2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmmmm bende yorum yaptım ama burayada yazamadan gecemıcemmmm

cok sekersinnn canımmm... küpelerine bayıldımmmm... bunları sen mi yaptınnnn ?????????

bu arada tugcecim neyin var canımmmm????

cnmm bulantim var ve kusuyorumm bnm bebis biraz yaramaz sanirim ama napalim bunada sukurler olsunn

canımmm dikkat et kendine.. dinlenmeye calıs.. neden bu kadar bulantın oldu acaba??? dinlen canımmm dinlen...

Evet tatlim cok iyi dusunmussun en dusuk seyrettigi gun yumurtlama gunun yada hemen oncesi oluyor. Normal sartlarda evet 14 15. Gunler arasi desiyo dongunun uzunliguna gore degisiyo canim
cnmm bulantim var ve kusuyorumm bnm bebis biraz yaramaz sanirim ama napalim bunada sukurler olsunn
Tugcecim bulanti icin ilac vermisti kardesimi doktoru sende cok zorlaniyosan bi doktoruna danissan tatlim cok zor oluyordur bole allah yardimcin olsun guzelimHlycim resimlerine baktim prda yorum yaptim ama burdada soliyim dedim sade bi okadarda sik ve guzel olmussun tatlim

öyle ma benim döngü aldi basini gitti yani öyle yaparsam hem teste cok para yatirmamis olurum hem de yumurtlamayi yakalama sansim daha yüksek olur sanirim... aaah ah.. insallah bu ay :97::97::97::97::97::97:

ya bugün herkes nerde???? ben neden hep tek basimayim yaaaaa :84::84::84::84::84::84:

amaaaannnnnn hava güzel tr'de herkesin kocisi yaninda, takiyor koluna geziyor.. kimse benim gibi tek basina takilmiyorki.. baykus gibi.. hava zaten berbatti bütün gün.. kararsa da yatsam bari.. ay ot gibi yasiyoruuummmmmmmmmmm :95::95::95::95::95::95::95:

Tatlim sen meslek ogrenmeye baslamistin devam ediyormusun?

Tatlim sen meslek ogrenmeye baslamistin devam ediyormusun?

yok canim bu aralar degil.. malum tatil dönemi, ögreten kadin da tasindi gitti, sIkIstIrmak da istemedim. iki hafta sonra görcem zaten.. ya da hafta ici felan ararim evini görmeye giderim bi ara, sogukluk girmeis olur böylece.. her sey iyi güzel de tek yildigim nokta, cocugunu cok atiyor üstüme.. kiz da acayip yaramaz, anlamiyor zaten yani ortak dilimiz yok.. yani bu cocuga parayla baksaydim evime 3D televizyon alacak kadar para cikarirdim epeyce ögrendim ama, simdi pratik yapmak lazim, o da cevre ve zaman demek :97::97::97::97:

canımmm dikkat et kendine.. dinlenmeye calıs.. neden bu kadar bulantın oldu acaba??? dinlen canımmm dinlen...

saolun kızlar yaaa...ılk defa bu kdr kotu oldum bgnn , normalde 2,3 gunde bır kusardım o kdrr mıdebulantım az az sureklı oluyodu ama... dra gıttıgımde sormustum bulantı bıleklıgı al dedı bende almadımm psıkolojıktır dıye dusundum ama ılacı hıc duymamıştım bakk yrnda boyle olursam arayıp sorayımm ılac versın

canlarım günaydınnnnnnnnnn :)

çok yorgunummmmmmmm ayaklarım hala ağrıyorr gece hiç uyyuyamadımmmm...hem ağrıdann hmdee çok kanamma olduuu (( sabahın köründen beri ayaktayımmm (

canlarım günaydınnnnnnnnnn :)

çok yorgunummmmmmmm ayaklarım hala ağrıyorr gece hiç uyyuyamadımmmm...hem ağrıdann hmdee çok kanamma olduuu (( sabahın köründen beri ayaktayımmm (

Günaydın canım :)

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağının altına yastık koyarak uzan bana çok iyi geliyor umarım sanada iyi gelir tatlım :)

ben geldim ama hemen çıkmak zorundayım ne kadar çok şey konuşmuşsunuz yaaa:97: nasıl okuyacağım ben onları ....

akşama girmeye çalışıcam inşallah yeni hamilelerimiz varmı ?

günaydinlar herkeseeeeeeeee

keyifleriniz nasil kizlar??? bi haftasonu daha geldi, zaman ne de cabuk geciyor :97::97::97::97::97::97::97:

yaa dün eski calistigim yerdeki bi abinin bosanacagini duymustum, daha dogrusu okumustum.. ''face''de yayinlamisti da yazmiski, anami babami istemeyeni ben hic istemem, bosaniyoruz diye.. neyse uzun lafin kisasi, bugün tekrar yazmis.... birgün icerisinde ögrenmis ki karisi hamile !!!!!!!!!!!!! ve tabiki bosanmaktan vazgecmis.. yani bir tek filmlerde olmuyormus sok hamilelik.. hay Allahim yaa.... ne denir ki buna :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…