- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.641
günaydın hanımlar...
herkesler iyidir umarım...
benim kuzu hiçbir şey yemiyor iştahı iyice kapandı. hastalıktan mı diyorum ama bilmiyorum ki içim de rahat etmiyor yemeyince.
dün bütün gün nerdeyse emerek durdu yatmadan da bir şey yediremedim hiçbir şey istemiyor.kaşığı görünce kafasını çeviriyor daha tadına bakmadan.
gece iki kere kalktı emdi sabah da kahvaltısını etmedi emmedi de uyuyor şimdi. allahım aç aç yorgun düşecek kuzum yeter mi hiç emmesi zaten çok değil ki sütüm.
devam sütü yaptım gece istemiyor basıyor feryadı sanki zehir veriyorum.
selam annişler. nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl iyidir inşallahçok fazla giremiyorum artık malum büyüdü yaramazlık peşinde hep arkamı dönemiyorum valla
dün çok kötü bir gün geçirdim. öğlenden sonra ateşi çıktı meleğimin. 39 u geçtik. çok korktum bişi olacak diye doktor çağırdık. dişten dedi daha çıkmadı dişlerimiz. çok zorluyor bitanemi. mahsun mahsunbakıyor ateşler içinde okadar üzülmüştüm kine kadar bilgili olursan ol yinede insan heyecan yapıyor... normalde benim mesleğim çocuk gelişimi ama karşıdan söylemek çok kolaymış. o yanarken ateşten benim canımda çok yandı.
neyse sonra ilaçlar falan verdi. dişler için jel calpol ve bir damla verdi. yetmedi ateşi dahada yükseldi. 40 a doğru gidiyorduk. fitilde vermişti. onu verdim aradan bir yarım saat geçti allaha şükür işe yaradı hiç bişi kalmadı kuzumun. saat 12 i bulmuştuk. sonra doyurdum yatırdım. öyle bir uyuduki yavrum yanında bağırsan duymuyor. şimdi iyi gibiyiz bakalım hala dişi patlamadı ama bir kaç gün daha sürecek galiba.
hayatta en çok korktuğum şey ateş 40 ıbulsaydı kafayı yerdim galiba
allaha emanet olun... biran önce büyüsün bebişlerimiz
günaydın hanımlar...
benim kuzu hiçbir şey yemiyor iştahı iyice kapandı. hastalıktan mı diyorum ama bilmiyorum ki içim de rahat etmiyor yemeyince.
dün bütün gün nerdeyse emerek durdu yatmadan da bir şey yediremedim hiçbir şey istemiyor.kaşığı görünce kafasını çeviriyor daha tadına bakmadan.
gece iki kere kalktı emdi sabah da kahvaltısını etmedi emmedi de uyuyor şimdi. allahım aç aç yorgun düşecek kuzum yeter mi hiç emmesi zaten çok değil ki sütüm.
canım anne olunca insan doktorda olsan farketmiyo panik oluyosun canın ciğerin sonuçtaaa
benim bi arkadaşım var onu hep takdir etmişimdir asla öyle olamam kendisi benim iş yerimde hemşire geçen yıl kızı kaza yaptı araba çarptıı burdan apar topar gittik hastaneye allahım ne gündü kızı sedyede filme götürüyorlar ayak kırık çok kötüydüü tam filme giderken kızının dili boğazına gitti mosmor oldu çırpınıyoo doktor die bağırdııım ama dr koridorun bi başından koşuyo ama yetişemez hemen arkadaşım kızının dilini çıkardı ben yere çöktüüm nasıl ağlıyorum krize girdiimm doktor geldii müdahale etti ama arkadaşım o kadar sakindiki kurtuldun kızım dedi sonra filmde tekrar aynı şey oldu aldılar yoğun bakıma hiç ağlamadı benim kızım güçlü yeneecek dedi kızı 6 yaşındaydı 2 kez ameliyat oldu platin takıldı ama hiç ağlamadı bende güyaaa teselli etmeye gittiim çok kızmıştım kendime çokk hiç unutmam o günü hiççç arkadaşım normaldede çok sakindir hiç bişeyi kafasına takmazz ben evi nasıl etsemde temizlesem derim ooo amaannn boşverrr hadi çarşı pazar gezelim der hangimiz doğruyuz bilmiyorum ama hiç bu kadar sakin olamam olaylar karşısındaa allah yardımcımız olsunn
canım çok geçmiş olsun. kuzulara birşey olunca insan ne yapacağını bilemiyor kendini çok çaresiz hissediyor.bütün bildiklerin sakinliğin uçup gidiyor. onlara geleceğine bize gelsin. rabbim kuzucuklarımızı korusun.
