2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:84::84::84::84::84::84::84::84::84: ya ben nolcam??? ben gelemicem ooooooooooooof of

heyyyyyyyyyyy bende gelmek istiyorum o hanaaaaa banane bananeeeee

günydın herkeselere
hayırlı, aydınlık ve bereketli bir cuma günü diliyorum.

renewallll tatlım günaydın nasılsın ?

aaa ayip ediyosun tatlimm tabiki geliceksinn ben diyorumki hatta 1,2 aya herkez hamis cikicak nasil olsa ( Allahin izniylee) o zmn hep beraber giderizz... Gurbetci arkadaslarimizin yerinede biz alip paketleriz :) gerci yurt disinda daha guzel ve orjinal bebek kiyafetleri varr ama olsun maksat gonul almakk

vallahi duygularima tercüman oldun bitanem.. ben de bi kerede iciyorum, hatta üstüne bi iki yudum su aliyorum yoksa olmuyor.. sonra da kendi kendime diyorum ki, sen bi hele gel senin popona popona yapistircam gerci lahana suyu icmistim bi ara o daha beterdi.. soganda kaynanyinca o kadar koku kalmiyor

regentosummm keske gelebilseydin( olmadi sizde c&a ya gidersinizzz cunku bizim burdaki c&a da hic guzel bisey yookk gecen gitmistim begenemedim hic biseyyy

eveeetttttttt, bizim de C&A miz vaaaarrr... canim orayi bilmiyorum ama burdaki seyler süper bayiliyorum acikcasi.. hatta en kaliteli ve hesapli bebek seyleri orda diyebilirim.. demekki yerden yere de fark ediyor.. aman napalim yeterki gönüller bir olsun

bende bir ara zayıflamak için lahana suyunu deneyim dedim ama onu hiç içemedim yaa

inşallah sonuç alırız bu kürlerden de soğan bitsin incir ve havuca başlıycam ... İnciri de hiç sevmem hele kurusunu yaa. Valla bi olsun eşek sıpası seni yapana kadar neler çektik diye bende patlatıcam iki tane popoya

hoşbuldumm şekerler :)

regentoş bizim burdaki C&A da gerçekten hiçbişi yokkkk..ama bizim burda viaport diye bir avm var..orda harika bebek dükkanları varr fiyatlarıda uygunn outlet...ben oraya bayılıyorum işte..hem kıyafet hemde araç gereç her türlü bulunur :) ayy bi gelsin bebişlerimiz de neler alırız neler..ben hep 2kızım 1oğlum olsun isterdim... hayırlısıı ayy bak ya duygularım depreştii !!

valla ben geçen ay kocişe yedirdim arı sütü polen , bu ayda hamile kaldım ama etkisi varmı bilmiorum

supeeeeer tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim.allah kucagina almayi nasip etsin.saglikla dogar ins.:90::90:
sen kullanmadin mi ari sutunu canim dogurgaligi arttiriyormus bende almayi dusunuyorum da.

Günaydın arkadaşlar.. Hepinize hayırlı cumalar.

günaydin sekerim, hosgeldin...

yok duygu depresmesi felan hamileyken yeterince duygu dalgalanmayi yasican zaten simdiden baslama Allah gönlünde yatani verir sana insallah hülyacim.. insallah istedigin kadar cocugun, istedigin kadar oglun kizin olur

valla ben geçen ay kocişe yedirdim arı sütü polen , bu ayda hamile kaldım ama etkisi varmı bilmiorum

seni gidi seniiiiii :90: bende geçen ay yedirmiştim ama benim tüp tıkalı olduğu için bi işe yaramamıştı bu ay bende başlatıcam kocişime ben soğan -incir kocacım da keçiboynuzu - arı sütü aktar gibi oldu ev yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…