- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.021
sağol kuzum benim allah razı olsun inşşş rabbim nasip eder gülüm bana çok güzel bi hediye olur allahım duysun beni inşşş
aminnnnnnn kader arkadaşım ya allah benim yardımcım olsun :44::44::44::44::44::44:
valla canım bende sizsiz ne yapcam hiç bilmiyorum çok alıştım sizeama hemen gider gitmez bağlattırcam neti zaten kocişimlede netten görüşüceğiz asker yolu bekleyeceğim
annem tekirdağ da canım
malesef ben gidemiyorum canımahh keşke gidebilsem bi dakka bile durmam canım
regencim hamilemisin tatlım :) ne olduu sanaa(yoksa genetik testmi yaptırıyosun tatlım :)
kizlar icimden geldi;
hamile olmalarina ragmen bizleri birakmayan tum hamislerimize .. suan hatirladigim tugce,screamaway,pollyanna,kuppe,cicek yanimizda olmaya devam ettiginiz icin gercekten cok tesekkurler....
listemizi tutan hazirlayan,hamile olmasina ragmen usanmadan buna devam eden screamawayimiza tesekkurler....
Grafiklerimizi duzenleyen,bilgi ve fikirlerini ayni sekilde usanmadan paylasan,yardim eden azramiza tesekkurler.....
bunlar gercekten emek kizlar sagolun....
veee tum arkadaslarima .. bildigini esirgemeyen,dertleri dinleyen,umutlar veren tum arkadasllarima tesekkurler.....
not...yukarda hamilelerii sayarken kardaizi de yazdim!!! hayirdir insallah...sildim sonra...
heerrkese gunaydınnnnnnn....
Silacim tablona baslamissin tatlim hayırlı olsunAma atesin baya dusuk calismalari ihmal etme bu ara olurmu. Acaba normalde bu kadar dusukmu seyreder atesin :26 yleyse eger buzdami yatiyosun kiz
ilahi azracım ne güzel yazmışsın:))
benimde yumurtlamaya yakın hep böle seyrederdi:)
ama bugün bi ölçtüm anaaaaammm uçmuş ateşim.. 37.0
canim sagolasin..........hep beraber halletmeye calisiyoruz insallah birseyleri......cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun,göbüşlerimiz bebekle dolsun inşallahhhh
Sılacım bizde sana tşk ederiz sende herzaman bizim yanımızdasın bıkmadan usanmadan dertlerimiz paylaşıyorsun....
Nihancım Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuştursun ve inşallah da bebişin bu bekleme sürecinde seninle olsun....
Scremaway 2 gündür yoksun canım merak ettm seni inşallah yerleşebilmişsinizdir.....
Diğer arkadaşlarım gününüz güzel geçsin inşallahhh....
Silacim tablona baslamissin tatlim hayırlı olsunAma atesin baya dusuk calismalari ihmal etme bu ara olurmu. Acaba normalde bu kadar dusukmu seyreder atesin :26 yleyse eger buzdami yatiyosun kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?