2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tamam hlycim ve regencim takmiyorum.... zaten gecer gider ama cook icerliyorum..neden bizi sevmiyor diye((

yarin cocugunuz oldugunda insallahdaha iyi anlarsiniz.. cougunuzun dislanmasinin sizi herseyden daha ok uzecegini.... zaten yavrum kimseyi gormuyor haftada bir onlari gorurse gorur yoksa kimse yok.. onun ustune bide boyle davranilinca cocuguma cok dokunuyo... benim oglum lan, kaynimin kizi babannesinin gulu........ cocuklukmu yapiyorum diyorum bazen kendi kendime ama hayir insan olan herkese dokunur bu..

ama cok sukur oglumunda anne babasi var yaninda yeter!! napalim..............

ayyyyyyyy...harikasiniz yaaaaa...ben renawalin bu postunu gormemisim.... simdi tugce cvp yazinca okudumda...

"tam ayi olcam" demiste... bayagi guldum.. korkma tatlim olmazsin..hic bisey olmaz insallah .. zaten cocuk dogdugunda kosusturmayla ,emzirmeyle ugrasiyim ediyim derken kayip gidiyooo kilolar... ama tabii annen yaninda deilseeee:84::84::84::84::84:

inşallahhh :)) kız regentoşş sen istanbulda olsaydınnn çooooooooooooooooktannnn görüşmüştükk valla sıcak hemde ne sıcakk ramazanda napıcamm diye düşünüyorumm acıkmıyorum hiç ama suuuuuuuuuuuuu !!!

ay nasıl heveslidir şimdi canım yaaa..
biz iyiyiz canım çok şükür.. bi sıcaklarla aramız iyi değil..
Renevali tebrik ettim canım haber verdiği akşam hemde:)) tesadğfen akşam girmiştim onu gördüm.. Darısı size olsun canııımm..
O serinlikten biraz da buralara göndersen ne iyi olur.. ben hiç sevmiyorum yazı... sıcaktan galiba çok fena şişim.

oyle canim evet alsin bakalim hevesini...... aman iyi olun siz canim sanirim bulantilarinda yok veyacok yogun deil...ve de olmaz insallah... kolayca atlatirsiniz hamisligi...

peki kizin henuz idrak edebildi mi durumu???

ayyy sismek icin erken deilmi canim ama sicaklarinda etkisi oluyorduurr... Allah yardimcin olsun... oru tutmuycaksiniz demi hamisler..tutamazlar yani...

baktim da bizim buralarda tamorucun basina yukseliyor sicakliklar... kader Allah....

bu arada duan icinde koccaman Aminn..... buaydan benim hiiicc umidim yok ama napalim...cidden yok yaniii...

bulantım yok denecek kadar az çok şükür Rabbime.
kızım herşeyden bihaber:)) göbek kocaman olunca ancak anlar yavrum.. dediğin gibi şişmek için erken ama sıcaklar bildiğin gibi değil.. yakıp kavuruyor..şişmemin sebebini sıcaklara bağlıyorum.. çünkü iştahımda yok.. bol bol su içiyorum canım..
Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah canım benim.. Kocaman öpüyorum seni ve yakışıklı oğlunu

haklisin canim... valla Allah herkesin yardimcisi olsun ramazanda...
su konusunda cok haklisin canimcim.. en zoru da o zaten.. acliga insan dayanir öyle ya da böyle...

Ammiiinnnnnnnnnnn canim benim amiiinnnnn....
bulantin felan yoksa canim süper.. ayyy ne zaman cinsiyet ögrenceksiniz??? yani hayir ben biliyorum senin oglusun geliyor ama yine de dr'un da söylemesinde fayda var... isin sakasi bi kenara canim Allah saglilli hayirli bi evlat nasip etsin insallah, tabiki bize de

Oy REGENİM canım benim, güzel duaların için teşekkür ederim. AMİN.
şuan 8 haftanın içindeyiz işte, en erken 5-6 hafta sonra.. oda gösterirse.. kızım sağolsun çok utangaçtı 6.ayda göstermişti:))
Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin, güzel bi kız nasip etsin ilk olarak:)) ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim Rabbimden. Şükür dualarımı kabul etti. benim bi abim var ama hep "keşke ben senden büyük olsaydım" derdim :)) gerçi yine ablayım ama bu kezde ortanca olarak kaldım:))

ay hayir ben oglum olsun istiyorum..... gecen de gecmisti bu konu kizin olsun diye.. Allah mi söyletiyor yoksa cogunluk bana kiz mi yakistiriyor bilemiyorum ama ben oglum olsun istiyorum ve öyle de olacak insallah... tabiki her seyden önce saglikli ve hayirli cocuklarimiz olsun..

