2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım bnm teşekkür ederim
kullandım bitti klomen 2 gündü hafif ağrı hissediyorum amam acaba yumurtlamış olabilirmiyim em,n değilim tabi dr. Yönlendirmesiyle iyi sonuç alırım iğneyse iğne bende yavuz aydın diye dr. Randevu aldım arkadaşımın tavsiyesiyle canım pko ne demek bilmiorumda :$ sonucu paylaşırıım siziele amin allahtan hayırlsıı

HOŞGELDİN HAYATIMMMM NASILSIN BAKALIMM
SORMA O ÇALIŞMAK İSTEMEMEM BENDEDE BUGÜN BELİRDİ :s:s:s:s:s
HELEDE YARIN DR. RANDEVUM VAR SAAT 17:45 DE HAYIRLISIYLA İZİN ALMAK KADAR KÖTÜ BİR DURUM YOK :ssssssssssssssssssssssss

ikizim noldu yahu??? neden sinir etti o cadoloz seni bu kadar??? Allah bilir yoktur da bi sebebi :95::95::95::95::95::95::95: bak ya ben de sinir oldum... tüh ben gelmeden gitmissin geri geeeeeellllllll hadi hisset beni

selam kizlar yeniden is yapiyorum evi degistiiriyorumfalan biraz.....boylece sinirimi zavalli esyalardan cikariyorummmmmm

ciceeeeeeeeekkkkkkkkk neredeydin ne zamandir??? naptin kuzu nasilsin??? cinsiyet ögrendin mi??? bebisimiz nasil bakalim???????

bu ne yaa... hakkaten oglunla sorunun ne.. sana alinsa anlarim da ogluna alinmis seyler.. benim kaynanamin bana yaptigini seninki kendi öz ogluna yapmis.. komik ya bunlar. gercektende acinacak durumdalar..

Amaaan hepsi bi tuhaf bunların umursamamak gerekiyor aslında ama bazen insanın sinirleri bozuluyor ... Ona ne bee Allah var yukarda benimki öyle ters düşecek laflar etmez o işini bilir tatlı dille yaptıracağını yaptırır yada ben yoksam ortada oğluyla hallederler

ya kızlar bu arada wifeofdemon yok screamaway yok nihanca yok menbeta yok nerde bu kızlar yaa herkes tatilde mi ben yine gitmek istiyorummmmmmm bu kez kafamı dinleyeceğim bi tatil olsun ama milleti eğlendirmeye gitmeyim

bu ne yaa... hakkaten oglunla sorunun ne.. sana alinsa anlarim da ogluna alinmis seyler.. benim kaynanamin bana yaptigini seninki kendi öz ogluna yapmis.. komik ya bunlar. gercektende acinacak durumdalar..

oyle iste canimcim.... bana yapsa neyse...haftasonu oda oldu.... ev tasiycazya biz yemek takimini yatak odasini falan yenilemek istedik... ayyyyyyyyyyy sanki dunyada 5.yilinda yeni esya alan bir ben varim..duymadigim laf kalmadi.. yok iyi bakamamisim esyalara.. falan falan bursuru laf... ha soylesin ama insan gibi ...ana gibi...... git ya...... Allaha havale ettim..Allah herkesin kalbine gore versin... kadin hirsindan,kiskancliktan simsiyah oluyooo....

ne denir ki kuzum :44::44::44::44: söylencek en dogru seyi de sen söylemissin zaten.. Allaha havale et.. burda zuaten tasinirken kimse esya tasimiyorki... herkes yeniliyor.. amma 3yilda amma 5yilda.. neyse kuzum bosver. cok yipratirlar sinirlerini gereginden fazla deger verirsen..
ben de az önce bi sey ögrendim kiskancligimdan catliyorum bu sefer :95::95::95::95::95::95::95:

ay bu da benim gibi... geziyor geziyor sonra sikayetleniyor olsun kuzum gezmek iyidir.. spor niyetine

ama regentoşş burasıı 40 derece sıcaklıktaaa ve hissedilen dahada çokk o yüzdenn çok bunaldımm yoksa gezmekten iç şikayet etmem valla

canım çatlamamştır bnce ama olmuştur büyümüştür bnce...hakkında hayırlısı olsun tatlımm...pko=polikistikover demek yani bnde kist var o yüzden yumurtam olmuyorr doğal olarak bebeğimde ( ama sen acele etme daha çok erken vee bişi yok ssndeee !!!

