2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş egemen otururken yere atıyo kendini oyuna çevirdi işi bi süre sorada kaldırın diye ağlamaya bağırmaya başlıyo kızlar yavrularınız güde ne kadar su içiyo ben egemene su içiremiyorum emmeye devam ediyoruz ek gıdalarla su ihtiyacıı karşılıyomu acaba bende geçen ay adet oldum doğumdan önceki gibi oldu bakalım düzenli olcakmı

merhaba hanımlar bende buraya uzun zamandır üyeyim ama hiç buraya yazmadım :)sanırım herkes tanışıyor burda:)kendimi tanıtıyım adım emine izmirliyim 15 temmuz 2011 doğumlu EMİR adında bir oğlum var:)

hoşgeldin canım
bnm tospamda 16 temmuz doğumlu
allah sıhhat versin

hoş geldin...benimde 15 temmuz oğlum. bugün 8 doldurduk. düzeltmeye çalışıyoruz bozulan düzenimizi bugün biraz daha iyiyiz dişlerden dolayı.4 ünü çıkardık. biraz daha mızmızlığımız kaldı tabi.

teşekkür ederim hoşbuldum..aminn hepimizin kuzucuklarına Allah sıhhat versin inş

biz henüz 2 dişliyiz :) sürekli damaklarını kaşıyor diğerleride gelior sanırım..ama çok şükür keyfi yerinde emir imin

biz henüz 2 dişliyiz :) sürekli damaklarını kaşıyor diğerleride gelior sanırım..ama çok şükür keyfi yerinde emir imin

bizde ilk 2 dişten tam ve tam 2 ay sonra 3 ocaktı 3 martta diğer üsten 2 sini birden çıkardık. o zamandan beri sadece bugün iyi hep ateş vardı uyumadı. çok zor geçti. belliydi ağzının suları hep kazaklarını son zamanlarda felaket ıslatıyordu. şimdi sularımızda durdu artık. herkesde yaza kalmasın yazın zor olur diyordu bilmem iyimi oldu ne:)

bizim çok salyalı olmadı bazı sorunlar yaşadık ama rahat çıkardık tabi bundan sonrasını bilemiorum :)

hiç dişimiz yok :44:
alltan damaktaa 2 beyazlık görünüyo ama

bol bol salya mızmızlık var

diştir o canım da biz o beyazlığı çıkarmadan bir ay önce gördük nerdeyse. doktor kontrolunde gördü. annesi bunun dişleri geliyor dedi. bekledim bekledim bekledim. 1 ay bekledim :) geldi ve tam geldi. diğerler 2sinde hiç bir sorun yaşamadım. daha öncede yazmıştım eğer raşitzm d vitamini noksanlığı yoksa 1 yaşa kadar 8 olmalıymış.2 yaşa kadarda 16-18 olacakmış. allah kolaylık versin bizlere.

kızlar slm hepinize tek tek cvp yazacaktım ama vaktim yok kusra bakmayın..

bu gece yine almadı biberonu kalktım kaşıkla zorla içirdim sabahta 5.30 da kalktım çorba yaptım içirdim kaşıkla..napim uykusu açılıyor ama içim rahat etmiyor o kadar uzun aç yatmasına..zayıflamasını istemiyorum bu kadar zor toparladım çok küçük doğmuştu..
suluğa nasıl saldırıyor ellerimi sıkı sıkı tutuyor ağzı yarım metre açılıyor suya...su bitince ağlıyor bidaha içiyor atlıyor resmen..töbe töbe...yanık...yanmış sanki...

gece içtiği sularla toplam 130 yi geçiyordur içtiği su..

8 tane diş 1 yaşa kadarmı?????bizde hiç yok henüz üstelik ben 12 aylıkken çıkartmışım ilk dişimi..bana çekerse nolcak...

bugün komşuya gittik yabancılamadı öyle dinledi milleti,başka odada uyutayım dedim etrafı tanıdı anladı başka yerde olduğunu yatmadı eve geldik hemen..çocukla gezme mezme olmuyor..

selam annişler. nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl iyidir inşallah çok fazla giremiyorum artık malum büyüdü yaramazlık peşinde hep arkamı dönemiyorum valla
dün çok kötü bir gün geçirdim. öğlenden sonra ateşi çıktı meleğimin. 39 u geçtik. çok korktum bişi olacak diye doktor çağırdık. dişten dedi daha çıkmadı dişlerimiz. çok zorluyor bitanemi. mahsun mahsunbakıyor ateşler içinde okadar üzülmüştüm ki ne kadar bilgili olursan ol yinede insan heyecan yapıyor... normalde benim mesleğim çocuk gelişimi ama karşıdan söylemek çok kolaymış. o yanarken ateşten benim canımda çok yandı.
neyse sonra ilaçlar falan verdi. dişler için jel calpol ve bir damla verdi. yetmedi ateşi dahada yükseldi. 40 a doğru gidiyorduk. fitilde vermişti. onu verdim aradan bir yarım saat geçti allaha şükür işe yaradı hiç bişi kalmadı kuzumun. saat 12 i bulmuştuk. sonra doyurdum yatırdım. öyle bir uyuduki yavrum yanında bağırsan duymuyor. şimdi iyi gibiyiz bakalım hala dişi patlamadı ama bir kaç gün daha sürecek galiba.
hayatta en çok korktuğum şey ateş 40 ıbulsaydı kafayı yerdim galiba
allaha emanet olun... biran önce büyüsün bebişlerimiz

