2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamaway, caniimmm yaaa cok korkuyorum bidaha gelmezsen diyeeee....nerelerdesiinnn!!!*

nihanimmmm,senide cook ozledim..nasilsin acaba meraklardayum senide. annenlere netide hemen baglatttttt

selam canım..sondan başlayım klomenin bitti ve ağrın varsa demekki yumoşun olmuşş yani yumurtlamışsın :)) onda korkulcak bişi yok...

yanlız hala aynı şeyi sölemek istiyorum ilk yazında yumurtam 21mm demişsin bu çok iyi yani senin yumurtan oluyo normal yoldan neden doktor sana klomen verdi anlamadım ve çok erken yanii senin hormon testlerin yapılmamışş bi problemin varmı yokmu ki inşallah yoktur belli, değil sana direk klomen vermesi çok garibime gitti ...bnce sen kesinlikle başka doktora git canım...ayrıca kullandığın fitilleri yazar mısın canım??? fitik kullanmak bişi değil bi de krem ama neden 2 ayrı fitil şaşırdım...nerde oturuyorsun canım..doktor açısından yardımcı olabilirim diye dedim :)

screamaway, caniimmm yaaa cok korkuyorum bidaha gelmezsen diyeeee....nerelerdesiinnn!!!*

nihanimmmm,senide cook ozledim..nasilsin acaba meraklardayum senide. annenlere netide hemen baglatttttt

sılacımmmm canım bnde screamaway ı çok merak ediyorum yaaaa...nihancığımı da merak ediyorum da en azından onun naptığını neden gelmediğini biliyoruzz ama screamaway hiç bişi dememişti kaç gün oldu yokkk inşallahh iyidirrrrr !!!

renewalcimmm... canimm haberi biliyorum ama 2gundur yazamadim...yogunluk vardi ...

canim benim hayirli olsun....coook tebrikler...hayirlisaglikla al kucagina insallah.... Allahim korusun sizi ,hersey guzel guzel gitsin.......

canım bnm önemli diil amin inş... darısı en kısa zamanda başınıza inşallah :)

evet bitanem haklisinn...... evde olsa bile aksamlari bi slm verir,ugrar,bizi merak ederdiiii............kesin ederdi yaniiii... rtabiki iyi dusunelim iyi olsun ama inan surekli aklimda ailemi merak ederken ki gibi dusunuyorum yani...hersey iyi olsun insallah...

nihancimda katilsa aramiza yeniden supriz haberle insallah....oda annecigiyle iyi vajit gecirir,esinin yoklugunu coook hissetmez ins...

sen gezmeye gidicem demissin gittin geldin mi,??

canım bnm önemli diil amin inş... darısı en kısa zamanda başınıza inşallah :)

insallah canim benim...listede maalesef hamis kisminda goremedik seni henuz malum screamcim yok... bizde senin iin dua ediyoruz canim insallah yavrunu sagsaglim kucaklarsin. hamisligin boyuncada hiiic sorun cikmaz...sigaradan da uzaklasirsin ve birdaha hiic baslamazsin insallahhhh...............................

aynen canımm slm vermeye hiç değilse gelirdi inşallahh iilerdir.msn yada mail adresi varmı snde ordan yazsann ???

nihancığımda inşallahh hamiş haberini verir bize hayırlısıylaaa :)) özledim kıs senii :))

sılacım gittim geldim ama çok terledim piştim mahvoldum sıcak çok fena çarptı..arkadaşım memlekete gidecek kıyafet alayım dedi gel dedi..bnde kıramadım yoksa hiç bişi ne aldım ne baktım çokkkk yoruldum ve sıcakklandımmm !!!

sen napıosun ttalım eve gelince dedim sılacığıma yazayımm bakim nerde 2 gündür diye açınca baktımki burdasın :)

allah razı olsun güzelim
yumurtlamışsam ne mutlu evet ayın 12.07 de gittiğimde 21 mm di 19 da çatlamışmı diye gidicektim gittiğimde adet olmuştum zaten için temizlenmiş dedi bende anlam veremedim nasıl bir yol izlediğine sadece garibime giden şey 4 ay az bir zaman ve kendisine belirttim bu süre zarfında bazı aksiliklere maruz kaldığımızı günleri değerlendirmediğimizi ben bu perşembe başka dr. Randevu aldım merak etme hayırlısı akıntım için fitil verdi biri her sbah içnde 3 adet var biri her akşam biteral 500 mg ketoral 400 mg.akşam kullanıyorum merhemin adıda canesten
hayatım ben avcılarda oturuyorum çok memnun olurum paylaşırsan selametle kal :87:

sağol bitanem zaman ayırıp detaylı bilgi verdiğin için çok çok öpüorum allah gönlüne göre versin aminnnnnnnn

sağol bitanem zaman ayırıp detaylı bilgi verdiğin için çok çok öpüorum allah gönlüne göre versin aminnnnnnnn

sagolasin canimmmm..bi senin mi aklina geldim...

