2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar size bir sorum olacak.Doktora gideceğim ama yine de fikrinizi almak istiyorum.Ben de hafif Polikistik over var.Bir doktor var dedi başka doktor abartılacak kadar yok dedi.Neyse.aylardır bebek düşünüyoruz.Ve her denemeden 2-3 gün sonra ya hafif kanama ya da lekelenmeler oluyor.Ama acı,ağrı vb olmuyor.Adet gibi değil.Onun dışında bir sorunum yok hormon vb testlerim süper çıktı.Acaba hamilelik gerçekleşmediği için mi bunlar oluyor???Ya da yumurta çatlama sorunu vb olabilir mi?Fikirlerinizi bekliyorum.

azracımm ovulasyon başlıyorr galibaa sendeee
evet tatlim basliyor galiba ama hala lekelenmelerim devam ediyor bunu anlayabilmis değilim ovulasyon lekelenmesi 3 gun surermi

canım merhaba oncelikle hosgeldin aramiza. Bende seninkine benzer bisey yasiyorum bu ay cok saskinim bu yuzden. nette biraz arastirdim bircok sebebi olabiliyormus bu ara lekelenmenin. Birincisi ovulasyon lekenmesi, ikincisi iltihap varsa yapiyormus, ucuncusu kistik vakalarda gorulurmus daha sayamadigim bircok sebebi varmis anliycagin uzun suruyorsa bi doktora gozukmekte fayda var benim 3 gundur suruyor hafta sonuna kadar devam ederse gidicem doktora :44:

aynen öyle sanki daha yeni gelmiş gibi. napalım Allah sağlık ve huzur versin günler geçer yine gelir.ama sabretmek çok zor Allahım kolaylşığını versin.

sağol azracım.internette araştırınca boğuluyorum.çünkü en ufak birşeyde bile moral bozucu örnekler oluyor.bakmak gelmiyor içimden.senden haber bekliyorum ben de gidicem doktora.nedenini bana özelden mesajlar mısın öğrenince.polikistik over var mı sende ?bende de 2-3 gün sürüyor.umarım bebişleri alırız seneye kucağımıza :))

aynen vallahi rahim kanseri bile var sebeplerinin arasinda onu yazmadim misal moralimi bozucak seyleri onemsemiyorum bende napim... Tamam canim ozel msj yazarim doktora gidip ogrenirsem. Bende pco yok tatlim ama heran hersey olmus olabilir İnsallah canim insallah allahim duysun isteyen herkesin dualarini

azra yalnız bende bebek denemesinden 2-3 gün sonra oluyor bu.adetten 2-3 gün önce lekelenme oluyor o ayrı.ama acaba bebek oluşmadığı için mi oluyor bu denemeden 2-3 gün sonra olan hafif kanama.

azra yalnız bende bebek denemesinden 2-3 gün sonra oluyor bu.adetten 2-3 gün önce lekelenme oluyor o ayrı.ama acaba bebek oluşmadığı için mi oluyor bu denemeden 2-3 gün sonra olan hafif kanama.

benim ilk defa bu ay adetimin 12. gunu iliskiden sonra geldi tatlim hala devam ediyor. Regl oncesi lekelenmesi ayri o hep oluyor zaten.

Bi doktor sitesinde bayan sormus misal cvp vermis doktorda;

Menstrual kanamanın bitiminden sonra ve gelecek menstrual kanama başlamadan önce olan kanamalar ara kanamalardır. Ara kanamalara hormonal düzensizlikler, myomlar, enfeksiyonlar, genital organ yaralanmaları, endometriozis hastalığı, kanserler ve bazı ilaçlar neden olur. Ara kanama mutlaka hekime başvurulması gereken bir durumdur. Ara kanamaların nedeninin tespit edilebilmesi için hangi incelemeler yapılmalıdır? Jinekolojik muayene, Pap smear incelemesi (rahim ağzından alınan örneğin patolojik incelemesi), enfeksiyondan şüphelenilirse mikrobiyolojik inceleme, hormonal testler, kan sayımı ve gerekli görüldüğünde laporoskopi yapılmalıdır.

sana bişey sormam lazım :44:

canımm yaa ne sorcaktın acaba çok merak ettim

canikommmmmmmmmm geçmiş olsun tatlımmmm benimde görümcem öylee havalardandır eşinin gitmesine de çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah tez vakitte kavuştursun sağ salim canımmm :)))

bu arada screamwaycığıma özelden msj attımmm burdan defalarca yazdımmm ama cvp yok inşallah iyidirrrrr !!!!

