- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.661
günaydı hanımlar 2 gecedir uyumuyoruz dişlerini kaşıyo sürekli pazar günü ananemize kahvaltıya gittik ordada ikeaya mama sandalyesi baktık çok kalabalıktı dü akşam üzeride biraz çıkardım dışarı rüzgar esmiyodu egemen totosuu kaldırmaya başladı azcık kedi yüz üstü döerse ağlamıyo ben yatırıyım yüz üstü başlıyo ağllamaya bu sefer düden beri sesler çıkarmaya başladık veve dede baba gibi bişeyler söylemeye çalışıyo büyüdükçe dahada tatlı oluyo bu sıpalar ya rabbim nazardan korusun hepsini
bu senin kızmı tatlım maşallahyürüyecek yakında galiba. bizimki yuvarlanmakla meşgul tam olarak kaç aylık seniki canım. küçük bacakları çok tatlı ya benimkide yüz üstündeyken oturmayı öğrenmiş fazla yapamıyor çok zorlanıyor ama mücadele var bakalım
tatlım bende alerji olarak düşünüyorum. yedikleri aynı şeyler ama ilaçtan diye düşünüyorum bu gün jeli vermeyeceğim bakalım nasıl olacak. offf.. alerjiden nefret ederim kendimde alerjik bir bünyeyre sahibim çok çektim bundan. benimki fazlasıyla var kabarık kaşınma astım falan. inşallah benim gibi olmaz...
slm kızlar ya sabah bi kalkıyorum akşama kadar kzıım sağolsun canımı cıkarmış oluyo birde dişler geldi sormayıon gitsin sürekli kucaktayızannemde burda sağolsun ateşlenince cağırmıştım oda olmasa bilmiyom napcam gerci gecen defa giderken uzulmuştum napcam diye sonra ateşten cağırdık neyse inş birdaha bu sebepten gelmez sağlık üzere gitsin gelsin cumartesi gitcek çünkü sonrada hava guzel olursa biz kızımla gitcez yanına kurtulamıcak bizden yani ama eşime kıyamıyorum gelip yalnız kalcak evde diye ama napim bende sıkılıyorum akşama kadar neyse bakalım
benim kızda kablocu ya aynen kemircek tavşanım biri demişit telefon kablosu varsa ver bayılıyolar diye ama olmayınca diğerlerine sarıyo ,anne olmak zormuş gercekten ilk olunca birde carpıyo bence hamilelere önce bunun alıştırmasının yapılması lazım bol bol telkinde bulunmak lazım mış ben laylay lom hamişlerdendim ama gelince gördüm nasılmış neyse Rabbim sağlık sıhhat versin yokluğunu göstermesin boşuna cennet ayak altında olmuyo çilemizse çekeriz ama aileden birinin yakınında olmak varmış bunu anladım eltim cennette kv bakıyo çocuğuna yemeği hazır gelince işten ben daha işe bilem başlayamadım kızımı bakıcıya bırakmamak için annem bakmıcak gibi görünüyo gelip yanımda kalmak ağır geliyo soramadım bile 1 yaşını gecerse bakarmısın diye negatif cevap alırsam naparım davranısım değişirmi kendime guvenemyorum neyse ya girmeyeyim ben daha fazla dertler derya ben sandal misali
normal yemek vermeye başladınızmı karışık yedirmeye calışıyorum alışşın diye ama dişten iştahıda yok pek ateslenince zaten 3 gun de kilolarda gitti eridi yavrucak
slm hanımlar..
bugün bendede temizlik vardı...dün gezmeye gittik bugüne kaldı..
biz ilk defa avm ye gittik gezmeye durunun giderken kamyonlardan,kedilerden,kuşlardan korkmasını görmeliydiniz...boynuma sarılıyor...gelirkende kollarımda uyudu tatlı şey..
havalar çok güzel herkes attı kendini tabi dışarı kimse yok...Eki Görüntüle 371194
selam kızlar bebişler iyidir umarım... allaha şükür ateş mateş kalmadı bizde ama çıkmadı bir türlü melet... çok huysuz herşeye ağlıyor. oyuncak ses çıkarmıyor diye ağlıyor. elinden düşüyor ağlıyor. canımı çıkarıyor valla... 2-3 gündür kafasında küçük nokta nokta kızarıklık vardı. ağlayınca kafası hep kızarırdı acaba alerjimi dedim sonra yok ya ağladığındandır dedim. hafif gövdesindede çıkmaya başladı. herhalde alerji diye düşünüyorum. hele bu sabah bir baktım ne göreyim kıbkırmızı yavrumun gövdesi. kafasının içinde boynunda sırtında var. kollarda bacaklarda yok... dişi için kullandığım jeli keseceğim bu gün bakalım ondanmı... annem kızamık olmasın dedi. ama ateşi yok belkide kızamıkçıktır. eşimde yok. bunların dilindende anlamıyorum. doktora gidemiyorum. inşallah kötü bişi olmaz. yavrum rahat edemedi bir türlü.
