2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyyyyyyy kızlarrr nerdesiniz yahuuuu hiç uğramamışsınız yazmamışsınızzzz aaaaaaaaaa çok boşladınız topiği bakk !!

SCREAMWAY canımm seni çok merak ediyorumm nerelerdesinn iyisindir umarım herşey yolundadır tatlımmm bize habersizz bırakma bekliyoruzzzzzzzzz :)

yok bitanem hayirrr.. Allaha sukur yaramazlik da yok suaralar... nankorluk etmeyeyim...sarki agzima takildi sadece...

oglumun kardesi gelse,ev isimizde hallolasa insallah daha da guzel olacak.............

hayırlısıyla o da olur canımmm.... yakında bir kardes gelir paşana...

ayyy kızlar yoksunuz bılıyorum ama.. adet olacakmıssım gıbı karnım agrıyor 5-6 gundur bu sekılde.. neden olur ki boyle.. adetimede daha var... üşüttüm mü bu sıcaklarda yaaaaaaa

scramaway yarinda gelmezssn londraya ilan vercem yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

kizlarrr acmayalim arayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....yarin insallah toplanirizzz

ayyy kızlar yoksunuz bılıyorum ama.. adet olacakmıssım gıbı karnım agrıyor 5-6 gundur bu sekılde.. neden olur ki boyle.. adetimede daha var... üşüttüm mü bu sıcaklarda yaaaaaaa

canim benim nezamandi ki bat??..............

dedigin gibi usutmusde olabilirsin.... yoksa tutturabildin mi yumosu?? olabilir yani ..... bayagida olmus 5-6gun....

canim benim nezamandi ki bat??..............

dedigin gibi usutmusde olabilirsin.... yoksa tutturabildin mi yumosu?? olabilir yani ..... bayagida olmus 5-6gun....

sılacım hosgeldınnn..

canım ya tutturabildiğimi hic sanmıyorummm.. artık bebek konusunda nedense umutsuzluga kapıldımm... şu rahim filminide cektirsem rahatlayacagım.. o da bayramdan sonraya kaldı..

bat ım 30-31 temmuz.. değiskenlik gosteriyorya tam tarih veremiyorum aartık.. bakalım hayırlısı.. süreklide ağırmıyor.. ara sıra gelip gidiyor.....

slmm kizlarr 2 gundur topige bakamadimmm ama kimsede bakmamis topu topu 2 sayfa yazilmisss herkezz gezmelerde heralde :) bende evimi temizlemeye calisiyorumm kocisle birlikte sicakta cok zor oluy yaaa bide utum varrr aksama yapicam onuda artikkk pofff

menbeta cimm insallah hamissindir. bnce hic umutsuzluga kapilmaa belli olmuuo bu islerr

uzun bir aradan sonra ben geldi şimdide kimse yok. herkes tatildemi ? ben histeroskopi oldum. başarılı geçti şükür. bebek çalışmalarına başladık hayırlısı bakalım.

Hayatın Cilvesi!!!!

gercekten hayatin cilvesi canim benim.. ama insan sahit olunca saka gibi geliyor... Allah bana da nasip eder insallah en kisa zamanda :97::97::97::97::97::97:

Gel sen ne cektigimi birde bana sor!!
nerde,nasil yasarim birde bana sor!!
Evlerin isiklari bir bir yanarken,
Bendeki karanligi gelde bana sor.............. bir de bana sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ozellikle ikizime armagan...............

tesekkür ederim kankacim... karanlik degil bu aralar cok sükür.. dedigin gibi nankörlük etmeyelim, tamam arada bi duygular cosuyor, her sey üstüste geliyor ama her zaman da parcali bulutlu degil hayatimiz cok sükür.. ama havalari sorma, yazi görmeden sonbahar geldi.. burdaki yaslilarin neden sürekli bastonlarla ya da yürüme aletleriyle yürüdüklerini simdi anliyorum.. adamlar günesi hic görmüyorlarki..

uzun bir aradan sonra ben geldi şimdide kimse yok. herkes tatildemi ? ben histeroskopi oldum. başarılı geçti şükür. bebek çalışmalarına başladık hayırlısı bakalım.

histeroskopi nedir canim??? cok gecmis olsun, önemli olan iyi gecmesi tabiki..

