- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.501
BRESHKAcım bende senin yazına cevap yazamadım. böle sizleri sıkıntılı gördüğümde elim yazmaya gitmiyor nedense.
Rabbim bu mübarek aylar hürmetine hayırlı evlat nasip etsin inşallah dileyen herkese. özellikle de aylardır burda olan topiğimizdeki arkadaşlara.
benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):):):::):):):):):)
ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))
azracımmm senin de yumoşun çatlamışş gözünaydın tatlımm :)
canımmmmmmmmm çok sevindim inş ramazana hamiş giriceksin sende diğer bütün arkadaşlarımda :) dualarım hep sizlerle hiç üzülmeyin hepiniz anne olucaksınız
Canım benim gözün aydın çok sevindim
İnşallah bu ay son uğraşın olur bir daha sıkıntı yaşamazsın inşallah
ahh canim arkadasim benimm... destek gordukce insan daha bir iyi oluyor... cok haklisin canim altin kapinin gumus kapiya isi duser demisler.... aartik bekliyorum ben beddua etmiyorum sadece duymak istedigim tek bir soz var... "ettim buldum" desinler... sadece bana deil 2 gariban daha var.. onlari bosatmayi becerdi.. neyse uzatmayalim etme bulma dunyasiiii.........Silacim iyi geceler jasilsin gecmisi hizlica bi turladim yazdiklarini gordum. Demissin ya cocuklukmu ediyorum diyorum bazen diye hayir tatlim hissettiklerin gayet normal insani duygular asil kaynananin yaptiklari hic insani seyler degil. O disladigi evlada muhtac kalmasin yaslaninca bol dua etsin bence allahin sopasi yok. İyiye bisey olmaz kotu niyetlinin vay haline ahirette bosversen canim benim en iyiysini yapiosun allaha havale etmekle
benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):):):::):):):):):)
ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))
slmm kizlarrr nasilsiniz bgn?
hly cimmm yumoslarin buyumusss valla iyiki icmissin klomeni yaaa herseyde bi hayir vardir diye bosuna dememisler :) aman h sonu calismalari ihmal etmee guzel haberlerini bekliyoruzz tatlimm :))
bershkacimmm nolur bozma moralini... bebisin gobusune kondugunda kendimi bosyere ne kdr uzmusum diyceksin gor bak... Sabret guzelimm Allahim sanada tez zmnda nasip edicekk boylee hamileyimm diye bagira bagira dolasicaksin insallahhhhh...
caniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm beniiimmm........ biz sana dedik diuycem demeyim neyse... Allahin gucu herseye yeter.. yeterki sabirla takvayla ona inanip dua edelim.... insallah sonucu boyle guzel olur bitanem.. mubarek gunlerde Rabbim guzel yuzunu guldursun insallah....
slmm kizlarrr nasilsiniz bgn?
hly cimmm yumoslarin buyumusss valla iyiki icmissin klomeni yaaa herseyde bi hayir vardir diye bosuna dememisler :) aman h sonu calismalari ihmal etmee guzel haberlerini bekliyoruzz tatlimm :))
bershkacimmm nolur bozma moralini... bebisin gobusune kondugunda kendimi bosyere ne kdr uzmusum diyceksin gor bak... Sabret guzelimm Allahim sanada tez zmnda nasip edicekk boylee hamileyimm diye bagira bagira dolasicaksin insallahhhhh...
hamdolsun şükürler olsun Rabbime..aminn canım inşallahhh hepimizin yüzü güler bebeklerimize kavuşuruz bizde :)
insallah kuzucuk insallah.....
elbetteki hepimizin hamis olmasini istiyoruz ama sen ve nihancamin aglamalarina dayanamiyorum( kader arkadaslari insallah beraberce gobusleriniz dolar bu ay.
ve hepimizinki dolsun insalah... bugun hemserimde cok uzgun... onada uzuldummmmmm
oh oh maşallahhadi gözün aydın... Rabbim ettiğin duaları kabul etsin, ramazanda hamiş ol hayırlısıyla.
breshca caniimm nolduuu sana.... tatlim uzuntunde haklisin ama su guzel gunlerde dualarimizieksik etmyelim insallah... bak hulyacimin mucizesine.... Allahim cok buyuk canim benim insallah yakin zamanda gelecek yavrun..
azraciiimmmm... catlatmissin yumosu hadi canim kalpten diliyorum insallah bu kez dollensinler Allahin izniyle....
canim benim ates gittikce yukseliyor.. acaba o dusuk oldugu gunler catlamis olabilir miydi??? batim 14 ama esas bat 2agustos... 14u en uzunu.... bakalim gecen 2 gunde alamamistim cocuklar thérmometre ile oynamislar... bundan sonra asil ilerlicekk..
insallah kuzucuk insallah.....
elbetteki hepimizin hamis olmasini istiyoruz ama sen ve nihancamin aglamalarina dayanamiyorum( kader arkadaslari insallah beraberce gobusleriniz dolar bu ay.
ve hepimizinki dolsun insalah... bugun hemserimde cok uzgun... onada uzuldummmmmm
çok saol tatlımmm :) inşallahh canım hepimizz hayırlısıylaa hamiş haberimizi verelim :)
canım benim çok sağol Allah razı olsun ... Hep iyi görünmeye çalışmaktan yoruldum belki bugün bütün biriktirdiklerim patlıyor ondan bu kadar moralim bozuk ... Allaha sığınıyorum yapacak bişey yok o istemedikçe hiçbişey olmayacak tabi ... Ama eşim o kadar çok cocuk seviyorki anlatamam ona bir çocuk verememek çok zoruma gidiyor Allahım isyan olarak görmesin bundan çok korkarım bizimle beraber bütün evlenen akranlarımızın hatta bizden sonra evlenenlerin bebeklerini ziyarete gidiyoruz yada haberlerini alıyoruz herkes ayrı bi laf söylüyo kimseye derdimi anlatamıyorum kendi üzüntüme mi yanayım eşimin üzülmesine mi yoksa milletin lafına mı ... Hiçbirine dayanamıyorum artık Allah isteyen herkese versin... bu ay bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ...çok şükür halime ne halde olan insanlar var eşimle olduktan sonra bana heryer saray hep mutluluk içindeyim benim gözüm malda mülkde değil tek bir eksiğimiz var o da bebeğimiz Allah nasip eder de bi bebeğimiz olursa bizden mutlu bir çift daha göremeyecekler o laf söyleyenler ama henüz nasip olmadı işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?