- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.161
bende seni özledim bitanem iyiyim sağolasın
ben pipisini görene kadar prenses olduğunu düşünmek istiyorum karışma
kızlarrr ben dün gece bi karar verdim ve şimdi on u uygulamaya gidiyorumm :))
bu ay için de doktor bana iğne vermişti 3 doz ama şu anda onu alamıcam diye bayram sonrasıona b ıraktım tedaviyi..ama dün gece aklıma geldi neden klomen kullanmıyorum diye 10 tl cik :)))) şimdi gidip alayım onu bugün 5.günüm klomeni kullanayımm bugün başlanıyorr cuma biter sonrada dr giderim bakarız olmuş mu olmamış mı diye böylece bu ayıda boş geçmemiş oluruzz belli olmazz dimi :))
hadi ben eczaneye gidiyorummmmm gelince görüşürüzzzzz :)))
sagol birtanem.. Allah kolay gecitten gecmeyi nasip eder insallah, zormus ama gercekten..
kaynanatöre gelince, arkadasimi konusuyorduk, önce sezeryan gibi gözüküyordu ama sükür normal dogurdu.. benim kaygana soruyor iste nasil oldu diye.. ben de adam insan gibi anlattim olani biteni, size acikladigim gibi.. kadini bi görsen bana inanmiyor, hani dogurdu da ben söylemiyorum havasi yaratiyor, de get diyor.. ben de sinirlendim biraz sesimi yükselttim, sonra inandi, dedim ki ben de, bak anladigin dilden konusunca nasil da iyi oluyorsun... neyse bu bir sey degil.. bu arada burda doguma basklari da girebiliyor, ben de istiyorum kocisi yanimda
konu kizin kocasina geldi.. adam üniversitede doktorasini yaptigi icin calisma saatleri esnek, ki zaten haftasonuna denk geldi, kizin basini bekledi ne güzel. normalde yazisini teslim etmek icin haftasonlari da calisiyordu, kaynanam takti buna.. o oglanin ne isi var da, gelse uyasa evinde düzgünce de, sanki ne yarari olacak dogurmasina da, garibim oralarda sürünüyorda..... ben de sussun diye dedimki, o da girecek doguma onu bekliyor, hem bi kari koca, kimleri var sanki kocasi hastanede yattiginda o kiz az mi süründü ahstane yollarinda dedim.. gercekten de arkadasim 1 ay süründü resmen.. anaaaaaaaaaa ben öyle deyince kadin iyice kudurdu... aslinda erkegin doguma girmesi iyi degilmis, bazi kadinlar utaniyormus da doguramiyormus vs vs vs... yani lafim sana kizim, gelinim sen anla... ben de kizdim en son.. dedim, adamlar razi, hem heves de var, bize ne..... tabi sonra benimkinin agzini yokladim, önceleri doguma girme konusunda o gün gelsin bakariz diyen adam, gelmem diyor simdi :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ya ben ugrasa ugrasa kocami anca kivama getiriyim, o tek sözüyle istedigi yola getirsin adalete bak yaa..... iste ben de böyle büyük ya da kücük seyler yasaya yasaya depresyondan cikamiyorum........
dün normal adet günümdü canım bu akşam kan testi yapcam inş bakalım.. bu arada işteyim ve çok yorgunum şuan eve gdip uyumak istiorumçalışmak zorunda olmak ne kadar işkence verici bişi yaaa
prensesimin prensess teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşbuldummmmmmmmmm..canımıniçiiiii fıstığım nasılsın iyi misin...seni çoooook özledimmm..
bu arada bu prenses ya prens çıkarsa
eşimde aynısını söylüyooookız olmasını o kadar istiyor ki..ama nedense benim içime hep erkek doğuyo..şu kalp atışınıı duymayı o kadar istiyorum ki, daha iki hafta var yaaa kuzu
Ayyy kuppecım bende prenses ıstıyorumm ama Allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın :) Ben pembe delısıyımmm valla eşim oglumuz olursaa sen onada pembe gıydırırsın dıyo :))) Ztn cocuk odam evlendıgımızden berı hazırdı yanı ıcıne hıc mobılya almamıştımmm ama halısı perdesı ve duvarları pembe :)
canımmm eşinin doğum tarihi ile senin doğum tarihini yazzz bana..bi yöntem öğrendimmmm..yapmaya çalışcam öğrendiğim kadarı ile
senin içine doğması gerçekliğini arttırır. neyse sağlıklı olsun benim minişimmm gerisi önemli değil.
hiç meraklanma canım o günler hemencecik geçer düşünmemeye çalış fazla. biz aylardır bekliyoruz alıştık bence beklemeye 2 hafta neki gülüm hem sonucunda çok güzel şeyler duyacaksın göreceksin... ay çok heyecanlı ya.
