- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.561
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
hayirli olsun elvancim... Allahim korusun kucagina almayinasip etsin insallah...
darisi basimiza...
gözünaydin tatlim.. Allah kucagina aldigin günleri de yazmayi nasip etsin insallahinsallah güzel bi hamilelik, kolay bi dogum gecirirsin [
canımmm çok teşekkürler amin Allah razı olsunnn çok mutluyum çokkk
sılacımmm çok teşekkür ederimmm haalaa şoktayım hele buay hiç beklemiyodum :S :))) ama çok sevindim tabiki dualarım sizinle cnm darısı başınızaa
canım inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin
ben bu isi cözdüm yaa.... beklemeyince oluyor iste... renewal'e de öyle olmamis miydi?? baska vardi sanirim kizlardan böyle olan..
ben bu isi cözdüm yaa.... beklemeyince oluyor iste... renewal'e de öyle olmamis miydi?? baska vardi sanirim kizlardan böyle olan..
aynen yahu hep öyle oluyo ben kaç aydır istiyodum olmuyodu bu ay da anneme kayınvalideme çok gittim yazlığa falan ayrı kaldık bu ay ne olduysa 13temmuzda oldu heraldeoyüzden şok oldum 1kereyle kaldım
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
cnm gözünaydın. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardış gebelik ihtimaline karşı dayanamadım tekrar kantesti yaptırtdım bugün deer tam 4 katına çıkmış 982... Allaha şükür normal gidio inş sağlıklı bişekilde doğar
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardış gebelik ihtimaline karşı dayanamadım tekrar kantesti yaptırtdım bugün deer tam 4 katına çıkmış 982... Allaha şükür normal gidio inş sağlıklı bişekilde doğar
teşekkür ederim deryacım aminnn...
cvp verdim canım geldimi
canım gözünaydinnnnnnnnnnnn allah tamamina erdirsin insallahhhhhdarisi bizlerin basinaaaaaa insallahhhhhhhh aminnnn
Gözün aydın canım Allahım seni de meleğini de korusun inşallah ...ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
Hayırlı haberlerle dön canım inşallah herşey istediğin gibi olur'n;allahtan hayırlısu hayatımm allahın ıznıyle bug]n erken donersem haber' ver'cem olmadı sabah erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?