2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim gözünaydin oh masallah insallah bundan sonraki vericegin güzel haber de hamis oldugun haberi olur inssaaaalllaaahhhhhhhhhh

kuzum yaaa... ne deyim, üzülme diyecegim ama söylemesi kolay uygulamasi zor, kendimden biliyorum.. ama unutmaki herkes kendi kaderini yasar.. demekki zamanimiz var bekliyoruz bakalim insallah Allahim bizi de görür :97::97::97::97::97: sen yine de üzülme olur mu..

inşallahh sılacımmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...bnde nihancığıma dayanamıyorumm kader arkadaşım benim oo inşallah bu ayy hamiş haberlerimizz çoğalır :))
bitanem atlamiyorum kiizz sirasiyla geliyorummmm.....

hadi ozaman bakalim bu ay guldursun rabbim ikinizide ve hepimizide.... bitirelim listeyi ve scream geldiginde(insallah gelir)) coook buyuk supriz olsunnnn
ayyy inşallah inşallah.. listemizi toptan hamile çıkaralım hayırlısıyla. genelde 1 ay çok 1 ay az hamile çıkıyor..temmuz az oldu inşallah ağustos çok olur..
caniimm listemizle ilgikendigin icin tesekkur ederim.... bende dun yapabilecek birilerini ariyordum...sagolasin iyi olduuu... kizmaz screamcimm....

benim catlamadi hulyacim yani bilmiyorum catladimi catlamadimi doktor kontrolunde değilimki:90: benim gibi deken ben meraktan catladim yani gözünaydin kuşummm insallah haberlerinide alicaz boyle

aminnnnnnnnnnn

canim gözünaydin oh masallah insallah bundan sonraki vericegin güzel haber de hamis oldugun haberi olur inssaaaalllaaahhhhhhhhhh

regentoşumm seni bekliordum bnde...saolll canımmm ay çok şaşırdımm ama çok mutluyumm inşallah bu bitanecik yumurtam bebeğimi getirir bannnnnaaaaaaaaaaaaaaa :))

senin içinde dua ettim tatlımm :)

benim catlamadi hulyacim yani bilmiyorum catladimi catlamadimi doktor kontrolunde değilimki:90: benim gibi deken ben meraktan catladim yani gözünaydin kuşummm insallah haberlerinide alicaz boyle

aminnnnnnnnnnn

ayyyy ilahi azracimmmm catlamalar karisti desene sen catlama tatlim yumosun catlasin catir catir... hatta bende hlyanin postunu okuduktan sonra sana yumosuncatlamis die tebrik postu yazmistimmmm

kuşummmmmmmmmm bi yanlis anlasilma oldu benimki catladimi inan hicbir fikrim yok atesim hala dusuk tablolari bi bakim baktigimda sen değer girmemistin henuz

ay canim yaa orda da var mi C&A ??????? ben de gördüm geceeeeeeeeeeen bayildimmmmmmmmmmmm... ay bebis esyalariyla ayni katta böyle kalin kemerli pantolonlar felan neyse yaa unutmak istiyorum yoksa aklima takiliyor..

aminn sılacımmm :)) bu arada şaka yapıyorum canım..daha doğrusu dua ederken ilk aklıma sen ve regen geldi onu sölemiştim onu atladın diye dedim evet yaa screamawayyyyyyyyyyyyy nerdesin canımmmm ??

aminnnnnnnnnnn

hahahhahahahhahahah ay çok güldümm azracım saoll canikomm inşallahhh ebbeğim gelir bu ayy Allah ın izniylee :)) hepimizin inşallah :)

İnşallah canım inşallah duyacak Rabbim inan çok sevindim senin için.. Hayırlısıyla yakında bebek haberlerini de vereceksin eminim

Aminnnn silam Aminnnn Allah razı olsun ... Evet bişey yok dediler en son ama en büyük engel şu önüne geçemediğimiz stres maalesef ... ya düşün biraz bu konulardan uzak kalayım dedim bu yıl bütçemiz hiç müsait değilken bile tatil yapalım en azından kafamız dağılır dedik orda bile rahat bırakmadılar ki millet bi sussa belki rahatlayacağız ama ya bakışları ya sözleri hep yargılıyorlar ... H.sonu bi düğüne katıldık orda eşimin hiç görmediğim bi akrabası vardı eşim onunla tanıştırmak için yanına götürdü kadın 80 yaşında belki milletin içinde beni bi azarladı tohumamı kaçacaksınız artık kaç sene olmuş evleneli daha niye çocuk yapamıyorsunuz diye bi bağırdı gülüyoruz eşimle halacım hakkımızda hayırlısı olucak inşallah vakti geldiğinde diyorum bide gülüyolar ya diye bi tersledi hadi o yaşlı dedim alınmayım ya yanındakiler haklısın aslında bunlar tembel yeni gelinler hep böyle falan filan bir sürü lafff ...Fısır fısır konuşurlarken ben gelince konuyu kapatmalar ...hakkımda laf çıkarmışlar çocuğu olmuyor diye ... ben bunlardan çok yoruldum hep millet desin diye yaşıyorlar en ufak bi hareketin bile dedikodu sebebi olabiliyor bende tam tersi bi insanım o an içimde ne varsa söylerim iyi de olsa kötü de olsa off ne bileyim yaaa Allahım bu ay bize bi mucize verde evim şenlensin dedikodumuzu yapanların dilleri bağlansın

ikizim de gelmis... gec kaldin bugun kusummm.... ay yaa sen ise baslican die ben uzuluorum..((( iiyi oluyodu her an burda buluyodum seni ise gidincesen ole olmuyor.. sen isede bi laptop koyduralim... olmami???? ay laptoplu bulamadimmmm

Silacim atesin yukselmis canım ama eksiklerinin oldugu gunler kritik gunlermiş tamda 24. gun yumurtlamissin sanki ilerleyen gunlerde dahada net ortaya cikacaktir
Tatlicadicimda yukseliste masallahhhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım benim haklısın üzülmek istemiyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum artık ....Hakkımızda hayıırlısı inşallah bu ay benle beraber bekleyen herkes hamile kalır ...

