2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benim gel tabi yaa özletme kendini ayy keşke resmini paylaşabilseydin teyzeleri olarak severdik miniği sizin şu doktorlara sinir oluyorum zaten niye vermiyolarki valla ben bi hamile kalayım ultrason resimlerinden albüm yapıcam sıpaya

insallah guzel haberler alirsin canim doktorundan... kac haftalik olduk sen?

keske verseler kizlar yaa... tr'de ne guzel hepsini veriyorlar... gecen gittigimde sordum zaten bunu bana vermicekmisiniz diye.. yok.. burda normal scanler disinda vermiyorlar.. cok kizdim.. lekelenme yuzunden gitmis oldum ya, o yuzden vermiyorlar bunlari.. ama yakinda randevum gelecek, 1-2 haftaya kadar 12. hafta scanine giderim... o zaman resmini alirim insallahhh...

ayy screamaway canımmm o kadar oldumuuu :)) heyy maşallahh sanki dünmüş gibi :)) Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza :)

ayyyy kızlar bu arda ben yarın çatlatma iğnesini vurdurcammm 3 gibi :)) doktor c.tesi akşamı ama özellikle pazar günü ve gecesi birlikte olun dediiiiiii.....ay çok heycanlanıyorum yahu sanki kocamla ilk defa şaapcam gibi

Ben napim canim ya Bat agustos 11 olcak sanirim dun ovulasyon oldu galiba calismalari yaptik beklemedeyim simdilik

Hadi bakalım bekliyoruz miniğin ilk pozlarını İnşallah bu lekelenmelerde biter canım yaa bişey olmasa bile tedirgin olman yetiyordur Allahım korusun sizi

Allah seni ne yapmasın yaa Dün depremden bahsediyordun şekerim heyecan yokkkk bi arkadaş bahsetmiş ilişkiden sonra 20 dk ayakları diktim havaya sonrada sağ tarafa cenin şeklinde yattım 3-4 saat kalkmadım diye o ay hamile kalmış tabi o da bizim gibi bir sürü aşamadan geçmiş ama yatış şekli de önemli muhakkak sende öyle yat İnşallah bu ay Rabbim bize çifte bayram yaşatsın dualarımız kabul olsun canım

valla satıma göre tam 5 haftalık dünkü kan testmde 982 çıktı ona görede öle bişi heralde inş canım bakalım haftaya pşb fln gidiim tam 6 haftalıkken kalp atışlarını flnda duyiim istiorum o yüzden hemen gitmiorum doktora

ayy deli kız öldürürsün insanı inş hafta sonu ramazan arefesi size uurlu gelir canım bnm dualarımız hep sizinle olucak

ayy screamaway canımmm o kadar oldumuuu :)) heyy maşallahh sanki dünmüş gibi :)) Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza :)

aminnnn canimmmm.. darisi basiniza...

aaaa, bu cokk guzel haber hulyacimmmm, ondan 36 saat sonra calisacaksin demekkk.... insallah bu ay son olur senin icin...

Ben napim canim ya Bat agustos 11 olcak sanirim dun ovulasyon oldu galiba calismalari yaptik beklemedeyim simdilik

azracimmm, ovulasyon daha dun gecmis.. bence bu gece calismalara devam edin... hala sansin devam ediyor olabilir....

ay napiim heycanlandımmm vala bnde şaaptıktan sonra kalkmayı düşünmüyorumm yatacam ayakları da dikicem duvara yaslıcamm : başka öneri var mı?

ayy deli kız öldürürsün insanı inş hafta sonu ramazan arefesi size uurlu gelir canım bnm dualarımız hep sizinle olucak

ayy ölmeyin çok yaşayın inşallahh inşallahh canım benim inşallahhh Allah tan hayırlısı :)

renewalllcimmm, ben 5+6 iken gitmistim tr'de doktora... kalp atisi filan dinletmemisti erken diye... insallah sana dinletirler...

hulyacimmm, baska oneri sormussun.. bende yuzustu yatmistim.. sirtustu diil... benim rahim biraz tersmiste...
aaaa. ben detaylari bilmiyordummm, dogru diyorsun, sen ramazandan sonraya birakmistin diye hatirliyorum... insallah olur canimmmm.. hic beklemedigin zamanlarda oluyor bunlar...

hadi ya ben 6. haftada duyulur die doktoru erteliorum nese bakalım haftaya doktoru aricam ona göre bi randevu verir heralde

hmmmmmmmmm benimde rahimde terslik var demişti doktor bende bir gün yüz üstü bir gün sırt üstü yatayım bare yarına bitiyor benim kırmızılar da

Son düzenleme:
kuppecim ok gecmis olsun canim..insallah gecmistir ve gelmez bidaha

Ben geldim kizlarrr...
Nerdeyse 100 sayfa yazmissiniz.. Artik sonradan firsat olursa okurum...:26:

cok sukur yaaaaaaaaaaaaa geldin sonunda.... inanhergun acaba geldinmi bisey yazdinmi diye heycanla aciyordum burayi... ne cok sevindim inan... Allahtan yaramazlik yokmus canim..bidaha bukadar ozletme kendini emiiii

screamaway cnm hoş geldin . özlettin kendini. gözlerimiz hep seni aradı.
Kuppe cnm geçmiş olsun. evet hamilelik migreni tetikliyor. benim bir arkadaşım hamileliğinin dördüncü ayında bir hafta hastanede yatmıştı migren krizi yüzünden. Rabbim yardım etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…