- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.341
regentoşummmm bnde seni çok özledimmmm ne zamandırr gece muhabbeti yapmıyoruz yaaa bi gece toplanalım da şöyle süperötesi bi konuda konuşalımmm dökelim valla :)))
canım aramıza hoşgeldinn :))
öncelikle doktora giderek en iyisini yapmışsın fakatt telaşlanma ama bişi dicem....biz artık iğne hap yöntemler tedaviler hakkında çok şey bildiğimiz için tecrübe konuşuyorr...ben 1 yıldır uğraşıyorum bebek için canım ve bana tedavinin 9.ayında ilk defa klomen verdi doktor onun öncesinde ben çok istedim ver diye daha erken demişti...birincisi bu yani bana çok erken geldi ilk doktora gitmende b öyle bişi olmasıı..ama daha önemlisi klomen yumurta oluşumu için kullanılan bi ilaç ama sende zaten yumurta varki hatta güzel büyüklükte 21 mm yumurtamm olması içinnnn ne kadar iğneler oldum ben ama olmadı...neyse konuyu dağıtmayımm senin yumurtlamada bi problem yokki sana bu ilacı vermesine anlam veremedim ayrıca korkutmak istemem ama zaten snde olan yumurtalarr klomen sayesinde çoğalıp büyüyebilirler fazlaca hatta belki Allah korusun da kiste dönüşebilir...senin yumurtan çatlamadıysa sana tek yapacağı çatlatma iğnesi vermek o kadar mademkii hormonların da yüksek...
canım yanlış anlama biz burda birbi,rimizee her konuda bildiklerimizi açıkça söyleriz iyi de kötüyü de o yüzdenn sana da açıkça söledimm yanlış anlama ve korkutmak istemem seni ama bnce başka bi doktora git derim...bak mesela bende yumurtlama problemi var olmuyor yumurtamm klomen kullandım hiç fayda etmedi iğne kullandım oda etmedi yani yumurtam oldu ama büyümedi ayyy o yüzden bnce başka doktora danış derim ama yinede sen bilirsin canım Allah hakkınzda hayırlısını nasip etsin canımmm :))
yapalim kuzum yaa.... ben de özledim o aksamlari... screamaway de ugramiyor hic.. yaprak sarmadan bahsederken annem gelcek demisti belki onlarla ilgileniyordur.. zaten kizlarin cogu daha az ugrar oldu.. ahni tatil sezonu ya ondandir heralde.. güzel bi aksam yine denk gelse de her seyi konussak..
bak ben de bilmiyordum klomen nedirinsallah igneye ilaca gerek kalmaz yaa ben cok bunaldim artik.. ay insallah bu ay bari olur.. gerci her ay diyorum bu ay bari olur insallah diye.. ben hamileligin sonralari kisin yasamak istiyorum ama bu ay kalsam bile nisana denk geliyor sanirim... insallah uzamaz daha fazla hülyacim... senin de benim de... tabiki diger kizlarin da :97::97::97::97::97::97:
canım geldiğine çok sevindim yahuuuuu ne üzüldümmm ne sorcaktınnn diyee??
çabuk sor çatladım meraktan
meraklı seniiiiiiiiiii yumoşlar ve klomen hakkında biraz bilgi alacaktım senden ama pcnin şarjı bitiyor yaaa şarj aletini bulamıyorum accık bekle beni
oh bee buldum sonunda bu akşam eşim geç gelecek bende fırsattan istifade seni de görürüm belki diye açtım iyiki gelmişsin canım
şimdi bi sitede aynı benim durumumda olan bir arkadaş bi yazı yazmış klomen kullanmaya başlamış o da .. yumurtaları 18 mm miş ama çatlamıyormuş doktor olgun yumurtaların çatlaması için biraz daha büyümeye ihtiyacı var demiş ve klomen vermiş 2 ay kullanmış 3.ayında hamile kalmış zaten en fazla 3 kez kullanabilirsin demiş ..