günaydınn hanımlar
nasılsınız biz iyiyyiz çok şükür
herkes yemekten şikayetçi bizde öyleyiz merak etmeyin
geçmiş olsun canım insannın eli yağı dolanır eminim bizim hiç okadar çıkmadı inş. çıkmaz
ne yaparım bilmıyorum vallahi
canım çok gecmiş olsun bu ateş berbat bişi 3 gun yasadık ins geri gelmez onun için teteikteyim bence sende gece kontrol et calpolun etkisi 4-6 saat suruyo sonra yine bak bide surerse dolvenle donsumlu kullan dolven i yarım ölçek ver calpole alışınca yaramıyo bide 37.8 i gecen ateş dişten olmayabilirmiş surerse cocuk enfeksiyon bölümlerine götür bence birde bi< ögrüdk 40 ı sakın korkma sakinlik cok önemli hemen ılık banyoya al sakın soğuk olmasın normalden az daha soğuk olsun ve 10 dk suyun içinde tut titremeye başlarsa al ateşi düşmüş demektir. bunlara alışmamız lasım galiba bugunlerde tum bebişler nerdeyse böyle
canım dişten bence huysuz benimkininde iştahı kesildi zaten kilosu yoktu sevdiği bişiyi bulmakta zor oluyo napcam bende bilmiyorum
herkese günaydınnnnn
dün izin aldım kızım grip oldu babasından geçti sanırım doktora götürdüm çok komikti randevu saatinde gittik ama çok kalabalıktı bekliyoruz elayı görmeniz lazımdı karşıda annesinin kucağında sanırım 1 yaşındadır bi erkek çocuğu var şimdi çocuk öksürüyoo elada öksürüyoo çocuk esniyo elada esniyo çocuk hapşurmuş gibi yapıyo elada yapıyo çocuk başladı ağlamayaa sinir oldu elayaaa elada başladı numaradan eeeeee üüüüü demeye kızım yapma bak ağlıyo diyorum ama çocuğa baktı bide dil dışarda tükürdüü rezil etti beniii sonra çocuğa göz kırpıyoo hiişşşş diyooo eşim diyokiii görmedim sanma elaaaa oğlanları ayarlamaya çalışıyodundiyo doktorumuza gittik muayne etti soğuk algınlığı dedii kilomuz 10 kilo 500 gram normalde tartıda 10 900 çıktıdaa kıyafetlerine saydıgünde 6 7 kez kaka yaptığını dediim anne sütü alıyor normal dedi sadece iki dişimiz varr şimdi kızım babannede bu arada kızım deterjandan çok rahatsız oluyor bende amwaye üye oldum deterjanlarımı ordan alıyorum muhteşem çok beğendim zararsız en azından içim rahat ediyor kızımda rahatsız olmuyor bizden bu kadar
canım dişten yapıyordur büyük ihtimal benimkide sadece biberon maması yiyiyor kaşık mamasını istemiyor. allah yardımcın olsun...günaydın hanımlar...
