- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.601
kizlarrrrr kimsecikler yok topikteee regencigimide kacirmissiniz kimse gelmeyince kizcagizda gitmisben bgn eminonune gittimmmm vee havuzlu hana baktimm bilmeyenler varsa soyliyimm sirf bebek malzemeleri satiliyoo koskoca handa... Allahimmm ne kdr guzel seyler vardiii ama tabi hic bisey alamadim cunku cinsiyetini bilmiyorumm ve sari yesil fln sevmiyorum ben oylee ablammm bebegimin ilk hediyesini aldii bakip bakip duruyorum :)) kizlarr soylee hepimizin karinlar buyuseee hep beraber organizasyonla havuzlu hanin anasini aglatsaakkk ayy hayal etmesi bile guzel ....
Allahım bu mübarek günde sana el açıp dua eden bütün kullarını mükafatlandır yarabbim ...
kuzuuuuuuummmmm soganlarla aran nasil?????????
heyyyyyyyyyyy bende gelmek istiyorum o hanaaaaa banane bananeeeee
günydın herkeselere
hayırlı, aydınlık ve bereketli bir cuma günü diliyorum.
renewallll tatlım günaydın nasılsın ?
:84::84::84::84::84::84::84::84::84: ya ben nolcam??? ben gelemicem ooooooooooooof of
ayy canım bugün 2.günüm sayılır ilk gün akşam içemedim iki gündür düzenli içiyorum şifa olur inşallah
koklarsam içemiyorumburnumu tıkayıp bir dikişte bitiriyorum bende ne yapayım meleğim gelsinde ...
regentosummm keske gelebilseydin( olmadi sizde c&a ya gidersinizzz cunku bizim burdaki c&a da hic guzel bisey yookk gecen gitmistim begenemedim hic biseyyy
huuhuhuhhuh günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
vallahi duygularima tercüman oldun bitanem.. ben de bi kerede iciyorum, hatta üstüne bi iki yudum su aliyorum yoksa olmuyor.. sonra da kendi kendime diyorum ki, sen bi hele gel senin popona popona yapistircamgerci lahana suyu icmistim bi ara o daha beterdi.. soganda kaynanyinca o kadar koku kalmiyor
huuhuhuhhuh günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm
merhaba
ari sutunu kullanan varmi?cok yararli oldugu soyleniyor.:97:
valla ben geçen ay kocişe yedirdim arı sütü polen , bu ayda hamile kaldım ama etkisi varmı bilmiorum
Günaydın arkadaşlar.. Hepinize hayırlı cumalar.
hoşbuldumm şekerler :)
regentoş bizim burdaki C&A da gerçekten hiçbişi yokkkk..ama bizim burda viaport diye bir avm var..orda harika bebek dükkanları varr fiyatlarıda uygunn outlet...ben oraya bayılıyorum işte..hem kıyafet hemde araç gereç her türlü bulunur :) ayy bi gelsin bebişlerimiz de neler alırız neler..ben hep 2kızım 1oğlum olsun isterdim... hayırlısıı ayy bak ya duygularım depreştii !!
valla ben geçen ay kocişe yedirdim arı sütü polen , bu ayda hamile kaldım ama etkisi varmı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?