2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm bende şöferim deeeeeeee abiyeylee ayakkabı topuklu falann bide hiç yapamazdımm o yüzden sadece kocama kaldı çok üzüldümm çünküü taşı düşüremedi hala onun sancısı yuymuştu bide yolda ( bi ara arabayı istop ettik yarım saat olduğumuz yerde kaldık valal ((

resim koyuyorum şimdi :)

Evet canım daha gitmeden belliydi böyle curcuna olacağı ama gelde benim inat kocama laf anlat işte ama onada ders oldu bidaha yazlık mazlık yok hep otel ve beraber gidicez diyor o da artık
Valla ne yalan söyleyim bu aydan çok umutluydum bütün belirtiler vardı yada ben öyle sanıyordum demekki kendimi o kadar hazırlamıştımki kırmızıları görünce çok üzüldüm hsg den sonra 3 ay bişey yapmayın demişlerdi bakalım birinci kırmızı gördük iki ay daha bekliycem gene olmazsa direk tüp bebek olayına giricez artık çok yoruldum çünkü

yoruma bile gerek yok herzamanki gibi çok güzelsin canım çokda yakışıyosunuz eşinle Allah bozmasın :)
Tez zamandada bebişinizde gelsin inşallah :)

ayy valla koltuklarım kabardııı çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin canım :)) aminn inşallahh cümlemize isteyen herkese :)))

bu arada o abiye benim nişanlığım canımmm :)) 4 sene önce giydiğim

İnşallah canım benim :)

Nişan elbiseninde ne kadar güzel olduğunu öğrenmiş olduk böylece ))

:))) şunu vurgulamak istemiştim ki 4 yıl sonra halaa içine girebildiğime göreee çokda kötü değilimm : o elbiseyi giydiğimde 53 tüm şimdi 59-60 ((((((((

Canım sen yine iyisin elbise gayet üzerinde güzel duruyor söylemesen bilmezdik valla nişan elbisen
olduğunu :)

Ben nişanlanırken 40 kg ,evlenirken 42 kg öyleki gelinliğim küçcük bişeydi şimdiiiiiiiiiiiii ise 53 kiloyum sen düşün aradaki farkı (((

nişanım 19.07.2009 düğün 22.11.2009 ne kadar hızla kilo almışım :)

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım çokkkkkkk evrak var toparlancak.
öptüm hepinizi
renewalcim inşallah güzel haberle başlarım güne.
görüşrüzzzzzzz

kızlar ben çıkıyorum biraz iş yapayım ev aldı başını gitti valla anca kendime geldim şimdi bi girişeyimm bitince gelirimm öpüldünüzzzz :))

Silacim atesine baktim hala yumurtlamamissin gozukuyor bugunki değerine gore
Tatlicadicim hani senin olcumlerin girmemissin:44:

kizlar sabah hizlica girip ciktim ama aklimda hep...
regencimm,kusum pek gorusemez olduk... ama gunesli olmana sevindim... kaynanator iste dun de benimki canimi sIktiiiiii salliyorum ama herif benden yana.....

renewal ......... canim yaaaaaaaaa ben zaten sen ve kardaizden yana ayri bir umutlar icindeydim...insallah yanilmam ve silik cizgin koyulasir.. aksami sabirsizlikla bekliyorum.... canim insalah haberin gelecek bizlerede dua et emi!!!

menbata, kuzucuuummmm insallah gerisi gelmemistir pembe akintinin ve yerlesmeye isarettir...ne cok sevinirim yaaa oyledir insalahcanim haberdar et bizi........

breshkacim anim hemsom hosgelmissin............ sevindim seni gordugumue... canim benim insallah en fazla 2aydan gelir bebegin...

kardaiz hayatim haftasonunun iyi gecmesine sevindim gercekten.... calismalarinda bitti sayilirmis...insallah gelsin artik yeni uyeniz...

hlyaa..bacim bune guzellik esinle olan resimlerine de baktim... masallah hersey ii gecmis insalah bayram suprizi yasin bebegin artik.....

Silacim atesine baktim hala yumurtlamamissin gozukuyor bugunki değerine gore
Tatlicadicim hani senin olcumlerin girmemissin:44:

sagol canim ilgin icin.... evet ama atesim dusuk demi.. :)) ortalamasi varmi canim yumurtlama donemlerindeki atesin?? mesela bizimkizlarinki falan nasildi??benimki zaten 35.9 ile 36.1 seyrediyor asagi yukari.... devam edelim bakalim bu haftasonuna sonuc gelir insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…