2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Amin canım yapabileceğim tek şey artık dua etmek sizlerden de bol bol dua bekliyorum inşallah en kısa zamanda bende güzel haberler veririm. İşyerindeyim hala gözlerim doluyor ama ağlamak istemiyorum artık... eşimi aradım söyledim o da önce biraz üzüldü ama canım beni üzmemek için çok sevindim bi biz kaldık bizde böyle haberler veririz inşallah dedi daha da bi üzüldüm ... mübarek ramazan ayı inşallah son olur bu ay bizde kavuşuruz meleğimize...

benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :):):):::):):):):):)

ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))

azracımmm senin de yumoşun çatlamışş gözünaydın tatlımm :)

benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :):):):::):):):):):)

ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))

azracımmm senin de yumoşun çatlamışş gözünaydın tatlımm :)

canımmmmmmmmm çok sevindim inş ramazana hamiş giriceksin sende diğer bütün arkadaşlarımda :) dualarım hep sizlerle hiç üzülmeyin hepiniz anne olucaksınız

Canım benim gözün aydın çok sevindim
İnşallah bu ay son uğraşın olur bir daha sıkıntı yaşamazsın inşallah

canımmmmmmmmm çok sevindim inş ramazana hamiş giriceksin sende diğer bütün arkadaşlarımda :) dualarım hep sizlerle hiç üzülmeyin hepiniz anne olucaksınız

Canım benim gözün aydın çok sevindim
İnşallah bu ay son uğraşın olur bir daha sıkıntı yaşamazsın inşallah

canlarımm çok teşekkür ederiim..kesinlikle stresle alakalı olduğu kanıtlandı bir kez daha ...bu ay hiç düşünmemiştik bebek başka sıkıntılarımızdan dolayı...o yüzdenn büyük etkisi var dedi doktorrr :))

sizler içinde dua ettim kızlarr Allah kabul etsin inşallah...yanlız bişi dicem kimse alınmasınn ilk aklıma sılacım sonra regentoşum geldi :)) hepinizi saydım ama merak etmeyin :)

slmm kizlarrr nasilsiniz bgn?

hly cimmm yumoslarin buyumusss valla iyiki icmissin klomeni yaaa herseyde bi hayir vardir diye bosuna dememisler :) aman h sonu calismalari ihmal etmee guzel haberlerini bekliyoruzz tatlimm :))

bershkacimmm nolur bozma moralini... bebisin gobusune kondugunda kendimi bosyere ne kdr uzmusum diyceksin gor bak... Sabret guzelimm Allahim sanada tez zmnda nasip edicekk boylee hamileyimm diye bagira bagira dolasicaksin insallahhhhh...

ahh canim arkadasim benimm... destek gordukce insan daha bir iyi oluyor... cok haklisin canim altin kapinin gumus kapiya isi duser demisler.... aartik bekliyorum ben beddua etmiyorum sadece duymak istedigim tek bir soz var... "ettim buldum" desinler... sadece bana deil 2 gariban daha var.. onlari bosatmayi becerdi.. neyse uzatmayalim etme bulma dunyasiiii.........

caniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm beniiimmm........ biz sana dedik diuycem demeyim neyse... Allahin gucu herseye yeter.. yeterki sabirla takvayla ona inanip dua edelim.... insallah sonucu boyle guzel olur bitanem.. mubarek gunlerde Rabbim guzel yuzunu guldursun insallah....

ayy çok saol tuğçecimm..valla şükür Allah ıma :)) valla haftasonu büyük deprem olacakk şimdidenn uyarıyorumm sonra demedi demeyinn ::

Allah ım inşallah tek bi tanecik olan yumurtam bebeğimi getirir banaa :) aminnnnn :)

hamdolsun şükürler olsun Rabbime..aminn canım inşallahhh hepimizin yüzü güler bebeklerimize kavuşuruz bizde :)

İnşallah canım inşallah Rabbim bana o günü nasip etsin bütün adaklarımı hemen yerine getiricem ... Bakalım en son ümidim bu soğan kürünü deniyorum bunda da bişey olmazsa artık kabullenicem ve tüp bebek için uğraşıcam inşallah işe yarar çok güzel şeyler okudum ..

breshca caniimm nolduuu sana.... tatlim uzuntunde haklisin ama su guzel gunlerde dualarimizieksik etmyelim insallah... bak hulyacimin mucizesine.... Allahim cok buyuk canim benim insallah yakin zamanda gelecek yavrun..

azraciiimmmm... catlatmissin yumosu hadi canim kalpten diliyorum insallah bu kez dollensinler Allahin izniyle....

