- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.701
ben tuzsuz lor aldım..arada ondan veriyorum elimle onuda yiyo ama kahvaltıda labne veriyorum bende...
bi fikrim var
tuzsuz lor ile çırpılmış yumurtayı ızgarada yada fırında pişirsek yani yağsız omlet gibi..yumuşak oluyor..küçük küçük elimizle yedirsek nasıl olur?biyerde okumuştum öyle yapıyomuş..
canım geçmiş olsun. o dediğinden bizdede geçen hafta oldu saçlarının dibi ense ve boyunda ama hemen geçti. benimki ateşden oldu. dişinden ateşliydi 2-3 gün ateşin arkasından çıktı ve 2 günde geçti.
selam kızlar ben bugun ancak gelebildim dışarda işlerim vardı
havada okadar güzelki hiç işe gelincek gibi değil tam gezmelik
öğlende eymen bnı balkonda beklıyodu eve girdim odaya aldık
nası bağırıyo dışarda durcakmış itiyo beni önümden çekil diye sıpa
anneanneside aldı dışarı götürdü
papatyam maşallah kızına
fatma monovit d kullanıyorz zaten benım dediğim başka bi ilaç sanırım diş için calsiyum mu ne tamda bilmiyorum
ebush kızarıklar ateşten sonra olduysa 6. hastalık dıye birşey var yuksek ateşten sonra çocuk böle kızarıklık döküyo ondan olmuş olabilir
inş. bişey olmaz
haımlar hava çok güzel burda eşim geldi öğle yemeği için okuldan gelince gezmelere götürecek bizi. ay çocuk gibi sevindim. oğluşum da güneş görsün biraz.
papatyacım fotoğraf koymayı bilmiyorum ben eşime söyleyeyim o yapsın.
benim kuzu bana sardı bugün yere koyuyorum mutfakta işim oluyor kendi kendine oyalansın diye. paçama yapışıyor resmen ayağımın üstüne kafasını koyuyor bacaklarımdan tutup ayağa kalkıyor kucağıma gelecekmiş sıpa.
bir de ne oldu çok güldük babası bana sarılınca bir bakışı var ne oluyor orda der gibi kıskanacak mı beni ne
sıcacıktır şimdi oralar ne güzel ama yazı çekilmiyordur.
burası gayet iyi eskişehirdeyim ben. kar hiç yerden kalkmayacak gibi geliyordu çok şükür ısındık biraz.
benim kuzu yumurtayı sevmiyor zorla da olsa vermeye çalışıyorum. lorla karıştırıp pişirmeyi deneybilirim belki o zaman sever.
fırında değilde tavada yapsak nasıl olur acaba
beyazını vermeyın diyolar tek sarısı olabilir ama onunda pişmesi lazım iyice:44:
öylemi benimde ateşten sonra oldu işte. aynı yerlerde. tek kollar ve bacaklarda yok. 39,5 u bulmuştu ateşimiz. inşallah geçer. üzülüyorum küçücük bedeni neler çekiyor yavrum
evet ateşten sonra oldu. 39,5 u bulmuştu ateş. inşallah başka bişi olmaz.
yerim ben onubizdede var kıskanma. eşim beni öptüğünde cıngar çıkarıyor cadı
evet aynen bizde yazın çıkamayız. evden çıksak havuzdan denizden çıkamayız :) birde avmler iyi olur serin serin. eskişehir soğuk ya normalde. bilirim orayı geçerim ordan bursaya ailemin yanına giderken.ama güze bir yer uçak helikopter sesi çok oludu orda :)
dene bakalım belki yer ama erken sanki biraz daha var gibi omlet için..şöyle 1 ay kadar..ben size sormak istedim..
teflonda olur heralde önemli olan iyi pişmesi..
doğru söylüyosun canım sadece sarısını...aklımda ama emin değilim az daha vakti var gibi...
canım duru seninki gibi egzema olduğunda 4 aylıktı..daha küçücüktü..altını açmak için zıbını açınca hatır hatır kaşırdı karnını göğsünü.. ensesinde vardı orayı bile kaşımaya çalışıyodu yavrum...huzursuzlukta yapıyor o kaşıntı gece...
güneyde havalar güzel 2 gündür hafta sonuda böle olursa pikniğe gidelim diyoruz işten fırsat olmuyo hiçbirşeye
ahaaa bı piknikçi daha bnde bugun aynı şeyi düşündüm
ben çok seviyorum piknik yapmayı
özellikle mangaldan çıkan kokuları
biz arkadaşlarla her haftasonu giderdik şimdi çocuklarla gideriz onlarda yürüse daha iyi olur toprağa basar yavrular
ayyyyyyyyyy yaşın yazın vallahi enerjim artı neydi kış boyu karanlık soğuk
ebushh sana allah kolaylık versin
papatyacım beyazını vermemen lazım. sarısınıda çok pişirmen gerekiyor. yani yine haşlama daha mantıklı
bu arada beğen butonuda güzel olmuş
piknik falan diyorsunuz kıskandırıyorsunuz valla beniolan var olmayan var
beğen butonu bi ara vardı kaldırılmıştı çünkü herkes cvp yazmak yerine beğene tıklayıveriyor forum ölüyor...
bizde senle nette piknik yaparız ...açarız kameraları karşılıklı balkonda..piknik havası...
kızlar salıncak kullanan varmı istsediğim gibi birtane bulamadım
ahaaa bı piknikçi daha bnde bugun aynı şeyi düşündüm
ben çok seviyorum piknik yapmayı
özellikle mangaldan çıkan kokuları
biz arkadaşlarla her haftasonu giderdik şimdi çocuklarla gideriz onlarda yürüse daha iyi olur toprağa basar yavrular
ayyyyyyyyyy yaşın yazın vallahi enerjim artı neydi kış boyu karanlık soğuk
ebushh sana allah kolaylık versin
beğen butonu bi ara vardı kaldırılmıştı çünkü herkes cvp yazmak yerine beğene tıklayıveriyor forum ölüyor...
bizde senle nette piknik yaparız ...açarız kameraları karşılıklı balkonda..piknik havası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?