:) benım 23 /12/87 eşimin 18/01/83
bnde bu tarıhlerle ılgılı bı hesap bılıyorum ama bakalım aynımı cıkıcak :)
ayy erkek çıktı ya, yanlış bakmışım bi yerine :) en son eşinin kanı yenilenmiş ocak ayında..o yüzden erkek oluyor canımmm..senin hamilelik hangi ay oldu o da önemli tabi eğer ki ocaktan önce oldu ise kız, ocaktan sonra oldu ise erkek :)
ocaktan önce olma ihtimalii yok zaten dimi :)))
evet cnm malesef ocaktan once olma ıhtımalı yok :) Her turlu erkek cıkıyoo :))) Neyse hayırlısı olsunn eşim benım ıcıme erkek gıbı doguyo dıyoo benımde kız doguyo dıyorum amaaa ben kız ıstedıgım ıcın olabılır heralde :)
ayy erkek çıktı ya, yanlış bakmışım bi yerine :) en son eşinin kanı yenilenmiş ocak ayında..o yüzden erkek oluyor canımmm..senin hamilelik hangi ay oldu o da önemli tabi eğer ki ocaktan önce oldu ise kız, ocaktan sonra oldu ise erkek :)
ocaktan önce olma ihtimalii yok zaten dimi :)))
evet canımm kuppeciğimiz hamile :))) ayyy nolduu canımm yaaa kötü bişi olmamıltır inşallahhh anlatt bekliyorum
kuppecim benimde dikkatimi cekti gemis icin oglumunkine bak oglan cikacak mi? olabilir mi????
ben 07.10.88 esim 06.06.79 kasim gibide hamile kalmisim...
canımmm bende aslında kız istiyorum ama nedense erkek hissediyorummm..anne ne hissediyorsa doğruluk payı daha yüksektir bana göre..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım ya..biz ikisini de çokkk severizzz zaten..
kuppecim ve tuğçecim Allah önce sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin sonrada cinsyetini gönlünüze göre versin inşallah.
sizden,konuşmalarınızdan heveslenmeden ve fikrimi değiştirmeden ben kaçayım bari
selammmmmm kızlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
biz eşimle cuma akşamdan ayvalığa gittik ve bu sabah geldik. çok ani oldu koştur koştur işleri toparladım.
sabah işe geldiğimden beri fatura kesiyorum. bu arada sinüzit oldum başım çok ağrıyo.
var mı yeni haberimiz
Bizde oyleee valla ayrım yapmıyorum ama eşim sen pembe gıydırıp susleyıp püslemek ıcın kız ıstıyosun dıyo :) Allahım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ıkımızede... Bnm ablamda dıyorr ılk cocugun cınsıyetı farketmıyo dıyoo sonucta ılk oluyo yaa özel oluyo ztn dıyo :) Bidee ben degısık seylerı cok araştırırım sımdıden bılgısayarımda orjınal fıkırlerı arşivliyorum :)) İsteyen arkadaslarımlaa zevklede paylaşırım :)
ayy ben isterim fıstığımmm ya..benim biraz daha zaman geçsinde paslaşalımmm..bende araştırmayı çokk severimm..
sılacım bu arada bebeğin doğduğu yıl değil aslında senin hamile kaldığın yıl önemli benim için, gerçi bebeğin doğum yılını da söylesen hamile kaldığın yılı bulurum ben haha :)
ayy ben isterim fıstığımmm ya..benim biraz daha zaman geçsinde paslaşalımmm..bende araştırmayı çokk severimm..
sılacım bu arada bebeğin doğduğu yıl değil aslında senin hamile kaldığın yıl önemli benim için, gerçi bebeğin doğum yılını da söylesen hamile kaldığın yılı bulurum ben haha :)
tmm kuppecımm paslaşalım tabı yaaa bu arada arşivlerımızı genısletırız cınsıyetler bellı olana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?