- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.401
İnşallah canım yaa artık o kadar zoruma gidiyorki eşimede bişey belli etmek istemiyorum ben yeteri kadar strese giriyorum bare o bu aralar sakinleşmişken onu da sıkıntıya sokmayım diye uğraşıyorum ama içim içimi yiyor . Dün akşamdan beri şu soğan kürünü araştırıyorum çok faydalıymış ya bu sabah yaptım içtim öyle işe geldim akşam eve gidincede yemekten önce yapıcam inşallah şifa olur bu ay çifte bayram yaşarız dualarımda inanın hepiniz varsınız Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim herkese kayırlı evlatlar versin inşallah .Ama bazen insan elimde olmadan üzülüyor işte o kadar sinirlerim yıprandı ki beni en iyi sizler anlıyorsunuz iyiki varsınız canlarım benim
inşallah canım yaa artık o kadar zoruma gidiyorki eşimede bişey belli etmek istemiyorum ben yeteri kadar strese giriyorum bare o bu aralar sakinleşmişken onu da sıkıntıya sokmayım diye uğraşıyorum ama içim içimi yiyor . Dün akşamdan beri şu soğan kürünü araştırıyorum çok faydalıymış ya bu sabah yaptım içtim öyle işe geldim akşam eve gidincede yemekten önce yapıcam inşallah şifa olur bu ay çifte bayram yaşarız dualarımda inanın hepiniz varsınız allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim herkese kayırlı evlatlar versin inşallah .ama bazen insan elimde olmadan üzülüyor işte o kadar sinirlerim yıprandı ki beni en iyi sizler anlıyorsunuz iyiki varsınız canlarım benim
Hoşgeldin canımAllahım isyan olarak görmesin bundan çok korkarım ama insanoğlu işte bazen duygularımıza hakim olamıyoruz aslında arkadaşım için çok sevindim ama bu aralar ben ne kadar kaçarsam bu konulardan o kadar çok gözümün önünde oluyor koca koca göbişler hamile haberleri geliyor tabi bana laf duyuranlar da cabası bu yüzden sinirlerim çok yıprandı 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama vakti gelmedi demekki inşallah en kısa zamanda gelir meleğim tabi benle beraber isteyen herkesin allah yardımcımız olsun
canim insallah faydali olur yaaa ne zaman baslamak gerekiyor o sogan kürüne??? ben de yapsam, ne kaybederim ki... biraz aciklar misin?? ben de bu arada nasil yapiliyor ona bakayim..
cnm bnm hoşbuldum sende daha iyi görünüyorsun desemde gülme bana ruh hali olarak :d :d :d cenabı allah bizim yüreğimizi bilior emin ol allah bizi bizden önce düşünür hiç merak etme güzel olacak bende 3 yıllık evliyim bizde istiyoruz rabbim en hayırlısıyla nasip eder inşallah aratmasın kimseye o duyguları yaşamaya değerr :)
canım mucize gibi bişeymiş bu soğan yaa .. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden de baktım burda başka bir topictede gördüm adetin 7.günü başlıyorsun 15 gün günde iki defa içiyorsun 15gün soğan kürünü yaptıktan sonra 20-25 günde incir ve havuç kürünü yapıyorsun çoğu deneyen hamile kalmış Rabbim bize de nasip eder inşallah. yeni regli tarihine 10-15 gün kala başlayın demişler ama adetliyken yapılmasında da fayda elde edebilirsiniz çünkü kimi bayan erken yumurtluyor onun için bi sakıncası yok yazılmıştı ama muhakkak 15 gün içilecekmiş bende 5.günümdeyim başladım inşallah işe yarar
Soğan kürü rahimdeki iltihapları temizliyormuş akıntı sorununu ortadan kaldırıyormuş pcosu olanların çoğu soğan kürü ile kayboldu diyor kisti olanların kistinde küçülme olmuş yumurta büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyormuş hatta bayanın biri yorum yazmış 15 mm olan yumurtalarım 1.ay kür ile beraber 19 mm oldu ikinci ay da 21 mm de çatlamış ve hamileyim yazmış çok şaşırdım bende daha önce de duymuştum ama hiç ilgimi çekmemişti dün moralim o kadar bozuldu ki herşeyi araştırmaya başladım tekrar bence sende dene
cok sagol bitanem.. insallah bu sagonlar mucizemiz olurdogrudur canim benim inanirim ne varsa dogada var... ben heralde gec yumurtluyorum zaten 6-7gün oldu biteli de, ben de baslayim bugün hemen.. kuru inciri ben nerden bulcam simdi ya :44::44::44::44::44: türk bakkalina bakayim bi vardir orda muhtemelen.. ay heyecan yaptim bi taraftan da kendime kiziyorum.. daha önce de duymustum neden bakmadim ki..
