2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar yapmayın ama böle nolur ağlamak yok üzülmek yok... hayatınıza devam edin lütfen ben ilk korunmayı bıraktıımda 2 3 ay öleydim soradan saldım kendimi zaten doru dürüst çalışmada yapmadık biliosunuz bi mayıs ayını güzel geçirmiştik oda tutmadı zaten ama nolursa olsun 6 7 ay olmuştu bizimde ve hiç beklemediim bi anda geldi... gerçi evle birlikte olsun die dua ediodum ama genede hakkaten aynı anda olucaanı hiç tahmin etmezdim.... bırakın nolur kendinizi Rabbim hayırlı zamanı biliyor.. Bebek geldiği zaman diceksinizki iiki şimdi gelmiş tm zamanıymış şimdi iiki önceden gelmemiş diiceksiniz ... dualarım hep sizinle ama hep hayırlı zamanda die diliorum üzmeyin kendinizi nolur bebeğede şartlamayın üstelk çoğunuzun daa yaşıda ufak rahat bırakın kendinizi o kendiliğinden gelicek zaten

Allahın izniyle senle olcak tabi bebişin anca geldi artık bırakmaz annesini Sigara konusu beni de düşündürüyo ama yeterki bebeğim olsun içmesemde olur diyorum izne ayrılmadan biraz azaltmıştım ama tatilde çok içtim yaa meleğim bi gelsinde sigarayı bırakmama da hayatımı şenlendirmeye de vesile olacak inşallah

ne bilim örendiğimden beri ya düşerse ya bişi olursa hep bi endişe millette dalga geçio zaten dur daa çocuk yeni örendin hemen düşürüosun fln die... bide ben hiç dikakt etmem ağır kaldırırım fln biras dikkat etmem lazım kendime

aaa artık öyle ağır kaldırmak hoplayıp zıplamak yok Kendine dikkat edeceksin sigara içmeyecek düzenli besleneceksin sonra da bize yeğenimizden güzel haberler getireceksin canım

inş canım bizde sizden güzel haberler beklio olucaas daa şuan yeeninizi hiç hissetmiorum belki doktora gidince bişiler hissederim ama şuan tamamiyle boş hissediom yani

gününüz aydın hayırlı haberlerle karşılaşmamaız dileğiyle :))
ilk önce çok teşekkür ederim birden sizin güvenli kollarınızda hissettim kendmi cevapşarı okurken bu siteye çok teşekkür ederim kimseyle paylaşamadıığım gerçekleri benim giibi aynı duyguları yaşayan kadınlar klübü dostlarımla pekiştirecez inşallah . Canım bnm o güzel canın seninde varolsun canım horman testi derken ? Ben sadeece 4 yıl önce guatr olmuştum troidlerim hızlı çalışıyordu onların kontrolleri her ay yaptırıorum ama değerler iyi çıkıyor sadece biraz demir eksikliği oldu dye dr. Içinde folikasitinde bulunduğu gyneferon diye bir ilaç verdi günde 1 adet onu kullanıyorum dr. Bende ayrıca horman testi yaptır demedi hayırlısıcenabı allah o güzel heycanımızı bizlere o minik bebeklerimizin kokusunu alarak heycanımızı arttırsın aminnnnnnn

hayatım mesajımı dikkate aldığın için sanada ayrı olarak çok teşekkür ederim :) allah seninde o gzel gönlüne göre versin ve herkesin inşallah ben bu dr. 2.kez gittim 1. Dr. Alttan muayene etti kuruluk var antibiyotik fitil verdi sonra bebek oluşumu için görüşürüz işk önce akıntını düzene koyalım dedi. Ben çok tatammin olmadım.2. Kez bu dr. Gittim dr. Gittiğimde zaten biz korunmuyordum bunlardan bahsettim ve 4aydır da ilk defa temmuz ayını iyi değerlendirebildik o kadar başımızdan olaylar geçti dr. Ultrasona aldı 4 temmuzda çatlaması gereken bir yumurtan 21 yada 23 mm olmuş mükemmel bir yumurta dedi 12-14-ve 16 ilişki önerdi 12-14 uygulandı fakat 16.gecesi ben alerjik bir durumla acil hastaneye gittik dr. Iğne yapacaktı alerjime eşim iğneden önce kand agebelik aransın belkide gebedir dedi. Dr. Tabi bakalım dedi değerim 0.6 çıktı referans aralığı 0-05 arasıydı dr. Gebelik yok dedi biz tabi yıkıldık eşimn diğre dr. Güveni sarsıldı ona birdaha gitme beni tatamin etmedi dedi ama adetimde 16 da olacktı 19. Da oldu bende edtim 3. Günü son kontrolüme gittim dr. Için temizlenmiş dedi ben tedaviye başlıyorum diyerek klomen verdi sabah akşam dün bitti bana cuma gel demişti.amam ben ona değil farklı dr. Gitsem olurmu bu ilaçları kullandıktan sonra :18:birde bana sabah ayrı fitil akşam ayrı fitil ve sabah akşam sürmeme gereken merhem verdi şimdi ben ne yapayım siz bana akıl verin

