- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.141
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Herkese günaydın..................
teşekkür ederim canım...ama benim dikkat etmemle olacak bişi değil malesef
günaydınnn :)
kızlarrr ben dün gece bi karar verdim ve şimdi on u uygulamaya gidiyorumm :))
bu ay için de doktor bana iğne vermişti 3 doz ama şu anda onu alamıcam diye bayram sonrasıona b ıraktım tedaviyi..ama dün gece aklıma geldi neden klomen kullanmıyorum diye 10 tl cik :)))) şimdi gidip alayım onu bugün 5.günüm klomeni kullanayımm bugün başlanıyorr cuma biter sonrada dr giderim bakarız olmuş mu olmamış mı diye böylece bu ayıda boş geçmemiş oluruzz belli olmazz dimi :))
hadi ben eczaneye gidiyorummmmm gelince görüşürüzzzzz :)))
breshkacımm hoşgeldinn..yemin ederimm az önce aklıma geldinn giripp sana yazacaktım ki postunu gördüm canım :)) kuppeciğimiz hamileee bilmiyorsann :)) sonrasında yok canım :)) tatill nasıldı annatt???
Tünaydınnnnn kızlar.......
breshkacımmm hosgeldinnnnn
Hoşbulduk canım nasılsın ?
histeroskopi nedir canim??? cok gecmis olsun, önemli olan iyi gecmesi tabiki..
cnmmm yrn hemen testını tekrarla :) ayyy ınsallah hamişsindir... Silik cızgı boşuna cıkmazz vardır bıseyler... Ayrıcaaa kesın teşhis koydumm yenı ev hazırlıgına gırenın bebişide gelıyo :) buarada sız halledebıldınızmı ev işini ? Sigara konusunuda kafana takmaaa hamılelık oncesı ıcılen sıgaraların bıle bebege etkısı oluyomuış... Bende sıgara ıcıyodumm ama ogrenınce hemen bıraktım kii cnmda hıc ıstemıyoo sende ıcme durumun kesınlesene kdrr belkı dedıgın gıbı son sıgarandır :) Yrn haberlerını beklıyoruz cnmm
cnmmm ıyı gecmesıne sevındım :) Hadı bakalım bundan snra guzel haberlerını beklıyoruzz...
Ayyy regencımmm cok gecmıs olsun valla cok zor olmuş dogumu ama bebıse ve arkadasına bısey olmadan dogum olmuş cok sukur... Allah beterınden saklasın. Yrn bebısı bızım yerımızede koklaaa ne guzel kokuyodur smdııı :) Buaradaa amınnn dıyorummmm son cumlelerın ıcın :)
Kaynanan nıye sınır ettı senı bakıyım? Yıne baslamıstır bılmıslık taslamayaa
tşk ederim regencim. histeroskopi ameliyat grubuna giren küçük bir operasyon. kamerayla rahimin içine giriyorlar. benim kan pıhtılaşmam olduğu için rahimi kanlandırmak amaçlı yaptılar. rahimin içini makasla kestiler.
valla canımm bnde usandımm her ay hüsrana uğramaktann ama napalımm buda bizim sınavımız herhalde... senin bi problemin yoksa pko vb gibi bırakma derim canım :))
ben geçen ay iğne tedavisi gördüm ya yumoş için oldu ama büyümediler yani 2 doz 150 lik iğneye bile cvp vermedi o yüzden benim durumum zorr aşılamanın tutma ihtimali de düşük hem ona vereceğim parayı biraz daha katar tüpe veririmm diye düşünüyorumm bakalımm nolcakk ama bnde çok yoruldum ve sıkıldımmm artıkk(
sen neden kışa kadar bırakıyorsun ben oraya taktımm kışın tekrar mı başlıcan :d
ayy cnm yaa inş çok heyecanlandım hiç beklemiodum :d sanki hiç hamile kalmazmışım gibi geliodu bana :d bakalım biras daa bekliim direk kan testi yaptıriim diorum olmassa.... ev işini de hallettik tapuyu aldık hayırlısıyla Allahım inş bebekte gelirse ikisine birden yetme gücü verir bize :)
kesin sonucu aldığım zaman haber vericem size.... dua edin inş olur :)
Allah acil şifalar versin canım benim kuzenimde romatizma hastası ama onunki ileri derecede sadece yaşlılarda görülmesi gereken bi rahatsızlık kendisi daha 24 yaşında bu hastalığa yakalandığında 15 yaşındaydı şimdi biraz daha iyi evlendi çocukları bile oldu ki doktoralr asla anne olamazsın dediği halde :)
Allahım tez zamanda bizleride Anne yapsın inşallah hergeçen gün bu istek içimde büyüyor
hayırlısı olsun canım bu klomeni öyle kendimizde kullanabiliyomuyuz ki ?
Hoşbulduk canımValla geçmişi okuyamadım yaa çok uzun Kuppe hamile mi çok sevindim yaa KUPPECİM TEBRİK EDERİM CANIM !!!
valla eve geldiğime sevindirecek bi tatil yaşadım tatil denirse anlatacak çoook olay oldu .. Sen nasılsın canım ?
