- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.421
hayatım mesajımı dikkate aldığın için sanada ayrı olarak çok teşekkür ederim :) allah seninde o gzel gönlüne göre versin ve herkesin inşallah ben bu dr. 2.kez gittim 1. Dr. Alttan muayene etti kuruluk var antibiyotik fitil verdi sonra bebek oluşumu için görüşürüz işk önce akıntını düzene koyalım dedi. Ben çok tatammin olmadım.2. Kez bu dr. Gittim dr. Gittiğimde zaten biz korunmuyordum bunlardan bahsettim ve 4aydır da ilk defa temmuz ayını iyi değerlendirebildik o kadar başımızdan olaylar geçti dr. Ultrasona aldı 4 temmuzda çatlaması gereken bir yumurtan 21 yada 23 mm olmuş mükemmel bir yumurta dedi 12-14-ve 16 ilişki önerdi 12-14 uygulandı fakat 16.gecesi ben alerjik bir durumla acil hastaneye gittik dr. Iğne yapacaktı alerjime eşim iğneden önce kand agebelik aransın belkide gebedir dedi. Dr. Tabi bakalım dedi değerim 0.6 çıktı referans aralığı 0-05 arasıydı dr. Gebelik yok dedi biz tabi yıkıldık eşimn diğre dr. Güveni sarsıldı ona birdaha gitme beni tatamin etmedi dedi ama adetimde 16 da olacktı 19. Da oldu bende edtim 3. Günü son kontrolüme gittim dr. Için temizlenmiş dedi ben tedaviye başlıyorum diyerek klomen verdi sabah akşam dün bitti bana cuma gel demişti.amam ben ona değil farklı dr. Gitsem olurmu bu ilaçları kullandıktan sonra:18:birde bana sabah ayrı fitil akşam ayrı fitil ve sabah akşam sürmeme gereken merhem verdi şimdi ben ne yapayım siz bana akıl verin
bu arada heyecanla yazdığım için kusura bakma unutmayayım yazacaklarımı diyerek senin bana yazdığın önerileri memenuniyetle okudumkesinlikle yanlış anlamam böle düşünme sakın ben burdann akıl kıldan üstündür doğru bilgileri labilmek için üye oldum iyi ki varsınız iyiki üye olnuşum herbilgiye açığım ayrıyetten teşekkür ederim cnmmmmm:97:
Tüm kıslara merhaba ve tünaydınlar :)
arkadaşlar klomeni 5 gündür sabah akşam kullanıyorum dün akşam son bitti fakat sanki yumurtalıklarıma ara ara sancı şeklinde ağrılar oluyor kısa süreli kullananlardaki etkisi nasıldır?
screamaway, caniimmm yaaa cok korkuyorum bidaha gelmezsen diyeeee....nerelerdesiinnn!!!*
nihanimmmm,senide cook ozledim..nasilsin acaba meraklardayum senide. annenlere netide hemen baglatttttt
renewalcimmm... canimm haberi biliyorum ama 2gundur yazamadim...yogunluk vardi ...
canim benim hayirli olsun....coook tebrikler...hayirlisaglikla al kucagina insallah.... Allahim korusun sizi ,hersey guzel guzel gitsin.......
evet bitanem haklisinn...... evde olsa bile aksamlari bi slm verir,ugrar,bizi merak ederdiiii............kesin ederdi yaniiii... rtabiki iyi dusunelim iyi olsun ama inan surekli aklimda ailemi merak ederken ki gibi dusunuyorum yani...hersey iyi olsun insallah...sılacımmmm canım bnde screamaway ı çok merak ediyorum yaaaa...nihancığımı da merak ediyorum da en azından onun naptığını neden gelmediğini biliyoruzz ama screamaway hiç bişi dememişti kaç gün oldu yokkk inşallahh iyidirrrrr !!!