denizcim karanfil mantıklı denemek lazım..iştahı düzeldimi?yemiyormu bişey hala?belkide yemek yedirdiğin yeri değiştirmelisin ..bebek arabasında yedirmeyi denedinmi hiç?bide ben geçen yer sofrası kurdum oturduk üçümüz yedik,kızımaa arada çorba verdim pırasa yemeğinden verdim elinede bi havuç ..sanırım bütün bebeklerin gözü bizim yediklerimizde bu ara kendi yediklerinden ver tuzsuz?pilav yap elinle yedir yer belki...dünden beri sana cvp yazayım diyorum aklımdasın ama fırsat yok..büyüdükçe bakmakda zorlaşıyor aslında..
günaydın hanımlaaaaaaaaar
herkesin pazarı iyi geçmiştir inşallah
biz aile ziyareti yaptık sonra gezdik
oğluma üstünde ışıklar yanan ileri geri giden bi yere çarpınca dönen bi oyuncak aldık
hani ışıklı sesli falan emeklemesine yardımcı olur peşine gider diye
ama bizim sıpa korktunası kaçıyo bize saklanıyo elini değdirmedi bile
çok komikti
erendeniz maşallah 2. geldi ya inş. bizimde gelir hala gelmedi:44:
canım ne sıkıntı bu dişler çocuklar perişan sen perişan. er ya da geç çıkacak bu dişler de üzülmese kuzular...
ay bu oğluşlar bir alem benimkinin de oyuncak umrunda değil kablo peşinde. elektrikçi mi olacak acaba diye dalga geçiyoruz biz de.
slm kızlar ya sabah bi kalkıyorum akşama kadar kzıım sağolsun canımı cıkarmış oluyo birde dişler geldi sormayıon gitsin sürekli kucaktayızannemde burda sağolsun ateşlenince cağırmıştım oda olmasa bilmiyom napcam gerci gecen defa giderken uzulmuştum napcam diye sonra ateşten cağırdık neyse inş birdaha bu sebepten gelmez sağlık üzere gitsin gelsin cumartesi gitcek çünkü sonrada hava guzel olursa biz kızımla gitcez yanına kurtulamıcak bizden yani ama eşime kıyamıyorum gelip yalnız kalcak evde diye ama napim bende sıkılıyorum akşama kadar neyse bakalım
benim kızda kablocu ya aynen kemircek tavşanım biri demişit telefon kablosu varsa ver bayılıyolar diye ama olmayınca diğerlerine sarıyo ,anne olmak zormuş gercekten ilk olunca birde carpıyo bence hamilelere önce bunun alıştırmasının yapılması lazım bol bol telkinde bulunmak lazım mış ben laylay lom hamişlerdendim ama gelince gördüm nasılmış neyse Rabbim sağlık sıhhat versin yokluğunu göstermesin boşuna cennet ayak altında olmuyo çilemizse çekeriz ama aileden birinin yakınında olmak varmış bunu anladım eltim cennette kv bakıyo çocuğuna yemeği hazır gelince işten ben daha işe bilem başlayamadım kızımı bakıcıya bırakmamak için annem bakmıcak gibi görünüyo gelip yanımda kalmak ağır geliyo soramadım bile 1 yaşını gecerse bakarmısın diye negatif cevap alırsam naparım davranısım değişirmi kendime guvenemyorum neyse ya girmeyeyim ben daha fazla dertler derya ben sandal misali
normal yemek vermeye başladınızmı karışık yedirmeye calışıyorum alışşın diye ama dişten iştahıda yok pek ateslenince zaten 3 gun de kilolarda gitti eridi yavrucak
slm hanımlar..
bugün bendede temizlik vardı...dün gezmeye gittik bugüne kaldı..
biz ilk defa avm ye gittik gezmeye durunun giderken kamyonlardan,kedilerden,kuşlardan korkmasını görmeliydiniz...boynuma sarılıyor...gelirkende kollarımda uyudu tatlı şey..
havalar çok güzel herkes attı kendini tabi dışarı kimse yok...Eki Görüntüle 371194
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?