- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.441
bnce 2 fitil garip ama doktorun bi bildiği vardır belkide yoğun dur mantarın..nysee bu önemli bişi değil merak etme :)
özel medicana hastanesi avcılarda özgür tetikcan hanım veya onur başeğmez bey iyimiş canım sen bilirsin tabi :)
bnce kesinlikle klomen için çok erken klomenlik bi durumun yok yumurtlaman güzel çatlatma iğnesi gerek saddece çatlamıyorsa onun haricinde bnce çok erken bende pko ileri seviyede bana bile 3 ay önce verdi yani 9. Ayımda verdi klomeni..nysee hayırlısı olsun canım :))
hly7+,
sila38+,
MIREMIST,
azra3434+,
kızlaaaaaaaaaar ben yine geldimoff hiç çalışmak istemiyorum ben bugün yaa bir sürü de işim var eve gitmek istiyorum :97:
Hülyacım gezdin geldinmi ?
Sılacımmm hemşerim gelmiş nasılsın hayatım ?
tatlım benimm kızlarında aklına gelmiştir tabii ama ben dile getirdim :)))
iyi yapmışsın canımm ohhhhh da ne aldığını merak ettim valla ne alışverişi üst baş mıydıayy koysana resim valla çatladım :))
şekerim bu kaynanatörleri neden bu kadar kaale alıp da onları adam yerine koyuyorsunnuz anlamma gülcen he dicen geçicen o kadarrrrrrr :)))
ne dedi naptıı sana onu da merak ettim
hly7+,
sila38+,
MIREMIST,
azra3434+,
kızlaaaaaaaaaar ben yine geldimoff hiç çalışmak istemiyorum ben bugün yaa bir sürü de işim var eve gitmek istiyorum :97:
Hülyacım gezdin geldinmi ?
Sılacımmm hemşerim gelmiş nasılsın hayatım ?
ikizim noldu yahu??? neden sinir etti o cadoloz seni bu kadar??? Allah bilir yoktur da bi sebebi :95::95::95::95::95::95::95: bak ya ben de sinir oldum... tüh ben gelmeden gitmissin geri geeeeeellllllll hadi hisset beni
selam kizlar yeniden is yapiyorum evi degistiiriyorumfalan biraz.....boylece sinirimi zavalli esyalardan cikariyorummmmmm
hlyacim ne aldim valla en cok esim icin aldik.. . kedime de 3-4parca biseyler iste... ogluma akulu araba aldik hemde ferrari....
Toys Toys Ferrari California Rouge - Voiture électrique 676424 - Achat / Vente Véhicule électrique sur maginea.com
babannecigisinin arabayi gorunce morali yerle bir olduuuu... tek kelime guzel soz soylemedi... neymis cook buyukmus,yer lazimmis..disarda surmek isin diyoruz yook anlamatadik.. indir bindir zor olurmus...cocuk simarirmis,buyudugunde istermis...insanin asabi bozabilecek milyon tane sey.....
esim icin aldigimiz,tommy hilfiger ,ralph lauren, hugo boss marka t-hsirt ler ,gomlekler ve montaya bulmadigi kusur kalmadi yaaa... yok koca herif isi,yok kucuk... off off.... zenginlerin yeriymis oralar bize layiik deil... hayir bunu senin oglun giyecek, senin canin... bu nasi kiskanclik.. hemen buyuk oglunun giydiklerini aldiklarini anlatmaya basladi.. bukadar olabilir mi yaaa...uvey evlat muamesi yapiyor esime bisey yakistiramiyor bizlere.... cocuguma davranislarini hiic saymiyorum zaten... bi insan bu kadar sevgisiz olabilir mi yaa... aciyorum bu kadina.. zerre kadar sevgisi yok bize bi kez daha gosterdi.... hayir oglunla sorunun neee???
hlyacim ne aldim valla en cok esim icin aldik.. . kedime de 3-4parca biseyler iste... ogluma akulu araba aldik hemde ferrari....
Toys Toys Ferrari California Rouge - Voiture électrique 676424 - Achat / Vente Véhicule électrique sur maginea.com
babannecigisinin arabayi gorunce morali yerle bir olduuuu... tek kelime guzel soz soylemedi... neymis cook buyukmus,yer lazimmis..disarda surmek isin diyoruz yook anlamatadik.. indir bindir zor olurmus...cocuk simarirmis,buyudugunde istermis...insanin asabi bozabilecek milyon tane sey.....
esim icin aldigimiz,tommy hilfiger ,ralph lauren, hugo boss marka t-hsirt ler ,gomlekler ve montaya bulmadigi kusur kalmadi yaaa... yok koca herif isi,yok kucuk... off off.... zenginlerin yeriymis oralar bize layiik deil... hayir bunu senin oglun giyecek, senin canin... bu nasi kiskanclik.. hemen buyuk oglunun giydiklerini aldiklarini anlatmaya basladi.. bukadar olabilir mi yaaa...uvey evlat muamesi yapiyor esime bisey yakistiramiyor bizlere.... cocuguma davranislarini hiic saymiyorum zaten... bi insan bu kadar sevgisiz olabilir mi yaa... aciyorum bu kadina.. zerre kadar sevgisi yok bize bi kez daha gosterdi.... hayir oglunla sorunun neee???
