2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Silacim iyi geceler jasilsin gecmisi hizlica bi turladim yazdiklarini gordum. Demissin ya cocuklukmu ediyorum diyorum bazen diye hayir tatlim hissettiklerin gayet normal insani duygular asil kaynananin yaptiklari hic insani seyler degil. O disladigi evlada muhtac kalmasin yaslaninca bol dua etsin bence allahin sopasi yok. İyiye bisey olmaz kotu niyetlinin vay haline ahirette bosversen canim benim en iyiysini yapiosun allaha havale etmekle

günaydınnnnnnnn hatunlarrrrrrrrr
antibiyotik konusunda önerilerinizi okudum çokkkkkkkk teşekkür ederim. içmedim içmicemde
ayyyyy şu arkadaş izinden dönse de kendi yerimde otursam yaaaaa bunaldım artık fatura görmek istemiyorum. kendi işlerim kaldı.
hem hem topikden de uzak kalıyorum
neyyyssseeeee kaldı 2 gün ve sabrediyorum.
görüşürüz kızlarrrrr öptümmmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlar

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz renewal TEBRIKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
derya78_40| 29 | 4 Ağustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
nihanca| 25 | 7 Agustos
_arzum_ | 26 | 10 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos

regen | 23 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

SCREAMAWAYcım affına sığınarak listeyi güncelledim canım... Renevalcim arada kaynayacak yoksa:) Öpüyorum

Son düzenleme:
polyanna scremwear unutmuşsun ya bir de benim BAT 4 ağustos öptüm cnm seni

seni kaydedeyim de Screamcım ilk sayfada canım. bu temmuz ve sonrası listesiymiş

Anlaşılan Screamcım annesiyle güzel zaman geçiriyor:)) buraları unuttu.. ne yapsın bol bol hasret gideriyor demekki. Ama uğrayıp bi selam verse razıyız onada.

Son düzenleme:
az önce arkadaşım aradı kan testi yaptırmış daha reglisine 3 gün var ve 4 haftalık hamile çıkmış ... Kocası eşimin akrabası bütün akrabalara ilan etmiş nerdeyse .... Eşim duyunca çok üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum Allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Rabbim duysun sesimizi bende eşime bir bebek verebileyimartık çok moralim bozuk arkadaşım için çok seviniyorum ama ben çok yoruldum artık

saol canım bitek sen cvp yazmışsın....zaten kimsecklerde yokkkk ( doktotra gittim ben..ama sonucu şimdi sölemicem..önce bi kızlar gelsin bakiim :))

canım kusura bakma moralim bozulmuştu postu görmedim bile .... merkalandırdığına göre güzel haberlerin var inşallah hadi söyleee

BRESHKAcım bende senin yazına cevap yazamadım. böle sizleri sıkıntılı gördüğümde elim yazmaya gitmiyor nedense.

Rabbim bu mübarek aylar hürmetine hayırlı evlat nasip etsin inşallah dileyen herkese. özellikle de aylardır burda olan topiğimizdeki arkadaşlara.

saol canım bitek sen cvp yazmışsın....zaten kimsecklerde yokkkk ( doktotra gittim ben..ama sonucu şimdi sölemicem..önce bi kızlar gelsin bakiim :))

kız findik kurdu sole cabuk hemen simdi catliycam ama tahmin edeyim dur yimurtan catlamis benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…