- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.101
canım benim yaşın daha çok küçük bence, hemen tüp bebek düşünme, biraz zaman ver kendine, ben senin tedavisiz de hamiş kalabileceğine inanıyorum Allahın izniyle..biraz zaman ver kendine bence..
onun dışında horonu bende çok iyi oynarım bir karadenizli olarak..çokta severim..ağustos 15 ten sonra bir mani çıkmazsa rizedeyim, hamile olsamda oynuycammm vallahiii..çok özledimm o ortamı kuppecimm canımm benim zor gözükğyor normal yoldan yumurtam olmuyorki kendiliğinden anca ilaçla gerçi onu da gördük ilaçla yumurta oldu ama büyümedi..yani çok fazla da zaman veremiyorum kendime çünkü ben romatizma hastasıyım (bkz.romatoid artrit) onun tedavisini yarıda bıraktım bebek içinn ağrımm artıyor her geçen gün ona da dayanmak zor canım( o yüzdenn bebek mevzusu ne kadar uzarsa bana o kadar dert Allah beterinden saklasın yinede de bayram sonrası gitcem işte doktora bi ay daha iğne kullanırım belki sonra olmazsa ekimde tüp bebek merkezine gidicem yani yapacak bişi yok....iyi dileklerin için saol canım benimm :))
valla senin horonu sevmen ve ii oynaman çok normall :) ama ben canikomm boşnağımm kemençe sesine tüylerim dikiliyorD: valla dün de düğünde açık havada kır düğününydüü kocaman alann bi oynadık horon offfffffffffff :)))
sende oyna içinde kalmasın ama dikkat et kendine çok hızlı oynama hoplama zıplama mazallahhh Allah korusun canım benim :)) gerçi sen bunları zaten biliyorsun ve yapmazın ama olsun ben yinede sölemiş olayım :)
yok bitanem hayirrr.. Allaha sukur yaramazlik da yok suaralar... nankorluk etmeyeyim...sarki agzima takildi sadece...
oglumun kardesi gelse,ev isimizde hallolasa insallah daha da guzel olacak.............
ayyy kızlar yoksunuz bılıyorum ama.. adet olacakmıssım gıbı karnım agrıyor 5-6 gundur bu sekılde.. neden olur ki boyle.. adetimede daha var... üşüttüm mü bu sıcaklarda yaaaaaaa
canim benim nezamandi ki bat??..............
dedigin gibi usutmusde olabilirsin.... yoksa tutturabildin mi yumosu?? olabilir yani ..... bayagida olmus 5-6gun....
canım nasılsınnn?? ne var ne yok ??
:))))regenciiimm o yağ olayı önceki gün benimde başıma geldi.. şu 5 lt lik teneke yağlar varya( sizin oralarda varmı bilmiyorum) onu açmak için bi çektim, viyyyyuuuuuuuu üstüm başım dolap kapakları hep yağ oldu.. hemde daha yeni banyo yapmıştım (( ıyyy iğrençti..
Hayatın Cilvesi!!!!
Gel sen ne cektigimi birde bana sor!!
nerde,nasil yasarim birde bana sor!!
Evlerin isiklari bir bir yanarken,
Bendeki karanligi gelde bana sor.............. bir de bana sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozellikle ikizime armagan...............
uzun bir aradan sonra ben geldi şimdide kimse yok. herkes tatildemi ? ben histeroskopi oldum. başarılı geçti şükür. bebek çalışmalarına başladık hayırlısı bakalım.
uzun bir aradan sonra ben geldi şimdide kimse yok. herkes tatildemi ? ben histeroskopi oldum. başarılı geçti şükür. bebek çalışmalarına başladık hayırlısı bakalım.
kızlar yaa kimse yoktrabzondan dün gece döndüm ... bugün adet günüm sabahtan beri karnım ağrıo gelcek gibi ama daa gelmedi az önce bi test yaptım ve ilk defa 2. çizgiyi silikte olsa gördüm çk şaşkınım bu aydan hiç ümidim yoktu aslında ... bide az önce sigarada içtim acaba bnm son sigarammıydı kızlar yaa çok şaşkınım hamile oolabilirmiyim sizce gerçi olmasam bile 2. çizgiyi silikte olsa görmek güzel bişimiş... ama hamileysem napcam şimdi inş vücudumdaki sigara zehri bebişime zarar vermezz
kızlar yaa kimse yoktrabzondan dün gece döndüm ... bugün adet günüm sabahtan beri karnım ağrıo gelcek gibi ama daa gelmedi az önce bi test yaptım ve ilk defa 2. çizgiyi silikte olsa gördüm çk şaşkınım bu aydan hiç ümidim yoktu aslında ... bide az önce sigarada içtim acaba bnm son sigarammıydı kızlar yaa çok şaşkınım hamile oolabilirmiyim sizce gerçi olmasam bile 2. çizgiyi silikte olsa görmek güzel bişimiş... ama hamileysem napcam şimdi inş vücudumdaki sigara zehri bebişime zarar vermezz
bu arada kizlar, hamile arkadasim dün hastaneye yatti dogum icin.... daha 5 gün vardi ama kanamasi oldu Allahtan da olmus, cünkü plesenta artik görevini yapmadigi icin bebegin suyu azalmis.. Allah büyük iste, verecegi cocugu veriyor... o kanama olmasaydi hastaneye gitmeyecekti belki de daha kötü seyler olacakti Allah korusun... ama sancisi yoktu, suni sanci verdiler, bi taraftan da agri kesici.. ama cok kötü oldu, kac kere gittim gittim geldim, ondan sonra girenler dogurdu ama o bekledi, rahim acilmadi bi türlü.. vakumla almislar bebegi en son.. daha bebisi görmedim ama yarin öglen gidecegim.. varya cok kötü gecti onun dogumu, Allah kimseye göstermesin ya.. sirtina kac tane igne takmislardi, kipirdayamiyordu garibim.. bugün artik ziyaretci gelmesin demis doktor.. insallah Allah hamislerimize kolay, dogum, olmayanlarimiza da en kisa zamanda hamilelik ve tabiki yine kolay dogum nasip eder
bu arada kaynanatör beni tabiki bu konuda da sinir etmeyi basardi....... :95::95::95::95::95:
bu arada kizlar, hamile arkadasim dün hastaneye yatti dogum icin.... daha 5 gün vardi ama kanamasi oldu Allahtan da olmus, cünkü plesenta artik görevini yapmadigi icin bebegin suyu azalmis.. Allah büyük iste, verecegi cocugu veriyor... o kanama olmasaydi hastaneye gitmeyecekti belki de daha kötü seyler olacakti Allah korusun... ama sancisi yoktu, suni sanci verdiler, bi taraftan da agri kesici.. ama cok kötü oldu, kac kere gittim gittim geldim, ondan sonra girenler dogurdu ama o bekledi, rahim acilmadi bi türlü.. vakumla almislar bebegi en son.. daha bebisi görmedim ama yarin öglen gidecegim.. varya cok kötü gecti onun dogumu, Allah kimseye göstermesin ya.. sirtina kac tane igne takmislardi, kipirdayamiyordu garibim.. bugün artik ziyaretci gelmesin demis doktor.. insallah Allah hamislerimize kolay, dogum, olmayanlarimiza da en kisa zamanda hamilelik ve tabiki yine kolay dogum nasip eder
bu arada kaynanatör beni tabiki bu konuda da sinir etmeyi basardi....... :95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?