- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.281
aynen öyle oldu vallaa
Allah'ım bu mübarek aylar hürmetine dileyen isteyen tüm kadınlara hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ve ANNE olmayı nasip eyle...AMİN
ooo kizlar kalabaligizzz..... masallah gozlerim senlendi... ama screamaway eksik yaaa...nerelere gitti bu kiz???
anladim tatlimmm...
guzelim sana o msj hyazan bendim...renewal sandin hemi,?? bendim karsilasamiyoruz diye yazan .....(
kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa
RENEWALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL şekerim şoktayımmm inanamadım bidaha okudummm ne güzell bi haber bu beklenmedik anda gelince daha bi süperötesi mükemmel harika birşey oluyorrr ayy canım çok tebrik edeirim Allah ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağın alamayı nasip etsin canımmm :))))
ahhhh ahhhhhhhhhhhh darısı başımızaa....benimm hiççç inancım yokkk malesefff normal yoldann zor olmayacak hissediyorumm...!
kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa
öle dşünme bak ben hep hayırlı zamanda olsun bide evle aynı zamanda olsun die dua ettim dualarım kabul oldu şükür... sende hayırlı zamanda die dua et diorum her zaman... Rabbim senin için hayırlı olan vakti bekliyor o zaman sen istesende istemesende gelicek bebişin :)
günaydın canım nasılsın ?
Hoşbulduk canımValla geçmişi okuyamadım yaa çok uzun Kuppe hamile mi çok sevindim yaa KUPPECİM TEBRİK EDERİM CANIM !!!
valla eve geldiğime sevindirecek bi tatil yaşadım tatil denirse anlatacak çoook olay oldu .. Sen nasılsın canım ?
hosgeldin tatlim kimlerle gitmistiniz tatile
bende ayni fikirdeyim bi perde kalmali esimle aramda
tablomuzuda ekliyim
hoşbulduk canımhiç sorma koloni halinde tatil yapmaya çalıştık eşimin akrabaları vardı toplamda 14 kişiydik :97: buda bize ders oldu bidaha da böyle bişey kesinlikle olmayacak
kizlar sabah hizlica girip ciktim ama aklimda hep...
regencimm,kusum pek gorusemez olduk... ama gunesli olmana sevindim... kaynanator iste dun de benimki canimi sIktiiiiiisalliyorum ama herif benden yana.....
renewal ......... canim yaaaaaaaaa ben zaten sen ve kardaizden yana ayri bir umutlar icindeydim...insallah yanilmam ve silik cizgin koyulasir.. aksami sabirsizlikla bekliyorum.... canim insalah haberin gelecekbizlerede dua et emi!!!
menbata, kuzucuuummmm insallah gerisi gelmemistir pembe akintinin ve yerlesmeye isarettir...ne cok sevinirim yaaa oyledir insalahcanim haberdar et bizi........
breshkacim anim hemsom hosgelmissin............ sevindim seni gordugumue... canim benim insallah en fazla 2aydan gelir bebegin...
kardaiz hayatim haftasonunun iyi gecmesine sevindim gercekten.... calismalarinda bitti sayilirmis...insallah gelsin artik yeni uyeniz...
hlyaa..bacim bune guzellik esinle olan resimlerine de baktim... masallah hersey ii gecmis insalah bayram suprizi yasin bebegin artik.....
hoşbulduk hemşeriminşallah canım yaa artık tahammülüm kalmadı Allah isyan olarak görmesin de dayanamıyorum artık hele tatildeyken sürekli başımın etini yediler görsen kafayı yemek üzereydim üstüne bide gelir gelmez bi düğüne katıldık orda da aynı muhabbet çok bunaldım artık Rabbim duysun sesimizi de versin artık meleğimizi
RENEWALLLL canım çoooooook sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne düşük değerinden bahsediyorsun tatlım bal gibi hamilesin işteAllah nazarlardan saklasın çok şükür hem evine hemde bebeğine kavuştun darısı bizim başımıza Allah utandırmasın meleğiniz bolluk bereket huzur getirsin size inşallah
Çok şükür canım iyiyim işyerindeyim bu sıcakta vakitte geçmiyor bende durdum durdum yazın ortasında işe girdim kendime çok kızıyorum bazen(
Sen nasılsın tatlım ?
saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yararRENEWALLLL canım çoooooook sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne düşük değerinden bahsediyorsun tatlım bal gibi hamilesin işteAllah nazarlardan saklasın çok şükür hem evine hemde bebeğine kavuştun darısı bizim başımıza Allah utandırmasın meleğiniz bolluk bereket huzur getirsin size inşallah
saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yararRENEWALLLL canım çoooooook sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne düşük değerinden bahsediyorsun tatlım bal gibi hamilesin işteAllah nazarlardan saklasın çok şükür hem evine hemde bebeğine kavuştun darısı bizim başımıza Allah utandırmasın meleğiniz bolluk bereket huzur getirsin size inşallah
valla bncedde yanlış bi seçim yapmışsın işe başlamak içinama olsun iş iştir bnde nolsunn sıcaktann erimek üzereyim nerderyse:))))))))))
saol hayatm amin inş en kısa zamanda Rabbim bu duyguuyu sizede tattırsın hrgün dualarımdasınız hatta özelden isimlerinizi gönderinde direk isimli dua ediim belki daa çok işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?