- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.661
renewal canım artık tickerını değiştir lüffen bebekli bişiler yapppppppppppp...hamiş olduğun anlaşılsınnn:
kanama neden devam ediyor soyleyemiyorlar hulyacim.. dusuk yapma riskim var mi dedim. net bisi diyemedi.. boyle belirsiz bekliyorum bakalim.... ama carsamba gunu gordugumde cok hostu, bacaklari filan baya belliydi... keske resmi verseler, buraya koyardim, ama burda vermiyorlar normal scanler disinda...
breshkacimmmm, ne guzel cok kalabaligiz.. ben de artik daha sIk gelcem insallah cokk ozlemisim sizi kizlarrr... konustukca daha iyi anliyorum bunu...
regencimmmm, cok hossun her zamanki gibi.. hayalsiz olmaz zaten...insallah bu ay son olur senin icin regencimmmmmm....
canım düün denedim bebeklisini yapamadım yaa
canım bnm çok saol geldim arkanızdan bakRabbim dualarımı kabul etti evle aynı zamanda olsun diodum aynı ay içinde oldu valla... bu ay hiç beklemiodum ama süpriz oldu bana yinede daa doktora gitmedim ben haftaya gidicem inş iidir
Allah senide bebeğinide korusun canım benimm Allah ın izniyle bişi olamz bebeciğine sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine kuzusu :)) kendini yorma tatlımmm keşke işten çıksan da hamilellik boyunca evcağzında dinlensen keyfine baksannn :) ohhhhhhh maşallahhhh onun minik ayaklarını sevsin teyzesiii :) keşke bizde görseydik ya ne güzel olurduu :)
canım benim gel tabi yaa özletme kendiniayy keşke resmini paylaşabilseydin teyzeleri olarak severdik miniği sizin şu doktorlara sinir oluyorum zaten niye vermiyolarki valla ben bi hamile kalayım ultrason resimlerinden albüm yapıcam sıpaya
insallah guzel haberler alirsin canim doktorundan... kac haftalik olduk sen?
keske verseler kizlar yaa... tr'de ne guzel hepsini veriyorlar... gecen gittigimde sordum zaten bunu bana vermicekmisiniz diye.. yok.. burda normal scanler disinda vermiyorlar.. cok kizdim.. lekelenme yuzunden gitmis oldum ya, o yuzden vermiyorlar bunlari.. ama yakinda randevum gelecek, 1-2 haftaya kadar 12. hafta scanine giderim... o zaman resmini alirim insallahhh...
regencimmm, yazdiktan sonra gordum seni... sen ne yaptiin gitti mi kirmizilar artik?
ayyyy renewallll hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... cokkk sevindimmmmmmmmm yaaaaaaaaaa...
tasinan hamile cikiyor tezi devam ediyor demek ki...
azracimm, tesekkur ederim canim.. sen ne yaptin... batina az kaldi sanirim.. agustos basiydi diye hatirliyorum.... listeye de bakmadim ne zamandir.. aksam uyuya kalmazsam gondereyim...
Hadi bakalım bekliyoruz miniğin ilk pozlarınıinsallah guzel haberler alirsin canim doktorundan... kac haftalik olduk sen?
keske verseler kizlar yaa... tr'de ne guzel hepsini veriyorlar... gecen gittigimde sordum zaten bunu bana vermicekmisiniz diye.. yok.. burda normal scanler disinda vermiyorlar.. cok kizdim.. lekelenme yuzunden gitmis oldum ya, o yuzden vermiyorlar bunlari.. ama yakinda randevum gelecek, 1-2 haftaya kadar 12. hafta scanine giderim... o zaman resmini alirim insallahhh...
