2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende seni özledim bitanem iyiyim sağolasın
ben pipisini görene kadar prenses olduğunu düşünmek istiyorum karışma

eşimde aynısını söylüyoooo kız olmasını o kadar istiyor ki..ama nedense benim içime hep erkek doğuyo..şu kalp atışınıı duymayı o kadar istiyorum ki, daha iki hafta var yaaa kuzu

cnmm hadı hayırlısı olsun... ınsallah nur topu gıbı yumoşların olur :) Buarada cok gecmıs olsun tatlım romatızman tutmus

Hey Allahım yaa senın kaynanator tam sopalıkk sanane mılletın dogumundan hayret bıseyy... Bence ucunu sana dokundurmak ıcın mılletı eleştırıyooo oglunun gırmesını ıstemıyo yaa... Sankı oglu gırınce ne olucakk ? senın acılarına ortamı olacakk , tabıkı hayırrr amaa senın ne acılar cektıgını, nelere katlandıgını gorecekk ki bence gormesı lazımda... Bende eşimin dogumuma gırmesını ıstıyorumm sonra vazgecıyorum ne bılıyım ısteee senın eşininde dedıgı gıbı hele bı o gun gelsınde düşünürüz :)
dün normal adet günümdü canım bu akşam kan testi yapcam inş bakalım.. bu arada işteyim ve çok yorgunum şuan eve gdip uyumak istiorum çalışmak zorunda olmak ne kadar işkence verici bişi yaaa

Cnmmm kızlarında dedıgı gıbı bencede buyuk ıhtımal hamişsindir... Bence ıdrar testını tekrarlasaydın eger ıkıncı testtede sılık cıkarsa hamişsindir ve kan testı yaptırırdın hemen... Güzel haberlerını beklıyoruz tatlımmm
prensesimin prensess teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşbuldummmmmmmmmm..canımıniçiiiii fıstığım nasılsın iyi misin...seni çoooook özledimmm..

bu arada bu prenses ya prens çıkarsa

Ayyy kuppecım bende prenses ıstıyorumm ama Allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın :) Ben pembe delısıyımmm valla eşim oglumuz olursaa sen onada pembe gıydırırsın dıyo :))) Ztn cocuk odam evlendıgımızden berı hazırdı yanı ıcıne hıc mobılya almamıştımmm ama halısı perdesı ve duvarları pembe :)

eşimde aynısını söylüyoooo kız olmasını o kadar istiyor ki..ama nedense benim içime hep erkek doğuyo..şu kalp atışınıı duymayı o kadar istiyorum ki, daha iki hafta var yaaa kuzu

senin içine doğması gerçekliğini arttırır. neyse sağlıklı olsun benim minişimmm gerisi önemli değil.
hiç meraklanma canım o günler hemencecik geçer düşünmemeye çalış fazla. biz aylardır bekliyoruz alıştık bence beklemeye 2 hafta neki gülüm hem sonucunda çok güzel şeyler duyacaksın göreceksin... ay çok heyecanlı ya.

canımmm eşinin doğum tarihi ile senin doğum tarihini yazzz bana..bi yöntem öğrendimmmm..yapmaya çalışcam öğrendiğim kadarı ile

Son düzenleme:

evet fıstığım çok doğru söylüyorsunnnn..iyiki varsınn..hep içimi rahatlatıyorsun yaaahu..SENİİİ ÇOKK SEVİYORUMMM BENNNNNNNNNNNNNNNN..Allahım en kısa zamanda sanada yaşatacak bu duyguyu biliyorummmm..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

:) benım 23 /12/87 eşimin 18/01/83
bnde bu tarıhlerle ılgılı bı hesap bılıyorum ama bakalım aynımı cıkıcak :)

ayy erkek çıktı ya, yanlış bakmışım bi yerine :) en son eşinin kanı yenilenmiş ocak ayında..o yüzden erkek oluyor canımmm..senin hamilelik hangi ay oldu o da önemli tabi eğer ki ocaktan önce oldu ise kız, ocaktan sonra oldu ise erkek :)

ocaktan önce olma ihtimalii yok zaten dimi :)))