Ya doğru düzgün hülyacıma bile sevinemedim off Hülyammm sakın yanlış anlama senin için o kadar çok sevindim ki kendim güzel bir haber almış gibi hissettim inan ...

ay canim yaa orda da var mi C&A ??????? ben de gördüm geceeeeeeeeeeen bayildimmmmmmmmmmmm... ay bebis esyalariyla ayni katta böyle kalin kemerli pantolonlar felan neyse yaa unutmak istiyorum yoksa aklima takiliyor..
olmaz mi gulum tr de devar C&A...hangi sehirlerde bilmiyorum ama var..... evet icimiz gitti ama hayirlisi insallah.... kiz esyalarina hayranlikla bakiniyorumbende:)))
aaaaaaayyyyyy bitanem yaaaaaaaaaaa bunu gercektzn gormemisim...sadece hepimize dua ettim kismini gordum niye ole oldum ki ben.. bitanem benim Allahrazi olsun bu gece en guzel,mubarek gece persembeyi cumayabaglayan gece insallah ozel duamdasin.... hepiniz oyle kizlar... hlyami basa cektim:))).........sonra breshka.... regen ve gerisi meraklanmayin Allahin izniyle hepiniz aklimdasiniz.....
ahhh ahhh kuzum benimmmm...... yerden goge kadar haklisin senin durumun daha da farkli... Allahim bunca sIkIntilarinin sonunda guldursun insallah seni bu durumda kalmak gercekten zor cok zor bitanem yine cok sukur daha iyi davraniyoorsun...bu sabrinin mukafatini bu ay versin insallah Allahim.. ama tatlim biraz daha siyrilabilsen keske..bak hlyaya bu ay daha az dusunduk bebisi ve gelismeler daha olumluydu dedi.... daha sogukkanli olmakta fayda var..... Allah yardimcin olsun canim benim.. su tatil iside hiic olmamis seni iice streslendirmisler... bu ay gulersin insallah..

hyatımm o güzel canını sıkma bak moral çok önemli böle güzel haberleri paylaşmaya açık bir aydayızx çok duyabilrsin hayırlısı de en hyırlısını rabbim isteyen herekese ve banada nasip et diye dua et cnm varsın eşine sölemeyi ver olmaz mı olur allahın izniyle bizde haykıracazz hiç merak etme:))))

hyatımm o güzel canını sıkma bak moral çok önemli böle güzel haberleri paylaşmaya açık bir aydayızx çok duyabilrsin hayırlısı de en hyırlısını rabbim isteyen herekese ve banada nasip et diye dua et cnm varsın eşine sölemeyi ver olmaz mı olur allahın izniyle bizde haykıracazz hiç merak etme:))))

Silacim atesin yukselmis canım ama eksiklerinin oldugu gunler kritik gunlermiş tamda 24. gun yumurtlamissin sanki ilerleyen gunlerde dahada net ortaya cikacaktir
Tatlicadicimda yukseliste masallahhhhhhhhhhhhhhhh

evet canimmm sanki ovulation gecti gibi geliyor ama dedigin gibi ilerleyen gunler daha belli olacak.. ayyy tevafuk olabilir ama atesin dustugu gun aynen tarifi gecen o akinti vardi... hayirlisi artikkkk. ovulation bittiyse bundan sonra hep yuksek gider insallah...

canim sen daha iyi anliyorsun ama seninkide catladi,catlamak uzere degil mi???

canim gözünaydin oh masallah Insallah bundan sonraki vericegin güzel haber de hamis oldugun haberi olur inssaaaalllaaahhhhhhhhhh

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh güzel rabbimeee hayırlısıyla çatlama haberlerinidee paylaşmayaı nasip etsin güzel rabbim maşallah la guvvete illah billahh çok sevindim cnmmmmm bnmmmmm darısı başımızaaaaaaaa

akintinin oldugu gunu isaretledin dimi silacim. ff nin cizgi cekmedeki en onemli baktigi sey akinti o uzayan akinti ve ates ikisini birlikte yorumluyo eger geldiyse mutlaka isle onuda bittiyse aynen dedigin giibi hep yuksek gider tatlim

benimki catlamak uzere ama ben bu aydan umitli değilim 3 gun surdu o hafif kanama sanki bu ay ters giden bisey ler var yumurtlama konusunda oyle hissediyorum hayirlisi allahtan bakalim ne zaman kismet edicek bize

breshka canım benimm hiç alınırmıyımm aşk olsun seni çok ii anlıyorum benim için sevindiğinide biliyorum merak etme...sen bugün duygusal moddasınn anlıyorumm ama hiç belli olmuyor bnde öyleydim hiç umudum yoktuu şok olarak kalktımm yataktan valla..Allah ın hikmetii o yzden hiç belli olmaz tatlımm sana da bana da hepimize hiç beklemediğimiz anda gelsin inşallahhhrenewal cım gibi şok olalalımm daha güzel olur :)))

nysee nyseee arada atlıyorsun ama olsun :) senden de Allah razı olsun canımm hepimizz dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi ALlah duyar sesimizi..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde hamileyiz dicez...valla ahtım var nihancımla kolye yapcaz pozitif testlerdennn :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…