günaydin kizlaarrrrrr........

su gecmisi bi okuyup geleyim, sonra geri gitcem.... ay ev beni bekliyor... temizle beni diyor kocisi de yeni gönderdim.. oh o da gec gelcek tabiki.. slerimi bitirmem lazim...

bu arada heyecanla yazdığım için kusura bakma unutmayayım yazacaklarımı diyerek senin bana yazdığın önerileri memenuniyetle okudumkesinlikle yanlış anlamam böle düşünme sakın ben burdann akıl kıldan üstündür doğru bilgileri labilmek için üye oldum iyi ki varsınız iyiki üye olnuşum herbilgiye açığım ayrıyetten teşekkür ederim cnmmmmm:97:

Tüm kıslara merhaba ve tünaydınlar :)
arkadaşlar klomeni 5 gündür sabah akşam kullanıyorum dün akşam son bitti fakat sanki yumurtalıklarıma ara ara sancı şeklinde ağrılar oluyor kısa süreli kullananlardaki etkisi nasıldır?

kuzum inan yalniz degilsin.. artik hamile hayalleri kurmayi biraktim bebegi kucagima aldigimi hayalliyorum.. yani insan iste.. etrafta görmek de cok etkiliyor. kendini uzak da tutamiyorsun. ne denir ki, am a emin ol anliyorum bu kadar cok bekleyen herkes de anlar. insallah döngün düzenli olur da butanem yumurtlamayi düzgünce yakalarsin.. bak bana hangi gün üzerinden hesaplicami sasirdim ne güzel tam tamina 31di, 45 oldu, sonra 35, sonra da 68..bakalim ay bari biter insallah bu düzensizlik de gelir artik bebegim.. senin de tabiki.. geri de kalan herkesin insaaalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh umudunu yitirme, biliyorum cok zor ama iste elimizden baska bir sey gelmiyor..

merhabalar kıyamam sana ya sakın kendini üzme rabbimin gücüne gider allah korusun içini ferah tut daha ne kadar oldu ki ? Bende aranıza yeni katıldım bu arada hakkında ve hakkımızda hayırı zamanlarda inşallah herşey iyi olacak üzülme lütfennn

canim hormon testi yapip iste hamilelikle ilgili hormonlara bakiyorlar, eger kadin da bir sey cikmazsa erkegi kontrol ediyorlar.. yine bir sey cikmazsa gönderiyorlar devam edin diye ya da iste yumurta tabkibi yapiyorlar felan.. yok bi sorun cikarsa (ki insallah kimsede cikmaz) tedaviye bakiyorlar iste.. senede bir tekrarlaniyor bu test sanirim.. mesela benim cok düzenliydi adetlerim, üstelik hapla da korunmuyordumki o düzenliyordu desem, sonra allak bullak oldu.. dr dediki; düzensizlik kistten felan olabilir ama baska bi dr da kist yok dedi.. yani neden ona bakacaklar.. ben de düsünüyorum yani kist simdiye kadar düzensizlik yapmadi da bebek istedigimden beri mi yapiyor.. bakalim haftaya alcam sonucu.. bence gecikmelerim de psikolojik oldu hep.. o yüzden bu konu üzerine konusmamaya, görmemeye calisiyorum.. hos pek mümkün degil etref hamile kayniyor, ha b ire o hamile bu hamile diye haber aliyorum... benden sonra evlenenler dogurdu ikincileri geliyor ben halen beklemede... gerci ben ilk basta istemedim, yilbasindan beri deniyoruz.. ama olmamasi da normal degil.. insallah sadece zamanini bekliyordur yani baska bir sey yoktur

