2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beyazını vermeyın diyolar tek sarısı olabilir ama onunda pişmesi lazım iyice:44:

öylemi benimde ateşten sonra oldu işte. aynı yerlerde. tek kollar ve bacaklarda yok. 39,5 u bulmuştu ateşimiz. inşallah geçer. üzülüyorum küçücük bedeni neler çekiyor yavrum

evet ateşten sonra oldu. 39,5 u bulmuştu ateş. inşallah başka bişi olmaz.

yerim ben onu bizdede var kıskanma. eşim beni öptüğünde cıngar çıkarıyor cadı

sıcacıktır şimdi oralar ne güzel ama yazı çekilmiyordur.
burası gayet iyi eskişehirdeyim ben. kar hiç yerden kalkmayacak gibi geliyordu çok şükür ısındık biraz.

evet aynen bizde yazın çıkamayız. evden çıksak havuzdan denizden çıkamayız :) birde avmler iyi olur serin serin. eskişehir soğuk ya normalde. bilirim orayı geçerim ordan bursaya ailemin yanına giderken.ama güze bir yer uçak helikopter sesi çok oludu orda :)

oh ne güzel güneş görüyorsunuz. burda hava ne olduğunu şaşırdı. dün yapmur yağdı. sabah tipi vardı göz gözü görmüyordu. öğlende hava açtı şimdide tekrar tipi.
bende hava dengesizliğinden mi artık nedir sürünücem halsizlikten üşenikliğim üzerimde

güneyde havalar güzel 2 gündür hafta sonuda böle olursa pikniğe gidelim diyoruz işten fırsat olmuyo hiçbirşeye

benim kuzu yumurtayı sevmiyor zorla da olsa vermeye çalışıyorum. lorla karıştırıp pişirmeyi deneybilirim belki o zaman sever.

dene bakalım belki yer ama erken sanki biraz daha var gibi omlet için..şöyle 1 ay kadar..ben size sormak istedim..
fırında değilde tavada yapsak nasıl olur acaba

teflonda olur heralde önemli olan iyi pişmesi..

beyazını vermeyın diyolar tek sarısı olabilir ama onunda pişmesi lazım iyice:44:

doğru söylüyosun canım sadece sarısını...aklımda ama emin değilim az daha vakti var gibi...

canım duru seninki gibi egzema olduğunda 4 aylıktı..daha küçücüktü..altını açmak için zıbını açınca hatır hatır kaşırdı karnını göğsünü.. ensesinde vardı orayı bile kaşımaya çalışıyodu yavrum...huzursuzlukta yapıyor o kaşıntı gece...

ay o uçak sesinden nefret ettim. şimdi yazarken geçti bir tane. benim okulda askeri havaalanının dibinde zırt pırt uçak iner kalkar ders bölünür.

papatyacım beyazını vermemen lazım. sarısınıda çok pişirmen gerekiyor. yani yine haşlama daha mantıklı

bu arada beğen butonuda güzel olmuş

tatlım kaşınmıyor allahtan. çok rahat bir problem sıkıntısı varmış gibi davranmıyor... anlamadım ben bu çocuğu

güneyde havalar güzel 2 gündür hafta sonuda böle olursa pikniğe gidelim diyoruz işten fırsat olmuyo hiçbirşeye

ahaaa bı piknikçi daha bnde bugun aynı şeyi düşündüm
ben çok seviyorum piknik yapmayı
özellikle mangaldan çıkan kokuları
biz arkadaşlarla her haftasonu giderdik şimdi çocuklarla gideriz onlarda yürüse daha iyi olur toprağa basar yavrular
ayyyyyyyyyy yaşın yazın vallahi enerjim artı neydi kış boyu karanlık soğuk
ebushh sana allah kolaylık versin

piknik falan diyorsunuz kıskandırıyorsunuz valla beni olan var olmayan var

papatyacım beyazını vermemen lazım. sarısınıda çok pişirmen gerekiyor. yani yine haşlama daha mantıklı

bu arada beğen butonuda güzel olmuş

beğen butonu bi ara vardı kaldırılmıştı çünkü herkes cvp yazmak yerine beğene tıklayıveriyor forum ölüyor...

piknik falan diyorsunuz kıskandırıyorsunuz valla beni olan var olmayan var

bizde senle nette piknik yaparız ...açarız kameraları karşılıklı balkonda..piknik havası...

kızlar salıncak kullanan varmı istsediğim gibi birtane bulamadım

sanal mangalda yaparız... ohhhh azıcık toptak sereyim yere çocukta bassın

aynen yaz gibisi varmı sıcak felan ama eve hapsolmaktan kurtuluyoruz

aynen öyle beğendim beğeni. işim çok evde kahve yaptım oturdum küçük bey uyudu yine. sizinkiler nasıl uyurlar. kaç kere falan bizim 2 saatte uykusu geliyor ama 3 kere iyi oluyor güzel uyursa aslında günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…