2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet güzelim hasret giderdik geldik.
ben biraz rahatsızım işte, çalışmalarımı yaptım. son bir kaç günü daha değerlendiririm herhalde 6 agustosu beklicez..
VAYYYYYYYYYYY
renewalcimmmmm hadi bakalım inşallah hamiledir. hiç beklemiyodu.
şaşırdım valla ne yalan sölim. Allah hayırlısını nasip etsin.

ahh be güülümmm ne diye cümbür cemmat gidersinizz böyle olacağı belliymiş bnce nysee boşver deneyim olmuş bidaha yapmazsınız öle....sen hiç değilse kötü de olsa tatile gitmişsin bizde oda yok geçen senede yoktu

kırmızıların gelmesi yeni umut demekk iyi çalış canımm inşallah hediyesini alırsın :))

hoşgeldin canımmm :))) ohhh valla ii yapmışsınızzzzzz sefanız olsunnnn bizimde gidecek öyle bi yerimiz olsa valla hiç durmam canikomm sen çalışmaları bitirdin mii??

sılacımm eğer ki 08/08/2008 tarihinde oğlun doğduysa, sen kasım 2007 yılında hamiş kalmışsın, ve hesaba göre eşinin kanı 2007 6. ayda yenilenmiş, senin ise 2006 10 ayda yenilenmiş, bu da demek oluyor ki, 2007 yılı kasım ayına en yakın kanı yenilenen eşin ve bu daa bebeğinin erkek olacağına işaretmiş o zamanlar .. yani sonuç doğru çıkıyo kuzu

kizlar su dogum meselesinde yorum yapmak istiyorum.....

ben cok rahat hamilelik gecirdim ama dogum sancilarim uzun surdu biraz.(( gece 12 de su geldi hemen hastaneye kostuk.... (Allahim ne zooooorr) tam hastaneye vardik arabadan indim tekerlekli sandalyeye oturtdular beni Allahim okadar mi su gelirmis...koridorlar falan dogum suyu oldu hep...(cok utaniliyoooooo)...

nese hemen doguma hazirladilar.. ignegi oldum...(once artisleniyordum epidural yaptirmicam die ama ozamana gelince hemen yaptirdimmm) 12.30 yattim sabah 9a kadar sanci cektim... taki dogum baslayana kadar esim yanimdaydi...kesinlikle dogum sirasinda yanimda istemedim ama.... yazik yaaaaaaa hep fircaliyordum onu acimi ondan cikariyordum.. dizilerde falan gormussunuzdur dogum sirasinda kadinlar kocalarina satasirlar aynen oyleydi.......:))) iste bu 7-8 saat boyunca o soguk odada esim yanimdaydi ve elimi tutyordu.. cok daha guzellestigimi soyluyordu ve daha bunun gibi seyler... agladigini falan goruyordum..

ben igneyi oldum belden asagi uyusuk bisey hissetmiyorsun......inanamazsiniiiiiizzzzzzzzzzzzz... diski yapmisimmmmmmmmmmmm...... Aayyyyyyyyyyy o an en cok esimden utanmistim ve o da gitmisti zaten...

sabah 9da basladi dogum ve yanima gorumcemi istedim 3 dr vardi dogumda bi de pediyatr oglumu bekliyorduuu.. lubanli bi erkek dr,italyan bi kadin dr,bi de ebeler gelip gidiyorlardi belcikali...
konuyu baglamak istedigim yer esimin dogum aninda asla yanimda olmasini istemedim o ana sahit olmasini istemedim,herifin biri (dr olsa bile) asagida ugrasirken seyirci olsun isteledim,kanlari gorsun istemedim....... birazda hassasiyetle alakali ,esim cok hassas mesela tiksinme ihtimali yuksek.. bu kisiye ve yapiya gore degiskenlik gosterir ...

ben dogum aninda olmasi taraftari deilim yaniiii.......ha dogum baslayana kadar kalsin...

saol canım gittik geldik güzel de geçti değdi yani
çalışmalar bitti gibi aslında ama ben son bir kaç gün daha çalışırım herhalde ama hiççççç umudum yok hly . Hayırlısı Allahtan

superrrrrrrr.... buna gore sizinkinin dogruluk ihtimalinin yuzdeside bayagi yuksekkkk............ hayirlisi hakkinizda...

screamciminkinide bilip baksaydik da onada oglan diyebilseydikkk

sılacımm cok haklısın ben bazen dıyorumkı gorsun ne cektıgımı sonrada dıyorumkı ya benden tiksinirsee.... Cunku eşlerının dogumuna gırıpte karısından tıksınen cok erkek varrr...Aynen senın dedıgın gıbı benı o halde görmesını ıstemıyorumkı benım eşim cok duygusaldırr emınımkı benden cok uzulup aglıycakk bari o üzülmesin kıyamam

canim kusura bakma sormussunbikac defa o sira dogumhikayemi yaziyordum:)))))))))))))

sagolsun bikeresevdim cevaplamisss...