bizde dun sabah 10 da ciktik,aksam 8de bitirdik alisverisi...... bayagi dolastik...paraciklari harcadik geldik...

tabii donuste kaynanator dellendirdi beniii yani neredeyse ilk defa bukadar sinir oldum ve ustune atlamamak icin kendimi zor tuttum... ozur diliyorum ama ben hayatimda bukadar kiskanc bisey gormedim yaaa ..insan iki oglunu birbirinden nasil ayirir..................nasil birinin durumunun iyi olmasiyla gururlanip,boburlenirken digerinin iyiligiyle catir catir catlar.....inanin sarteller cok atti benim... cook fazla sinirliyim ama kendimi teskin ediyorum... Allah a havale ediyorum...

bnce 2 fitil garip ama doktorun bi bildiği vardır belkide yoğun dur mantarın..nysee bu önemli bişi değil merak etme :)

özel medicana hastanesi avcılarda özgür tetikcan hanım veya onur başeğmez bey iyimiş canım sen bilirsin tabi :)

bnce kesinlikle klomen için çok erken klomenlik bi durumun yok yumurtlaman güzel çatlatma iğnesi gerek saddece çatlamıyorsa onun haricinde bnce çok erken bende pko ileri seviyede bana bile 3 ay önce verdi yani 9. ayımda verdi klomeni..nysee hayırlısı olsun canım :))

tatlım benimm kızlarında aklına gelmiştir tabii ama ben dile getirdim :)))

iyi yapmışsın canımm ohhhhh da ne aldığını merak ettim valla ne alışverişi üst baş mıydı ayy koysana resim valla çatladım :))

şekerim bu kaynanatörleri neden bu kadar kaale alıp da onları adam yerine koyuyorsunnuz anlamma gülcen he dicen geçicen o kadarrrrrrr :)))

ne dedi naptıı sana onu da merak ettim

hly7+,
sila38+,
MIREMIST,
azra3434+,
kızlaaaaaaaaaar ben yine geldim off hiç çalışmak istemiyorum ben bugün yaa bir sürü de işim var eve gitmek istiyorum :97:

Hülyacım gezdin geldinmi ?

Sılacımmm hemşerim gelmiş nasılsın hayatım ?

ii yaptın canım geldin de bu havada valla hiç bişi yapası gelmiyor insanın bnde gittim gezdim geldim ama mahvoldumm ( çooooook sıcakkkkkkkk !!!

yaptim canim vallahi, banyodan ciktim yani temizlik yapip ciktim... kendimi savastan cikmis gibi hissediyorum yahuuu tabi savasi kazanmisligin verdigi gurur ayri yani...
aman canim dedigin gibi zaten alicaksin insallah 10-15i gecmezsin kilo vermek iyidir.. benim arkadasim 5kilo vermisti ne güzel

kizlar ya banyoya su kokulu mumlardan almistim.. temizlikten sonra yaktim da ay cok güzel oluyor yaa.. yapin siz de gercekten hele de banyonuz pirildayan fayanslardansa parlatin bi güzel.. mumu da yakin koyun kapiyi acinca insanin yüzüne gülüyor resmen yaa, benim kocis cok begeniyor öyle yapina, romantik ortamlar icin de pek bi uygun :97::97::97::97::97::97:

ikizim noldu yahu??? neden sinir etti o cadoloz seni bu kadar??? Allah bilir yoktur da bi sebebi :95::95::95::95::95::95::95: bak ya ben de sinir oldum... tüh ben gelmeden gitmissin geri geeeeeellllllll hadi hisset beni

ii yaptın canım geldin de bu havada valla hiç bişi yapası gelmiyor insanın bnde gittim gezdim geldim ama mahvoldumm ( çooooook sıcakkkkkkkk !!!

ay bu da benim gibi... geziyor geziyor sonra sikayetleniyor olsun kuzum gezmek iyidir.. spor niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…