- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.641
Ben geldim kizlarrr...
Nerdeyse 100 sayfa yazmissiniz.. Artik sonradan firsat olursa okurum...:26:
Ben geldim kizlarrr...
Hosgeldin canim nerelerdesin
canikommm benimmmmmmm çok geçmiş olsun..migren çok fenadırbaşın ağrıyınca canım buz kopresi yap belki ii gelir..Allah şifa versin cnım sana da bebeğine de :))
screamawayyyyyyy canımmmmmmmmmm sonunda gelebildin çok merak ettik seni çokkkkkkkkkkkkkkk...
seni o kadar merak ettik ki canım anlatamam..iyisin dimiiii..?Allaha şükür geldin yani :)
hosbuldum kizlar...
hulyacim, ve Kuppecim simdi gordum mesajlarinizi... merak etmissiniz cok saolun...
Nerdeyse bir hafta tatil aldim gecen hafta, cunku cokkkk yorgundum herseyden artik... Pek de dinlendim diyemem ama, iyi geldi yinede...
Burda saglik ocagina gidip hamileligimi rapor edip, konusmam gerekiyordu, onu da geciktirmistim.. Gidip konusup hala lekelenmenin devam ettigini soyleyince beni apar topar hastaneye yonlendirdiler yine..
Yine girdim ultrasona.. Gectigimiz carsamba gunu.. Simdilik hersey yolunda gibi cok sukur..
Siz neler yaptiniz, yeni hamilelerimiz varmi?
hosbuldum kizlar...
hulyacim, ve Kuppecim simdi gordum mesajlarinizi... merak etmissiniz cok saolun...
Nerdeyse bir hafta tatil aldim gecen hafta, cunku cokkkk yorgundum herseyden artik... Pek de dinlendim diyemem ama, iyi geldi yinede...
Burda saglik ocagina gidip hamileligimi rapor edip, konusmam gerekiyordu, onu da geciktirmistim.. Gidip konusup hala lekelenmenin devam ettigini soyleyince beni apar topar hastaneye yonlendirdiler yine..
Yine girdim ultrasona.. Gectigimiz carsamba gunu.. Simdilik hersey yolunda gibi cok sukur..
hosbuldum kizlar...
hosbuldum kizlar...
ben merak etmistim :26::26::26::26::26: beni görmedin beniiiiiiiiiiiiii.....
renewal hamis bu arada... bir de yeni gelen arkadaslar oldu onlardan da var hamis..
azracimm, tesekkur ederim canim.. sen ne yaptin... batina az kaldi sanirim.. agustos basiydi diye hatirliyorum.... listeye de bakmadim ne zamandir.. aksam uyuya kalmazsam gondereyim...herseyin yolunda olmasina cok sevindim canım. Dinlenmissin biraz cok iyi olmustur senin icin.
ayy canım yaa geçmiş olsun dün benimde öyleydi ağladıkça da daha çok ağrıyo meret ... Doktorunu arasaydın belki bişey yapmanı söylerdi bebiş varken ilaç falan da kullanamazsın canımm yaaakızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..
bu arada screamaway uğradı mı hiç???
Ben geldim kizlarrr...
canım benimm tatil almakla iyi yapmışsın valla seni çok merak ettik :))) senin kanama neden devam ediyormuş...ne kadar olmuş bebeğin ALlah sağlık sıhhat versin canım :))
RENEWALLLLLLL hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
regencimmm, yazdiktan sonra gordum seni... sen ne yaptiin gitti mi kirmizilar artik?
ayyyy renewallll hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... cokkk sevindimmmmmmmmm yaaaaaaaaaa...
tasinan hamile cikiyor tezi devam ediyor demek ki...
azracimm, tesekkur ederim canim.. sen ne yaptin... batina az kaldi sanirim.. agustos basiydi diye hatirliyorum.... listeye de bakmadim ne zamandir.. aksam uyuya kalmazsam gondereyim...
kizlar ben misafirlige gidiyorumhava kötü yine yagmur yagdi yaaa.... yoksa carsiya gidecektim neyse simdilik bunla yetineyim
hadi görüsmek üzere öpüyorum hepinizi koccaaaammmmmmmmmmannnnnnnnnnnn
canım benimm tatil almakla iyi yapmışsın valla seni çok merak ettik :))) senin kanama neden devam ediyormuş...ne kadar olmuş bebeğin ALlah sağlık sıhhat versin canım :))
RENEWALLLLLLL hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
ayy canım yaa geçmiş olsun dün benimde öyleydi ağladıkça da daha çok ağrıyo meret ... Doktorunu arasaydın belki bişey yapmanı söylerdi bebiş varken ilaç falan da kullanamazsın canımm yaaa
hele şükür nerelerdesinnnnnnnnnnnnçok merak ettik .
ooo coktan gittiler cok sükür sekerim.. insallah ''normal sartlarda'' önümüzdeki hafta yumurtlamam lazim calismalar son sürat devam.. tabloma da isliyorum her seyi... sIkI takipteyim ama yine de takmiyorum.. hamis haberi alip hayallere dalmalari saymazsak
screamcım hoşgeldin canım hepimis merak ettk seni şükür iisin :) Küppecim çok geçmiş olsun canım yaa inş migrenin tamamen geçer bi şekildede kurtulursun ,bende annemden biliorum ne menem bişi olduunu Allah şifa versin canım
renewalllcimmmmmmmmmm, hamileymisssinnnnnnnn....
cokk sevindimmm yaaa...
kanama neden devam ediyor soyleyemiyorlar hulyacim.. dusuk yapma riskim var mi dedim. net bisi diyemedi.. boyle belirsiz bekliyorum bakalim.... ama carsamba gunu gordugumde cok hostu, bacaklari filan baya belliydi... keske resmi verseler, buraya koyardim, ama burda vermiyorlar normal scanler disinda...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?