bu arada kizlar, hamile arkadasim dün hastaneye yatti dogum icin.... daha 5 gün vardi ama kanamasi oldu Allahtan da olmus, cünkü plesenta artik görevini yapmadigi icin bebegin suyu azalmis.. Allah büyük iste, verecegi cocugu veriyor... o kanama olmasaydi hastaneye gitmeyecekti belki de daha kötü seyler olacakti Allah korusun... ama sancisi yoktu, suni sanci verdiler, bi taraftan da agri kesici.. ama cok kötü oldu, kac kere gittim gittim geldim, ondan sonra girenler dogurdu ama o bekledi, rahim acilmadi bi türlü.. vakumla almislar bebegi en son.. daha bebisi görmedim ama yarin öglen gidecegim.. varya cok kötü gecti onun dogumu, Allah kimseye göstermesin ya.. sirtina kac tane igne takmislardi, kipirdayamiyordu garibim.. bugün artik ziyaretci gelmesin demis doktor.. insallah Allah hamislerimize kolay, dogum, olmayanlarimiza da en kisa zamanda hamilelik ve tabiki yine kolay dogum nasip eder

bu arada kaynanatör beni tabiki bu konuda da sinir etmeyi basardi....... :95::95::95::95::95:

kızlar yaa kimse yok trabzondan dün gece döndüm ... bugün adet günüm sabahtan beri karnım ağrıo gelcek gibi ama daa gelmedi az önce bi test yaptım ve ilk defa 2. çizgiyi silikte olsa gördüm çk şaşkınım bu aydan hiç ümidim yoktu aslında ... bide az önce sigarada içtim acaba bnm son sigarammıydı kızlar yaa çok şaşkınım hamile oolabilirmiyim sizce gerçi olmasam bile 2. çizgiyi silikte olsa görmek güzel bişimiş... ama hamileysem napcam şimdi inş vücudumdaki sigara zehri bebişime zarar vermezz

canım çok geçmiş olsunn çok sevindim senin adına umarım tez vakitte hayırlısıylaa Rabbim meleğini verir :))

ayyy şekerimmm hadi inşallahhhhh :))) kısss bak kuppede önce silik gördü sonra hamiş çıktııı inşallah tatlımm sende hamişsindirr :)))

cnmmm yrn hemen testını tekrarla :) ayyy ınsallah hamişsindir... Silik cızgı boşuna cıkmazz vardır bıseyler... Ayrıcaaa kesın teşhis koydumm yenı ev hazırlıgına gırenın bebişide gelıyo :) buarada sız halledebıldınızmı ev işini ? Sigara konusunuda kafana takmaaa hamılelık oncesı ıcılen sıgaraların bıle bebege etkısı oluyomuış... Bende sıgara ıcıyodumm ama ogrenınce hemen bıraktım kii cnmda hıc ıstemıyoo sende ıcme durumun kesınlesene kdrr belkı dedıgın gıbı son sıgarandır :) Yrn haberlerını beklıyoruz cnmm

cnmmm ıyı gecmesıne sevındım :) Hadı bakalım bundan snra guzel haberlerını beklıyoruzz...

Ayyy regencımmm cok gecmıs olsun valla cok zor olmuş dogumu ama bebıse ve arkadasına bısey olmadan dogum olmuş cok sukur... Allah beterınden saklasın. Yrn bebısı bızım yerımızede koklaaa ne guzel kokuyodur smdııı :) Buaradaa amınnn dıyorummmm son cumlelerın ıcın :)
Kaynanan nıye sınır ettı senı bakıyım? Yıne baslamıstır bılmıslık taslamayaa

canımmm cok gecmıss olsunn ve de gozunaydınnn.. artık hayırlı haberler insAllah..

canımmmmm cok uzuldum arkadasına... insAllah bundan sonra agrısı sızısı olmaz.. kıyamam yaa..

aminn yavrum insss..

hadi inşAllahh hamilesindir kızzzz.. yavrummm benımmmm... hadi inşAllah...

bu arada adet tarıhıme daha 6-7 gun var.. bilin bakalım ne oldu.. cok degisik bir renkle peceteye birşey geldi.. halen anlamıs değilim o neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…