canim benim ates gittikce yukseliyor.. acaba o dusuk oldugu gunler catlamis olabilir miydi??? batim 14 ama esas bat 2agustos... 14u en uzunu.... bakalim gecen 2 gunde alamamistim cocuklar thérmometre ile oynamislar... bundan sonra asil ilerlicekk..

hamdolsun şükürler olsun Rabbime..aminn canım inşallahhh hepimizin yüzü güler bebeklerimize kavuşuruz bizde :)

insallah kuzucuk insallah.....
elbetteki hepimizin hamis olmasini istiyoruz ama sen ve nihancamin aglamalarina dayanamiyorum( kader arkadaslari insallah beraberce gobusleriniz dolar bu ay.

ve hepimizinki dolsun insalah... bugun hemserimde cok uzgun... onada uzuldummmmmm

oh oh maşallah hadi gözün aydın... Rabbim ettiğin duaları kabul etsin, ramazanda hamiş ol hayırlısıyla.

inşallahh sılacımmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...bnde nihancığıma dayanamıyorumm kader arkadaşım benim oo inşallah bu ayy hamiş haberlerimizz çoğalır :))

breshka canımm üzülmee..bugün hastanede sıra beklerken bi tane çift geldi doktora girdiler az sonra çıktılarr aşağı indiler falan böyle bir telaşla bnde eşimin yanına gittim..onlarda karşımızda oturuyorlardı..doktor geldi kağıdı verdi onlara ve pozitif dedi..o an yaşadıklarıımı anlatabilmeminn imkanı yok hemen kaydı yapıldı adam aşağı iniyo yukarı çıkıyor ağzı kulaklarında geziyorr..nasıl dua ettim gözlerimden yaş süzülmesin eşim görmesin diye nasıl sıktım kendimi..dua ettim inşallah Rabbim bnde ii haber alırım diye ama yemin ederim hiçççç umudum yoktuu hiççç..şok oldum doktor 17 diincee bnde ordan ağzım kulaklarımda çıktım valla yanii ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz tatlım Allah ım duyacak elbet bizimde sesimizzi :))

canım benim çok sağol Allah razı olsun ... Hep iyi görünmeye çalışmaktan yoruldum belki bugün bütün biriktirdiklerim patlıyor ondan bu kadar moralim bozuk ... Allaha sığınıyorum yapacak bişey yok o istemedikçe hiçbişey olmayacak tabi ... Ama eşim o kadar çok cocuk seviyorki anlatamam ona bir çocuk verememek çok zoruma gidiyor Allahım isyan olarak görmesin bundan çok korkarım bizimle beraber bütün evlenen akranlarımızın hatta bizden sonra evlenenlerin bebeklerini ziyarete gidiyoruz yada haberlerini alıyoruz herkes ayrı bi laf söylüyo kimseye derdimi anlatamıyorum kendi üzüntüme mi yanayım eşimin üzülmesine mi yoksa milletin lafına mı ... Hiçbirine dayanamıyorum artık Allah isteyen herkese versin... bu ay bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ...çok şükür halime ne halde olan insanlar var eşimle olduktan sonra bana heryer saray hep mutluluk içindeyim benim gözüm malda mülkde değil tek bir eksiğimiz var o da bebeğimiz Allah nasip eder de bi bebeğimiz olursa bizden mutlu bir çift daha göremeyecekler o laf söyleyenler ama henüz nasip olmadı işte ...

çok saol tatlımmm :) inşallahh canım hepimizz hayırlısıylaa hamiş haberimizi verelim :)

ayyy inşallah inşallah.. listemizi toptan hamile çıkaralım hayırlısıyla. genelde 1 ay çok 1 ay az hamile çıkıyor..temmuz az oldu inşallah ağustos çok olur..

insalahcanim benim insallah.. Allahim bekletmesin... hayirlagelsin yavrun sende esine guzel mujdeler ver insallah... ama guzelim en son hicbi sorun yoktu nesende ,ne esinde.... bekledigi sadece hayirli zaman... insallah buay seninde bebisinin zamanidir tatlim... dualardasin insallah... tabi haklisin icine at at patliyor heleki haberleri alincasagdan soldan...
mesela benim bi cocugum var ve tr deki arkadaslarimla ilk cocuklarimizin arasi 3 ve 6sar ay... kimi dogurdu ikinciyi dogurdu,kimisi hamile dogurmak uzere.. yani ben bunlara bile kafayi takip uzuluyorsam sizleri hayli hayli anliyorum yani....gerci biraz oglumun buyumesini ben istedim ama kiziyorum kendimede simdi demekki kismet boyleymisss....

Alahim insallah su guzel arkadasimda bu ay mujdelensin hamilelik haberiyle(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…