- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.521
benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):):):::):):):):):)
ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))
azracımmm senin de yumoşun çatlamışş gözünaydın tatlımm :)
az önce arkadaşım aradı kan testi yaptırmış daha reglisine 3 gün var ve 4 haftalık hamile çıkmış ... Kocası eşimin akrabası bütün akrabalara ilan etmiş nerdeyse .... Eşim duyunca çok üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum Allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Rabbim duysun sesimizi bende eşime bir bebek verebileyimartıkçok moralim bozuk arkadaşım için çok seviniyorum ama ben çok yoruldum artık
bitanem atlamiyorum kiizz sirasiyla geliyorummmm.....inşallahh sılacımmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...bnde nihancığıma dayanamıyorumm kader arkadaşım benim oo inşallah bu ayy hamiş haberlerimizz çoğalır :))
caniimm listemizle ilgikendigin icin tesekkur ederim.... bende dun yapabilecek birilerini ariyordum...sagolasin iyi olduuu... kizmaz screamcimm....ayyy inşallah inşallah.. listemizi toptan hamile çıkaralım hayırlısıyla. genelde 1 ay çok 1 ay az hamile çıkıyor..temmuz az oldu inşallah ağustos çok olur..
benimmmmmm 17mm lik yumurtam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...veeeeeeee doktor çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurdurcamm ve c.tesi pazar fulltime çalışma yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):):):::):):):):):)
ve ben eve gelince şükür duası ettim Rabbime secde ettim hamd ettim yasin okudum ve sizler için de dua ettim canlarımm...Allah ım inşallahh duyar sesimizi.... ayy işte böyleeeeeeeeeeee :))
azracımmm senin de yumoşun çatlamışş gözünaydın tatlımm :)
aminnnnnnnnnnnayy çok saol tuğçecimm..valla şükür Allah ıma :)) valla haftasonu büyük deprem olacakk şimdidenn uyarıyorumm sonra demedi demeyinn: :
Allah ım inşallah tek bi tanecik olan yumurtam bebeğimi getirir banaa :) aminnnnn :)
canim gözünaydin oh masallahinsallah bundan sonraki vericegin güzel haber de hamis oldugun haberi olur inssaaaalllaaahhhhhhhhhh
benim catlamadi hulyacim yani bilmiyorum catladimi catlamadimi doktor kontrolunde değilimki:90: benim gibi deken ben meraktan catladim yanigözünaydin kuşummm insallah haberlerinide alicaz boyle
aminnnnnnnnnnn
breshca caniimm nolduuu sana.... tatlim uzuntunde haklisin ama su guzel gunlerde dualarimizieksik etmyelim insallah... bak hulyacimin mucizesine.... Allahim cok buyuk canim benim insallah yakin zamanda gelecek yavrun..
azraciiimmmm... catlatmissin yumosu hadi canim kalpten diliyorum insallah bu kez dollensinler Allahin izniyle....
canim benim ates gittikce yukseliyor.. acaba o dusuk oldugu gunler catlamis olabilir miydi??? batim 14 ama esas bat 2agustos... 14u en uzunu.... bakalim gecen 2 gunde alamamistim cocuklar thérmometre ile oynamislar... bundan sonra asil ilerlicekk..
aynen oyle hayatimmm.... evet yaa yanikacisida cok zor oluyor.. Allahim yakmasin!!! bi sakinlesiyor sonra geri acimaya basliyor halen pek bi icerlemiss.. icimgibi ayni:))
hakkinda hayirlisini versin Rabbim canim gonlune gore olsun insallah... acaip iyi gelecekti hamilelik bana su aralar... cokozledimmm...
bu aradaa C&A yi biliyorsun... Allahiim tum hamile pantalonlari yuzde 70 indirimdeydiiiiii...... birsuru tunukler falan...icim gitti ...kismet napalimmmm....hatta aliyim koyuyum dedim yani yuzde 70inmisken.. sonra vazgectimmm sadece bakmakla ve ic gecirmekle yetindimmmmmm(((
3 -4defa ostunu okudum jeton ancadustu benim algimda guclesmis format lazimvalla kimler yok benim aklima gelen... basta screamaway, nihanca,wifeofdemon,menbata(tatilde),tatlicadi,leplepi(umrede),.............. aklima ilk gelenler bunlarrrr
o deil listeyi biz guncelleyemeyiz mi kizlar.... bu konuda azracim gelio aklima ilk.... renewalibole falan gormek istiyoruuummm
bitanem atlamiyorum kiizz sirasiyla geliyorummmm.....
hadi ozaman bakalim bu ay guldursun rabbim ikinizide ve hepimizide.... bitirelim listeyi ve scream geldiginde(insallah gelir)) coook buyuk supriz olsunnnn
caniimm listemizle ilgikendigin icin tesekkur ederim.... bende dun yapabilecek birilerini ariyordum...sagolasin iyi olduuu... kizmaz screamcimm....
