2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hlycim... naber guzellik!!!!

suslenip pusleniyon muuu???? kuofore falan gidicen mi sacalarini yaptirmak icin..................yarin yaptirabilirsinbugun kina gecesiymisss

nihancaaaaaaaa yaaaa .......resmen gidiyorsun hayatimmm......

e kuzum hayirlisi olsun hakkinda..... Allah yardimciniz olsun..sayili gunler tez gecer bitanem..insallah bebisinle beklersiniz babasini... gervekten isteyerek diliyorum bunu.... ama yaa hemen don bize..canim net olana kadar annenlerde telefonla falan girsen???
coook ozluycez seni bitanem hayirli haberlerinle donersin insallah....cook opuyorum seni....

hlycim... naber guzellik!!!!

suslenip pusleniyon muuu???? kuofore falan gidicen mi sacalarini yaptirmak icin..................yarin yaptirabilirsinbugun kina gecesiymisss

nolsunn şekerim sen nasılsın???

süslenmeye daha başladımm son dk takacağım takıdan vazgeçip oturup yenisini yaptım anca o bitti :))

şimdi duş alcam sonra kuaföre gitcem fön çektircem sadece gelcem makyajımı yapıcam manikür pedikürü dün yaptırdım zatenn ohhhhhhhhhh daha ne olsunnn D:

daha ne olsun sekeriimm..bunlarin hepsi tefferruat... fistik gibisin zaten.. dalgali fon iyi gitse gerek sana...

masallah hamarat arkadasima takisinida yapmis... Allah esirgesin nazarlardan..

bol bol foto cekiniyorsun bizlerde bakiyoruz ok...

ha bende iyim yine yagmurlu kasvetli bir havayla sIkIlarak oturuyorum... yapacak bisilerdeyok... koliledim esyalarin bi kisminibende tasinacazya.. tamda tatil zamanina denk geldi evleri visit etmemiz icin beklememiz gerekiyorrrrr obur aya kadar..anlican aksilikler bitmiyorrrr

Son düzenleme:
ikizim regen yine alis verise gitti sanirimm ooohhh sefan olsun bitanem benim....

screamaway, canimhersey yolunda insallah..... aksatmazdin sen bizi bukadarrr aman canim evinin islerini hallet bitsinde sonra bol bol beraberiz insalah... insallah tamin ettigim gibidir yoktur aksilik....dr da gittin..

saolll hayatımmm iltifatların içinnn :))))

evet dalgalı fön çektircemmm...makyajımı kendim yapcam 17.30 da kocacımm gelcek alcak evden :)

şimdi çıkıyorum ben duş alcam ordan da kuaföre gitcemm şekerim...hepinizi öpüyorumm :))

not : Allah işlerinzi rast getirsin sılacımm gönlüne göre içine sinen bi evin olur inşallahhh bitaenmm :)) bu arada burasıııııııı kaynıyorr çok feci sıcakkk !!! Allah yardımcımız olsun ramazannndaaa !!!

nyse hade kaçtımmmmmmmm öpüyorummm gitmeden resim koyarımm :)

günaydın canım nasılsın?
senin yazdığın bişey vardı ya mütekebbir miydi. geçen akşam aklıma geldi hep tekrar ettim içimden

canımmmm iyim saolll....

canım onu ben yazmamıstım... sanırım sıla yazmıstı... tam hatırlamıyorummm...

sen koyyy yavrummmm.. güzellik gorelimmm...bende mı koysamm ne?????

vallahi en güzel tablo benimkii... hic degismiyor mübarek.. simdilik standard 36,4 :97::97::97::97::97::97::97:

azracimmmmm benim, hani bu ovulasyon testleri varya canim, ben onu söyle yapmayi düsünüyorum fikrini almak istedim.. simdi benim atesim sabit gidiyor.. düsüs olunca muhtemelen yumurtlama günü ya, sen günleri güzel tahmin ediyorsun, düsüsün oldugu gün yapsam testi olur mu??? zaten ya o gün pozitif cikar ya da ertesi gün degil mi????? ki bu düsüs muhtemelen ortalama 2,5 hafta sonrasina denk gelmeli ''normal'' sartlarda.. yani nasil olur sen ne dersin?? atesim hep ayni gidiyor ya düsüsü tahmin etmek zor olmasa gerek..

aaaa nerden bildin canim??? gittim aldim coraplarimi.. ayy calisan insan olmak güzel sey.. bu ay bulasik makinemi de aliyorum kendi paramla.. Allahim binlerce kez sükürler olsun.. ama maalesef önümüzdeki ay para yok bu ay tatildi ya... sonraki aya insallah... o zamana anca yaptiririm sanirim salonumu.. benimki de o zaman izide, evde olacak yine yirtamayack yani..

kızlarrr nasılsınızz ?
bgn ben cok kotuyummm sabahtan berı 3 kez kustum ne yesem cıkarıyorum yaa mıllet ıyıye gıdıyoo ben kotuye gıdıyorum anlamadımkı

hlycımmm solemeden gecemıycem bu arada bnde resımlerını beklıyenlerdenım :)

canımmmmm bende yorum yaptım ama burayada yazamadan gecemıcemmmm

cok sekersinnn canımmm... küpelerine bayıldımmmm... bunları sen mi yaptınnnn ?????????

bu arada tugcecim neyin var canımmmm????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…