selam kızlar napıosunuz ben işteyim işte öğle yemei aram geçti yemekte yemedim ne yesem die düşünüom hala aklıma bişi gelmio yaa
herşeyde vardır bi hayır canım yaa kızma kendinebende biliyordum ama umursamıyordum şimdiye kadar bak kk de başka topikte yazan bi arkadaşın yazısını ekliyorum muhakkak eşlerimize de keçiboynuzu suyunu içirelim ve taze havuç suyu
-arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim
eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sperm sayısını arttırıyormuş birde taze sıkılmış havuç suyu verdim sabah akşam aç karnına spermi hareketlendiriyormuş yunurtlamadan 1 hafta sonra göğüslerim ağırmaya başladı ara ara kasık ağrısı da oluyordu sonra gaz şişkinlik sinirlilik herşeye ağlama oldu adet olacakmışım gibi 3-4 gün ara ara sancı çektim
İnşallah bizde böyle bağıra bağıra hamileyim deriz sabah eşime anlattım akşam konuşamadık ama böyle bişey duydum yapmaya başladım diye aşkım benim yaa bana moral vermeye çalışıyor o dacanım sen hiç moralini bozma 2 ayımız daha var ben çok umutluyum olacak inşallah ne gerekiyorsa yap sen diyor oyyy kocacım benim çok seviyorum yaa Allahım ona bir evlat vermeyi nasip etsin bana
herşeyde vardır bi hayır canım yaa kızma kendinebende biliyordum ama umursamıyordum şimdiye kadar bak kk de başka topikte yazan bi arkadaşın yazısını ekliyorum muhakkak eşlerimize de keçiboynuzu suyunu içirelim ve taze havuç suyu
-arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim
eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sperm sayısını arttırıyormuş birde taze sıkılmış havuç suyu verdim sabah akşam aç karnına spermi hareketlendiriyormuş yunurtlamadan 1 hafta sonra göğüslerim ağırmaya başladı ara ara kasık ağrısı da oluyordu sonra gaz şişkinlik sinirlilik herşeye ağlama oldu adet olacakmışım gibi 3-4 gün ara ara sancı çektim
İnşallah bizde böyle bağıra bağıra hamileyim deriz sabah eşime anlattım akşam konuşamadık ama böyle bişey duydum yapmaya başladım diye aşkım benim yaa bana moral vermeye çalışıyor o dacanım sen hiç moralini bozma 2 ayımız daha var ben çok umutluyum olacak inşallah ne gerekiyorsa yap sen diyor oyyy kocacım benim çok seviyorum yaa Allahım ona bir evlat vermeyi nasip etsin bana
kuzum ac kalma yaa ye bir seyler.. bünyene yazik...
insallah canim yaa... ilk kez yapmis bir de ne güzel o bize de nasip olur insaaalllaaahhhhhhhhh...
