- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.621
merhaba hanımlar bende buraya uzun zamandır üyeyim ama hiç buraya yazmadım :)sanırım herkes tanışıyor burda:)kendimi tanıtıyım adım emine izmirliyim 15 temmuz 2011 doğumlu EMİR adında bir oğlum var:)
merhaba hanımlar bende buraya uzun zamandır üyeyim ama hiç buraya yazmadım :)sanırım herkes tanışıyor burda:)kendimi tanıtıyım adım emine izmirliyim 15 temmuz 2011 doğumlu EMİR adında bir oğlum var:)
hoş geldin...benimde 15 temmuz oğlum. bugün 8 doldurduk. düzeltmeye çalışıyoruz bozulan düzenimizi bugün biraz daha iyiyiz dişlerden dolayı.4 ünü çıkardık. biraz daha mızmızlığımız kaldı tabi.
biz henüz 2 dişliyiz :) sürekli damaklarını kaşıyor diğerleride gelior sanırım..ama çok şükür keyfi yerinde emir imin
bizde ilk 2 dişten tam ve tam 2 ay sonra 3 ocaktı 3 martta diğer üsten 2 sini birden çıkardık. o zamandan beri sadece bugün iyi hep ateş vardı uyumadı. çok zor geçti. belliydi ağzının suları hep kazaklarını son zamanlarda felaket ıslatıyordu. şimdi sularımızda durdu artık. herkesde yaza kalmasın yazın zor olur diyordu bilmem iyimi oldu ne:)
hiç dişimiz yok :44:
alltan damaktaa 2 beyazlık görünüyo ama
bol bol salya mızmızlık var
1 yaşa ne kaldı
nası 8 tane çıkcak yaa:44:
selam annişler. nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl iyidir inşallahçok fazla giremiyorum artık malum büyüdü yaramazlık peşinde hep arkamı dönemiyorum valla
dün çok kötü bir gün geçirdim. öğlenden sonra ateşi çıktı meleğimin. 39 u geçtik. çok korktum bişi olacak diye doktor çağırdık. dişten dedi daha çıkmadı dişlerimiz. çok zorluyor bitanemi. mahsun mahsunbakıyor ateşler içinde okadar üzülmüştüm kine kadar bilgili olursan ol yinede insan heyecan yapıyor... normalde benim mesleğim çocuk gelişimi ama karşıdan söylemek çok kolaymış. o yanarken ateşten benim canımda çok yandı.
neyse sonra ilaçlar falan verdi. dişler için jel calpol ve bir damla verdi. yetmedi ateşi dahada yükseldi. 40 a doğru gidiyorduk. fitilde vermişti. onu verdim aradan bir yarım saat geçti allaha şükür işe yaradı hiç bişi kalmadı kuzumun. saat 12 i bulmuştuk. sonra doyurdum yatırdım. öyle bir uyuduki yavrum yanında bağırsan duymuyor. şimdi iyi gibiyiz bakalım hala dişi patlamadı ama bir kaç gün daha sürecek galiba.
hayatta en çok korktuğum şey ateş 40 ıbulsaydı kafayı yerdim galiba
allaha emanet olun... biran önce büyüsün bebişlerimiz
selam annişler. nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl iyidir inşallahçok fazla giremiyorum artık malum büyüdü yaramazlık peşinde hep arkamı dönemiyorum valla
dün çok kötü bir gün geçirdim. öğlenden sonra ateşi çıktı meleğimin. 39 u geçtik. çok korktum bişi olacak diye doktor çağırdık. dişten dedi daha çıkmadı dişlerimiz. çok zorluyor bitanemi. mahsun mahsunbakıyor ateşler içinde okadar üzülmüştüm kine kadar bilgili olursan ol yinede insan heyecan yapıyor... normalde benim mesleğim çocuk gelişimi ama karşıdan söylemek çok kolaymış. o yanarken ateşten benim canımda çok yandı.
neyse sonra ilaçlar falan verdi. dişler için jel calpol ve bir damla verdi. yetmedi ateşi dahada yükseldi. 40 a doğru gidiyorduk. fitilde vermişti. onu verdim aradan bir yarım saat geçti allaha şükür işe yaradı hiç bişi kalmadı kuzumun. saat 12 i bulmuştuk. sonra doyurdum yatırdım. öyle bir uyuduki yavrum yanında bağırsan duymuyor. şimdi iyi gibiyiz bakalım hala dişi patlamadı ama bir kaç gün daha sürecek galiba.
