2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarrr ben dün gece bi karar verdim ve şimdi on u uygulamaya gidiyorumm :))

bu ay için de doktor bana iğne vermişti 3 doz ama şu anda onu alamıcam diye bayram sonrasıona b ıraktım tedaviyi..ama dün gece aklıma geldi neden klomen kullanmıyorum diye 10 tl cik :)))) şimdi gidip alayım onu bugün 5.günüm klomeni kullanayımm bugün başlanıyorr cuma biter sonrada dr giderim bakarız olmuş mu olmamış mı diye böylece bu ayıda boş geçmemiş oluruzz belli olmazz dimi :))

hadi ben eczaneye gidiyorummmmm gelince görüşürüzzzzz :)))

teşekkür ederim canım...ama benim dikkat etmemle olacak bişi değil malesef

günaydınnn :)

Allah acil şifalar versin canım benim kuzenimde romatizma hastası ama onunki ileri derecede sadece yaşlılarda görülmesi gereken bi rahatsızlık kendisi daha 24 yaşında bu hastalığa yakalandığında 15 yaşındaydı şimdi biraz daha iyi evlendi çocukları bile oldu ki doktoralr asla anne olamazsın dediği halde :)

Allahım tez zamanda bizleride Anne yapsın inşallah hergeçen gün bu istek içimde büyüyor

hayırlısı olsun canım bu klomeni öyle kendimizde kullanabiliyomuyuz ki ?

breshkacımm hoşgeldinn..yemin ederimm az önce aklıma geldinn giripp sana yazacaktım ki postunu gördüm canım :)) kuppeciğimiz hamileee bilmiyorsann :)) sonrasında yok canım :)) tatill nasıldı annatt???

Hoşbulduk canım Valla geçmişi okuyamadım yaa çok uzun Kuppe hamile mi çok sevindim yaa KUPPECİM TEBRİK EDERİM CANIM !!!
valla eve geldiğime sevindirecek bi tatil yaşadım tatil denirse anlatacak çoook olay oldu .. Sen nasılsın canım ?

Tünaydınnnnn kızlar.......

breshkacımmm
hosgeldinnnnn

Hoşbulduk canım nasılsın ?

histeroskopi nedir canim??? cok gecmis olsun, önemli olan iyi gecmesi tabiki..

tşk ederim regencim. histeroskopi ameliyat grubuna giren küçük bir operasyon. kamerayla rahimin içine giriyorlar. benim kan pıhtılaşmam olduğu için rahimi kanlandırmak amaçlı yaptılar. rahimin içini makasla kestiler.

sagol birtanem.. Allah kolay gecitten gecmeyi nasip eder insallah, zormus ama gercekten..

kaynanatöre gelince, arkadasimi konusuyorduk, önce sezeryan gibi gözüküyordu ama sükür normal dogurdu.. benim kaygana soruyor iste nasil oldu diye.. ben de adam insan gibi anlattim olani biteni, size acikladigim gibi.. kadini bi görsen bana inanmiyor, hani dogurdu da ben söylemiyorum havasi yaratiyor, de get diyor.. ben de sinirlendim biraz sesimi yükselttim, sonra inandi, dedim ki ben de, bak anladigin dilden konusunca nasil da iyi oluyorsun... neyse bu bir sey degil.. bu arada burda doguma basklari da girebiliyor, ben de istiyorum kocisi yanimda

konu kizin kocasina geldi.. adam üniversitede doktorasini yaptigi icin calisma saatleri esnek, ki zaten haftasonuna denk geldi, kizin basini bekledi ne güzel. normalde yazisini teslim etmek icin haftasonlari da calisiyordu, kaynanam takti buna.. o oglanin ne isi var da, gelse uyasa evinde düzgünce de, sanki ne yarari olacak dogurmasina da, garibim oralarda sürünüyorda..... ben de sussun diye dedimki, o da girecek doguma onu bekliyor, hem bi kari koca, kimleri var sanki kocasi hastanede yattiginda o kiz az mi süründü ahstane yollarinda dedim.. gercekten de arkadasim 1 ay süründü resmen.. anaaaaaaaaaa ben öyle deyince kadin iyice kudurdu... aslinda erkegin doguma girmesi iyi degilmis, bazi kadinlar utaniyormus da doguramiyormus vs vs vs... yani lafim sana kizim, gelinim sen anla... ben de kizdim en son.. dedim, adamlar razi, hem heves de var, bize ne..... tabi sonra benimkinin agzini yokladim, önceleri doguma girme konusunda o gün gelsin bakariz diyen adam, gelmem diyor simdi :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ya ben ugrasa ugrasa kocami anca kivama getiriyim, o tek sözüyle istedigi yola getirsin adalete bak yaa..... iste ben de böyle büyük ya da kücük seyler yasaya yasaya depresyondan cikamiyorum........

tekrar gecmis olsun canim benim... en kisa zamanda iyilesirsin insallah...

bu arada herkese günaydiinnnnnn

günaydın kızlar

canım bende pco var zaten o yüzden bi süre erteledim. hiç tedavi yaptırabilecek modumda değilim. doktor ilaç... ay düşününce bile fenalıklar geliyor.
seninde kötü olmuş canım ama kısmet demekki. yani daha zamanı var demekki öyle düşün. sen elinden geleni yapıyorsun vardır bir hikmet de üzülme. hatta bence sende korunma ama bu ramazanda şöyle tedaviye düşünmeye falan ara ver bakalım belki seninde hiç düşünmediğin zamanda gelecektir bebeğin. çok kişide olmuş böyle. stresi bırak şu gün yumurtladım olayını bırak bi sal kendini olmazsa ondan sonra düşünürsn tüp bebeği.

