2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen öyle oldu vallaa

Allah'ım bu mübarek aylar hürmetine dileyen isteyen tüm kadınlara hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ve ANNE olmayı nasip eyle...AMİN

amin amin amin..... kiz senin de benim de, kuppenin de, screamin de oglu olsun silacimin kizi olsun ama... bakarsiniz birinizin ogluna verir kizini sonra kuppecimin kizi olsun onu ben ogluma alayim biz coktan konustuk bunu... hani sonra kizi olsun onu alayim diyorum cünkü benim oglan büyür o arada daha iyi olur oh yazdim hikayeyi hemencik

ooo kizlar kalabaligizzz..... masallah gozlerim senlendi... ama screamaway eksik yaaa...nerelere gitti bu kiz???

anladim tatlimmm...

guzelim sana o msj hyazan bendim...renewal sandin hemi,?? bendim karsilasamiyoruz diye yazan .....(

tatlim yaaaa o arada sanirim alintilar karismis vallahi bi sucum yok benim sildim ben arada benim nick yaziyordu :44::44::44::44: bi karakter bile silinse baskasi yazmis gibi görünüyor...

kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeee
renewalcimmmm harika bir haberle gelmişsin. Canım Allah kucağına almayı nasip etsin.

görüşürüz kızlar gelirim yine
by

öle dşünme bak ben hep hayırlı zamanda olsun bide evle aynı zamanda olsun die dua ettim dualarım kabul oldu şükür... sende hayırlı zamanda die dua et diorum her zaman... Rabbim senin için hayırlı olan vakti bekliyor o zaman sen istesende istemesende gelicek bebişin :)

amannn boşver ben artık takmıyorumm napiimmm ne zaman hayırlısıysa o zamna olsun napiim...

senin adına çok sevindim canım ne zaman doktora gidiosunn gitsene ne duruyorsunn

Çok şükür canım iyiyim işyerindeyim bu sıcakta vakitte geçmiyor bende durdum durdum yazın ortasında işe girdim kendime çok kızıyorum bazen (

Sen nasılsın tatlım ?

valla bncedde yanlış bi seçim yapmışsın işe başlamak için ama olsun iş iştir bnde nolsunn sıcaktann erimek üzereyim nerderyse:))))))))))

RENEWALLLL canım çoooooook sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne düşük değerinden bahsediyorsun tatlım bal gibi hamilesin işte Allah nazarlardan saklasın çok şükür hem evine hemde bebeğine kavuştun darısı bizim başımıza Allah utandırmasın meleğiniz bolluk bereket huzur getirsin size inşallah [/QUOTE]
saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yarar

saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yarar [/QUOTE]

Aminnnnnnnn canım inşallah olur son 2 ayım inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir ama pek umudum kalmadı artık eşimde çok sıkıldı pazar günü kırmızılar geldiğinde çok ağladım onunda gözleri doldu 2 ay daha bekleyelim olmazsa tüp bebek yaparız diyor Allahım bekletmez inşallah bu ay benle beraber bekleyen herkes müjdeli haberler veririz inşallah

saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yarar [/QUOTE]

Dua diyince atlarım ben hemen canım benim adım KADRİYE :))))
Dualarınız bizimle olsun hamiş arkadaşlarımız :)

saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yarar

Aminnnnnnnn canım inşallah olur son 2 ayım inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir ama pek umudum kalmadı artık eşimde çok sıkıldı pazar günü kırmızılar geldiğinde çok ağladım onunda gözleri doldu 2 ay daha bekleyelim olmazsa tüp bebek yaparız diyor Allahım bekletmez inşallah bu ay benle beraber bekleyen herkes müjdeli haberler veririz inşallah[/QUOTE]

inş canım inş bu ay ağustos ayı son ay olur hepiniz için bütün topic artık bebişlerimiz hakkında konuşmaya başlarız

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Renewalllllllllll kizzzzzzzzz gözün aydiiiiiiiiiiiiin. Allah Hayirli Hamilelik, dogumlar, ve evlat nasip etsin Insaallah. Ay esine nasil söyledin???? ben en cok esimin oanki yüz ifadesini merak ediyorum nasil olcak.
bide calismalari nasil yaptiniz canim?? birgün araylami yoksa hergünmü hemen hemen. Ay cok mu özel oldu acep??? istersen özelden yaz???

kizlar benim bu hafta misafirim geliyor belcikadan ve ben 1afta yokum. calismalar nasil olcekkk bilmiyorummmm.
sonra ramazan geliyor ondan sonrada ben türkiyeye izine gidiyorum.
yani benim melegim nezaman gelir biilemiyorum. hem burada belki aklimdanda cikmis olur ve bide bakmisim ana o ne pozitif. ekime kadarda tasinmaliyizzzzzzz.
Allah yardimcimiz olsunnnnn.
o yüzden bu önümüzdeki zamanlar belki size bakmak icin girebilirim ama yazamayabilirim canlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…