2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada belki bilirsiniz tvde bir kanal var BABY TV diye. belinayın kanalı orda bir tane tulli var. bizim kız bayılıyor ona. bayıldığı şeyde güzel bişi olsa salyangoz başaka bişi bulamamış cadı

Son düzenleme:

benimkide çok geveze şarkı söylüyo mama baba diyo..babayı bilinçli demiyo henüz ama acıktımı mamamamama diye bağırıyo...tam sevilecek zamanları yaaa...

EVETTT BU BENİM KIZIIMM DURU......
Sende alarjik bünyeliysen kaçınılmaz inş senin kadar kötü olmaz...jelin alarji yaptığını duymuştum ben olabilir az sürmek lazımmış..
1 temmuz doğumlu benimki canım...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar gerçi öğle oldu ama ancak fırsat buldum yazmaya.
benim kuzu uyuyor ben de fırsattan istifade evin işlerine daldım. bitmiyor işler ya hu iki gün oldu sildim süpürdüm her yer yine toz.

bir solukta yazmışsın canım bir solukta okudum.
bu dönem bütün sıkıntılar dişler yüzünden. annelerin yakınlarda olması çok iyi oluyor valla. benimkiler de uzakta her işi kendim yapmak zorunda kalıyorum.
geçen annemlere gittiğimizde annem kal bir hafta dedi. ben de kıyamıyorum eşimi bırakmaya. zaten babam hemen müdahale etti herkes evine diye. kendisi annemi hiçbir yere bırakmaz yapışık ikiz gibi. yakında olslar en azından haftasonu bırakıp bir soluk alabilsem o bile yeter.
valla çok iyi anlıyorum seni eylülde bakıcıya bırakacam ben de nasıl olacak hiç bilmiyorum.

aman da güzelliğe bak fıstık seni totosu tam ısırmalık.
geç kalmışsınız avm ye gitmeye biz kırkı çıkmadan gitmeye başladık

canım inşallah önemli birşey değildir. yeni yeni şeyler yedikçe vücut tepki gösteriyor büyük ihtimal.
benim oğlanın da tam geçmedi kızarıklıkları.

canım d vitamini damlası bahsettiğin devit3, monovit d3 , multi-tabs isimleriyle piyasada satılıyo zaten devit 3 ü 2 aylıktan sonra kullanılmasını sağlık bakanlığı öneriyo

d vitaminini ben sürekli kullanıyorum burda güneş uzun süre olmadığı için yaza kadar kullanacağım. vucuda çok çok faydası var kemiklerle alakalı ama dişler için bir artısı olmadı... 5 gün oldu hala çıkmıyor diş... yanlız dozuda çok önemli fazlasıda zarar veriyor. doktor önerisi ile kullanmak lazım...

bide devit-3 ün ampulu var endikasyonunda da mevcut diş çıkarma güçlüklerinde kullanılır diyor damlasının içindeki madde ampulun 6/1 i kadar

ela nur 22 temmuz doğumlu diş çıkarmaya çalışıyo çıkmadı gitti deviti bende kullanıyorum

ela nur 22 temmuz doğumlu diş çıkarmaya çalışıyo çıkmadı gitti deviti bende kullanıyorum

belinayda 8 temmuz doğumlu ama hala çıkaramadı canım. damla veriyorum ben ismi akvadetrim buraya ait galiba. kafasının terlemesine iyi geliyor ama dişe hiç faydası olmadı. belki ağrıyı hafifletiyordur. bekliyoruz bizde. canıma okuyor tabi o ayrı. tabi canı saolsun meleğimin

2 gündür diş ağrısı dahada arttı meleğimin çıkarsada kurtulsaydı eli kulağında çekiştirip duruyo 2 gündür hava güzel anneannesi güneşte oturtuyo vitamini alıyor kuzucum

ilk kez duydum damlanın adını araştırdım biraz pediatri poralı isimli bi site buldum uzman doktorlar çocuk gelişimi ile ilgili soruları cevaplıyo girmenizi tavsiye ederim

benim kızda yine 2 haftadır kabız ya bıktık usandık valla yetti artık..

bak yine alıntıya cvp yazamadım içine girdi cvbım...