canım tebrik ederim çift çizgi görmüşsün... kaçıncı günündü. regl geçtikten 3-4 gün sonra koyulaşır çizgin ama daha geçmediyse çok normal silik çizgi olması. bence hemen git kan testi yaptır kesin çıkacaktır. inşallah kesin ve güzel haberler alırız senden

regen sen ne yaptın canım. hasta oldunmu? kaçıncı gündesin? doktora gittinmi? merak ettim durumunu geçmiş epeyce fazla okuyamadım bi anlatı ver bakim

Son düzenleme:
dün normal adet günümdü canım bu akşam kan testi yapcam inş bakalım.. bu arada işteyim ve çok yorgunum şuan eve gdip uyumak istiorum çalışmak zorunda olmak ne kadar işkence verici bişi yaaa

canımmm çok saol Allah tan benim erken teşhisti ama yinede zor geçiyor malesef...Allah kuzeninede şifa versin canım :) bnde kortizonlu ilaçlar kullandığım için tedavi sürecinde bebek yasaktıı snrada bebek için bu tedaviyi bırakrım şimdi pko lanetiyle uğraşıyorum işte

hayırlısı olsun canım bu klomeni öyle kendimizde kullanabiliyomuyuz ki ?

canımm ben daha öncede kullandıımm adetin 5.günü başlıosunn kullanmaya sabah akşam 1 tane 5 gün sürüyo bi denicemm reçetesiz alabiliosun canım bakalımm bi deniyimm böylece boş geçmezz bu ayy hiç değilse ruhsal olarak ii gelir :)

dün normal adet günümdü canım bu akşam kan testi yapcam inş bakalım.. bu arada işteyim ve çok yorgunum şuan eve gdip uyumak istiorum çalışmak zorunda olmak ne kadar işkence verici bişi yaaa

tamam akşam bizede haber ver o zaman,senden haber almak için girip bakacağım ama sen hamilesin bence boşa çıkmaz o çizgiiii

tatlım sen daha iyi bilirsin tabi ben hiç girişmedim o tür işlere klomen öyle doktor harici kullanılıyormu??
bide ben bi yerde okumuştum bu klomen ve bunun gibi ilaçlar pco hastalarında bir çok yumurtanın büyümesine sebep olabiliyormuş. biliyorsun pcolar çok sayıda yumurta üretip onları büyütmede problem yaşıyorlar işte ilacı içince bir çok yumurta büyüyor ve çoğul gebeliğe sebep olabiliyormuş...
o yüzden dikkat et.

ben klomene daha önce kullandım canım bana fayda etmemişti :: ben içtiğimde canım 3 tane yumurtam olmuş tu ve en fazla büyüyenn 8 mm di ya reçetesiz de alınıyor bende gittim aldım sırf ruhenn ii hissedeyim diye aldım işe yaracağında değil canm :))

Kuppecim eve internetmi baglandi. Tatlicadiyi cok merak ediyorum bilgin varmi nerde nasil?
canım ben sana cevap yazana kadar siz zaten kavuşmuşsunuz tatlicadim ile evet canım şu vınnnlar var ya onlardan aldım bi tane..onlarla giriyorum nete canımm..hasretinize dayanamadımmm
canım bende ilk yaptığımda testi, ilk bi baktım birinci çizgi koyuuu amann dedim yine olmadı, yere oturdum banyoda iki dakika kafamdan neler geçti, ayağa kalktığımda teste bi baktım, yanında bi tane daha çizgi belirmiş, onun kadar koyu değil ama net olarak belliydi hatta resmini de eklemiştim buraya..arkasından iki tane daha test yaptım onlarda aynı çıkınca hamile olduğumdan emin olmuştum..sende testini tekrarladın mı..kesin seninde hamilelik var canımmm..şimdiden tebrik ederimmm..zaten ben şaşırıyordum normalde bereketliyimdir, hamilelik haberimden sonra kimseyi duymayınca üzülüyordum senle açılışı yapalım da, bi sürü hamilelerr gelsinn..inanıyorum önümüzdeki ay bi patlama yaşayacağız bu konuda..inşallah Allahım bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsünn..sana da tekrar hayırlı olsun kuzuuu

bu arada adet tarıhıme daha 6-7 gun var.. bilin bakalım ne oldu.. cok degisik bir renkle peceteye birşey geldi.. halen anlamıs değilim o neydi...

ayy menbeta senin bu ay, benim gibi olmuştu, yumurta akı kıvamında akıntın gelmişti dimiii..inşallah güzel haberlerrr bekliyorumm senden de

Son düzenleme:
tuğçeeemmmm hoşgeldinnn..nasılsın..

bi cinsiyet belirleme yöntemi öğrendimm, eşinin doğum tarihi ile seninkini yazar mısın :) cinsiyetini biliyosan söyleme bakalım benimki tutcak mı

Son düzenleme:
prensesimin prensess teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşbuldummmmmmmmmm..canımıniçiiiii fıstığım nasılsın iyi misin...seni çoooook özledimmm..

bu arada bu prenses ya prens çıkarsa

bende seni özledim bitanem iyiyim sağolasın
ben pipisini görene kadar prenses olduğunu düşünmek istiyorum karışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…