- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.581
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
arkdaşalr merhaba beni topıcte konu okurken falan görürsünüz merak edersiniz diye kendimi tanıtmak istedim.ben 2 yıllık evliyim.şu an için bebk düşünmüyoruz ama bir yandan çok istiyorum ama istanbul hayt şartları zor maalesef.neyse ben renewal arkadaşımızın doktoruna gitmek istediğim için bu konuyu tesadüfen buldum ama 2011 sonuna çok var belki dank eder kafama ben de korunmayı bırakırım elimden geldiği kadar konuyu takip etmeye çalışıcam dilerim isteyen herkese Allah en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsin .
ben bu isi cözdüm yaa.... beklemeyince oluyor iste... renewal'e de öyle olmamis miydi?? baska vardi sanirim kizlardan böyle olan..
canim cook sIkIliyoorrr nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuu
canim ben de öyle biliyordum, ama gecen kandilde dua ettikten sonra arkadasla da konustuk da o da tam tersini söyledi.. hani bilirsin zekat verirken felan da önce en yakinindakilere akrabalarinin icinde olanlari görürsün sonra cevreye acilirsin, onun gibi önce en icten baslarsinya... hani yalnis bilgi vermeyim iyne de emin degilim öyle duydum.. dedigin dogru insanin baskasina ettigi dua daha makbule gecer ama önce kendini düsünmek daha dogruymus.. bencillik anlaminda degil.. sen demiyorsunki (konu ne olursa olsun) benim olsun, kimsenin olmasin.. ama herkesin olsun, senin olmazsa sen mutlu olamazsinki.. o yüzden önce kendin icin dua etmeliymissin, sonra baskalrina.. yine diyorum yalnis bilgi vermek istemiyorum.. duydugumu söylüyorum...
EFETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BENİM ACEMİLİĞİME VERİN ARKADAŞLAR SİTEYE GİRİNCE BİLE BİZİM FORMU BULANA KADAR GÖBEĞİM ÇATLIYOR GÖNÜL İSTERKİ YUMOŞUMMM ÇATLASIN HAHAHAHAHAHAHHAHAHA :d :d:81::81::81::81::81::81:
ayy kızlarrr hamileyimmmm :))))
canım beklemediği anda hamile kalan bi de yanlış hatırlamıyorsam kuppeydi.
heyooooooo ben geldimmmmmmm
yeni hamile arkadaşlarımıza Allah tamamına erdirsin ve kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.
renewallllll tatlım hamileliğini tescillemişsin resmen. e miniğimizin fotolarını bekliyoruz artıkın.
hly yavrimuuuuuuu ne kadar güzel haberle dönmüşsün. yüzünde güller açmıştır maşallah sana....
kızlar bugünde benim batmalar oldu bir kaç sefer. ama geçti.
artık kesinleşti kızlar eşim pazar günü sabah mısırdan gemiye katılacak. yine onsuz günler zoruma gidiyo, çok sıkılıyorum.
diğer bütün arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok öptümmmmmmmmmm
kizlarrrrr kimsecikler yok topikteee regencigimide kacirmissiniz kimse gelmeyince kizcagizda gitmisben bgn eminonune gittimmmm vee havuzlu hana baktimm bilmeyenler varsa soyliyimm sirf bebek malzemeleri satiliyoo koskoca handa... Allahimmm ne kdr guzel seyler vardiii ama tabi hic bisey alamadim cunku cinsiyetini bilmiyorumm ve sari yesil fln sevmiyorum ben oylee ablammm bebegimin ilk hediyesini aldii bakip bakip duruyorum :)) kizlarr soylee hepimizin karinlar buyuseee hep beraber organizasyonla havuzlu hanin anasini aglatsaakkk ayy hayal etmesi bile guzel ....
kızlarrrrr ben de istiyorumm bu sene bebek daha yeni bşladık çalşmalara bu ay üçüncü ayımız inşş olur bu ayy ...hamile arkdasları duydukça mutlu oluyorum ve umudum artıyor Allahım biz isteyenlere de verir inşşşşş aminnnn....
ayyy insallah senin bu ay yumosun guzel guzel catliycakk veee bebisinni verecek sanaa :) sonraa ver elini havuzlu han:) ablam bebegin altini degistirmek icin set aldi. icinde altina sermek icin bisey var , yastik var , kirli bez torbasi, sapka ve ustune ortmek icin battaniye gibi bisey varr . misafirlige gittiginde kullaniyomusuzz ilk defa gordummm
Allah hayırlısını nasip etsin hakkında ve hakkımızda :)
inşallahhhh kuzucuğumm yaaaaaa Allah tan hayırlısıı:)) valla öyle olursamm kesin giderizz kimse tuttamaz beniiiiiiiiii: ben ondan bi arkadaşıma hediye almıştımm çok tatlı komik olanları varr :)) iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullan canımmmmm :))
ayyy insallah senin bu ay yumosun guzel guzel catliycakk veee bebisinni verecek sanaa :) sonraa ver elini havuzlu han:) ablam bebegin altini degistirmek icin set aldi. icinde altina sermek icin bisey var , yastik var , kirli bez torbasi, sapka ve ustune ortmek icin battaniye gibi bisey varr . misafirlige gittiginde kullaniyomusuzz ilk defa gordummm
hep beraber el ele hamile mi kalıyoruz nasıl oluyor ki
başlık ilginç geldi kızlar :) benimde 8 senedir olmuyor sizler tedavi görüyormusunuz peki?
kızlarrrrr ben de istiyorumm bu sene bebek daha yeni bşladık çalşmalara bu ay üçüncü ayımız inşş olur bu ayy ...hamile arkdasları duydukça mutlu oluyorum ve umudum artıyor Allahım biz isteyenlere de verir inşşşşş aminnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?