2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benimm hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh Allah sağsalim kavuştursun kocana inşallahh :)

kuPPeeeeeeeeeeeeeeemmmm hamileeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::92:

regencim hamilemisin tatlım :) ne olduu sanaa(yoksa genetik testmi yaptırıyosun tatlım :)

ay canim benim Allah mi söyletti yoksa henüz degil tatlim yaa.. hormon testi icin.. bir sey cikmaz insallah da bakalim yine de.. sen nasilsin bakalim????

bu liste de benim adim neden yoooooooooooooooookkkk diyesim geldi ama ben bu kategorilerin hic birine girmiyorum kiiiiii

ay evet nedense kardaiz bana hamile gibi geliyor... :44::44::44::44::44::44::44:

ay kizlar bugün ugrayamadim kusura bakmayin... dr'a gittim sadece kan verdim o kadar.. ondan sonra da gez babam gez eve bi geldim bacaklarim agriyo, kasiliyo böyle düsünün artik ne kadar gezdigimi.. burda bi magaza da cok sey indirime girmis kardesime bir seyler aldi, kendime ten corap aldim dizalti denedim evde cok güzel oldu.. yarin gidip daha cok alcam iste... sonra da iste son sürat yemek yap.. tam size yazarken de kocis geldi mesajim yarim kaldi.. sonra salonda uyudu o biraz, ben de dolayisiyla bilgisayari acamadim pesinden de kaynanamlara gittik.. daha yeni oturdum bilgisayar basina vallahi...

neyse hepinize iyi geceler.... sabaha görüsürüz :79::79::79::79::79::79::79::79:

heyyyyy günaydınnnnnnnnnnnn

nihanca hayatımmmmm bu ne bahtsızlık böle hayırdır bana mı özendiniz yavrimu sende mi 6 ayrı kalıcan cocandan bakimmmmm.
Allah kolaylık ve sabır ihsan eylesin hayatım. hiç kolay değil. Üzülme özlemek de güzel

sılacımmmmmm ayyy okudum çok duygulandım valla inşallah kalmışımdır çok tereddütlüyüm.
regencim Allah duysun içinizdeki bu hissi inşallah kalmışımdır.

arkadaşlar hepinizi ama hepinize o kadar alıştım kiiii gün içerisinde acaba ne konuşuyolar, napıyolar, durumları nasıl aklım hep burda.
ilk önce kendinize çok iyi bakın ki etrafınıza faydanız bebeklerinize sağlıklı bir anne olasınızzzzzz.
hepinizi çokkkkkk öptüm
şu nalet işe dönüyorummmm

Son düzenleme:
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun,göbüşlerimiz bebekle dolsun inşallahhhh

Sılacım bizde sana tşk ederiz sende herzaman bizim yanımızdasın bıkmadan usanmadan dertlerimiz paylaşıyorsun....

Nihancım Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuştursun ve inşallah da bebişin bu bekleme sürecinde seninle olsun....

Scremaway 2 gündür yoksun canım merak ettm seni inşallah yerleşebilmişsinizdir.....

Diğer arkadaşlarım gününüz güzel geçsin inşallahhh....

canlarımm bn çıkıyorumm malum bugün arkadaşımın kınası varr hazırlık falan evde de işim var arada yine girerimmm çok öpüyorum siziii resim koyucammm bekleyin :))

Silacim tablona baslamissin tatlim hayırlı olsun Ama atesin baya dusuk calismalari ihmal etme bu ara olurmu. Acaba normalde bu kadar dusukmu seyreder atesin :26yleyse eger buzdami yatiyosun kiz

Silacim tablona baslamissin tatlim hayırlı olsun Ama atesin baya dusuk calismalari ihmal etme bu ara olurmu. Acaba normalde bu kadar dusukmu seyreder atesin :26yleyse eger buzdami yatiyosun kiz

ilahi azracım ne güzel yazmışsın:))
benimde yumurtlamaya yakın hep böle seyrederdi:)
ama bugün bi ölçtüm anaaaaammm uçmuş ateşim.. 37.0

Son düzenleme:
canim sagolasin..........hep beraber halletmeye calisiyoruz insallah birseyleri......

guzelim yaa evet dusuk.. normalde yani gunduz saatlerinde aradabakardim 36 arasi seyrederdi.... ben usuyen biriyim aceba etkisi olabilir mi??

canim dun de uzayan yapiskan akintim oldu seffaf ve yumurtaliklarimda agrilar vardi....... hayirlisi insallah...

ha normal regl gunumu alirsak 2-4 agustosaraligi olmasi lazim ve buna gorede hesaplanirsa yumurtlama bu gunlere denk gelmesi lazim....ama ben her ihtimali degerlendirmeye calisiyorum.....

kızlarrrrrr bu ne ayol hiç yazmamışsınızzz kimsecikler gelmemiş desem yalan olmaz yani azracım ve bikere_sevdim dışında :))

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiizzzzzzz?? akşam en geç 5 te resmimi koyarımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…