- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.061
canım nasılsın ben işyerinde olduğum için ara ara giriyorum bazende pat diye kapatmak zorunda kalabiliyorum
canımmmmm bende yorum yaptım ama burayada yazamadan gecemıcemmmm
cok sekersinnn canımmm... küpelerine bayıldımmmm... bunları sen mi yaptınnnn ?????????
bu arada tugcecim neyin var canımmmm????
Evet tatlim cok iyi dusunmussun en dusuk seyrettigi gun yumurtlama gunun yada hemen oncesi oluyor. Normal sartlarda evet 14 15. Gunler arasi desiyo dongunun uzunliguna gore degisiyo canimvallahi en güzel tablo benimkii... hic degismiyor mübarek.. simdilik standard 36,4 :97::97::97::97::97::97::97:azracimmmmm benim, hani bu ovulasyon testleri varya canim, ben onu söyle yapmayi düsünüyorum fikrini almak istedim.. simdi benim atesim sabit gidiyor.. düsüs olunca muhtemelen yumurtlama günü ya, sen günleri güzel tahmin ediyorsun, düsüsün oldugu gün yapsam testi olur mu??? zaten ya o gün pozitif cikar ya da ertesi gün degil mi????? ki bu düsüs muhtemelen ortalama 2,5 hafta sonrasina denk gelmeli ''normal'' sartlarda.. yani nasil olur sen ne dersin?? atesim hep ayni gidiyor ya düsüsü tahmin etmek zor olmasa gerek..
Tugcecim bulanti icin ilac vermisti kardesimi doktoru sende cok zorlaniyosan bi doktoruna danissan tatlim cok zor oluyordur bole allah yardimcin olsun guzelimHlycim resimlerine baktim prda yorum yaptim ama burdada soliyim dedim sade bi okadarda sik ve guzel olmussun tatlimcnmm bulantim var ve kusuyorummbnm bebis biraz yaramaz sanirim ama napalim bunada sukurler olsunn
Evet tatlim cok iyi dusunmussun en dusuk seyrettigi gun yumurtlama gunun yada hemen oncesi oluyor. Normal sartlarda evet 14 15. Gunler arasi desiyo dongunun uzunliguna gore degisiyo canim Tugcecim bulanti icin ilac vermisti kardesimi doktoru sende cok zorlaniyosan bi doktoruna danissan tatlim cok zor oluyordur bole allah yardimcin olsun guzelimHlycim resimlerine baktim prda yorum yaptim ama burdada soliyim dedim sade bi okadarda sik ve guzel olmussun tatlim
Tatlim sen meslek ogrenmeye baslamistin devam ediyormusun?amaaaannnnnn hava güzel tr'de herkesin kocisi yaninda, takiyor koluna geziyor.. kimse benim gibi tek basina takilmiyorki.. baykus gibi.. hava zaten berbatti bütün gün.. kararsa da yatsam bari.. ay ot gibi yasiyoruuummmmmmmmmmm :95::95::95::95::95::95::95:
Tatlim sen meslek ogrenmeye baslamistin devam ediyormusun?
canımmm dikkat et kendine.. dinlenmeye calıs.. neden bu kadar bulantın oldu acaba??? dinlen canımmm dinlen...
Evet tatlim cok iyi dusunmussun en dusuk seyrettigi gun yumurtlama gunun yada hemen oncesi oluyor. Normal sartlarda evet 14 15. Gunler arasi desiyo dongunun uzunliguna gore degisiyo canim Tugcecim bulanti icin ilac vermisti kardesimi doktoru sende cok zorlaniyosan bi doktoruna danissan tatlim cok zor oluyordur bole allah yardimcin olsun guzelimHlycim resimlerine baktim prda yorum yaptim ama burdada soliyim dedim sade bi okadarda sik ve guzel olmussun tatlim
canımmmmm bende yorum yaptım ama burayada yazamadan gecemıcemmmmcok sekersinnn canımmm... küpelerine bayıldımmmm... bunları sen mi yaptınnnn ????????? menbetaacımmm çok teşekkür ederim yorumların için ve güzell iltifatların içinn canım :)) evet takılarımı ben yapıyorumm canımmm bunuda bu sabah yapmıştımm başka bi tane takacaktımm son dkka vazgeçtimm oturdum bunu yaptımm beğenmene sevindimm :)) aaa size söz p.tesi günü size takılarımında resmini koyarım :)
canimkoydugun zamana yetgisemedim ama baktim fotolarina...bi harika olmussun.... eglenirsin umarim canim diledigin gibiiiiiii....gelinide cekip getirsen bizeee:))))) amma merakli melaaatt olduk bizde haaa...napiiimm burda kimseyi gordugumuz yokki..
çok teşekkürr ederimm sılammmmmm :)) valla acayip eğlendimm hiç oturmadımm çok yoruldum ama olsunnn canımm arkadaşım gidiyorr gurbet ellere alamanyalara hamburrga gidiyorr((( ağladık oynadıkk öylee duygu seli güzeldi yani :) bu arada resimler bnde yok elime ulaşınca koyarım canım :)
canım çok güzelsin maşallah herşeyin dört dörtlük uyum içinde :)
tatlım çok teşekkür ederimm :) uyumlu olmaya özen gösteririmm kendi çapımda beğenmene sevindimm tekar teşekkürler canım :)
canlarım günaydınnnnnnnnnn :)
çok yorgunummmmmmmm ayaklarım hala ağrıyorr gece hiç uyyuyamadımmmm...hem ağrıdann hmdee çok kanamma olduuu(( sabahın köründen beri ayaktayımmm (
Günaydın canım :)
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağının altına yastık koyarak uzan bana çok iyi geliyor umarım sanada iyi gelir tatlım :)
teşekkür ederimm canımm :)) valla yatıyorumm ama şekilden şekile girrerekk
sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?