2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım eşim zaten hemen bilgisayara girdi kan testi sonucunu öğrenmek için ama gördüğünde bişi anlamadı tabi sayılardan :d baba oluosun dedim böle aptallaştı soru sormaya başladı eminmisin kesinmi bu nerden anladın ne yazıoki orda fln bilmemne bi sürü soru sordu ayrıca bu ay doru dürüst çalışamamıştık işte önceki sayfalarda yazmıştım 2 3 gün ilişki oldu çünkü kuzenim bendeydi adetim bittiği zaman o zaman bişi olmadı fln bide hiç sallamadım ilişkiden sora çok yatmadım fln ama eşime bu ay arı sütü polen yedirmiştim belki onun etkisi vardır bilmiorum... Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşş :)

anliyorum canim ama bu 2-3 calismaniz hergün yani pespese olmadi dimi???
zaten seninde aklinda baska seyler varken kafaya takmadin bak ngüzel. Hayirli olsun tekrar canim. nezamandan beri cocuk icin ugrasiyordunuz??

selam kuppecigim nasilsin???
hamilelik belirtilerin varmi???
canim senin esin ne dedi hamililigine yani nasil söyledin?? yüz ifadesi nasildi??

regen ne istiyosaaa o olcakk..o kadar .. kızda olsa onun erkekte olsaaa onunn vallahi..verdim gitti
selam kuppecigim nasilsin???
hamilelik belirtilerin varmi???
canim senin esin ne dedi hamililigine yani nasil söyledin?? yüz ifadesi nasildi??

canım şimdilik sadece uyku belirtisi var, bi de sürekli tuvalet ihtiyacı oluyo, onun dışında hiçbirşeyim yok..Allaha şükür şimdilik mide bulantım da yok..ben testi yaparken eşim uyuyoduuu, sabah 6.30 civarıydı..testte görünce iki çizgiyiii yatak odasına koştummmm, bak baaaaaaaaak diye bağırıyormuşum .. gözlerini pörtletti ne olduuu ne oldu diye panikledi yatakta..müjde vercem diye aklıını alcaktım aadamınn.. neysee..inanamadı, doğru mudur dedi, bi tane daha yaptımmm onda da aynısı çıkıncaaa..çok mutlu oldu, yani o anı anca yaşaman lazım tatlım..o yüz ifadesini, o bakışları anlatmam mümkün değil..Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin..sana da inşallah..

ayyy cok güzel canim Allah kucagina almayida nasip etsin ins. ya ben i gebelk yasadim zaten ama onda irden tttuttu yani kolay hemen hamile kalmistim ve idrarda cikinca esim pek inanmadi kan tahliline inanirim dedi onuda yaptirdik derken adam daha soku atlatamadan kürtaj oldum. bu sefrde hemen olr sandik ama daha yeni sayiliriz aslinda bu 3.deneme. sen nezmandan beri calisiyordun yani kacinci denemendi

anliyorum canim ama bu 2-3 calismaniz hergün yani pespese olmadi dimi???
zaten seninde aklinda baska seyler varken kafaya takmadin bak ngüzel. Hayirli olsun tekrar canim. nezamandan beri cocuk icin ugrasiyordunuz??

hergün yapmadık cnm gün aşırı yada 3 günde bir belki olmuştr hatırlamıorumki ... kornumayı bırakalı 6 ay fşn oluo ama yalnızca bi ayı çocuk için gerçekten uraştım o ayda olmadı onun dışındaki aylarda çocuk yapmaya pek vakit bulamamıştık

Canım yaa valla hülyacım söylediğinde çok sevinmiştim bi türlü denk gelemedik seninle tekrar tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah gelişi gibi hep sevindirir seni meleğin

çok geçmiş olsun fıstığım ya..bizim 5. denememizdi galiba yanlış hatırlamıyorsam..ama mutlaka yumurtlama zamanımda bi sorun çıkıyordu, kaçırıyordum..geçtiğimiz ay sadece tek seferde yakalamışız herşeyin hayırlı olduğu bir zamanı var..Allahım o zamanı bekliyordur vermek için canımm..umarım en kısa zamanda yeniden hamiş olursun..ama bir kez hamile kalabildiysen demek ki hamile kalabilmende bir sorunun yok..sadece sabret ve bekle canımcımm..Allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Canım yaa valla hülyacım söylediğinde çok sevinmiştim bi türlü denk gelemedik seninle tekrar tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah gelişi gibi hep sevindirir seni meleğin

canımm benimmm çok teşekkür ederimmm..Allahım size de nasip etsin inşallah..bende emin olun sizin kadar sevineceğimmmm bu haberi sizden duyduğum zaman..amin canım inşallah kucağıma aldığım günleri de görürüm, inşallah hepimiz görürüzzz..

selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım
ben çok kötüyüm hem fena şekilde hastayım aman yanlış anlaşılmasın üşütmüşüm öksürmekten sesim kısıldı. Allahtan yazıyorum kimse bendeki bu sesi duymak istemezdi kesin.
bideeeeeeeee eşim hafta sonu gidiyorrrrrr

evey-t kuppecim benimde dikkatimi çekti screamawayin uzun zamandır olmayışı. annesi burda yaaa belki giremiyordur topiğe.

Son düzenleme:

ayy canım benim çokkk geçmiş olsunn ya..kıyamam ben sana..yazın ortasında ne bu hastalıklar..bende bugün evdeyim çünkü eşim çok rahatsız serum falan bağladılar işten izin aldım artıkk..demek eşin gidiyor canımm ya, sakın üzülmeee..dönecek Allahın izniyle..Allahım herşeyi hayırlı zamanda nasip etsin fıstığımm..

çok saol canım. senin de eşine çokkkkkk geçmiş olsun.
dönecekte bakalım en az 6 ay sonra. oysa benim yanımda 1 ay 24 gün kaldı

ben çıktım gelirim yineeeee

Son düzenleme:
ya bu arada kızlar ben screamawayi çok merak ediyorumm..ne zamandır gelmiyor..umarım iyidir:26:
evet canım ya bende cok merak ediyorum insallah hersey yolunda gidiyordur. İs yerinede gitmiyor galiba yoksa bu kadar ihmal etmezdi bizleri

canim cok cok gecmis olsun yazin daha kolay hasta oluyoruz vallahi. Allah kavustursun tatlim birlikte vakit cok cabuk geciyor değilmi

kuşum sizide gecmis olsun serum falan diyosun ciddi bisey yok dimi:44:

geçmiş olsun canım yaz günü hastalık da kötü oluyor dikkat et kendine Ahh canım ya çok kalmadı ama yanında dimi yanlış hatırlamıyorsam ... Allah kavuştursun canım

bende baya giremedim ama geçmişe göz attım biraz benimde dikkatimi çekti screamaway bayadır görünmüyor inşallah herşey yolundadır bide ev işleri vardı onun

Kuppecimm cok gecmis olsun cnmm esin rahatsizmiss, Allah sifa versin tatlimm...

kardaizcimmm sanada cok gecmis olsun cnmm yazin hasta olmak cok zorrr Hem sicaklar hem hastalik hemde iss zor oluyodur...

Kizlarr gercekten bende screamaway i merak ettm annesi yaninda diye firsat bulamiyodur bencee iyi dusunelim iyi olsunnn

çok teşekkürler canımmmmm benimm..

evet iyi düşünelimm iyi olsunn bencede..hiç bizi bu kadar ihmal etmezdi..ondan şaşkınız biraz galiba..ama kolay değil memleketten annesi gelmiş, nete niye girsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…