- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.681
muhtemelen benimki büyüktür seninkindende ondan canım...koltuk altlarından tutunca adım adım yürüyor ama emeklemiyor...
akıllı...biyerden tutunması lazım canım tek eliylede olsa illa tutunacak yoksa duramaz...
huysuzum teşekkürler...diş için hiç telaş etmiyorum ben nasıl olsa çıkacak hatta ne kadar geç çıkarsa o kadar direnç açısından iyi..tabi 1 yaşına kadar çıkartmazsa o zaman telaşlanırım..
haımlar hava çok güzel burda eşim geldi öğle yemeği için okuldan gelince gezmelere götürecek bizi. ay çocuk gibi sevindim. oğluşum da güneş görsün biraz.
papatyacım fotoğraf koymayı bilmiyorum ben eşime söyleyeyim o yapsın.
benim kuzu bana sardı bugün yere koyuyorum mutfakta işim oluyor kendi kendine oyalansın diye. paçama yapışıyor resmen ayağımın üstüne kafasını koyuyor bacaklarımdan tutup ayağa kalkıyor kucağıma gelecekmiş sıpa.
bir de ne oldu çok güldük babası bana sarılınca bir bakışı var ne oluyor orda der gibi kıskanacak mı beni ne
haımlar hava çok güzel burda eşim geldi öğle yemeği için okuldan gelince gezmelere götürecek bizi. ay çocuk gibi sevindim. oğluşum da güneş görsün biraz.
papatyacım fotoğraf koymayı bilmiyorum ben eşime söyleyeyim o yapsın.
benim kuzu bana sardı bugün yere koyuyorum mutfakta işim oluyor kendi kendine oyalansın diye. paçama yapışıyor resmen ayağımın üstüne kafasını koyuyor bacaklarımdan tutup ayağa kalkıyor kucağıma gelecekmiş sıpa.
bir de ne oldu çok güldük babası bana sarılınca bir bakışı var ne oluyor orda der gibi kıskanacak mı beni ne
15 temmuzuz biz tek başına duramıyor bende bırakıyorum öyle zaten kendiside koltuğu oturduğu yerden tutmaya çalışıyor kalkmaya çalışıyor ama duramıyor. daha parmak uclarında duruyor çoğunluklada. tam basamıyor düzgün :)
slm hanımlar..
bugün bendede temizlik vardı...dün gezmeye gittik bugüne kaldı..
biz ilk defa avm ye gittik gezmeye durunun giderken kamyonlardan,kedilerden,kuşlardan korkmasını görmeliydiniz...boynuma sarılıyor...gelirkende kollarımda uyudu tatlı şey..
havalar çok güzel herkes attı kendini tabi dışarı kimse yok...Eki Görüntüle 371194
yürüteçe koyuyormusun? biliyormusun 1 haftadır çok güzel adımlıyor yürüyordu düzgün düzgün bugün aynı yürüteçte gibi bırkıp salıyor kendini..bende yürüteçe daha az koymaya karar verdim ..zaten günde 20 dk koyardım artık daha az bırakıcam..
yürüteç iyi olmuştu 1.5 aydır onla oyalıyodum ama bugün öyle yapınca anladım zararını..
papatyaa herkesin bebişi dışarı diye ağlar seninki çıkmayalım dıye
bizimki odaya girmek istemıyo bile hep gezsin
bide arabasına oturunca öyle kibirliki hiç kimseye pas vermıyo ciddi ciddi duruyo
eşim diyoki tamm suratı değişti hizaya getirdim hadi sürün gidelim
antalyadada hava çok güzel kızlar. bende oğluşumu aşağıda salladım geldim uyuttum ama 45 dk anca uyudu malesef. biz hergün iniyoruz zaten kapıyı görünce ağlıyor bebeğim açınca susuyor :)
Merhaba tuz sormuşsunuz ben atmıyorum yemeklerine daha hiç yemekte vermedim bizim yediklerimizden vermiorum hep ayr yapıyorum kahvaltısını bulamaç vermiyorum ayrı ayrı veriyorum bir bardağada devam sütü koyuyorum ama inanın bir yaşına gelseydi die dua ediyorum çünkü bişey vericem kahvaltıda tuzlu öteki şekerli geriye bi labne peyniri bide üzüm pekmeziyle yumurta kalıyo dünde bıldırcın yumurtası yedirdim sevdi yedi hepimiz ne yediriyorsak paylaşsak fikir olur aslında
MAŞALLAAAAAHHH
CANIM ÇOK TATLI DURU YERİM ONUN TOTOSUNU BEENN BENİM ELADA DİKELİYO AMA İDE YÜRÜMEYE ÇALIŞMASA SANARSIN KOŞACAKEVDE OLAN ANNELER ÇOK SANŞLISINIZ GERÇEKTEN BEN YARIŞ ATI GİBİ OLDUM ELAYLA TAM ANLAMIYLA İLGİLENSEM EV KALIYO EVİ DÖRT DÖRTLÜK YAPSAM ELAAA KALIYO NAPICAM BEEN
papatyaa herkesin bebişi dışarı diye ağlar seninki çıkmayalım dıye
bizimki odaya girmek istemıyo bile hep gezsin
bide arabasına oturunca öyle kibirliki hiç kimseye pas vermıyo ciddi ciddi duruyo
eşim diyoki tamm suratı değişti hizaya getirdim hadi sürün gidelim
Merhaba tuz sormuşsunuz ben atmıyorum yemeklerine daha hiç yemekte vermedim bizim yediklerimizden vermiorum hep ayr yapıyorum kahvaltısını bulamaç vermiyorum ayrı ayrı veriyorum bir bardağada devam sütü koyuyorum ama inanın bir yaşına gelseydi die dua ediyorum çünkü bişey vericem kahvaltıda tuzlu öteki şekerli geriye bi labne peyniri bide üzüm pekmeziyle yumurta kalıyo dünde bıldırcın yumurtası yedirdim sevdi yedi hepimiz ne yediriyorsak paylaşsak fikir olur aslında
açıkcası canım istedim çok ama aması var işte. evde bir ablamız var 7 yaşında ondan korktum açıkcası almadım hiç. ablamız jimnastikci olduğu için havada taklalar atar bu en basiti yani bilirsin o tipleri işte ondan korktum. birde bir arkadaşın çocuğunun yürütece ananesi düşmüştü yürüteç katlanıp çocuğun bacağı kırılmıştı ondan korktum.olmazda ya olursa diye. adımlarımız iyi hızlı ama parmak uclarında.
ben tuzsuz lor aldım..arada ondan veriyorum elimle onuda yiyo ama kahvaltıda labne veriyorum bende...
bi fikrim var
tuzsuz lor ile çırpılmış yumurtayı ızgarada yada fırında pişirsek yani yağsız omlet gibi..yumuşak oluyor..küçük küçük elimizle yedirsek nasıl olur?biyerde okumuştum öyle yapıyomuş..
antalyadada hava çok güzel kızlar. bende oğluşumu aşağıda salladım geldim uyuttum ama 45 dk anca uyudu malesef. biz hergün iniyoruz zaten kapıyı görünce ağlıyor bebeğim açınca susuyor :)
ben tuzsuz lor aldım..arada ondan veriyorum elimle onuda yiyo ama kahvaltıda labne veriyorum bende...
bi fikrim var
tuzsuz lor ile çırpılmış yumurtayı ızgarada yada fırında pişirsek yani yağsız omlet gibi..yumuşak oluyor..küçük küçük elimizle yedirsek nasıl olur?biyerde okumuştum öyle yapıyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?