canım bnm önemli diil amin inş... darısı en kısa zamanda başınıza inşallah :)
evet bitanem haklisinn...... evde olsa bile aksamlari bi slm verir,ugrar,bizi merak ederdiiii............kesin ederdi yaniiii... rtabiki iyi dusunelim iyi olsun ama inan surekli aklimda ailemi merak ederken ki gibi dusunuyorum yani...hersey iyi olsun insallah...
nihancimda katilsa aramiza yeniden supriz haberle insallah....oda annecigiyle iyi vajit gecirir,esinin yoklugunu coook hissetmez ins...
sen gezmeye gidicem demissin gittin geldin mi,??
selam canım..sondan başlayım klomenin bitti ve ağrın varsa demekki yumoşun olmuşş yani yumurtlamışsın :)) onda korkulcak bişi yok...
Yanlız hala aynı şeyi sölemek istiyorum ilk yazında yumurtam 21mm demişsin bu çok iyi yani senin yumurtan oluyo normal yoldan neden doktor sana klomen verdi anlamadım ve çok erken yanii senin hormon testlerin yapılmamışş bi problemin varmı yokmu ki inşallah yoktur belli, değil sana direk klomen vermesi çok garibime gitti ...bnce sen kesinlikle başka doktora git canım...ayrıca kullandığın fitilleri yazar mısın canım??? Fitik kullanmak bişi değil bi de krem ama neden 2 ayrı fitil şaşırdım...nerde oturuyorsun canım..doktor açısından yardımcı olabilirim diye dedim :)
ne demek canım benim hepimiz birbirimize fayda edecek şeyler paylaşmak için burdayız inşallah işimize yarar bu kürler de
1 orta boy beyaz soğanı ( mor yada kırmızı olmayacak ) 2 bardak kaynamış suyun içine 4e bölüp atıyorsun 5 dk orta ateşte ağzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. Kaynadıktan sonra ılıması için bi kenara alıp bekletiyorsun ılıdıktan sonra içindeki soğanları süzüp içiyorsun her içişinde taze olarak yapacaksın zaten 2 bardak su 1 bardağa iniyor kaynayınca sabah yada öğlen aç karnına bir bardak akşam yada gece yatarken de 1 bardak aç karnına içiliyormuş. 15 gün bunu yaptıktan sonra incir ve havuç kürüne başlıyorsun
ibrahim saraçoğlu kolay hamilelik için incir kürü: Yumurta çatlatma kürü
bu linkte ibrahim saraçoğlunun videosu var bi izleyin bakalım
ne demek canım benim hepimiz birbirimize fayda edecek şeyler paylaşmak için burdayız inşallah işimize yarar bu kürler de
1 orta boy beyaz soğanı ( mor yada kırmızı olmayacak ) 2 bardak kaynamış suyun içine 4e bölüp atıyorsun 5 dk orta ateşte ağzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. Kaynadıktan sonra ılıması için bi kenara alıp bekletiyorsun ılıdıktan sonra içindeki soğanları süzüp içiyorsun her içişinde taze olarak yapacaksın zaten 2 bardak su 1 bardağa iniyor kaynayınca sabah yada öğlen aç karnına bir bardak akşam yada gece yatarken de 1 bardak aç karnına içiliyormuş. 15 gün bunu yaptıktan sonra incir ve havuç kürüne başlıyorsun
ibrahim saraçoğlu kolay hamilelik için incir kürü: Yumurta çatlatma kürü
bu linkte ibrahim saraçoğlunun videosu var bi izleyin bakalım
aynen canımm slm vermeye hiç değilse gelirdi inşallahh iilerdir.msn yada mail adresi varmı snde ordan yazsann ???
nihancığımda inşallahh hamiş haberini verir bize hayırlısıylaaa :)) özledim kıs senii :))
sılacım gittim geldim ama çok terledim piştim mahvoldum sıcak çok fena çarptı..arkadaşım memlekete gidecek kıyafet alayım dedi gel dedi..bnde kıramadım yoksa hiç bişi ne aldım ne baktım çokkkk yoruldum ve sıcakklandımmm !!!
