- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.201
ewt yaa otobanı sabah 10 akşam on arası kapıolarmış asfaltlama çalışması var die...bizde c.tesi sabah çıktık trabzona giderken sabah 6.5ta gebzede tam 2 saat kaldık :/ daa yola yeni başlamışken o trafik mahfetti bizi bde yol 16.5 saat sürdü trabzona vardıımızda ölmüştük... Allahtan eşimle iki şöfördükte dinlene dinlene kullandık arabayıkoysana canım görelim o gzel yüzünü :) bende horona bayılırım bu arada
ahh be güülümmm ne diye cümbür cemmat gidersinizz böyle olacağı belliymiş bncenysee boşver deneyim olmuş bidaha yapmazsınız öle....sen hiç değilse kötü de olsa tatile gitmişsin bizde oda yok geçen senede yoktu
kırmızıların gelmesi yeni umut demekk iyi çalış canımm inşallah hediyesini alırsın :))
hoşgeldin canımmm :))) ohhh valla ii yapmışsınızzzzzz sefanız olsunnnn bizimde gidecek öyle bi yerimiz olsa valla hiç durmamcanikomm sen çalışmaları bitirdin mii??
tamam akşam bizede haber ver o zaman,senden haber almak için girip bakacağım ama sen hamilesin bence boşa çıkmaz o çizgiiii
inş canım yaa sonucu aliim direk buraya yazıcm zaten ama ilk defa ümitlendim bu kadar hala şaka gibi gelio bana :) inş yanlış sonuç dildir dünkü :)
ben hep Allahım en hayırlı zamanda , ev bulup aldığım zamanla bebek haberini aynı zamanda aliim die dua ediodum bu şekildede olmuş olur eer bebiş varsa... o yüzden sizde hep hayırlı zamanda die dua edin :)
Canım senin için çok sevindim inşallah bebek vardır dualarım seninle Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Evet canım daha gitmeden belliydi böyle curcuna olacağı ama gelde benim inat kocama laf anlat işte ama onada ders oldu bidaha yazlık mazlık yok hep otel ve beraber gidicez diyor o da artık
Valla ne yalan söyleyim bu aydan çok umutluydum bütün belirtiler vardı yada ben öyle sanıyordum demekki kendimi o kadar hazırlamıştımki kırmızıları görünce çok üzüldüm hsg den sonra 3 ay bişey yapmayın demişlerdi bakalım birinci kırmızı gördük iki ay daha bekliycem gene olmazsa direk tüp bebek olayına giricez artık çok yoruldum çünkü
Canım senin için çok sevindim inşallah bebek vardır dualarım seninle Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
saol canım bnimde dualaarım hep sizlerle inş sizde önümüzdeki ay bizim peşimizden gelceksiniz burda hamile olmayan kimse kalmicak inş :)
yoruma bile gerek yok herzamanki gibi çok güzelsin canım çokda yakışıyosunuz eşinle Allah bozmasın :)
Tez zamandada bebişinizde gelsin inşallah :)
ayy valla koltuklarım kabardııı çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin canım :)) aminn inşallahh cümlemize isteyen herkese :)))
bu arada o abiye benim nişanlığım canımmm :)) 4 sene önce giydiğim
Evet canım daha gitmeden belliydi böyle curcuna olacağı ama gelde benim inat kocama laf anlat işte ama onada ders oldu bidaha yazlık mazlık yok hep otel ve beraber gidicez diyor o da artık
Valla ne yalan söyleyim bu aydan çok umutluydum bütün belirtiler vardı yada ben öyle sanıyordum demekki kendimi o kadar hazırlamıştımki kırmızıları görünce çok üzüldüm hsg den sonra 3 ay bişey yapmayın demişlerdi bakalım birinci kırmızı gördük iki ay daha bekliycem gene olmazsa direk tüp bebek olayına giricez artık çok yoruldum çünkü
saol canım bnimde dualaarım hep sizlerle inş sizde önümüzdeki ay bizim peşimizden gelceksiniz burda hamile olmayan kimse kalmicak inş :)
İnşallah canım Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun artık hiç uğraşmak istemiyorum ovulasyon testinde pozitif görüyorum çalışıyorum yok film çektirdim kapalı olan tüp de açıldı gene yok ee eşimdeki enfeksiyonda bitti hala olmuyor demekki vakti var yada olmuyor o yüzden önümüzdeki 2 ayı stressiz geçirmek istiyorum becerebilirsem belki umursamazsam olur ne bilim artık ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah canım benim :)
Nişan elbiseninde ne kadar güzel olduğunu öğrenmiş olduk böylece))
:))) şunu vurgulamak istemiştim ki 4 yıl sonra halaa içine girebildiğime göreee çokda kötü değilimm: o elbiseyi giydiğimde 53 tüm şimdi 59-60 ((((((((
hülyacım resimleri gördüm çok güzel çıkmışsın canım benim Allah hep böyle yüzünü güldürsün inşallah
,kızlar ben kaçtım çokkkkkkk evrak var toparlancak.