kuppecim senin de eşin hastaymış sizede çok geçmiş olsun tatlımm :))

ben çıkıyorum artık

tühh canım yaa yetişemedimm ama çok merak ettim keşke özelden yassaydın :))) neyse sabah ilk işin yazxmak olsun :))

en son martta smear yaptırdım herşey iyi dedi doktorum ama .bakalım en kısa zamanda gidicemm.bebişlerimiz olsun artık bizim de öpelim sevelim.:)

gecmis olsun canim benim... havalar da iyi nasil üsttün, gerci hava iyi diye insan daha az dikkat edince hasta olmak kolaylasiyor... dikkat et canim kendine.. noluuuuuuuuuuuurr nolmaz

eeee kizlar, canlarim nasilsiniz yaaaaaa özledim sizi ben.. yine eve daha yeni geldim.. hastanedenc iktik arkadasla, ziyaretten sonra gezdik epeyce ayaklarim agridi yine.. ay ne güzel oluyor böyle kafa dengi biriyle gezmek.. arkadas da persembe cikiyor hastaneden.. gitmicem artik, yarin evi bi güzel temizlemem sart, sonraki haftaya is basliyor.. bi de is baslamadan temizlerim dip köse... sonra sizden de cok ayri kaldim yaa... millete bahsederken diyorum kizlar söyle kizlar böyle felan diye.. herkes tr'den arkadaslarim saniyor sizi ben de caktirmiyorum

Arkadaşlar merhabalar bende 3 yıllık evliyim eşim korunuyordu artık kısmetse 4 aydır bıraktık fakat çocuk düşünmeye başladığımızdan beri birsürü aksilikler üst üste geldi ve biz öneml günleri bir türlü değerlendiremedik ( bu olumsuzlukları atlatmaya çalıştık tekrar ciddi cidii bu işin ucunu bırakmadan dr. Kontrollerimi oldum ben 12.07 de dr. Gittim ultrasonla baktı gyneferon içiyorum bu arada 4 aydır 21 mm büyüklüğünde çatlamamaış bir yumurta görünüor dedi bunun için 12-14-16 ilişki önerdi.
Biz bu günleri değerlendirdik fakat gün aşırı şekilde değil :$ neyse dahah sonra 19.da gel ultrasonda bakalım çatlamışmı dedi bende 16 yada 17 adet günümdü 19. Da adet oldum 21.07 de gittim kontrole dr. Içimin temizlendiğini belirtti ve tedaviye başlıyorum dedi klomen verdi sabah akşm sizce erken mi tedaviye başlanmış beni bilgilendirirmisiniz.
Sevgilerimle

allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin arkadaşlarr

hosgeldin canim benim... insallah her sey istedigin gibi olur..

tedaviye erken ya da gec baslamissin gibi bir sey diyemem ama kontrollerini aksatmaman güzel.. o önemli günleri ben de bi türlü yakalayamadim sanirim.. yilbasindan beri deniyoruz.. yani 4 ay cok uzun bi süre degil.. belki de tedavi diyerek dr hani öyle ciddi bi tedavi sürecinden bahsetmemistir, yani kontroller belki destek olacak ilaclar felan.. hormon testi felan hic yaptirdin mi? ben yaptirdim gecen hafta regl oldum iste daha sonuc bekliyorum.. o da önemli sanirim cünkü bi kac dr'a gittim ikisi de bunu söyledi..

kaldim yine tek basima ay benim bu kederli basim :82::82::82::82::82::82:

regentoşummmm bnde seni çok özledimmmm ne zamandırr gece muhabbeti yapmıyoruz yaaa bi gece toplanalım da şöyle süperötesi bi konuda konuşalımmm dökelim valla :)))

canım aramıza hoşgeldinn :))

öncelikle doktora giderek en iyisini yapmışsın fakatt telaşlanma ama bişi dicem....biz artık iğne hap yöntemler tedaviler hakkında çok şey bildiğimiz için tecrübe konuşuyorr...ben 1 yıldır uğraşıyorum bebek için canım ve bana tedavinin 9.ayında ilk defa klomen verdi doktor onun öncesinde ben çok istedim ver diye daha erken demişti...birincisi bu yani bana çok erken geldi ilk doktora gitmende b öyle bişi olmasıı..ama daha önemlisi klomen yumurta oluşumu için kullanılan bi ilaç ama sende zaten yumurta varki hatta güzel büyüklükte 21 mm yumurtamm olması içinnnn ne kadar iğneler oldum ben ama olmadı...neyse konuyu dağıtmayımm senin yumurtlamada bi problem yokki sana bu ilacı vermesine anlam veremedim ayrıca korkutmak istemem ama zaten snde olan yumurtalarr klomen sayesinde çoğalıp büyüyebilirler fazlaca hatta belki Allah korusun da kiste dönüşebilir...senin yumurtan çatlamadıysa sana tek yapacağı çatlatma iğnesi vermek o kadar mademkii hormonların da yüksek...

canım yanlış anlama biz burda birbi,rimizee her konuda bildiklerimizi açıkça söyleriz iyi de kötüyü de o yüzdenn sana da açıkça söledimm yanlış anlama ve korkutmak istemem seni ama bnce başka bi doktora git derim...bak mesela bende yumurtlama problemi var olmuyor yumurtamm klomen kullandım hiç fayda etmedi iğne kullandım oda etmedi yani yumurtam oldu ama büyümedi ayyy o yüzden bnce başka doktora danış derim ama yinede sen bilirsin canım Allah hakkınzda hayırlısını nasip etsin canımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…