sen napıosun ttalım eve gelince dedim sılacığıma yazayımm bakim nerde 2 gündür diye açınca baktımki burdasın :)
allah razı olsun güzelim
yumurtlamışsam ne mutlu evet ayın 12.07 de gittiğimde 21 mm di 19 da çatlamışmı diye gidicektim gittiğimde adet olmuştum zaten için temizlenmiş dedi bende anlam veremedim nasıl bir yol izlediğine sadece garibime giden şey 4 ay az bir zaman ve kendisine belirttim bu süre zarfında bazı aksiliklere maruz kaldığımızı günleri değerlendirmediğimizi ben bu perşembe başka dr. Randevu aldım merak etme hayırlısı akıntım için fitil verdi biri her sbah içnde 3 adet var biri her akşam biteral 500 mg ketoral 400 mg.akşam kullanıyorum merhemin adıda canesten
hayatım ben avcılarda oturuyorum çok memnun olurum paylaşırsan selametle kal :87:
sagolasin canimmmm..bi senin mi aklina geldim...
bizde dun sabah 10 da ciktik,aksam 8de bitirdik alisverisi...... bayagi dolastik...paraciklari harcadik geldik...
tabii donuste kaynanator dellendirdi beniii yani neredeyse ilk defa bukadar sinir oldum ve ustune atlamamak icin kendimi zor tuttum... ozur diliyorum ama ben hayatimda bukadar kiskanc bisey gormedim yaaa ..insan iki oglunu birbirinden nasil ayirir..................nasil birinin durumunun iyi olmasiyla gururlanip,boburlenirken digerinin iyiligiyle catir catir catlar.....inanin sarteller cok atti benim... cook fazla sinirliyim ama kendimi teskin ediyorum... Allah a havale ediyorum...
hly7+,
sila38+,
MIREMIST,
azra3434+,
kızlaaaaaaaaaar ben yine geldimoff hiç çalışmak istemiyorum ben bugün yaa bir sürü de işim var eve gitmek istiyorum :97:
Hülyacım gezdin geldinmi ?
Sılacımmm hemşerim gelmiş nasılsın hayatım ?
ii yaptın canım geldin de bu havada valla hiç bişi yapası gelmiyor insanın bnde gittim gezdim geldim ama mahvoldumm( çooooook sıcakkkkkkkk !!!
cnmmm napiosun regencimm:) temizlik varmis bgnnn basladinmi yapmayaa? Allah yardimcin olsunn vlla burasi cok sicakk tozu bile zor aliyo insansen serin serin yap temizligini ohhhh....
Bgn itibariyle tam 4 kilo vermisimmm ama hic sikayetim yok :) nasil olsa alicamm o yuzden ne verirsem karr:)
Renewalcimm sigara konusunda zorluk cekiyomussunn insallah sende bnm gibi tiksinirsinn kokusuna bile dayanamiyorum kii kac senedir sigara iciyodumm
sagolasin canimmmm..bi senin mi aklina geldim...
bizde dun sabah 10 da ciktik,aksam 8de bitirdik alisverisi...... bayagi dolastik...paraciklari harcadik geldik...
tabii donuste kaynanator dellendirdi beniii yani neredeyse ilk defa bukadar sinir oldum ve ustune atlamamak icin kendimi zor tuttum... ozur diliyorum ama ben hayatimda bukadar kiskanc bisey gormedim yaaa ..insan iki oglunu birbirinden nasil ayirir..................nasil birinin durumunun iyi olmasiyla gururlanip,boburlenirken digerinin iyiligiyle catir catir catlar.....inanin sarteller cok atti benim... cook fazla sinirliyim ama kendimi teskin ediyorum... Allah a havale ediyorum...
ii yaptın canım geldin de bu havada valla hiç bişi yapası gelmiyor insanın bnde gittim gezdim geldim ama mahvoldumm( çooooook sıcakkkkkkkk !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?