herkese günaydınnnnn
dün izin aldım kızım grip oldu babasından geçti sanırım doktora götürdüm çok komikti randevu saatinde gittik ama çok kalabalıktı bekliyoruz elayı görmeniz lazımdı karşıda annesinin kucağında sanırım 1 yaşındadır bi erkek çocuğu var şimdi çocuk öksürüyoo elada öksürüyoo çocuk esniyo elada esniyo çocuk hapşurmuş gibi yapıyo elada yapıyo çocuk başladı ağlamayaa sinir oldu elayaaa elada başladı numaradan eeeeee üüüüü demeye kızım yapma bak ağlıyo diyorum ama çocuğa baktı bide dil dışarda tükürdüü rezil etti beniii sonra çocuğa göz kırpıyoo hiişşşş diyooo eşim diyokiii görmedim sanma elaaaa oğlanları ayarlamaya çalışıyodundiyo doktorumuza gittik muayne etti soğuk algınlığı dedii kilomuz 10 kilo 500 gram normalde tartıda 10 900 çıktıdaa kıyafetlerine saydıgünde 6 7 kez kaka yaptığını dediim anne sütü alıyor normal dedi sadece iki dişimiz varr şimdi kızım babannede bu arada kızım deterjandan çok rahatsız oluyor bende amwaye üye oldum deterjanlarımı ordan alıyorum muhteşem çok beğendim zararsız en azından içim rahat ediyor kızımda rahatsız olmuyor bizden bu kadar
kızlar slm hepinize tek tek cvp yazacaktım ama vaktim yok kusra bakmayın..
bu gece yine almadı biberonu kalktım kaşıkla zorla içirdim sabahta 5.30 da kalktım çorba yaptım içirdim kaşıkla..napim uykusu açılıyor ama içim rahat etmiyor o kadar uzun aç yatmasına..zayıflamasını istemiyorum bu kadar zor toparladım çok küçük doğmuştu..
suluğa nasıl saldırıyor ellerimi sıkı sıkı tutuyor ağzı yarım metre açılıyor suya...su bitince ağlıyor bidaha içiyor atlıyor resmen..töbe töbe...yanık...yanmış sanki...
gece içtiği sularla toplam 130 yi geçiyordur içtiği su..
8 tane diş 1 yaşa kadarmı?????bizde hiç yok henüz üstelik ben 12 aylıkken çıkartmışım ilk dişimi..bana çekerse nolcak...
bugün komşuya gittik yabancılamadı öyle dinledi milleti,başka odada uyutayım dedim etrafı tanıdı anladı başka yerde olduğunu yatmadı eve geldik hemen..çocukla gezme mezme olmuyor..
herkese günaydınnnnn
dün izin aldım kızım grip oldu babasından geçti sanırım doktora götürdüm çok komikti randevu saatinde gittik ama çok kalabalıktı bekliyoruz elayı görmeniz lazımdı karşıda annesinin kucağında sanırım 1 yaşındadır bi erkek çocuğu var şimdi çocuk öksürüyoo elada öksürüyoo çocuk esniyo elada esniyo çocuk hapşurmuş gibi yapıyo elada yapıyo çocuk başladı ağlamayaa sinir oldu elayaaa elada başladı numaradan eeeeee üüüüü demeye kızım yapma bak ağlıyo diyorum ama çocuğa baktı bide dil dışarda tükürdüü rezil etti beniii sonra çocuğa göz kırpıyoo hiişşşş diyooo eşim diyokiii görmedim sanma elaaaa oğlanları ayarlamaya çalışıyodundiyo doktorumuza gittik muayne etti soğuk algınlığı dedii kilomuz 10 kilo 500 gram normalde tartıda 10 900 çıktıdaa kıyafetlerine saydıgünde 6 7 kez kaka yaptığını dediim anne sütü alıyor normal dedi sadece iki dişimiz varr şimdi kızım babannede bu arada kızım deterjandan çok rahatsız oluyor bende amwaye üye oldum deterjanlarımı ordan alıyorum muhteşem çok beğendim zararsız en azından içim rahat ediyor kızımda rahatsız olmuyor bizden bu kadar
günaydın hanımlar...
herkesler iyidir umarım...
benim kuzu hiçbir şey yemiyor iştahı iyice kapandı. hastalıktan mı diyorum ama bilmiyorum ki içim de rahat etmiyor yemeyince.
dün bütün gün nerdeyse emerek durdu yatmadan da bir şey yediremedim hiçbir şey istemiyor.kaşığı görünce kafasını çeviriyor daha tadına bakmadan.
gece iki kere kalktı emdi sabah da kahvaltısını etmedi emmedi de uyuyor şimdi. allahım aç aç yorgun düşecek kuzum yeter mi hiç emmesi zaten çok değil ki sütüm.
devam sütü yaptım gece istemiyor basıyor feryadı sanki zehir veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?