öptüm hepinizi
renewalcim inşallah güzel haberle başlarım güne.
görüşrüzzzzzzz
Hoşbulduk canımValla geçmişi okuyamadım yaa çok uzun Kuppe hamile mi çok sevindim yaa KUPPECİM TEBRİK EDERİM CANIM !!!
valla eve geldiğime sevindirecek bi tatil yaşadım tatil denirse anlatacak çoook olay oldu .. Sen nasılsın canım ?
hosgeldin tatlim kimlerle gitmistiniz tatileTünaydınnnnn kızlar.......
breshkacımmm hosgeldinnnnn
Hoşbulduk canım nasılsın ?
bende ayni fikirdeyim bi perde kalmali esimle aramdakizlar su dogum meselesinde yorum yapmak istiyorum.....
ben cok rahat hamilelik gecirdim ama dogum sancilarim uzun surdu biraz.(( gece 12 de su geldi hemen hastaneye kostuk.... (Allahim ne zooooorr) tam hastaneye vardik arabadan indim tekerlekli sandalyeye oturtdular beni Allahim okadar mi su gelirmis...koridorlar falan dogum suyu oldu hep...(cok utaniliyoooooo)...
nese hemen doguma hazirladilar.. ignegi oldum...(once artisleniyordum epidural yaptirmicam die ama ozamana gelince hemen yaptirdimmm) 12.30 yattim sabah 9a kadar sanci cektim... taki dogum baslayana kadar esim yanimdaydi...kesinlikle dogum sirasinda yanimda istemedim ama.... yazik yaaaaaaa hep fircaliyordum onu acimi ondan cikariyordum.. dizilerde falan gormussunuzdur dogum sirasinda kadinlar kocalarina satasirlar aynen oyleydi.......:))) iste bu 7-8 saat boyunca o soguk odada esim yanimdaydi ve elimi tutyordu.. cok daha guzellestigimi soyluyordu ve daha bunun gibi seyler... agladigini falan goruyordum..
ben igneyi oldum belden asagi uyusuk bisey hissetmiyorsun......inanamazsiniiiiiizzzzzzzzzzzzz... diski yapmisimmmmmmmmmmmm...... Aayyyyyyyyyyy o an en cok esimden utanmistim ve o da gitmisti zaten...
sabah 9da basladi dogum ve yanima gorumcemi istedim 3 dr vardi dogumda bi de pediyatr oglumu bekliyorduuu.. lubanli bi erkek dr,italyan bi kadin dr,bi de ebeler gelip gidiyorlardi belcikali...
konuyu baglamak istedigim yer esimin dogum aninda asla yanimda olmasini istemedim o ana sahit olmasini istemedim,herifin biri (dr olsa bile) asagida ugrasirken seyirci olsun isteledim,kanlari gorsun istemedim....... birazda hassasiyetle alakali ,esim cok hassas mesela tiksinme ihtimali yuksek.. bu kisiye ve yapiya gore degiskenlik gosterir ...
ben dogum aninda olmasi taraftari deilim yaniiii.......ha dogum baslayana kadar kalsin...
tablomuzuda ekliyim
Silacim atesine baktim hala yumurtlamamissin gozukuyor bugunki değerine gore
Tatlicadicim hani senin olcumlerin girmemissin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?