hep sey derler, bebek cinsiyetini göstermiyorsa kizdir diye ama alakasi yok.. arkadasin da erkekti ve epeyce de göstermemisti.. ne diyelim, hayirlisi olsun :97::97::97::97::97::97:

ne bileyim canım yaaa sana o uzak diyarlarda yoldaş olur diye düşünmüştüm ben..
annem bana hep derdi bi kızın olsun sana arkadaş yoldaş olsun diye.. o geldi sanırım aklıma ondan öyle geçti içimden sana karşı..
Madem erkek istiyosun Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım benim..

bende buna katiliyorm ve bi kizim olsun istiyorum cok... annemde ole diyoor... ama once oglus istiyorduk hep... insallah geriside gonlumuze gore gelir...

kizin bayagi kucukmus canim yaaa... daha 2ye yeni gircek..tikcer de gordum. abla olaak insallah...

ah canim benim o konuda cok haklisin... ama ben bunun sebebini daha önce de anlatmistim ama o sebeplerden önce benim de hosuma gitmiyor degil hani... böyle gömlekli kot pantolonlu söyle esimin bi kopyasi araba konusunda da aynisi olacagi kesin zaten tabiki en iyisini Allah bilir :97::97::97::97::97: hele bi hamis kalam da.. o zaten en basindan belli olacak ben yirtinsam da bir sey degismez, hayirlisiyla olcak insallah :93::93::93::93::93::93:

sekerim benim korkum yok bakalim seninikinci bebisin ne olacak.. hani ikiz icin benim de ilk bebisim erkek olacak biliyorum ama iste ikinciyi merak ediyorum hadi hamis ol da ögreneyim artik ben de

bu arada hülyacimin postlarini atliyorsun bak demedi deme

araba konusunda israrci olma istersen benimki bizi olduruyooorrrr...........babasigelir gelmez anahtari aliyor,kendi arabasina koyuyor ,disarida anahtari kendi tasimakistiyor,dugmelerine basip kapiilari aciyor ..... henuz 3 yasinda arabalari markalariyla birlikte biliyor....... tamam baba meslegi ama benim oglan da asiri yaaa... insallah ferrarisinden sonra birazcik kirilir hevesi......

canimnasil atlarim... kasitli yaptigim bisey deildirrr ...korkunc bi gun gecirdim bugun... ruhsal olarak cokuntudeydim yeni yeni geliom kendime... salonun duvarlarini sildim hep... yatak odasini bosalttim.. ve deiki parmagimi yaktim yemek arasi:'((((........ yeniceoturdum... atladigim bisey varsa affinizaz siginiyorum ...

hlyacimi nasil atlarim hemmmmm

oy kuzum gecmis olsun yaa... ben de elimi kestim bugün bir de ilaclarla banyoyu temizledikce yandi ama yanik acisi da bi baska acir ya kiyamam ben sana yavas yavas toparlaniyorsun yani, ay ben de insallah tasindigimda bebisim kocaman olmus olur...

canim vallahi araba konusunda tabiki israrci degilim babasi manyak olsa da hic sasirmam ve oglum olsun da tek o konuda beni de babasini da deli etsin ona da inan raziyim :97::97::97::97::97: sonra da bi kizim olsun, onun da kokos olacagi kesin, annesi gibi

bu aksam cok sakin sessiz... kizlar nerelerdeyse artik.. önceden bir iki tane kanka gelmedi mi hemen aklimiza geliyordu soruyorduk... simdi hangi birinin adini yazayim ben??? hepsi de kayboldu resmen.. acaba diyorum hamis oldukca baska topiklere mi kayiyorlar :44::44::44::44::44::44::44: ya da hamisligin verdigi etkiyle bize zaman mi kalmiyor???

aynen oyle hayatimmm.... evet yaa yanikacisida cok zor oluyor.. Allahim yakmasin!!! bi sakinlesiyor sonra geri acimaya basliyor halen pek bi icerlemiss.. icimgibi ayni:))

hakkinda hayirlisini versin Rabbim canim gonlune gore olsun insallah... acaip iyi gelecekti hamilelik bana su aralar... cokozledimmm...

bu aradaa C&A yi biliyorsun... Allahiim tum hamile pantalonlari yuzde 70 indirimdeydiiiiii...... birsuru tunukler falan...icim gitti ...kismet napalimmmm....hatta aliyim koyuyum dedim yani yuzde 70inmisken.. sonra vazgectimmm sadece bakmakla ve ic gecirmekle yetindimmmmmm(((
3 -4defa ostunu okudum jeton ancadustu benim algimda guclesmis format lazim valla kimler yok benim aklima gelen... basta screamaway, nihanca,wifeofdemon,menbata(tatilde),tatlicadi,leplepi(umrede),.............. aklima ilk gelenler bunlarrrr

o deil listeyi biz guncelleyemeyiz mi kizlar.... bu konuda azracim gelio aklima ilk.... renewali bole falan gormek istiyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…