- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.081
ben geldim ama hemen çıkmak zorundayım ne kadar çok şey konuşmuşsunuz yaaa:97: nasıl okuyacağım ben onları ....
akşama girmeye çalışıcam inşallah yeni hamilelerimiz varmı ?
günaydinlar herkeseeeeeeeee
keyifleriniz nasil kizlar??? bi haftasonu daha geldi, zaman ne de cabuk geciyor :97::97::97::97::97::97::97:
günaydın azracımm :)
yaa dün eski calistigim yerdeki bi abinin bosanacagini duymustum, daha dogrusu okumustum.. ''face''de yayinlamisti dayazmiski, anami babami istemeyeni ben hic istemem, bosaniyoruz diye.. neyse uzun lafin kisasi, bugün tekrar yazmis.... birgün icerisinde ögrenmis ki karisi hamile !!!!!!!!!!!!! ve tabiki bosanmaktan vazgecmis.. yani bir tek filmlerde olmuyormus sok hamilelik.. hay Allahim yaa.... ne denir ki buna :44::44::44::44::44:
cnmm bulantim var ve kusuyorummbnm bebis biraz yaramaz sanirim ama napalim bunada sukurler olsunn
İyiyim canım çok şükür işteyim şuan Allahtan yarım gün yoksa cumartesi çalışmaktan nefret ederim :)
canım hoşgeldin nasılsın???kuppecimm
ayy bilmem mii c.tesinin ne kadar sıkıcı olduğunu( hele bu sıcakta Allah yardımcınız olsun :)
canım hoşgeldin nasılsın???
breshkacımm hoşgeldinn..yemin ederimm az önce aklıma geldinn giripp sana yazacaktım ki postunu gördüm canım :)) kuppeciğimiz hamileee bilmiyorsann :)) sonrasında yok canım :)) tatill nasıldı annatt???
günaydınnn regentoşşşum :) ben çok yorgunummmmmmmmm!!!! sen nasılsın???
regentoş bi şarkıyla cvp veriyorummmm.... :)
Ne varsa dünyada bir rüya demek
Biraz da hayatı boş vermek gerek
Her şeyin Çaresi sevmek mi sevmek
Hayat devam ediyor bak
En güzel şey mutlu olmak
Gideceğiz Çırılçıplak
Hayat ne garip oooo
Hayat çok garip
Yalan olur bir gün yalan
Yaşadığım aşkım sevdam
Yaradandır Baki kalan
Hayat ne garip oooo
Hayat çok garip
Gün gelir yalnızlık
Korkusu çöker
Hayat film gibi
Son yazar biter
Dert etme kendine
Gülümse yeter
iyiyimm fıstığımmmm sen nasılsınnnnn..
napayim bitanem... depresyona girmemek icin zor tutuyorum kendimiise baslayim daha iyi olur insallah..
vallah aksam artik bastim cigligi.. her sey mi üst üste gelir.. ya en son olarak elimdeki agzi acik yag sisesini yere düsürünce aglamaya basladim.. yaa yok böyle bir sey.. her sey gelip ayni insani bulur buna inaniyorum artik..
sen nasil vakit gecirdin dün??cok yormasaydin kendini kiyamam sana bennn
ayyy kıyamam ben sana fıstık yaaa..resimlerin çooook güzelll..yani aksilik gelmesi normal nazar değdirmişler benim fıstığımaaa..maşallahhhhh..bugün biraz daha azalır kanamannn..muhteeşem yep yeni bir dönem başlar inşallahhh hülyacımmmmbnde iiyim işte nolsunn dün arkadaşımın kınası vardı çok yoruldumm bide başıma 2 aksilik geldii(
bi yeni aldığım dün gece ilk defa giydiğim ayakkabıma bastı biri hem parmağımı çok acıttı hmde ayakkabımınn derisini soyduu topuklu ayakkabısıyla(((((( ühüühühühü (((((((
bide adetim yaa Allah ım bi geliyoo bi geliyoo yok böle bişiii taytıma bacak arama hep bulaştı bi oyun arasında Allah tan oturmuodum ayaktaydımm ..yoksaa mahvoldum açık renk elbiseyle valla :) dün gece de hem yorgunluktan hem aşırı kanamadan uyuyamadım valla 12.30 yattım 6.30 da kalktım çok yorgunum(
ayy amma yazdım valla
ayyy regentoşumm valla senin depresyonda hazırda bekliyor valla girmek için !!!! amannnnnnnn hayat boşşşşş eğlennn çoşş:
aksilikkler insana yapıştı mı gitmez üstüste gelir...boşverr takma kafana ...baka benim dün gece olanlara
bnde iiyim işte nolsunn dün arkadaşımın kınası vardı çok yoruldumm bide başıma 2 aksilik geldii(
bi yeni aldığım dün gece ilk defa giydiğim ayakkabıma bastı biri hem parmağımı çok acıttı hmde ayakkabımınn derisini soyduu topuklu ayakkabısıyla(((((( ühüühühühü (((((((
