- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.621
günaydin sekerim, hosgeldin...
yok duygu depresmesi felanhamileyken yeterince duygu dalgalanmayi yasican zaten simdiden baslama Allah gönlünde yatani verir sana insallah hülyacim.. insallah istedigin kadar cocugun, istedigin kadar oglun kizin olur
supeeeeer tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim.allah kucagina almayi nasip etsin.saglikla dogar ins.:90::90:
sen kullanmadin mi ari sutunu canim dogurgaligi arttiriyormus bende almayi dusunuyorum da.
:)) haklısın regentoşumm şimdden başlamayayımm benayy inşallahh regentoşumm Allah ım sana da gönlüne göre nasip eder canımmmmmmmmmmmmmm :)))
renewal hoşgeldin canımm :)
:)) haklısın regentoşumm şimdden başlamayayımm benayy inşallahh regentoşumm Allah ım sana da gönlüne göre nasip eder canımmmmmmmmmmmmmm :)))
renewal hoşgeldin canımm :)
hoşbulduk cnm :) hülyacım dün aklıma geldi bi anda nie bilmiorum ama senin bide ikizin oluomuş :)
insallah canim yaa :97::97::97::97::97: ama ben inaniyorum olacak.. hem de cok güzel olacak.. tam istedigimiz gibi
tugcecim sana bisey sormak istiyorum. Hizmet hastanesine topkapi istikamatinden vesaitle nasi gidebilirim bilgin varmi tatlim
kızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..
bu arada screamaway uğradı mı hiç???
ayyy cnm bnm cok gecmis olsunn kiyamam nasilda aci cekmissinkızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..
ayyy cnm bnm cok gecmis olsunn kiyamam nasilda aci cekmissinkızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..
kızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..
canım,bitanem geçmiş olsun. doktora gitseydin,doktorunu arasaydın ya. belki sana birşey söylerdi.
bide sen daha iyi bilirsinde bende bilgimi paylaşayım. ağrı başladığında karanlık bi yere gidip gözüne ıslak bez koy iyi gelir.
valla sabahtan beri içim senden yana bi tuhaftı demekki bunu duyacakmışım.
şimdi nasılsın nasıl oldun?
ayyy cnm bnm cok gecmis olsunn kiyamam nasilda aci cekmissinhamilelikte kullanilan agri kesiciler var onlardan alsaydin keskee.... druna bi daniss boyle durumlarda ne kullaniyim diyee ama yanlis hatirlamiyosam minoset veriyolarr
tamam tatlim saolasin acaba dedim hastanenin onunden gecen bi vesait varmidir :26: yok tatlim alsammi almasammi tereddutdeyim yarin 3 gibi cikabilirim doktor varmidir ki acaba?cnmm metrobuse yada e-5 uzerinden gecen bi otobuse binip incirli -omur duraginda inip yurumen lazim cnmm. ne zmn gideceksin hizmete randevu aldinmi?
Ben geldim kizlarrr...
Nerdeyse 100 sayfa yazmissiniz.. Artik sonradan firsat olursa okurum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?