Son düzenleme:
MİRABELLECİM

içimi okumuşsun..aynı dertler bendede var..ben anneme gel diyemem babam var kardeşim var devamlı kalamaz...ama en azından bu sene bana destek olmasını bekledim ama nerde...
doğumdan beri daha hiç gelmediler 9 ay oldu...geçen ay gelcekti ertelendi bu aralar gelcemde baban yollamıyo vs. diyo çocuk sanki..babamda daha hiç gelmedi..en son biz ramazan bayramında gittik 5 gün kaldık ben baya bi toparlanıp gitmiştim kalacaktım kalmamaı istemez gibi böyle bıkkın bıkkın kendin alış öğren falan dedi..kalbimi çok kırmıştı o zaman..doğumumdada 10 gün zor kaldı..ben devamlı 2 saatte bir süt sağdım 4 ay boyunca duru onla beslendi sadece..çok ihtiyacım oluyorsu süt sağarken çocuk ağlıyordu alamıyordum bakamıyorum vs.hiç yardımcı olmadı sağolsun..
içimde neler varda ana işte yinede napcan..geçti gitti..yaza gitcem istesede istemesede 1 ay kalcam çok bunaldım...
1 ay boyunca of pof gece uyutmadı der durur artık kulaklarımı tıkıcam..yüzsüzlük yapcam...
daha neler var bendede...eminim kimsede yoktur benimki gibisi..

canım geçmiş olsun. o dediğinden bizdede geçen hafta oldu saçlarının dibi ense ve boyunda ama hemen geçti. benimki ateşden oldu. dişinden ateşliydi 2-3 gün ateşin arkasından çıktı ve 2 günde geçti.

maşallah maşallah ne güzel duruyorsun sen öyle. biz daha o aşamaya gelemedik. sürünerek her yerlere gidiyoruz. 2 gündür emekleme pozisyonu alıp birkere giderken düşüyoruz ve tekrar sürünerek hedefi buluyoruz. dişlerimiz 4 ledi bide artık güzelce görünüyor.

benimkide çok geveze şarkı söylüyo mama baba diyo..babayı bilinçli demiyo henüz ama acıktımı mamamamama diye bağırıyo...tam sevilecek zamanları yaaa...

maşallah kızına çok tatlı küçük haım tay tay durmaya başlamış bizimki ağır abi ben yüz üstü yatırırsam kıyamet kopuyo özellikle altını alırken yüz üstü dönmeye bayılıyo o zamanda sırt üstü çevirice ağlıyo çok bilmiş bu sıpalar

selam kızlar ben bugun ancak gelebildim dışarda işlerim vardı
havada okadar güzelki hiç işe gelincek gibi değil tam gezmelik
öğlende eymen bnı balkonda beklıyodu eve girdim odaya aldık
nası bağırıyo dışarda durcakmış itiyo beni önümden çekil diye sıpa
anneanneside aldı dışarı götürdü

papatyam maşallah kızına

fatma monovit d kullanıyorz zaten benım dediğim başka bi ilaç sanırım diş için calsiyum mu ne tamda bilmiyorum

ebush kızarıklar ateşten sonra olduysa 6. hastalık dıye birşey var yuksek ateşten sonra çocuk böle kızarıklık döküyo ondan olmuş olabilir
inş. bişey olmaz

muhtemelen benimki büyüktür seninkindende ondan canım...koltuk altlarından tutunca adım adım yürüyor ama emeklemiyor...

akıllı...biyerden tutunması lazım canım tek eliylede olsa illa tutunacak yoksa duramaz...

huysuzum teşekkürler...diş için hiç telaş etmiyorum ben nasıl olsa çıkacak hatta ne kadar geç çıkarsa o kadar direnç açısından iyi..tabi 1 yaşına kadar çıkartmazsa o zaman telaşlanırım..

bende balkonu yıkadım şimdi...kızım uyanınca orda oynayalım...ayy yaşasın inş havalar böyle gider artık yaz gelsiinn...geçen senede martta 15 gün böyle iyi oldu sonra nisan mayısda bile kalorifer yaktırdık okulda biz ,çok iyi hatırlıyorum..müdür üşüyoz deyince kızıyodu kendiside kabanla dolaşıyodu masanın altında küçük elektrikli soba yakıyodu çakal...
bende küçük elektrikli sobamı okula götürmüştüm hamileyken ben nereye soba arkamdan oraya taşınıyordu...52: 19 mayısdan önce geri getirmiştim sobayı eve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…