benim catlamadi hulyacim yani bilmiyorum catladimi catlamadimi doktor kontrolunde değilimki:90: benim gibi deken ben meraktan catladim yanigözünaydin kuşummm insallah haberlerinide alicaz boyle
aminnnnnnnnnnn
İnşallah canım inşallah duyacak Rabbim inan çok sevindim senin için.. Hayırlısıyla yakında bebek haberlerini de vereceksin eminiminşallahh sılacımmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...bnde nihancığıma dayanamıyorumm kader arkadaşım benim oo inşallah bu ayy hamiş haberlerimizz çoğalır :))
breshka canımm üzülmee..bugün hastanede sıra beklerken bi tane çift geldi doktora girdiler az sonra çıktılarr aşağı indiler falan böyle bir telaşla bnde eşimin yanına gittim..onlarda karşımızda oturuyorlardı..doktor geldi kağıdı verdi onlara ve pozitif dedi..o an yaşadıklarıımı anlatabilmeminn imkanı yok hemen kaydı yapıldı adam aşağı iniyo yukarı çıkıyor ağzı kulaklarında geziyorr..nasıl dua ettim gözlerimden yaş süzülmesin eşim görmesin diye nasıl sıktım kendimi..dua ettim inşallah Rabbim bnde ii haber alırım diye ama yemin ederim hiçççç umudum yoktuu hiççç..şok oldum doktor 17 diincee bnde ordan ağzım kulaklarımda çıktım valla yanii ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz tatlım Allah ım duyacak elbet bizimde sesimizzi :))
insalahcanim benim insallah.. Allahim bekletmesin... hayirlagelsin yavrun sende esine guzel mujdeler ver insallah... ama guzelim en son hicbi sorun yoktu nesende ,ne esinde.... bekledigi sadece hayirli zaman... insallah buay seninde bebisinin zamanidir tatlim... dualardasin insallah... tabi haklisin icine at at patliyor heleki haberleri alincasagdan soldan...
mesela benim bi cocugum var ve tr deki arkadaslarimla ilk cocuklarimizin arasi 3 ve 6sar ay... kimi dogurdu ikinciyi dogurdu,kimisi hamile dogurmak uzere.. yani ben bunlara bile kafayi takip uzuluyorsam sizleri hayli hayli anliyorum yani....gerci biraz oglumun buyumesini ben istedim ama kiziyorum kendimede simdi demekki kismet boyleymisss....
Alahim insallah su guzel arkadasimda bu ay mujdelensin hamilelik haberiyle(amin)
kuzum yaaa... ne deyim, üzülme diyecegim ama söylemesi kolay uygulamasi zor, kendimden biliyorum.. ama unutmaki herkes kendi kaderini yasar.. demekki zamanimiz var bekliyoruz bakalim insallah Allahim bizi de görür :97::97::97::97::97: sen yine de üzülme olur mu..
olmaz mi gulum tr de devar C&A...hangi sehirlerde bilmiyorum ama var..... evet icimiz gitti ama hayirlisi insallah.... kiz esyalarina hayranlikla bakiniyorumbende:)))ay canim yaa orda da var mi C&A ??????? ben de gördüm geceeeeeeeeeeen bayildimmmmmmmmmmmm... ay bebis esyalariyla ayni katta böyle kalin kemerli pantolonlar felanneyse yaa unutmak istiyorum yoksa aklima takiliyor..
aaaaaaayyyyyy bitanem yaaaaaaaaaaa bunu gercektzn gormemisim...sadece hepimize dua ettim kismini gordum niye ole oldum ki ben.. bitanem benim Allahrazi olsun bu gece en guzel,mubarek gece persembeyi cumayabaglayan gece insallah ozel duamdasin.... hepiniz oyle kizlar... hlyami basa cektim:))).........sonra breshka.... regen ve gerisi meraklanmayin Allahin izniyle hepiniz aklimdasiniz.....aminn sılacımmm :)) bu arada şaka yapıyorum canım..daha doğrusu dua ederken ilk aklıma sen ve regen geldi onu sölemiştim onu atladın diye dedimevet yaa screamawayyyyyyyyyyyyy nerdesin canımmmm ??