allaha emanet olun. allah dert vermesin bebişleriniz hep sağlıklı olsun
fatmacım
annaannem geldi geçen gün bana almışlar bebekken eczanaden bi ilaç almış d vitamini mi ne tamda adını bılmıyo ama diş çıkarmayı kolaylaştırıyomuş 2 güne çıkıyomuş acısız bana vermişler hemen çıkarmışım acısız
tabi olmayan dişi değil hani görünüyo damaktan çıkmıyo ya o haldeyken
onun hakkında bi bilgin varmı eczacıya bi sorsan
ela nur 22 temmuz doğumlu diş çıkarmaya çalışıyo çıkmadı gitti deviti bende kullanıyorum
belinayda 8 temmuz doğumlu ama hala çıkaramadı canım. damla veriyorum ben ismi akvadetrim buraya ait galiba. kafasının terlemesine iyi geliyor ama dişe hiç faydası olmadı. belki ağrıyı hafifletiyordur. bekliyoruz bizde. canıma okuyor tabi o ayrı. tabi canı saolsun meleğimin
günaydın hanımlar gerçi öğle oldu ama ancak fırsat buldum yazmaya.
benim kuzu uyuyor ben de fırsattan istifade evin işlerine daldım. bitmiyor işler ya hu iki gün oldu sildim süpürdüm her yer yine toz.
bir solukta yazmışsın canım bir solukta okudum.
bu dönem bütün sıkıntılar dişler yüzünden. annelerin yakınlarda olması çok iyi oluyor valla. benimkiler de uzakta her işi kendim yapmak zorunda kalıyorum.
geçen annemlere gittiğimizde annem kal bir hafta dedi. ben de kıyamıyorum eşimi bırakmaya. zaten babam hemen müdahale etti herkes evine diye. kendisi annemi hiçbir yere bırakmaz yapışık ikiz gibi. yakında olslar en azından haftasonu bırakıp bir soluk alabilsem o bile yeter.
valla çok iyi anlıyorum seni eylülde bakıcıya bırakacam ben de nasıl olacak hiç bilmiyorum.
aman da güzelliğe bak fıstık seni totosu tam ısırmalık.
geç kalmışsınız avm ye gitmeye biz kırkı çıkmadan gitmeye başladık
TEŞEKKRLER TEYZESİ sizde koyun artık resim..
arada çıktık ama dr bahanesiyle çıkınca vs. ilk defa sırf gezmek için gittik..ben hiç çıkartmadım bu kış zaten çıkacak yerde yok..
canım inşallah önemli birşey değildir. yeni yeni şeyler yedikçe vücut tepki gösteriyor büyük ihtimal.
benim oğlanın da tam geçmedi kızarıklıkları.
selam kızlar bebişler iyidir umarım... allaha şükür ateş mateş kalmadı bizde ama çıkmadı bir türlü melet... çok huysuz herşeye ağlıyor. oyuncak ses çıkarmıyor diye ağlıyor. elinden düşüyor ağlıyor. canımı çıkarıyor valla... 2-3 gündür kafasında küçük nokta nokta kızarıklık vardı. ağlayınca kafası hep kızarırdı acaba alerjimi dedim sonra yok ya ağladığındandır dedim. hafif gövdesindede çıkmaya başladı. herhalde alerji diye düşünüyorum. hele bu sabah bir baktım ne göreyim kıbkırmızı yavrumun gövdesi. kafasının içinde boynunda sırtında var. kollarda bacaklarda yok... dişi için kullandığım jeli keseceğim bu gün bakalım ondanmı... annem kızamık olmasın dedi. ama ateşi yok belkide kızamıkçıktır. eşimde yok. bunların dilindende anlamıyorum. doktora gidemiyorum. inşallah kötü bişi olmaz. yavrum rahat edemedi bir türlü.
allaha emanet olun. allah dert vermesin bebişleriniz hep sağlıklı olsun
slm hanımlar..
bugün bendede temizlik vardı...dün gezmeye gittik bugüne kaldı..
biz ilk defa avm ye gittik gezmeye durunun giderken kamyonlardan,kedilerden,kuşlardan korkmasını görmeliydiniz...boynuma sarılıyor...gelirkende kollarımda uyudu tatlı şey..
havalar çok güzel herkes attı kendini tabi dışarı kimse yok...Eki Görüntüle 371194
benimkide çok geveze şarkı söylüyo mama baba diyo..babayı bilinçli demiyo henüz ama acıktımı mamamamama diye bağırıyo...tam sevilecek zamanları yaaa...
maşallah maşallah ne güzel duruyorsun sen öyle. biz daha o aşamaya gelemedik. sürünerek her yerlere gidiyoruz. 2 gündür emekleme pozisyonu alıp birkere giderken düşüyoruz ve tekrar sürünerek hedefi buluyoruz. dişlerimiz 4 ledi bide artık güzelce görünüyor.
maşallah kızına çok tatlı küçük haım tay tay durmaya başlamış bizimki ağır abi ben yüz üstü yatırırsam kıyamet kopuyo özellikle altını alırken yüz üstü dönmeye bayılıyo o zamanda sırt üstü çevirice ağlıyo çok bilmiş bu sıpalar
selam kızlar ben bugun ancak gelebildim dışarda işlerim vardı
havada okadar güzelki hiç işe gelincek gibi değil tam gezmelik
öğlende eymen bnı balkonda beklıyodu eve girdim odaya aldık
nası bağırıyo dışarda durcakmış itiyo beni önümden çekil diye sıpa
anneanneside aldı dışarı götürdü
papatyam maşallah kızına
fatma monovit d kullanıyorz zaten benım dediğim başka bi ilaç sanırım diş için calsiyum mu ne tamda bilmiyorum
ebush kızarıklar ateşten sonra olduysa 6. hastalık dıye birşey var yuksek ateşten sonra çocuk böle kızarıklık döküyo ondan olmuş olabilir
inş. bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?