maşallah sana allah nazarlardan koruun darısı hayırlısıyla bizlerin başaına evet katılıyorum 4 ay oldu fkat bu 4 aylık sürede afedersinizama toplasan 10 kere olmamamıştır.birde üst üste gelen ailede ciddi ameliyat ölüm hastalık kocaya kaçan vaakkalrıyla beynim altüst oldu canım sıkıldı bare olumlu haber ben olsaydım herkese haber verseydim dedim fakat o sürede beynim rahat değilki neyi bekliorum ki ben beyinin rahat olması gerek nebilliiim artık bende akışına bırakacam aklıma gelen her bilgyi sizin gibi değerli kişilerle paylaşıp uygulama yapıcam seninde allh yardımcın olsun hayırlı zamanda kucağınıza almanaız nasip etsin rabbim aminnnnnnnnnnnn

hmmm anladım güzelim ya ben bu 4 aydır karar verdiğimizden beri 2 dr. Gittim şimdidie allah kısmet ederse perşembe için randevu alayım diyorum.ama hiçbiri bana horman testinden bahsetmedi ben kendim guatr durumum için tsh hormon testeri yaptırdım onlarda bir engel olmadığını belirtti dr. Evet cnm vsakti ve zamanı vardır diye düşünüorum helede etraftan hade artık sıra sizde diyenler yaşınız geçmeden olsun diyenlerde ayrı psikolojimi bzuyor hayırlısı bakalım :s güzel haberleri paylaşmak dileğiyle regencimm :)

he bu arada perşembe randevu alacaım dr. Başka 3. Dr. Gidicem bakalım ne gibi yöntemlerle uygulama yapacak umarım gereken tüm testleri ister gidince görücezsizinlede paylaşıcam

[sıze=3][/sıze]

herkesler öğlen yemeğine mi gitti acaba :)))) kimseler yok tek kaldım sitedee :)) yetişin anne adaylarımmmmmmmmmmm :):2:

zaten o etrafki dis kapinin mandallari yok mu beni deli ediyorlar.. hormon testini de sorarsin canim gittiginde.. gerek yoktur beliki de.. sonraki asamada isteyebilir ki insallah gerek kalmaz... insallah hep birlikte güzel haberleri paylasiriz

zaten o etrafki dis kapinin mandallari yok mu beni deli ediyorlar.. Hormon testini de sorarsin canim gittiginde.. Gerek yoktur beliki de.. Sonraki asamada isteyebilir ki insallah gerek kalmaz... Insallah hep birlikte güzel haberleri paylasiriz

aminnnnnnnnnn şekerparem revanim dilber dudağım :)))))))))

İnşallah canım yaa artık o kadar zoruma gidiyorki eşimede bişey belli etmek istemiyorum ben yeteri kadar strese giriyorum bare o bu aralar sakinleşmişken onu da sıkıntıya sokmayım diye uğraşıyorum ama içim içimi yiyor . Dün akşamdan beri şu soğan kürünü araştırıyorum çok faydalıymış ya bu sabah yaptım içtim öyle işe geldim akşam eve gidincede yemekten önce yapıcam inşallah şifa olur bu ay çifte bayram yaşarız dualarımda inanın hepiniz varsınız Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim herkese kayırlı evlatlar versin inşallah .Ama bazen insan elimde olmadan üzülüyor işte o kadar sinirlerim yıprandı ki beni en iyi sizler anlıyorsunuz iyiki varsınız canlarım benim
hoşgeldin canım Allahım isyan olarak görmesin bundan çok korkarım ama insanoğlu işte bazen duygularımıza hakim olamıyoruz aslında arkadaşım için çok sevindim ama bu aralar ben ne kadar kaçarsam bu konulardan o kadar çok gözümün önünde oluyor koca koca göbişler hamile haberleri geliyor tabi bana laf duyuranlar da cabası bu yüzden sinirlerim çok yıprandı 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama vakti gelmedi demekki inşallah en kısa zamanda gelir meleğim tabi benle beraber isteyen herkesin Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…