2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İnşallah canım renewalcim gibi hiç beklemediğimiz bir anda geliverse keşke çok sevindim ona da yaa ne kadar şanslı çıktı bak çok şükür hem evine hem bebeğine kavuştu o da İnşallah Allah bizlerede bu güzel günleri gösterir..

Güneş yokmu burdan gönderelim tatlım sana bugün dereceler 40 dereceydi hissedileni söylemiyorum bile ... Tatil dönüşü bu sıcakta çalışmakta daha zor

evde de güneşi görsek daha iyi olucak tabi ona razıyım

Son düzenleme:

evet canim evde de göreliiiiimmmmmmmmm...
gönder tatlim biraz yaa... kazakla oturuyoruz resmen...

vallah canim renewal adina cok sevindim ama ben evle birlikte bebisime kavusmayi istemem cünkü iki seneden önce tasinamam ben aman aman Allahim bu ay verir insallah... ben bu gecikmeden sonra deli oldum zaten... bi ay daha beklemeye razi olamiyorum..

herkese günaydınlarrrrrrrrr

herkeslere günaydınnnnnnnnnnn
geldim geçmişi okudum veee gidiyorum.
amaaaa sizlere bir sorum var ben antibiyotik almazsam düzelemicem. bir yandan da ilaç kullanmak istemiyorum ya bişey varsa. üst solunum yolları için antibiyotik kullanmalımıyım, kullanmamalımıyım. ben gelirim yine cevap yazın okurummmmmmm.
öptümmmmmmm

günaydın canikom :)

valla bnce içme derim ben..belli değil durumun neticede....bnce bitkisel şeylerle geçirmeye çalış canım :))

Allah korusun yanii bişi varsa belki zarar verir..bide antibiyotik mantar da yapabiliyor...geçmiş olsun tatlımmm :))

günaydın tazee anne :) iiyilik güzellik sen nasılsın?? doktora ne zaman gidiosun??

:) doktora haftaya gidicem cnm doktor şimdi gelsende görünmez dedi o yüzden haftaya randevu alıp gidicem inş bebeim hep benle olursa dün ilk sigarasız günümdü bu arada çok zorlandım hatta 9.5ta uyudum erkenden sırf canım istemesin die çok zorlancam sigara konusunda ama dayancam inş... etrafımdaki kimseyede içirmicem

inşallah ii haberlerle gelirsin canım :)) sigarayı bırakma konusunda iradeyi bırakmamlısın canım :)) ben profesyonel içici olarak bi kerede bıraktım bebeğim olursa diyee senin oldu bile bebişinn :))) o yüzden sakınnn !!

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin hepimiz bu ay patır patır dökülelim

günaydın canım bence içme normalde bir kür antibiyotik insan vücudundan 10 yılda atılıyormuş düşün ya birde bebişin varsa bence bol limonlu çay ıhlamur v.s. iç inşallah biran önce iyileşirsin sesin hala kısıksa balın içine biraz zencefil biraz ısırgan otunu karıştırıp macun yap onu ye üstüne bir bardak sıcak süt iç tavsiye ederim hayatım

günaydın kızçelerim nasılsınız ?
günaydın canımmmmmmm

Allahın izniyle senle olcak tabi bebişin anca geldi artık bırakmaz annesini Sigara konusu beni de düşündürüyo ama yeterki bebeğim olsun içmesemde olur diyorum izne ayrılmadan biraz azaltmıştım ama tatilde çok içtim yaa meleğim bi gelsinde sigarayı bırakmama da hayatımı şenlendirmeye de vesile olacak inşallah

Hülyacımmmmmmmmmm sana da günaydın canım

günaydınnn breshkacımm naber tatlım ?​

iyi olmaya çalışıyorum canım yaa aslında moralim bozuk ama iyi görünmeye çalışıyorum :97: dün akşam senle konuşuyorduk ya tam kapatırken bi arkadaşım aradı geçen yıl temmuzda evlendi o da hamile bi taraftan sevindim bi taraftan da hüngür hüngür ağladım hep hamile haberimi alıcam diye artık bende millete ben hamileyim demek istiyorum diye üzüldüm eşim de geliyorum dedi gelmedi gece 1 gibi geldi o gelene kadar ağladım valla eşim geldiğinde de uyumuş numarası yaptım anlamasın diye

Günaydın Kızlarrrrr

günaydınn canımm nbr?

aaaaaaaaaaaa breshkacım dur canım yaa alla alla olacak bizimde bebeğimizz bizde söyleyeceğizz hatta pozitif testlerden kolye yapacağızzz..hemenn salma kendini dur ! olmadı tüp taktırızz napalımm

inşallah inşallah canım Allahım hiçbişeye gerek kalmadan bu ay bizede müjdeli haber vermeyi nasip eder inşallah mübarek ramazan ayına da giriyoruz bayramda çifte bayram yaparız inşallah

bu arada ben bu sabah soğan kürüne başladım inşallah faydası olur 15 gün onu içtikten sonra incirden nefret ederim ama incir kürüne de başlıycam inşallah faydası olur sende yap yumurtaların büyümesi için çok faydalıymış

Son düzenleme:

inş canım dualarınızı eksik etmeyin gerçekten kolay diil böle bi anda bırakınca ne bilim... Allah sağlıklı bebiş nasip etsinde içmicez artık... Rabbim sizede en kısa sürede vercek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…