ayyy sılacımmm tamam biliyorumm gerçekten insanın siniri bozuluyorr ama takmıcaksın canım benimm..gülüp geçiceksinnn..o zaman daha çok sinir oluyorlarr boşver kudursun hasetindennn hıh hiçte oralı olma...ne güzel alacaksın değiştirceksin ohhhh çatlasınnn çekemeyen anten taksın

ne öğrendinnn regentoşşş çabuk söyleeee :!!!!

ama regentoşş burasıı 40 derece sıcaklıktaaa ve hissedilen dahada çokk o yüzdenn çok bunaldımm yoksa gezmekten iç şikayet etmem valla

ne öğrendinnn regentoşşş çabuk söyleeee :!!!!

kuzucugum ne olacak tabiki her zamanki malum konumuz... hem de cinsiyet ögrenmis :95::95::95::95::95::95: ben daha hamile olcam da cinsiyet ögrencem deeeeeeee :95::95::95::95::95::95::95:

ay burda olsan da simdi birlikte gezsek ne güzel olurdu yaa... hava da acti bugün. ama yalniz cikmayi hic de istemiyorum :97::97::97::97: gerci su an hic bir sey yapmayi istemyiorum ben temizlik yordu beni.. napiiim ütü de yarina kalsin. birazdan da yemek yaparim sonra da kocis gelir zaten.. sen ne yapcan bugün canim benim???

amannnn regentoşş olacak bizimde bebeğimizzz dur bakalımm sabretttmek lazımmm böyle isyankar olamayalımm bakk Allah ın gücüne giderr vakti gelmemiş demek olacakk tıp çok ilerledii çocuğu olcak diyenler bile anne oluyorr bizde olacazz inşallahh :))

valla süper olurduu kız regentoşş gezerdikkkk ayakkabıcıya girer topuklu ayakkabıları giyer defile yapardık elbise çanta da bakardıkkkkkk ::

benim kocam geldi duş aldı üstünü değiştirdi gitti toplantıyaa valla bişi yapmadım yapmıcamda bugünü kendime bıraktımm çok sıcakkk yaprak kımıldamıyor

sılacım oğluşun güle güle kullansın ferrarisini, eşin güle güle giysin cicilerini, kayınvalidende kıskançlıktan, hasetlikten dövsün dizlerini

uydu mu kıııızzz:)))

bugün Ankara 37 derece... tabi bizim hissettiğimiz bunun çok üstünde.. Allah'ım yardım et..

Son düzenleme:
h

hemde ne uymak guzelim.... tesekkur ederimmmmm.............. daha iyisi sizlere insallah... oglum sabah beri arabanin ustunde zaten.. daha sarj etmeddim ama oynuyor oyle...

sen iyisin insallah... biliyon demi renawalin hamis oldugunu..sanki tebrik yazilarinda goremedim mi seni..ya da cok hizli okudum ondan kacti gozumden....

iyisiniz valla yaaaaaa burasi 19°.......... yazik bize yaa... corap giymek istemiyorummmm artiiiiiiiiiikkkkkk.....

yok kuzum isyan degil neden isyan olsun.. sadece insani duygular hepsi o kadar tabiki olacak tatlim.. insallah Allah hem de en kisa sürede verecek.. mesela bu ay insaaaaalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh insallah
gercekten canim gel de gezelim diyecegim yani o derece... ben de cok severim ayakkabilari ay bayilirim hatta.. kadiniz yani malum dogamizda var

siz sicaktan biz de soguktan sikayet ettik durduk yani... ama disarida tam gezmelik hava var.. hafif rüzgar serin ama günesli :128::128::128::128::128:

evt cnn bnde ogrendigimde biraktimm ilk zmnlar bnmde cnm istiyodu sigara icmekk ama 1,2 hfta sonra bulantilarim baslayincaa gormek bile istemedimm. insallah senin bulantin olmaz ama sigarayida canin cekmez cnm :) ben hamile kalmadan once diyodumki millet ilk aylarda kilo veriyoo ben ilk aydan almaya baslarim kesin dedim ama cok sukur oyle olmadi :) seninde 2 hafta snra belli olur istahsizligin flnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…