Allahtan anlayisli eslerimiz var ya.. bazi sözüm ona erkekler var, adi erkek iste kendinin erkeklikle alakasi yok.. aslinda benimki de cok yogun calisiyor ihtiyaci da yok degil hani.. yapsam sirf ekstra enerji olsa bile süper olur yaa... bu mevsimde havuc var midir ki??? ay ben bugün bi marketleri felan arastirayim dur isimi bitireyim de... hem havuc hem de k.boynuzu ve incir icin... bulurum insallah :18::18::18::18::18::18: olmazsa bugün gecti de c.tesi pazar kuruluyor ona bakarim... hadi ben kactim
AYYY BİTANEM İYİ Kİ PAYLAŞTIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERES AMAM BENİM ADETİM 19. DA OLDU NEREDEYSE 27 GÜN VAR BİZDE YAPMAYA BAŞLASAK MI ACABA ? BİRDE TAM TARİF YAZARMISINIZ ?
AYRICA ARKADAŞLAR BENİM ARA ARA YUMURTALARIMDA SANCI OLUYOR YUMURTALARIM BÜYÜYORSA BENİM GÜNDE 3 ADET BİRİ SABAH FİTİL DİĞER 3 ADET DE AKŞAM FİTİLİM VAR BÜYÜMEKTE OLAN YUMURTALRA SAKINCASI OLURMUUU ???????????????? ACİL BİLGİLENDİRMEE YAPALIMM BİLGİ BİRİKİM PAYLŞALIM :ssssssssssssssssss
Vardır mutlaka hem sağlık hem bebik için mutlaka yapalım inşallah sonuçları hayırlı olur bu arada benim bugün reglimin çok az olması lazımdı akşam kaynattım biraz tadına bakayım diye içmiştim birde sabah bir bardak kadar içtim işte acaba onun etkisimi bilmiyorum ama acayip derecede sökülüyorum yani ne var ne yok temizlendim .. Neyse canım ben seni oyalamayım işlerin vardı markete mutlaka uğra ay heyecanlandım
yani canim cok haklisin.. belki de sirf psikolojik olarak bile destegi olabilir hani nerdeyse herkes de ise yaram,is, bizde neden olmasin???
yok canim oyalamiyorsun ben biraz is yapip biraz gelip sizlere bakiyorum.. yormuyorum kendimi yaniaksama kadar vaktim var yavas yavas yaparim , sonra 5te kaygananmla türk marketine giderim, o aksamlari calisiyorya onla gider yalniz gelirim.. aksama ne yemek yapcaksiniz yaa??? ben kuru fasülye siparisi aldim bugün kocisten, yanina da kuru sogan ay bugün sogan günü olcak sanirim... ise yarar insalllaaaaahhhhhhhhhh.......
üfff elimi kestirmistim sabahtan, aciyor simdi özellikle de su degince daha kötü oluyor... hadi gittim geri gelirim birazdan
akşama yemek yapmıycam kaynanama gidicez memleketten kardeşi geldi ... :97: ama kardeşini çok seviyorum keşke o benim kaynanam olsaydı o kadar kafa dengi bi kadınki
aa bu arada kurufasulyenin yanında soğanı mutlaka sende ye haftada birkaç gün kuru soğanı doprayıp sumakla ovaladıktan sonra yemekte faydalıymışbu arada bu kür yumoşlar için ortan hazırlarken aç karnına içilmesinden dolayı kilo vermeye de faydalıymış ayyyy inşallah hem zayıflar hem hamile kalırız
renewal+
xtuqcex+
breshka+
kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
cnmmm napiosun regencimm:) temizlik varmis bgnnn basladinmi yapmayaa? Allah yardimcin olsunn vlla burasi cok sicakk tozu bile zor aliyo insansen serin serin yap temizligini ohhhh....
Bgn itibariyle tam 4 kilo vermisimmm ama hic sikayetim yok :) nasil olsa alicamm o yuzden ne verirsem karr:)
Renewalcimm sigara konusunda zorluk cekiyomussunn insallah sende bnm gibi tiksinirsinn kokusuna bile dayanamiyorum kii kac senedir sigara iciyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?