hahahhahahahhahahah ay çok güldümm azracımsaoll canikomm inşallahhh ebbeğim gelir bu ayy Allah ın izniylee :)) hepimizin inşallah :)
ahhh ahhh kuzum benimmmm...... yerden goge kadar haklisin senin durumun daha da farkli... Allahim bunca sIkIntilarinin sonunda guldursun insallah seni bu durumda kalmak gercekten zor cok zor bitanem yine cok sukur daha iyi davraniyoorsun...bu sabrinin mukafatini bu ay versin insallah Allahim.. ama tatlim biraz daha siyrilabilsen keske..bak hlyaya bu ay daha az dusunduk bebisi ve gelismeler daha olumluydu dedi.... daha sogukkanli olmakta fayda var..... Allah yardimcin olsun canim benim.. su tatil iside hiic olmamis seni iice streslendirmisler... bu ay gulersin insallah..İnşallah canım inşallah duyacak Rabbim inan çok sevindim senin için.. Hayırlısıyla yakında bebek haberlerini de vereceksin eminim
Aminnnn silam Aminnnn Allah razı olsun ... Evet bişey yok dediler en son ama en büyük engel şu önüne geçemediğimiz stres maalesef ... ya düşün biraz bu konulardan uzak kalayım dedim bu yıl bütçemiz hiç müsait değilken bile tatil yapalım en azından kafamız dağılır dedik orda bile rahat bırakmadılar ki millet bi sussa belki rahatlayacağız ama ya bakışları ya sözleri hep yargılıyorlar ... H.sonu bi düğüne katıldık orda eşimin hiç görmediğim bi akrabası vardı eşim onunla tanıştırmak için yanına götürdü kadın 80 yaşında belki milletin içinde beni bi azarladı tohumamı kaçacaksınız artık kaç sene olmuş evleneli daha niye çocuk yapamıyorsunuz diye bi bağırdı gülüyoruz eşimle halacım hakkımızda hayırlısı olucak inşallah vakti geldiğinde diyorum bide gülüyolar ya diye bi tersledi hadi o yaşlı dedim alınmayım ya yanındakiler haklısın aslında bunlar tembel yeni gelinler hep böyle falan filan bir sürü lafff ...Fısır fısır konuşurlarken ben gelince konuyu kapatmalar ...hakkımda laf çıkarmışlar çocuğu olmuyor diye ... ben bunlardan çok yoruldum hep millet desin diye yaşıyorlar en ufak bi hareketin bile dedikodu sebebi olabiliyor bende tam tersi bi insanım o an içimde ne varsa söylerim iyi de olsa kötü de olsa off ne bileyim yaaa Allahım bu ay bize bi mucize verde evim şenlensin dedikodumuzu yapanların dilleri bağlansın
az önce arkadaşım aradı kan testi yaptırmış daha reglisine 3 gün var ve 4 haftalık hamile çıkmış ... Kocası eşimin akrabası bütün akrabalara ilan etmiş nerdeyse .... Eşim duyunca çok üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden rabbim duysun sesimizi bende eşime bir bebek verebileyimartıkçok moralim bozuk arkadaşım için çok seviniyorum ama ben çok yoruldum artık
az önce arkadaşım aradı kan testi yaptırmış daha reglisine 3 gün var ve 4 haftalık hamile çıkmış ... Kocası eşimin akrabası bütün akrabalara ilan etmiş nerdeyse .... Eşim duyunca çok üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden rabbim duysun sesimizi bende eşime bir bebek verebileyimartıkçok moralim bozuk arkadaşım için çok seviniyorum ama ben çok yoruldum artık
Silacim atesin yukselmis canım ama eksiklerinin oldugu gunler kritik gunlermiş tamda24. gun yumurtlamissin sanki ilerleyen gunlerde dahada net ortaya cikacaktir
Tatlicadicimda yukseliste masallahhhhhhhhhhhhhhhh
canim gözünaydin oh masallahInsallah bundan sonraki vericegin güzel haber de hamis oldugun haberi olur inssaaaalllaaahhhhhhhhhh
evet canimmm sanki ovulation gecti gibi geliyor ama dedigin gibi ilerleyen gunler daha belli olacak.. ayyy tevafuk olabilir ama atesin dustugu gun aynen tarifi gecen o akinti vardi... hayirlisi artikkkk. ovulation bittiyse bundan sonra hep yuksek gider insallah...
canim sen daha iyi anliyorsun ama seninkide catladi,catlamak uzere degil mi???
sağol canım benim haklısın üzülmek istemiyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum artık ....Hakkımızda hayıırlısı inşallah bu ay benle beraber bekleyen herkes hamile kalır ...
Ya doğru düzgün hülyacıma bile sevinemedim off Hülyammm sakın yanlış anlama senin için o kadar çok sevindim ki kendim güzel bir haber almış gibi hissettim inan ...
aaaaaaayyyyyy bitanem yaaaaaaaaaaa bunu gercektzn gormemisim...sadece hepimize dua ettim kismini gordum niye ole oldum ki ben.. bitanem benim Allahrazi olsun bu gece en guzel,mubarek gece persembeyi cumayabaglayan gece insallah ozel duamdasin.... hepiniz oyle kizlar... hlyami basa cektim:))).........sonra breshka.... regen ve gerisi meraklanmayin Allahin izniyle hepiniz aklimdasiniz.....
ahhh ahhh kuzum benimmmm...... yerden goge kadar haklisin senin durumun daha da farkli... Allahim bunca sIkIntilarinin sonunda guldursun insallah seni bu durumda kalmak gercekten zor cok zor bitanem yine cok sukur daha iyi davraniyoorsun...bu sabrinin mukafatini bu ay versin insallah Allahim.. ama tatlim biraz daha siyrilabilsen keske..bak hlyaya bu ay daha az dusunduk bebisi ve gelismeler daha olumluydu dedi.... daha sogukkanli olmakta fayda var..... Allah yardimcin olsun canim benim.. su tatil iside hiic olmamis seni iice streslendirmisler... bu ay gulersin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?