2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılacımmm çok teşekkür ederimmm haalaa şoktayım hele buay hiç beklemiyodum :S :))) ama çok sevindim tabiki dualarım sizinle cnm darısı başınızaa

ben bu isi cözdüm yaa.... beklemeyince oluyor iste... renewal'e de öyle olmamis miydi?? baska vardi sanirim kizlardan böyle olan..

[/FONT][/COLOR]
ben bu isi cözdüm yaa.... beklemeyince oluyor iste... renewal'e de öyle olmamis miydi?? baska vardi sanirim kizlardan böyle olan..

aynen yahu hep öyle oluyo ben kaç aydır istiyodum olmuyodu bu ay da anneme kayınvalideme çok gittim yazlığa falan ayrı kaldık bu ay ne olduysa 13temmuzda oldu heralde oyüzden şok oldum 1kereyle kaldım

[/FONT][/COLOR]

aynen yahu hep öyle oluyo ben kaç aydır istiyodum olmuyodu bu ay da anneme kayınvalideme çok gittim yazlığa falan ayrı kaldık bu ay ne olduysa 13temmuzda oldu heralde oyüzden şok oldum 1kereyle kaldım

olsun yaaaa, olsun da tek bi kereyle olsun zaten ya sansina bi kereyle denk gelip olacak ya da hergün hergün yapcanki kacacak yeri olmayacak yumurtanin zaten yine olmazsa üstüne gitmenin bi anlami yok zamani var demekki.. tabi insallah saglik sorunlari bu konu didinda her zaman.. Allahim kimseye vermesin ve kimseyi evlatla sinamasin AMiN

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dış gebelik ihtimaline karşı dayanamadım tekrar kantesti yaptırtdım bugün deer tam 4 katına çıkmış 982... Allaha şükür normal gidio inş sağlıklı bişekilde doğar

ay canim hadi gözünaydin... bu kötü ihtimali de atlattin cok sükür gerisi gelir artik Allahin izniyle... 4 kationa ciktimssa ne güzel canim, hormonun belli zamanlarda kendini ikiye katlamasi gerekli, hangi araliklarla unuttum ama ayyy canim bize de dua et nolur yaa... insallah sen de güze bi hamilelik kolay bi dogum gecireceksin canim beniiiimmmmmmmmmmm

renewalcim supersin tatlim..masaallah hersey guzel gidiyor canim... insallah da sonuna kadr hersey yolunda boyle guzel guzel gider.........

renewal+
sila38+
alevesen
hly7+
azra3434+

yuhhuuuuuuuuuuuuuuuu kizlar burda... renewalin her sey yolunda gidiyor... bir de bizim güzel haberlerimizi alirsak daha ne isteyelim kiiii

ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
Gözün aydın canım Allahım seni de meleğini de korusun inşallah ...

'n;allahtan hayırlısu hayatımm allahın ıznıyle bug]n erken donersem haber' ver'cem olmadı sabah erkenden
Hayırlı haberlerle dön canım inşallah herşey istediğin gibi olur

Gözün aydın canım inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride böyle paylaşacaksın hepimiz yine sevineceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…