- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.541
olmaz mi gulum tr de devar C&A...hangi sehirlerde bilmiyorum ama var..... evet icimiz gitti ama hayirlisi insallah.... kiz esyalarina hayranlikla bakiniyorumbende:)))
aaaaaaayyyyyy bitanem yaaaaaaaaaaa bunu gercektzn gormemisim...sadece hepimize dua ettim kismini gordum niye ole oldum ki ben.. bitanem benim Allahrazi olsun bu gece en guzel,mubarek gece persembeyi cumayabaglayan gece insallah ozel duamdasin.... hepiniz oyle kizlar... hlyami basa cektim:))).........sonra breshka.... regen ve gerisi meraklanmayin Allahin izniyle hepiniz aklimdasiniz.....
ahhh ahhh kuzum benimmmm...... yerden goge kadar haklisin senin durumun daha da farkli... Allahim bunca sIkIntilarinin sonunda guldursun insallah seni bu durumda kalmak gercekten zor cok zor bitanem yine cok sukur daha iyi davraniyoorsun...bu sabrinin mukafatini bu ay versin insallah Allahim.. ama tatlim biraz daha siyrilabilsen keske..bak hlyaya bu ay daha az dusunduk bebisi ve gelismeler daha olumluydu dedi.... daha sogukkanli olmakta fayda var..... Allah yardimcin olsun canim benim.. su tatil iside hiic olmamis seni iice streslendirmisler... bu ay gulersin insallah..
sağol canım benim haklısın üzülmek istemiyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum artık ....Hakkımızda hayıırlısı inşallah bu ay benle beraber bekleyen herkes hamile kalır ...
Ya doğru düzgün hülyacıma bile sevinemedim off Hülyammm sakın yanlış anlama senin için o kadar çok sevindim ki kendim güzel bir haber almış gibi hissettim inan ...
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh güzel rabbimeee hayırlısıyla çatlama haberlerinidee paylaşmayaı nasip etsin güzel rabbim maşallah la guvvete illah billahh çok sevindim cnmmmmm bnmmmmm darısı başımızaaaaaaaa
regentoşumm seni bekliordum bnde...saolll canımmm ay çok şaşırdımm ama çok mutluyumm inşallah bu bitanecik yumurtam bebeğimi getirir bannnnnaaaaaaaaaaaaaaa :))
senin içinde dua ettim tatlımm :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh güzel rabbimeee hayırlısıyla çatlama haberlerinidee paylaşmayaı nasip etsin güzel rabbim maşallah la guvvete illah billahh çok sevindim cnmmmmm bnmmmmm darısı başımızaaaaaaaa
çok sağol canım İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul edecek buna sonsuz inanıyorum Eşim mecbur duyacaktı akrabası çünkü o yüzden önce benden duysun istedim onlar dediğinda daha çok üzülmesin diye ...hyatımm o güzel canını sıkma bak moral çok önemli böle güzel haberleri paylaşmaya açık bir aydayızx çok duyabilrsin hayırlısı de en hyırlısını rabbim isteyen herekese ve banada nasip et diye dua et cnm varsın eşine sölemeyi ver olmaz mı olur allahın izniyle bizde haykıracazz hiç merak etme:))))
breshka canım benimm hiç alınırmıyımm aşk olsun seni çok ii anlıyorum benim için sevindiğinide biliyorum merak etme...sen bugün duygusal moddasınn anlıyorumm ama hiç belli olmuyor bnde öyleydim hiç umudum yoktuu şok olarak kalktımm yataktan valla..Allah ın hikmetii o yzden hiç belli olmaz tatlımm sana da bana da hepimize hiç beklemediğimiz anda gelsin inşallahhhrenewal cım gibi şok olalalımm daha güzel olur :)))
nysee nyseee arada atlıyorsun ama olsun :) senden de Allah razı olsun canımm hepimizz dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi ALlah duyar sesimizi..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde hamileyiz dicez...valla ahtım var nihancımla kolye yapcaz pozitif testlerdennn :))))))
olmaz mi gulum tr de devar C&A...hangi sehirlerde bilmiyorum ama var..... evet icimiz gitti ama hayirlisi insallah.... kiz esyalarina hayranlikla bakiniyorumbende:)))
.