Tünaydınnnnn kızlar.......
breshkacımmm hosgeldinnnnn
Hoşbulduk canım nasılsın ?
evet canımm kuppeciğimiz hamile :))) ayyy nolduu canımm yaaa kötü bişi olmamıltır inşallahhh anlatt bekliyorum :)
günaydın kızlar
canım bende pco var zaten o yüzden bi süre erteledim. hiç tedavi yaptırabilecek modumda değilim. doktor ilaç... ay düşününce bile fenalıklar geliyor.
seninde kötü olmuş canım ama kısmet demekki. yani daha zamanı var demekki öyle düşün. sen elinden geleni yapıyorsun vardır bir hikmet de üzülme. hatta bence sende korunma ama bu ramazda şöyle tedaviye düşünmeye falan ara ver bakalım belki seninde hiç düşünmediğin zamanda gelecektir bebeğin. çok kişide olmuş böyle. stresi bırak şu gün yumurtladım olayını bırak bi sal kendini olmazsa ondan sonra düşünürsn tüp bebeği.
:
günaydın tatlıcadımmm kusura bkmaa dün gece elektrikler gitti birden çıktımm...canım demek sende bendensinn pko laneti snde de var demekbırakmıştım canım ama dün gece aklıma klomen geldi ya iğneleri bu ay alamıcaktımm ama klomen 10tl cik gittim aldım başladım hatta bi içeyim bakiimm ruhsal olarak bu ayı boş geçirmemi olmak ii gelcek bana bişi olcağından değil yani :))
dün normal adet günümdü canım bu akşam kan testi yapcam inş bakalım.. bu arada işteyim ve çok yorgunum şuan eve gdip uyumak istiorumçalışmak zorunda olmak ne kadar işkence verici bişi yaaa
günaydın tatlıcadımmm kusura bkmaa dün gece elektrikler gitti birden çıktımm...canım demek sende bendensinn pko laneti snde de var demekbırakmıştım canım ama dün gece aklıma klomen geldi ya iğneleri bu ay alamıcaktımm ama klomen 10tl cik gittim aldım başladım hatta bi içeyim bakiimm ruhsal olarak bu ayı boş geçirmemi olmak ii gelcek bana bişi olcağından değil yani :))
tamam akşam bizede haber ver o zaman,senden haber almak için girip bakacağım ama sen hamilesin bence boşa çıkmaz o çizgiiii
tatlım sen daha iyi bilirsin tabi ben hiç girişmedim o tür işlere klomen öyle doktor harici kullanılıyormu??
bide ben bi yerde okumuştum bu klomen ve bunun gibi ilaçlar pco hastalarında bir çok yumurtanın büyümesine sebep olabiliyormuş. biliyorsun pcolar çok sayıda yumurta üretip onları büyütmede problem yaşıyorlar işte ilacı içince bir çok yumurta büyüyor ve çoğul gebeliğe sebep olabiliyormuş...
o yüzden dikkat et.
canım ben sana cevap yazana kadar siz zaten kavuşmuşsunuz tatlicadim ileKuppecim eve internetmi baglandi. Tatlicadiyi cok merak ediyorum bilgin varmi nerde nasil?
canım bende ilk yaptığımda testi, ilk bi baktım birinci çizgi koyuuu amann dedim yine olmadı, yere oturdum banyoda iki dakika kafamdan neler geçti, ayağa kalktığımda teste bi baktım, yanında bi tane daha çizgi belirmiş, onun kadar koyu değil ama net olarak belliydi hatta resmini de eklemiştim buraya..arkasından iki tane daha test yaptım onlarda aynı çıkınca hamile olduğumdan emin olmuştum..sende testini tekrarladın mı..kesin seninde hamilelik var canımmm..şimdiden tebrik ederimmm..zaten ben şaşırıyordum normalde bereketliyimdir, hamilelik haberimden sonra kimseyi duymayınca üzülüyordum senle açılışı yapalım da, bi sürü hamilelerr gelsinn..inanıyorum önümüzdeki ay bi patlama yaşayacağız bu konuda..inşallah Allahım bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsünn..sana da tekrar hayırlı olsun kuzuuukızlar yaa kimse yoktrabzondan dün gece döndüm ... bugün adet günüm sabahtan beri karnım ağrıo gelcek gibi ama daa gelmedi az önce bi test yaptım ve ilk defa 2. çizgiyi silikte olsa gördüm çk şaşkınım bu aydan hiç ümidim yoktu aslında ... bide az önce sigarada içtim acaba bnm son sigarammıydı kızlar yaa çok şaşkınım hamile oolabilirmiyim sizce gerçi olmasam bile 2. çizgiyi silikte olsa görmek güzel bişimiş... ama hamileysem napcam şimdi inş vücudumdaki sigara zehri bebişime zarar vermezz
bu arada adet tarıhıme daha 6-7 gun var.. bilin bakalım ne oldu.. cok degisik bir renkle peceteye birşey geldi.. halen anlamıs değilim o neydi...
prensesimin prensess teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşbuldummmmmmmmmm..canımıniçiiiii fıstığım nasılsın iyi misin...seni çoooook özledimmm..prensesimin annesi hoşgeldinnnn
prensesimin prensess teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşbuldummmmmmmmmm..canımıniçiiiii fıstığım nasılsın iyi misin...seni çoooook özledimmm..
bu arada bu prenses ya prens çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?