benim kafam iyice karıştı en son reglimin 2.gününde çekilen ultrasona bakıyorum sol over D 33.12 mm / 20.12 mm sağ over için 34.49 mm / 19.80 mm yazıyor bu büyüklük nasıl sen daha iyi bilirsin bide bende klomen kullansam mı acaba diye düşündüm tatlım yaa adam gibi bi doktor bulmam lazım benim
canım ya bnde yazdım sana cvp bi önceki sayfada göremedim üzüldüm diye nyseki temiz kalpliymişiz :)
tatlımm şimdii klomen yumurta olsun ve büyüsün diye var o kızın 18mm de kalmış yumoşu 18 ve üzerindekileri çatlatma iğnesiyle çatlatıyorlarr normalde ama belki doktoru kendiliğinden çatlasın hani büyüyünce diyee vermiştir...evet normalde en fazla 3 ay kullanıyorsun fayda etmez ise iğneye başlıyorsun ancak aklıma takılan bişi var...bir kaliteli yumurta en fazla 22 mm olur canım 22den sonrası büyür ve kiste dönüşür diye biliyorum ama seni korkutup telaşlandırmak istemem sakın öyle bir şeye kapılma çünkü belkide başka bişiyi okuyorsundur ultrason kağısı üstünde....ama 33mm 34mm bnce büyük bi yumurta için diğerleri normal 19la 20 olan eğer bunlar yumurta boyutlarıysa ama canım...sen kafana göre klomen kullanma canım en iyisi iyi bi doktora git derim benn nerde oturuyordun tatlım sen ii bi doktor önereyim sana bildiğim yerse :)
canım beni korkutan şeyde bu aslında çünkü belki hatırlarsın daha öncede bahsetmiştim kist yüzünden bi operasyon geçirdim zaten klomeni fazla kullanmakta kist oluşturuyormuş sen ben eczaneye gidip klomen alıcam demiştin ya bunu doktor ayarlamıyormu dozunu falan kendiliğinden alabiliyormusun reçetesiz ? yumurtaların boyu 20.12-19.80 doktor regli olmana rağmen boyutlar çok iyi ve her bir yumurtada 10 ve üzerinde follop sayılıyor dedi acaba benimkilerde büyüyor ama çatlamıyormu onu merak ediyorum ya 1-2 doktora gittik eşim çok bunalıyo bu doktor işlerinden artık hiç uğraşma daha da stresli oluyorsun olmazsa tüp yaparız diye tutturuyo bende normal yoldan olsun istiyorum kafam allak bullak oldu canım yaa
hımmmm...canım zaten tek doz klomen 50 lik ben sabah akşam 1 tane kullanmıştım geçen sefer kullandığımda şimdide öyle yaptım...o yüzden ayarlama yapmaya gerek yok kendin de alabiliyorsun canım 9.60 tl :) ama bnce sen alma ben daha önce kullandım diye aldım vede benim problemim yumurtam olmuyoo ama sende oluyor hmde 20 mm çok iyi 22 üstü sıkıntılı diye biliyorum...olabilirr çatlamaıyorsa o küçük bi problem tek bir iğneyle halloluyor canım çatlatma iğnesi yapılıyorr sonrada 36 saat sonra ilişki yaşıyorsun o kadar ..ama çatlatma iğnesi için yumurtanın en az 18 ile 22 olması lazım benim en büyüyğü 13mm di o yüzden yapamadık((
eşinle gitme doktora yanlız git snde ii bi doktor bul hikayeni anlat testlerini götür de bakalımm ben napiim diyee yönlendirsin seni bnce :))
off off ne zormuş bu işler yaa herşeyi kadınlar çekiyor yaa olsa bi türlü olmasa bi türlü Allah yardımcımız olsun :)
peki yumurta büyümüşmü diye ne zaman bakılıyor yani ben şimdi reglimin 3.günündeyim ne zaman doktora gitmeliyim ? bi doktor sitesi var orda da bi doktora soru sordum sağolsun kadıncağız cvp vermiş hsg sonrası için sorum vardı ilk üç ay bişey denemeyin ama yumurta takibi yaptırın demişti o da ...
aminnnnnn :)) canım adet döngüsünün 10.13. günleri arasında bakılabilir...benim bugün 6.günüm perşembe doktotra gidicem çünkü cuma yok biliyorum erken ama haftasonu giriyor araya ondn :))
bu arada kafanı karıştırmak istemem ama bana 2 doktorumda hsg den sonraki en fazla 6 ay bebek olma ihtimali normalden %10 falan daha yüksek demişti yani bana ara ver falan diye bişi demedii hatta tam tersi çalışmalar hızlandışimdiki doktorumda hsgyi mayısta çektirmişsin ii dedi..ekime kadar vaktimiz var dedi..bnce sen en iiyisi ii bi doktora git canım :)
regentoşum afedersin kocam geldi yemek faslı sana ayıp olr diye sofrayı toplar toplamaz geldim hemen inşallah gitmemişsindir diye :))
valal canikom yaşayınca öğreniyoruz klomenide menogonuda herbişeyide( bide fayda etse gam yemicem :)
ayy bu aradda scremacığımı çok merak ediyorum ben yaa hergün aklımda vallaaaaaaa...özelden de yazdım buraya da kaç kez yazdımm nerde bu kızz inşallah iyidir :))
bnde hamilelğin son ayları kışın olsun istiyodum amaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu gidişle kışın sonunda herhalde galiba sanırsamm anca hamile olurumm: : ayy aman napayımm pehhhh !!!!
eksik anlattım tatlım yaa kusura bakma 3 ay bişey denemeyin derken ben aşılama yada tüp bebek olayını sormuştum ilk üç ay %20 olan şansın senin de dediğin gibi %10 daha da artıyor onun için üç ay bişey yapma sonra yumurta takibine başvur demişti..
o zaman bu ay iyi bi doktor araştırayım ilk ayı geçirdik artık iki ay daha var önümde bu ay da olmazsa 3.ayımda doktora giderim artık ne yapayım inşallah gerek kalmaz
breshka canim nasilsin??? hülyamla ne güzel sohbet etmissiniz de ben yine de bi halini hatrini sorayim dedim...
heeee tamam o zamnann canımmm bncede bekle derimm :)) sen bilirsin canımm benimm hakkında hayırlısı olsunn tatlım :)))
regentoşummm ve breshkacım kalmak isterdim ama kocacımlan biraz ilgilenmem lazımmm kaçıyorummm öpüyoruz siziii :))
ah canım benim iyilik ne olsun bu saatlerde pek girmiyordum nete hülyacığımı yakalayım diye açtım senide gördüm çok mutlu oldum :) Sen nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?