cok sagol bitanem yüregine saglik, Allah kabul eder insallah.. kandilde de ben de cok yalvardim Allahima.. insallah Allahim dualarimizi kabul eder.. önceleri diyordum benim olur nasilsa sükür bi sorunum yok, Allahimönce basklarina yani durumu farkli, acil olanlara versin diye ama artik ben de korkmaya basladim.. önce kendin icin dua etseydin tatlim, bosa dememisler önce can sonra canan.. Allah razi olsun senden de, duanini da kabul eder insssaaalllaaaaahhhhhhhhhhh
EVETTT ARKADAŞLARRR BİEDE HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ZAMAN O MÜTHİŞ HABERİ ALICAZ HİÇ MERAK ETMEEE DUYGUSAL OLMAYALIMMM SAKİN MORALLİ ŞEKİLDE EŞLERİMİZE YANSITMAYALIM ONLARINDA BEYNİ RAHAT OLMASLI LÜFFENN ARKADAŞLARR DURMAK YOK UYGULAMALARA DEVAM TAKİPLERİMİZİ AKSATMAYALIMMMM BENDE BUGÜN DR. RANDEVUM VAR BAKALIM HADE HAYIRLSII :ssssssssssss KORKUYORUM YUMURTALARIM NE ALEMDEEEEE
canim hülyacimin yumurtasi catladi ama Allah söyletmistir belki de benimki de catladi ya da catlayacakaman ben de hemen kendime pay cikariyorum
EVETTT ARKADAŞLARRR BİEDE HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ZAMAN O MÜTHİŞ HABERİ ALICAZ HİÇ MERAK ETMEEE DUYGUSAL OLMAYALIMMM SAKİN MORALLİ ŞEKİLDE EŞLERİMİZE YANSITMAYALIM ONLARINDA BEYNİ RAHAT OLMASLI LÜFFENN ARKADAŞLARR DURMAK YOK UYGULAMALARA DEVAM TAKİPLERİMİZİ AKSATMAYALIMMMM BENDE BUGÜN DR. RANDEVUM VAR BAKALIM HADE HAYIRLSII :ssssssssssss KORKUYORUM YUMURTALARIM NE ALEMDEEEEE
sende saolasınn canımm arkadaşımmm :) aminn inşallahh:) regentoşumm kim ki kendisinden önce başkası için dua edersee onun duası daha çok makbule geçer denmiş..bencillik etmemiş oluruz böylece..Allah ım hem sizlere hemde bana nasip etsinn inşallahh :)))
ayy regentoşumm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
tatlım bu postu bana yazmış olmaalısın diye düşünüp atladımm
çünküü o postu regentoşum bana yazmıştı da:
çok saol canım teşekkür ederimm...cümlemize inşallahh ALlah ın izniyle :)
canim ya cok acemice olacak ama yapiskan olanimi(sticky) yoksa eggwhite mi secmeliydim... cunku ikisinede benziyo sonucta...akintinin oldugu gunu isaretledin dimi silacim. ff nin cizgi cekmedeki en onemli baktigi sey akinti o uzayan akinti ve ates ikisini birlikte yorumluyo eger geldiyse mutlaka isle onudabittiyse aynen dedigin giibi hep yuksek gider tatlim
benimki catlamak uzere ama ben bu aydan umitli değilim 3 gun surdu o hafif kanama sanki bu ay ters giden bisey ler var yumurtlama konusunda oyle hissediyorum hayirlisi allahtan bakalim ne zaman kismet edicek bize
breshka canım benimm hiç alınırmıyımm aşk olsun seni çok ii anlıyorum benim için sevindiğinide biliyorum merak etme...sen bugün duygusal moddasınn anlıyorumm ama hiç belli olmuyor bnde öyleydim hiç umudum yoktuu şok olarak kalktımm yataktan valla..Allah ın hikmetii o yzden hiç belli olmaz tatlımm sana da bana da hepimize hiç beklemediğimiz anda gelsin inşallahhhrenewal cım gibi şok olalalımm daha güzel olur :)))
nysee nyseee arada atlıyorsun ama olsun :) senden de Allah razı olsun canımm hepimizz dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi ALlah duyar sesimizi..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde hamileyiz dicez...valla ahtım var nihancımla kolye yapcaz pozitif testlerdennn :))))))
canim ben de öyle biliyordum, ama gecen kandilde dua ettikten sonra arkadasla da konustuk da o da tam tersini söyledi.. Hani bilirsin zekat verirken felan da önce en yakinindakilere akrabalarinin icinde olanlari görürsün sonra cevreye acilirsin, onun gibi önce en icten baslarsinya... Hani yalnis bilgi vermeyim iyne de emin degilim öyle duydum.. Dedigin dogru insanin baskasina ettigi dua daha makbule gecer ama önce kendini düsünmek daha dogruymus.. Bencillik anlaminda degil.. Sen demiyorsunki (konu ne olursa olsun) benim olsun, kimsenin olmasin.. Ama herkesin olsun, senin olmazsa sen mutlu olamazsinki.. O yüzden önce kendin icin dua etmeliymissin, sonra baskalrina.. Yine diyorum yalnis bilgi vermek istemiyorum.. Duydugumu söylüyorum...
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
ayyyyyyyyyyyy hade sana maşallahhhh tebriklrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGözümüz aydın darısıda başımıza hayırlısıyla en hızlı şekilde olsun
canim ya cok acemice olacak ama yapiskan olanimi(sticky) yoksa eggwhite mi secmeliydim... cunku ikisinede benziyo sonucta...
sende hiic sorun yapma tatlim.. aynen devam et hiic belli olmaz...
canim benim anlayisin icin merciiiiiiiii...... yap kolyeni yap... bizede resmini yollarsin artik
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?