aynen oyle hayatim... burda da var tiksinenler........ benim esimde ole iste... camin kenarinda gozyaslarini sildigini yakaladim kac kez...

ama dedim gibi baslayana lkadar dogum kalabilir...

aynen oyle hayatim... burda da var tiksinenler........ benim esimde ole iste... camin kenarinda gozyaslarini sildigini yakaladim kac kez...

ama dedim gibi baslayana lkadar dogum kalabilir...

doğru soyluyosun tatlım... Bence en mantıklısı eşin doguma gırmemesı karar verdım :)

saol canım gittik geldik güzel de geçti değdi yani
çalışmalar bitti gibi aslında ama ben son bir kaç gün daha çalışırım herhalde ama hiççççç umudum yok hly . Hayırlısı Allahtan

nee güzelll inşallahh hiç ummadığın anda alırsın hamiş haberini canımm benimmm valla benimde hiç umöudumm yokk :

ewt canım yaa hakkaten hiç beklemiodum zaten dün testi nie yaptım onu bile bilmiorum o kadar alelade olduki bi anda ölesine yapim dedim kaç aydır hiç yapmıodum bile... bakalım bu akşam belli olcak ..

nee güzelll inşallahh hiç ummadığın anda alırsın hamiş haberini canımm benimmm valla benimde hiç umöudumm yokk :

hayatım, sen öle diyosan öle olsun bakalım. Kısmetde varsa olur.
sen neler yaptın düğün nasıl geçti şöleeeee arzıendam ettin mi bakimmmm. millet güzel görsünnn

ewt canım yaa hakkaten hiç beklemiodum zaten dün testi nie yaptım onu bile bilmiorum o kadar alelade olduki bi anda ölesine yapim dedim kaç aydır hiç yapmıodum bile... bakalım bu akşam belli olcak ..

valla çok sevindim bi o kadar da şaşırdım. seni gidi seniiiiiiii aşk çocuğu heeeee
akşam kaçta alıcan sonucunu. Hayırlısı olsun hayatım inşallah hamilesindir.

hayatım, sen öle diyosan öle olsun bakalım. Kısmetde varsa olur.
sen neler yaptın düğün nasıl geçti şöleeeee arzıendam ettin mi bakimmmm. millet güzel görsünnn

Allah tan hayırlısı olsunnn tatlımm napalımmm bizim deememizlee kendimizi yırtmamızla olmuyorr işte o yüzdennn saldım çayıraaa mevlam kayıraaaaaa :)))

valla düğün güzel geçtii gittik yemek yeniyordu kır düğünüydü ...işte bi çiftetelli oynadık sonra takı oldu pasta kesildi dans ettik kocacıgımlannn :))))) sonra 2 horon teptik 10 da çıktık yola adapazarııkndan körfeze geldik yol çalışmsaı varmış kaldık yoldaaaaaaaaa körfeden tuzlaya 3 saate geldikk ( kabus gibiydiii 1 de evdeydikkk valla mahvolduk yollarda ama onun haricinde güzeldii size kocamla bi kare koyabilirimm isterseniz :)))

[SUP][/SUP]
valla çok sevindim bi o kadar da şaşırdım. seni gidi seniiiiiiii aşk çocuğu heeeee
akşam kaçta alıcan sonucunu. Hayırlısı olsun hayatım inşallah hamilesindir.

bende aynyım ama şuan tam eminde dilim... akşam 7.5 gibi kan veririm muhtemelen işte 9.5 gibide sonuç çıkar bakalım akşama direk örenirsem hemen yazıcam zaten... inş Rabbim hepinize hepimze en hayırlı zamanda bebişleri nasip etsin.. ama bu ay harbiden hiç ümidim yoktu yani her ay öleydim ama bu ay kzenim vardı sora ilişkiden sora yatmadım fln hiç sallamadım... ne bilim eer olursa hem dualarım kabul oldu derim çünkü evin tapusunu da salı günü aldık hemen arkasından da bebek haberini almış olcam bide bu ay kocişe arısütü polen yedirmiştim bide o işe yaramış olabilir kızlar :)

ewt yaa otobanı sabah 10 akşam on arası kapıolarmış asfaltlama çalışması var die...bizde c.tesi sabah çıktık trabzona giderken sabah 6.5ta gebzede tam 2 saat kaldık :/ daa yola yeni başlamışken o trafik mahfetti bizi bde yol 16.5 saat sürdü trabzona vardıımızda ölmüştük... Allahtan eşimle iki şöfördükte dinlene dinlene kullandık arabayı koysana canım görelim o gzel yüzünü :) bende horona bayılırım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…