herkese günaydınnnnn

dün izin aldım kızım grip oldu babasından geçti sanırım doktora götürdüm çok komikti randevu saatinde gittik ama çok kalabalıktı bekliyoruz elayı görmeniz lazımdı karşıda annesinin kucağında sanırım 1 yaşındadır bi erkek çocuğu var şimdi çocuk öksürüyoo elada öksürüyoo çocuk esniyo elada esniyo çocuk hapşurmuş gibi yapıyo elada yapıyo çocuk başladı ağlamayaa sinir oldu elayaaa elada başladı numaradan eeeeee üüüüü demeye kızım yapma bak ağlıyo diyorum ama çocuğa baktı bide dil dışarda tükürdüü rezil etti beniii sonra çocuğa göz kırpıyoo hiişşşş diyooo eşim diyokiii görmedim sanma elaaaa oğlanları ayarlamaya çalışıyodun diyo doktorumuza gittik muayne etti soğuk algınlığı dedii kilomuz 10 kilo 500 gram normalde tartıda 10 900 çıktıdaa kıyafetlerine saydıgünde 6 7 kez kaka yaptığını dediim anne sütü alıyor normal dedi sadece iki dişimiz varr şimdi kızım babannede bu arada kızım deterjandan çok rahatsız oluyor bende amwaye üye oldum deterjanlarımı ordan alıyorum muhteşem çok beğendim zararsız en azından içim rahat ediyor kızımda rahatsız olmuyor bizden bu kadar

canım anne olunca insan doktorda olsan farketmiyo panik oluyosun canın ciğerin sonuçtaaa

benim bi arkadaşım var onu hep takdir etmişimdir asla öyle olamam kendisi benim iş yerimde hemşire geçen yıl kızı kaza yaptı araba çarptıı burdan apar topar gittik hastaneye allahım ne gündü kızı sedyede filme götürüyorlar ayak kırık çok kötüydüü tam filme giderken kızının dili boğazına gitti mosmor oldu çırpınıyoo doktor die bağırdııım ama dr koridorun bi başından koşuyo ama yetişemez hemen arkadaşım kızının dilini çıkardı ben yere çöktüüm nasıl ağlıyorum krize girdiimm doktor geldii müdahale etti ama arkadaşım o kadar sakindiki kurtuldun kızım dedi sonra filmde tekrar aynı şey oldu aldılar yoğun bakıma hiç ağlamadı benim kızım güçlü yeneecek dedi kızı 6 yaşındaydı 2 kez ameliyat oldu platin takıldı ama hiç ağlamadı bende güyaaa teselli etmeye gittiim çok kızmıştım kendime çokk hiç unutmam o günü hiççç arkadaşım normaldede çok sakindir hiç bişeyi kafasına takmazz ben evi nasıl etsemde temizlesem derim ooo amaannn boşverrr hadi çarşı pazar gezelim der hangimiz doğruyuz bilmiyorum ama hiç bu kadar sakin olamam olaylar karşısındaa allah yardımcımız olsunn

günaydın hanımlar...
herkesler iyidir umarım...
benim kuzu hiçbir şey yemiyor iştahı iyice kapandı. hastalıktan mı diyorum ama bilmiyorum ki içim de rahat etmiyor yemeyince.
dün bütün gün nerdeyse emerek durdu yatmadan da bir şey yediremedim hiçbir şey istemiyor.kaşığı görünce kafasını çeviriyor daha tadına bakmadan.
gece iki kere kalktı emdi sabah da kahvaltısını etmedi emmedi de uyuyor şimdi. allahım aç aç yorgun düşecek kuzum yeter mi hiç emmesi zaten çok değil ki sütüm.
devam sütü yaptım gece istemiyor basıyor feryadı sanki zehir veriyorum.

canım çok geçmiş olsun. kuzulara birşey olunca insan ne yapacağını bilemiyor kendini çok çaresiz hissediyor.bütün bildiklerin sakinliğin uçup gidiyor. onlara geleceğine bize gelsin. rabbim kuzucuklarımızı korusun.

geçmiş olsun kuzuna ama maşallah sıkıntısız atlatıyor ela hastalığı.
bak sen cimcimeye oğlanlara laf da atarmış fıstık.
çok fena bu kızlar daha bir dışa dönük oluyorlar sanki benim oğlumun birşeyden haberi yok etrafa bakıp gülüyor ancak.
maşallah kilosuna çok iyiymiş oğluşum küçücük kalır yanında herhalde. zaten zayıfladı gibi geliyor bana yemiyor birşey.
çok seviyorum ben tombiş kuzuları. bizde de tombiş yok.
benim abimin kızı 4 yaşını bitirecek haziranda 15 kilo çöp gibi ama ne hareketli düz duvara tırmanıyor bir pepe bakarken oturuyor çocuk.

günaydınn hanımlar
nasılsınız biz iyiyyiz çok şükür

herkes yemekten şikayetçi bizde öyleyiz merak etmeyin

papatya aç olsa suyu iter onu da istemez demekki gerçekten acıkmıyo gündüz az su içiyorsa ondan gece çok içiyo belki
tahmin yürütüyorum en iyi sen bilrisin yinede
eymen de gezmede olursk uyumuyo sağı solu inceliyo babannesi gibi

geçmiş olsun canım insannın eli yağı dolanır eminim bizim hiç okadar çıkmadı inş. çıkmaz
ne yaparım bilmıyorum vallahi

geçmiş olsun efsun
ela ya bak sen laf atıyo hee
allahım nası büyü bunlar yaa
daha dün doğmadılarmı

ayy gerçkten bu iştahsızlık herkeste demek
ve herkes aman kilo vermesin
biz 8 kiloyduk 2 hafta öncesinde

efsun maşşalh elanın kilosu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…