bu ne yaa... hakkaten oglunla sorunun ne.. sana alinsa anlarim da ogluna alinmis seyler.. benim kaynanamin bana yaptigini seninki kendi öz ogluna yapmis.. komik ya bunlar. gercektende acinacak durumdalar..
oyle iste canimcim.... bana yapsa neyse...haftasonu oda oldu.... ev tasiycazya biz yemek takimini yatak odasini falan yenilemek istedik... ayyyyyyyyyyy sanki dunyada 5.yilinda yeni esya alan bir ben varim..duymadigim laf kalmadi.. yok iyi bakamamisim esyalara.. falan falan bursuru laf... ha soylesin ama insan gibi ...ana gibi...... git ya...... Allaha havale ettim..Allah herkesin kalbine gore versin... kadin hirsindan,kiskancliktan simsiyah oluyooo....
ay bu da benim gibi...geziyor geziyor sonra sikayetleniyor olsun kuzum gezmek iyidir.. spor niyetine
canım bnm teşekkür ederim
kullandım bitti klomen 2 gündü hafif ağrı hissediyorum amam acaba yumurtlamış olabilirmiyim em,n değilim tabi dr. Yönlendirmesiyle iyi sonuç alırım iğneyse iğne bende yavuz aydın diye dr. Randevu aldım arkadaşımın tavsiyesiyle canım pko ne demek bilmiorumda :$ sonucu paylaşırıım siziele amin allahtan hayırlsıı
oyle iste canimcim.... bana yapsa neyse...haftasonu oda oldu.... ev tasiycazya biz yemek takimini yatak odasini falan yenilemek istedik... ayyyyyyyyyyy sanki dunyada 5.yilinda yeni esya alan bir ben varim..duymadigim laf kalmadi.. yok iyi bakamamisim esyalara.. falan falan bursuru laf... ha soylesin ama insan gibi ...ana gibi...... git ya...... Allaha havale ettim..Allah herkesin kalbine gore versin... kadin hirsindan,kiskancliktan simsiyah oluyooo....
ne denir ki kuzum :44::44::44::44: söylencek en dogru seyi de sen söylemissin zaten.. Allaha havale et.. burda zuaten tasinirken kimse esya tasimiyorki... herkes yeniliyor.. amma 3yilda amma 5yilda.. neyse kuzum bosver. cok yipratirlar sinirlerini gereginden fazla deger verirsen..
ben de az önce bi sey ögrendim kiskancligimdan catliyorum bu sefer :95::95::95::95::95::95::95:
ama regentoşş burasıı 40 derece sıcaklıktaaa ve hissedilen dahada çokk o yüzdenn çok bunaldımm yoksa gezmekten iç şikayet etmem valla
ne öğrendinnn regentoşşş çabuk söyleeee :!!!!
kuzucugum ne olacak tabiki her zamanki malum konumuz... hem de cinsiyet ögrenmis :95::95::95::95::95::95: ben daha hamile olcam da cinsiyet ögrencem deeeeeeee :95::95::95::95::95::95::95:
ay burda olsan da simdi birlikte gezsek ne güzel olurdu yaa... hava da acti bugün. ama yalniz cikmayi hic de istemiyorum :97::97::97::97: gerci su an hic bir sey yapmayi istemyiorum bentemizlik yordu beni.. napiiim ütü de yarina kalsin. birazdan da yemek yaparim sonra da kocis gelir zaten.. sen ne yapcan bugün canim benim???
hne denir ki kuzum :44::44::44::44: söylencek en dogru seyi de sen söylemissin zaten.. Allaha havale et.. burda zuaten tasinirken kimse esya tasimiyorki... herkes yeniliyor.. amma 3yilda amma 5yilda.. neyse kuzum bosver. cok yipratirlar sinirlerini gereginden fazla deger verirsen..
ben de az önce bi sey ögrendim kiskancligimdan catliyorum bu sefer :95::95::95::95::95::95::95:
sılacım oğluşun güle güle kullansın ferrarisini, eşin güle güle giysin cicilerini, kayınvalidende kıskançlıktan, hasetlikten dövsün dizlerini
uydu mu kıııızzz:)))
bugün Ankara 37 derece... tabi bizim hissettiğimiz bunun çok üstünde.. Allah'ım yardım et..
amannnn regentoşş olacak bizimde bebeğimizzz dur bakalımm sabretttmek lazımmm böyle isyankar olamayalımm bakk Allah ın gücüne giderr vakti gelmemiş demek olacakk tıp çok ilerledii çocuğu olcak diyenler bile anne oluyorr bizde olacazz inşallahh :))
valla süper olurduu kız regentoşş gezerdikkkk ayakkabıcıya girer topuklu ayakkabıları giyer defile yapardık elbise çanta da bakardıkkkkkk: :
benim kocam geldi duş aldı üstünü değiştirdi gittitoplantıyaa valla bişi yapmadım yapmıcamda bugünü kendime bıraktımm çok sıcakkk yaprak kımıldamıyor
canım sende öğrendiindemi bıraktın bnm daa mide bulantısı fln bişi başlamadıı için hiçbişi anlamıırum ay inş bende kilo veririm yaailk 3 ay şööle 5 kilo versem sorada toplamda 10 kilo alsam şuanki kilomdan 5 kilo fazlayla doğum yapmış olurum ama nerdeeee tam ayı olcam tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?