2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Çok sağol canım benim benimde her duamda hepiniz varsınız hatta unuttuğum varsa diye tekrar tekrar ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım bütün anne olmayı isteyipte hakedenler diye duamı topluyorum ...
keşke uzak durabilsem keşke bizi biraz yalnız bıraksalar hergün etrafımızdalar... Hele şimdi memleketten akrabaları geldi onları gezdirmekle meşguluz ...

EVETTT ARKADAŞLARRR BİEDE HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ZAMAN O MÜTHİŞ HABERİ ALICAZ HİÇ MERAK ETMEEE DUYGUSAL OLMAYALIMMM SAKİN MORALLİ ŞEKİLDE EŞLERİMİZE YANSITMAYALIM ONLARINDA BEYNİ RAHAT OLMASLI LÜFFENN ARKADAŞLARR DURMAK YOK UYGULAMALARA DEVAM TAKİPLERİMİZİ AKSATMAYALIMMMM BENDE BUGÜN DR. RANDEVUM VAR BAKALIM HADE HAYIRLSII :ssssssssssss KORKUYORUM YUMURTALARIM NE ALEMDEEEEE

tatlım bu postu bana yazmış olmaalısın diye düşünüp atladımm

çünküü o postu regentoşum bana yazmıştı da :

çok saol canım teşekkür ederimm...cümlemize inşallahh ALlah ın izniyle :)

regentoşumm seni bekliordum bnde...saolll canımmm ay çok şaşırdımm ama çok mutluyumm inşallah bu bitanecik yumurtam bebeğimi getirir bannnnnaaaaaaaaaaaaaaa :))

senin içinde dua ettim tatlımm :)

cok sagol bitanem yüregine saglik, Allah kabul eder insallah.. kandilde de ben de cok yalvardim Allahima.. insallah Allahim dualarimizi kabul eder.. önceleri diyordum benim olur nasilsa sükür bi sorunum yok, Allahimönce basklarina yani durumu farkli, acil olanlara versin diye ama artik ben de korkmaya basladim.. önce kendin icin dua etseydin tatlim, bosa dememisler önce can sonra canan.. Allah razi olsun senden de, duanini da kabul eder insssaaalllaaaaahhhhhhhhhhh

canim hülyacimin yumurtasi catladi ama Allah söyletmistir belki de benimki de catladi ya da catlayacak aman ben de hemen kendime pay cikariyorum

çok sağol canım İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul edecek buna sonsuz inanıyorum Eşim mecbur duyacaktı akrabası çünkü o yüzden önce benden duysun istedim onlar dediğinda daha çok üzülmesin diye ...

İnşallah canım benim

olmaz mi gulum tr de devar C&A...hangi sehirlerde bilmiyorum ama var..... evet icimiz gitti ama hayirlisi insallah.... kiz esyalarina hayranlikla bakiniyorumbende:)))
.

evet tr'de de varmis duydum ben de.. ya canim böyle varya o kadar güzellerki tulum felan... kemerleri esnek penyeden böyle bütün göbüsü kapatiyor :97::97::97::97: sonra böyle krem rengi bebis takimlari varya gecen ondan alacaktim nerdeyse.. sonuncta kiza da olur erkege de.. beni bi görsen neyse yaa carsida esya da bitmez indirim de... bi hamis kalayim indirimsiz alayim tek :97::97::97::97: söyle mavis mavis

hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun destek oldunuz ... Ağlamaktan başım ağrıdı artık biraz kendimi işe verirsem kafam dağılır belki o yüzden şimdilik çıkıyorum ben yine gelicem ...

Hepinizi

sende saolasınn canımm arkadaşımmm :) aminn inşallahh:) regentoşumm kim ki kendisinden önce başkası için dua edersee onun duası daha çok makbule geçer denmiş..bencillik etmemiş oluruz böylece..Allah ım hem sizlere hemde bana nasip etsinn inşallahh :)))

tatlım sen korkma inşallah ii haberler alacaksın :)
canim hülyacimin yumurtasi catladi ama Allah söyletmistir belki de benimki de catladi ya da catlayacak aman ben de hemen kendime pay cikariyorum

ayy regentoşumm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

canım inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin

canlarımm ben çıkıyorumm biraz evde iş yapmam lazımm..kii haftasonu na iş kalmasın malumm :)))

ama arra ara bakarımm öpüyorum sizleri

canim ben de öyle biliyordum, ama gecen kandilde dua ettikten sonra arkadasla da konustuk da o da tam tersini söyledi.. hani bilirsin zekat verirken felan da önce en yakinindakilere akrabalarinin icinde olanlari görürsün sonra cevreye acilirsin, onun gibi önce en icten baslarsinya... hani yalnis bilgi vermeyim iyne de emin degilim öyle duydum.. dedigin dogru insanin baskasina ettigi dua daha makbule gecer ama önce kendini düsünmek daha dogruymus.. bencillik anlaminda degil.. sen demiyorsunki (konu ne olursa olsun) benim olsun, kimsenin olmasin.. ama herkesin olsun, senin olmazsa sen mutlu olamazsinki.. o yüzden önce kendin icin dua etmeliymissin, sonra baskalrina.. yine diyorum yalnis bilgi vermek istemiyorum.. duydugumu söylüyorum...

EFETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BENİM ACEMİLİĞİME VERİN ARKADAŞLAR SİTEYE GİRİNCE BİLE BİZİM FORMU BULANA KADAR GÖBEĞİM ÇATLIYOR GÖNÜL İSTERKİ YUMOŞUMMM ÇATLASIN HAHAHAHAHAHAHHAHAHA :d :d :81::81::81::81::81::81:

canim ya cok acemice olacak ama yapiskan olanimi(sticky) yoksa eggwhite mi secmeliydim... cunku ikisinede benziyo sonucta...

sende hiic sorun yapma tatlim.. aynen devam et hiic belli olmaz...

canim benim anlayisin icin merciiiiiiiii...... yap kolyeni yap... bizede resmini yollarsin artik

haklısınız meleklerim müslüman birinin müslüman kardeşine ettiği dua kendine ettiği duadan önce kabul olur :))) evel allahın izniyle yüce allahım herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

boyle uzayan sekilde olan eggwhite sticky boyle yapiskan hic uzamayan akinti tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…