bide adetim yaa Allah ım bi geliyoo bi geliyoo yok böle bişiii taytıma bacak arama hep bulaştı bi oyun arasında Allah tan oturmuodum ayaktaydımm ..yoksaa mahvoldum açık renk elbiseyle valla :) dün gece de hem yorgunluktan hem aşırı kanamadan uyuyamadım valla 12.30 yattım 6.30 da kalktım çok yorgunum(
ayy amma yazdım valla
ayyy regentoşumm valla senin depresyonda hazırda bekliyor valla girmek için !!!! amannnnnnnn hayat boşşşşş eğlennn çoşş:
aksilikkler insana yapıştı mı gitmez üstüste gelir...boşverr takma kafana ...baka benim dün gece olanlara
Hayatın Cilvesi!!!!yaa dün eski calistigim yerdeki bi abinin bosanacagini duymustum, daha dogrusu okumustum.. ''face''de yayinlamisti dayazmiski, anami babami istemeyeni ben hic istemem, bosaniyoruz diye.. neyse uzun lafin kisasi, bugün tekrar yazmis.... birgün icerisinde ögrenmis ki karisi hamile !!!!!!!!!!!!! ve tabiki bosanmaktan vazgecmis.. yani bir tek filmlerde olmuyormus sok hamilelik.. hay Allahim yaa.... ne denir ki buna :44::44::44::44::44:
ayyy kıyamam ben sana fıstık yaaa..resimlerin çooook güzelll..yani aksilik gelmesi normal nazar değdirmişler benim fıstığımaaa..maşallahhhhh..bugün biraz daha azalır kanamannn..muhteeşem yep yeni bir dönem başlar inşallahhh hülyacımmmm
Tünaydınnnnn kızlar.......
breshkacımmm hosgeldinnnnn
hlycim gecenin iyi gecmesine sevındımm. kurtlarını dokmussundur... bol hareket ettiğin için kanaman artmıstır.. bende kendi nisanımda regl idimm.. nişan gecesi mahvolmustummmm...
ay canim benim diyorum ya iste geldi mi hep üstüste geliyor diye iste... senin daha zor gecmis tatlim.. ama yagi temizlemek de kolay olmadi
ayy kıyamam tuğçemm ben sana..mide bulantısı gerçekten çok kötüüdür..şimdilik bende hiçbirşey yok..umarım hep böyle gider..en tahammül edemediğim şeylerden biridir mide bulantısıııı..resmen hayattan kopmuş gibi hissederim kendimi o anlarda..hamilelikte kullanılan ilaçlar var tatlım onlardan kullan doktorunla bir görüş..en güzelini o bilir tabii..çok geçmiş olsun kuzucukk..
canım benim yaşın daha çok küçük bence, hemen tüp bebek düşünme, biraz zaman ver kendine, ben senin tedavisiz de hamiş kalabileceğine inanıyorum Allahın izniyle..biraz zaman ver kendine bence..teşekkür ederim canım :)) valla sormaa bncedde nazar değdi..kız zaten inanmadılar evli olduğuma yinee!! kadınlar ya oğlunu isteiyo ya yeğenine falan kesin onlardan biri nazar değdirdi :)) kuppecimm ben hep söktürücüyle adet oluyorum ya bu ay içmicem artık ne zaman gelirse kendiliğinden o zaman gidicem doktora hatta tüp bebek merkezine bakalımm Allah tan hayırlısı..araştırdım fiyatlarını da güvenilir yerleride kafama yatan yerler var bakıcaz işte inşallahh Allah güldürür yüzümüzü :)
saol canım valla acayip döktüm hmde hiç oturmadımmben normalde boşnağım ama arkadaşım laz bende horon oynamayı çok severim iyide oynarım sölemesi ayıp horonun biri bitti biri başladı durmadan oynadım valla süperdi gece acısı çıktı ama olsun :))
sorma regentoşummm fazla kudurmaktan oldu
insallah olmaz sende tatlim yaa inan cok zorrr... ne yedigimi anliyorum ne oturdugumu nede yasadigimii... ruh gibiyimmm wc ye gidiyorum yatiyorumm o kdr( bakalim bgne iyi basladimm insallah boyle devam ederr. evimi resmen book goturuyooo yazliktaydik dun donduk evee bi karis toz olmus her yerr camasirlarda var yikanicakk bgn ayilip bayilmak yok bana :)
Gel sen ne cektigimi birde bana sor!!
nerde,nasil yasarim birde bana sor!!
Evlerin isiklari bir bir yanarken,
Bendeki karanligi gelde bana sor.............. bir de bana sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozellikle ikizime armagan...............
yok bitanem hayirrr.. Allaha sukur yaramazlik da yok suaralar... nankorluk etmeyeyim...sarki agzima takildi sadece...hayırdır sılacımmmmm ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?