2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hosgeldin canim nerelerdesin

seni o kadar merak ettik ki canım anlatamam..iyisin dimiiii..?Allaha şükür geldin yani :)

hosbuldum kizlar...

hulyacim, ve Kuppecim simdi gordum mesajlarinizi... merak etmissiniz cok saolun...

Nerdeyse bir hafta tatil aldim gecen hafta, cunku cokkkk yorgundum herseyden artik... Pek de dinlendim diyemem ama, iyi geldi yinede...

Burda saglik ocagina gidip hamileligimi rapor edip, konusmam gerekiyordu, onu da geciktirmistim.. Gidip konusup hala lekelenmenin devam ettigini soyleyince beni apar topar hastaneye yonlendirdiler yine..
Yine girdim ultrasona.. Gectigimiz carsamba gunu.. Simdilik hersey yolunda gibi cok sukur..

Siz neler yaptiniz, yeni hamilelerimiz varmi?

ben merak etmistim :26::26::26::26::26: beni görmedin beniiiiiiiiiiiiii.....

renewal hamis bu arada... bir de yeni gelen arkadaslar oldu onlardan da var hamis..

herseyin yolunda olmasina cok sevindim canım. Dinlenmissin biraz cok iyi olmustur senin icin.

canım benimm tatil almakla iyi yapmışsın valla seni çok merak ettik :))) senin kanama neden devam ediyormuş...ne kadar olmuş bebeğin ALlah sağlık sıhhat versin canım :))

RENEWALLLLLLL hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))

canım benimm tatil almakla iyi yapmışsın valla seni çok merak ettik :))) senin kanama neden devam ediyormuş...ne kadar olmuş bebeğin ALlah sağlık sıhhat versin canım :))

RENEWALLLLLLL hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))

selam kızlar...8 yıldır olmuyor hemen hemen herşeyi denedim sadece tüp kaldı..bayramdan sonra nasipse deniycem...siz neler yapıyorsunuz hamile olan varmı aranızda

ben merak etmistim :26::26::26::26::26: beni görmedin beniiiiiiiiiiiiii.....
renewal hamis bu arada... bir de yeni gelen arkadaslar oldu onlardan da var hamis..

regencimmm, yazdiktan sonra gordum seni... sen ne yaptiin gitti mi kirmizilar artik?
ayyyy renewallll hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... cokkk sevindimmmmmmmmm yaaaaaaaaaa...
tasinan hamile cikiyor tezi devam ediyor demek ki...

herseyin yolunda olmasina cok sevindim canım. Dinlenmissin biraz cok iyi olmustur senin icin.
azracimm, tesekkur ederim canim.. sen ne yaptin... batina az kaldi sanirim.. agustos basiydi diye hatirliyorum.... listeye de bakmadim ne zamandir.. aksam uyuya kalmazsam gondereyim...

ayy canım yaa geçmiş olsun dün benimde öyleydi ağladıkça da daha çok ağrıyo meret ... Doktorunu arasaydın belki bişey yapmanı söylerdi bebiş varken ilaç falan da kullanamazsın canımm yaaa

Ben geldim kizlarrr...
Nerdeyse 100 sayfa yazmissiniz.. Artik sonradan firsat olursa okurum...:26:

hele şükür nerelerdesinnnnnnnnnnnn çok merak ettik .

Son düzenleme:

pu hahahahaha..... ben senden önce söyledim renewalcim hamile diye :76::76::76::76::76::76::76:

ooo coktan gittiler cok sükür sekerim.. insallah ''normal sartlarda'' önümüzdeki hafta yumurtlamam lazim calismalar son sürat devam.. tabloma da isliyorum her seyi... sIkI takipteyim ama yine de takmiyorum.. hamis haberi alip hayallere dalmalari saymazsak

kizlar ben misafirlige gidiyorum hava kötü yine yagmur yagdi yaaa.... yoksa carsiya gidecektim neyse simdilik bunla yetineyim

hadi görüsmek üzere öpüyorum hepinizi koccaaaammmmmmmmmmannnnnnnnnnnn

screamcım hoşgeldin canım hepimis merak ettk seni şükür iisin :) Küppecim çok geçmiş olsun canım yaa inş migrenin tamamen geçer bi şekildede kurtulursun ,bende annemden biliorum ne menem bişi olduunu Allah şifa versin canım

kanama neden devam ediyor soyleyemiyorlar hulyacim.. dusuk yapma riskim var mi dedim. net bisi diyemedi.. boyle belirsiz bekliyorum bakalim.... ama carsamba gunu gordugumde cok hostu, bacaklari filan baya belliydi... keske resmi verseler, buraya koyardim, ama burda vermiyorlar normal scanler disinda...

breshkacimmmm, ne guzel cok kalabaligiz.. ben de artik daha sIk gelcem insallah cokk ozlemisim sizi kizlarrr... konustukca daha iyi anliyorum bunu...

regencimmmm, cok hossun her zamanki gibi.. hayalsiz olmaz zaten...insallah bu ay son olur senin icin regencimmmmmm....

renewalllcimmmmmmmmmm, hamileymisssinnnnnnnn....

cokk sevindimmm yaaa...

renewalllcimmmmmmmmmm, hamileymisssinnnnnnnn....

cokk sevindimmm yaaa...

canım bnm çok saol geldim arkanızdan bak Rabbim dualarımı kabul etti evle aynı zamanda olsun diodum aynı ay içinde oldu valla... bu ay hiç beklemiodum ama süpriz oldu bana yinede daa doktora gitmedim ben haftaya gidicem inş iidir

Allah senide bebeğinide korusun canım benimm Allah ın izniyle bişi olamz bebeciğine sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine kuzusu :)) kendini yorma tatlımmm keşke işten çıksan da hamilellik boyunca evcağzında dinlensen keyfine baksannn :) ohhhhhhh maşallahhhh onun minik ayaklarını sevsin teyzesiii :) keşke bizde görseydik ya ne güzel olurduu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…