütümü istemiyor çorba veriyorum kusuyor..yani gece su içmek istiyor kendi tercihi böyle hanımın..dra sordum gece sütten kesince su veririz ki uyanmaın diye dedi ama benimki bunun için çok küçükmüş napcam dedim bekle geçer dedi..
acil yardım...hamur yoğurdum mayalı...ne yapsam ki...pizza mı,haşhaşlı peksimetmi,gözlememi yoksa içli olarak kızartsammı?canımda kızartma istiyor ha ama duru uyanık yağ kokusu içinde kalırız mutfakta beraber pencereyide açamam o varken yanımda hava soğuk zaten..
bizde değişik bir durum yok bu aralar, milupa gece çayı birazcık işe yaradı biraz uzadı gece uykuları daha az kalkıyo,
süt durumu aynı gündüzleri da sağarak verdiğim için baya farkediyorum ben azaldığını, ama zaten eve götürdüklerimi bile çok fazla almıyo
çoğu biberonda kalıp dökülüyo... gece uyanınca biraz emip uyuyo o kadar.. günde 500 ml yi kesinlikle bulmuyodur aldığı süt.. biberonda bile 60 - 80 arası alıp ittiriyo biberonu.. yetiyodur umarım aldığı kadarı..
mayalı hamurdan olsun da ne olursa olsun diyorum :) ama pizza daha pratik geldi bana bi an..
salıncak kullanıyor musunuz arkadaşlar? ben de bu ara heveslendim ama hem çok yer kaplamayan bişii istiyorum hem de sağlam olsun istiyorum ... kullandığınız modeller neler? memnun musunuz ?
canım bende giriyorum okuyorum ama işin yoğunluğundan bi cevaplayamıyorum
geçmişe yarın bakıp cevap vericem
benim miniğim artık emeklemeyi ilerletti şimdi nasıl yürürüm derdinde her tuttuğu yerden ayağa kalkmaya çalışıyo hani bebekler misafir getirir derleryaa totosunu iyice kaldırııp bacakalrının arasından bakıyooo bide elleriyle o pozisyonda geri geri gidip kütt diye oturuyoo sonrada alkış yapıyo kendinee bunlar çok fenalar şimdi çıkma vaktim geldi iş yeri temposu bitti şimdi ev temposu başlayacak yemek temizlik elaaaa
Yarın bol bo l görüşürüz inşallahhh hepinizi öpüyorumm
kızlar duru gece 12 saat aç yatıyor biberon almıyor çok çok üzülüyorum..kaşıklada sütümü istemiyor çorba veriyorum kusuyor..yani gece su içmek istiyor kendi tercihi böyle hanımın..dra sordum gece sütten kesince su veririz ki uyanmaın diye dedi ama benimki bunun için çok küçükmüş napcam dedim bekle geçer dedi..
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrr
dün 8 ay üstüne ilk kez adet oldum
karın ağrısı bel ağrısı mide bulantısı geri döndü eskisi gibi
çok feci bel ağrım var
bi dr. 18 saat açlığa dayanabileceğini söyledi nekadar doğru bilmiyorum yemeğe itiraz eden çocuklar için bırakın acıktığında yesin dedi ama tabi anne olarak insanın canı sıkılıyo çok fazla aç kalmasına
inş. düzelir eymen de gece 6 saat kalıyo bazen daha fazla kalıyo
biz kullanıyoruz gündüz çok sevmiyo oturmyaı onda mutfakta işim varda oturtum kemerini takıp çizgi film açıp bi kaç dakka bırakıyorum
akşam karnını doyurup ona yatırıyorum
huysuzluğu yoksa 3-5 reklamda sallanırken uyuyo
tabi her akşam bu şekilde değil genelde uyumak için çok uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?