- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.361
idare ediyoruz canim hayat güzel aslinda rahatiz cok sükür iste, ama biliyorsun bir de evimizdeki boslugu doldurabilirsek cok daha güzel olacak her sey... havalar berbat.. günesi göremedik halensen baska neler yapiyorsun?? calismalarin nasil gidiyor?? yazdiklarini okudum dr'un dedikleri felan ama ilactan mm'den felan anlamiyorum.. insallah anlamak zorunda da kalmayiz be tatlim :97::97::97::97::97:
İnşallah canım renewalcim gibi hiç beklemediğimiz bir anda geliverse keşke çok sevindim ona da yaa ne kadar şanslı çıktı bak çok şükür hem evine hem bebeğine kavuştu o da İnşallah Allah bizlerede bu güzel günleri gösterir..
Güneş yokmu burdan gönderelim tatlım sana bugün dereceler 40 dereceydi hissedileni söylemiyorum bile ... Tatil dönüşü bu sıcakta çalışmakta daha zor
evde de güneşi görsek daha iyi olucak tabi ona razıyım
herkese günaydınlarrrrrrrrr
herkeslere günaydınnnnnnnnnnn
geldim geçmişi okudum veee gidiyorum.
amaaaa sizlere bir sorum var ben antibiyotik almazsam düzelemicem. bir yandan da ilaç kullanmak istemiyorum ya bişey varsa. üst solunum yolları için antibiyotik kullanmalımıyım, kullanmamalımıyım. ben gelirim yine cevap yazın okurummmmmmm.
öptümmmmmmm
günaydın kızçelerim nasılsınız ?
günaydın tazee anne :) iiyilik güzellik sen nasılsın?? doktora ne zaman gidiosun??
:) doktora haftaya gidicem cnm doktor şimdi gelsende görünmez dedi o yüzden haftaya randevu alıp gidicem inş bebeim hep benle olursadün ilk sigarasız günümdü bu arada çok zorlandım hatta 9.5ta uyudum erkenden sırf canım istemesin die çok zorlancam sigara konusunda ama dayancam inş... etrafımdaki kimseyede içirmicem
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin hepimiz bu ay patır patır dökülelimevet canim evde de göreliiiiimmmmmmmmm...
gönder tatlim biraz yaa... kazakla oturuyoruz resmen...
vallah canim renewal adina cok sevindim ama ben evle birlikte bebisime kavusmayi istemem cünkü iki seneden önce tasinamam benaman aman Allahim bu ay verir insallah... ben bu gecikmeden sonra deli oldum zaten... bi ay daha beklemeye razi olamiyorum..
günaydın canım bence içme normalde bir kür antibiyotik insan vücudundan 10 yılda atılıyormuş düşün ya birde bebişin varsa bence bol limonlu çay ıhlamur v.s. iç inşallah biran önce iyileşirsin sesin hala kısıksa balın içine biraz zencefil biraz ısırgan otunu karıştırıp macun yap onu ye üstüne bir bardak sıcak süt iç tavsiye ederim hayatımherkeslere günaydınnnnnnnnnnn
geldim geçmişi okudum veee gidiyorum.
amaaaa sizlere bir sorum var ben antibiyotik almazsam düzelemicem. bir yandan da ilaç kullanmak istemiyorum ya bişey varsa. üst solunum yolları için antibiyotik kullanmalımıyım, kullanmamalımıyım. ben gelirim yine cevap yazın okurummmmmmm.
öptümmmmmmm
günaydın canımmmmmmmgünaydın kızçelerim nasılsınız ?
:) doktora haftaya gidicem cnm doktor şimdi gelsende görünmez dedi o yüzden haftaya randevu alıp gidicem inş bebeim hep benle olursadün ilk sigarasız günümdü bu arada çok zorlandım hatta 9.5ta uyudum erkenden sırf canım istemesin die çok zorlancam sigara konusunda ama dayancam inş... etrafımdaki kimseyede içirmicem
günaydınnn breshkacımm naber tatlım ?
Günaydın Kızlarrrrr
iyi olmaya çalışıyorum canım yaa aslında moralim bozuk ama iyi görünmeye çalışıyorum :97: dün akşam senle konuşuyorduk ya tam kapatırken bi arkadaşım aradı geçen yıl temmuzda evlendi o da hamile bi taraftan sevindim bi taraftan da hüngür hüngür ağladım hep hamile haberimi alıcam diye artık bende millete ben hamileyim demek istiyorum diye üzüldüm eşim de geliyorum dedi gelmedi gece 1 gibi geldi o gelene kadar ağladım valla eşim geldiğinde de uyumuş numarası yaptım anlamasın diye
günaydınn canımm nbr?
aaaaaaaaaaaa breshkacım dur canım yaa alla alla olacak bizimde bebeğimizz bizde söyleyeceğizz hatta pozitif testlerden kolye yapacağızzz..hemenn salma kendini dur ! olmadı tüp taktırızz napalımm
şekerler ben kaçtım gesmeye gidiommD
inşallah ii haberlerle gelirsin canım :)) sigarayı bırakma konusunda iradeyi bırakmamlısın canım :)) ben profesyonel içici olarak bi kerede bıraktım bebeğim olursa diyee senin oldu bile bebişinn :))) o yüzden sakınnn !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?