Son düzenleme:

evet cnm malesef ocaktan once olma ıhtımalı yok :) Her turlu erkek cıkıyoo :))) Neyse hayırlısı olsunn eşim benım ıcıme erkek gıbı doguyo dıyoo benımde kız doguyo dıyorum amaaa ben kız ıstedıgım ıcın olabılır heralde :)

canımmm bende aslında kız istiyorum ama nedense erkek hissediyorummm..anne ne hissediyorsa doğruluk payı daha yüksektir bana göre..Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım ya..biz ikisini de çokkk severizzz zaten..

kuppecim benimde dikkatimi cekti gemis icin oglumunkine bak oglan cikacak mi? olabilir mi????
ben 07.10.88 esim 06.06.79 kasim gibide hamile kalmisim...

kuppecim ve tuğçecim Allah önce sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin sonrada cinsyetini gönlünüze göre versin inşallah.
sizden,konuşmalarınızdan heveslenmeden ve fikrimi değiştirmeden ben kaçayım bari

evet canımm kuppeciğimiz hamile :))) ayyy nolduu canımm yaaa kötü bişi olmamıltır inşallahhh anlatt bekliyorum

amannn canım ya o kadar kalabalıktık ki bişey anlamadım kocamın yüzünü zor gördüm nerdeyse ama o da beni sinir etti bi yazlık tuttuk toplamda 14 kişiydik çoluk çocuk duyan geldi bir akşam yemeğe gidelim bare dedik kocamla dışarı çıktık biz çıkar çıkmaz kavga çıkmış evde onlar niye yalnız gidiyor diye 2 saat evden ayrı kaldım kıyametler kopmuş daha neleeer neler valla işe başlama derdi olmasaydı evime geldiğime sevindim bile bir daha da töbe böyle bir tatil yapacaksam hiç izne ayrılmam daha iyi hem o kadar para harca hemde bişey anlamadan geri gel olacak iş mi üstüne bide dönünce kırmızılar geldi hepten moralim bozuldu

selammmmmm kızlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım
biz eşimle cuma akşamdan ayvalığa gittik ve bu sabah geldik. çok ani oldu koştur koştur işleri toparladım.
sabah işe geldiğimden beri fatura kesiyorum. bu arada sinüzit oldum başım çok ağrıyo.
var mı yeni haberimiz

Bizde oyleee valla ayrım yapmıyorum ama eşim sen pembe gıydırıp susleyıp püslemek ıcın kız ıstıyosun dıyo :) Allahım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ıkımızede... Bnm ablamda dıyorr ılk cocugun cınsıyetı farketmıyo dıyoo sonucta ılk oluyo yaa özel oluyo ztn dıyo :) Bidee ben degısık seylerı cok araştırırım sımdıden bılgısayarımda orjınal fıkırlerı arşivliyorum :)) İsteyen arkadaslarımlaa zevklede paylaşırım :)

cnmmm cok saoll amın ınsallahhh.... Boyle dıyıp uzme benı yaaa sen oyle cook ugrasmadınki başından berı... Kızdırıyosun benı zatennn geçen sefer kan testıne bıle zor yollamıştık senı hatırlarsan... pco var dıyosun dr a gıdıp tedavı olmuyosunn ama dusunseneee bı melegın olacakk onun ıcın herseye degerrr tatlımmmmm...Bu ay booyle dene bakalım ama bayramdan sonra dılımden kurtulamazsın ona goree :)

hoşgeldın tatlımmm bız ıyıyız sen nasılsın ? Kızınla hasret gıderdınmı bakıyım :)
cok gecmıs olsun tatlımm... Yenı haber olarak renewalcım dun test yapmış sılık 2.cızgıyı gormus ama bu aksam kan testı yaptırıcak emın olmak ıcın beklıyoruz :)

ayy ben isterim fıstığımmm ya..benim biraz daha zaman geçsinde paslaşalımmm..bende araştırmayı çokk severimm..

sılacım bu arada bebeğin doğduğu yıl değil aslında senin hamile kaldığın yıl önemli benim için, gerçi bebeğin doğum yılını da söylesen hamile kaldığın yılı bulurum ben haha :)

tmm kuppecımm paslaşalım tabı yaaa bu arada arşivlerımızı genısletırız cınsıyetler bellı olana kadar :)

canım sanırım sıla oğlunu 08.08.2008 tarihinde doğurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…