Allah seni ne yapmasın yaaayyyy kızlar bu arda ben yarın çatlatma iğnesini vurdurcammm 3 gibi :)) doktor c.tesi akşamı ama özellikle pazar günü ve gecesi birlikte olun dediiiiiii.....ay çok heycanlanıyorum yahu sanki kocamla ilk defa şaapcam gibi
insallah guzel haberler alirsin canim doktorundan... kac haftalik olduk sen?
ayyyy kızlar bu arda ben yarın çatlatma iğnesini vurdurcammm 3 gibi :)) doktor c.tesi akşamı ama özellikle pazar günü ve gecesi birlikte olun dediiiiiii.....ay çok heycanlanıyorum yahu sanki kocamla ilk defa şaapcam gibi
ben sana yapiim mi tatlım sende kopyalarsın :)) yada neden olmadı söle o şekilde yardımcı olayımm :)
ayy screamaway canımmm o kadar oldumuuu :)) heyy maşallahh sanki dünmüş gibi :)) Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza :)
ayyyy kızlar bu arda ben yarın çatlatma iğnesini vurdurcammm 3 gibi :)) doktor c.tesi akşamı ama özellikle pazar günü ve gecesi birlikte olun dediiiiiii.....ay çok heycanlanıyorum yahu sanki kocamla ilk defa şaapcam gibi
Ben napim canim ya Bat agustos 11 olcak sanirim dun ovulasyon oldu galiba calismalari yaptik beklemedeyim simdilik
Hadi bakalım bekliyoruz miniğin ilk pozlarınıİnşallah bu lekelenmelerde biter canım yaa bişey olmasa bile tedirgin olman yetiyordur Allahım korusun sizi
Allah seni ne yapmasın yaaDün depremden bahsediyordun şekerim heyecan yokkkk bi arkadaş bahsetmiş ilişkiden sonra 20 dk ayakları diktim havaya sonrada sağ tarafa cenin şeklinde yattım 3-4 saat kalkmadım diye o ay hamile kalmış tabi o da bizim gibi bir sürü aşamadan geçmiş ama yatış şekli de önemli muhakkak sende öyle yat İnşallah bu ay Rabbim bize çifte bayram yaşatsın dualarımız kabul olsun canım
ayy deli kız öldürürsün insanıinş hafta sonu ramazan arefesi size uurlu gelir canım bnm dualarımız hep sizinle olucak
aaaa, bu cokk guzel haber hulyacimmmm, ondan 36 saat sonra calisacaksin demekkk.... insallah bu ay son olur senin icin...
ayycanikom sen bilmiosunn ben bu ay iğneleri alamıcaktım boş geçecekti ..pazartesi adetin 5.günü bi anda karar verdim dank etti klomen alayım daha ucuz diyealdım içtim ama hiiiiiççç umudum yoktu önceden içtim olmadı ya sırf kendimi ii hissetmek için aldım doktora gittim ne göreyimmm 17mm yimirtam olmuşşşşşşş :))) dündü..c.tesi için çatlatma iğnesi verdi işte iğneden sonra c.tesi gecesii ve özellikle pazar gecesi günü çalışın dedii bakalım kısmettt : inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh :))
valla satıma göre tam 5 haftalık dünkü kan testmde 982 çıktı ona görede öle bişi heraldeinş canım bakalım haftaya pşb fln gidiim tam 6 haftalıkken kalp atışlarını flnda duyiim istiorum o yüzden hemen gitmiorum doktora
ay napiim heycanlandımmm vala bnde şaaptıktan sonra kalkmayı düşünmüyorumm yatacam ayakları da dikicem duvara yaslıcamm : başka öneri var mı?
ayycanikom sen bilmiosunn ben bu ay iğneleri alamıcaktım boş geçecekti ..pazartesi adetin 5.günü bi anda karar verdim dank etti klomen alayım daha ucuz diyealdım içtim ama hiiiiiççç umudum yoktu önceden içtim olmadı ya sırf kendimi ii hissetmek için aldım doktora gittim ne göreyimmm 17mm yimirtam olmuşşşşşşş :))) dündü..c.tesi için çatlatma iğnesi verdi işte iğneden sonra c.tesi gecesii ve özellikle pazar gecesi günü çalışın dedii bakalım kısmettt : inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh :))
hmmmmmmmmm benimde rahimde terslik var demişti doktor bende bir gün yüz üstü bir gün sırt üstü yatayım barerenewalllcimmm, ben 5+6 iken gitmistim tr'de doktora... kalp atisi filan dinletmemisti erken diye... insallah sana dinletirler...
hulyacimmm, baska oneri sormussun..bende yuzustu yatmistim.. sirtustu diil... benim rahim biraz tersmiste...
aaaa. ben detaylari bilmiyordummm, dogru diyorsun, sen ramazandan sonraya birakmistin diye hatirliyorum... insallah olur canimmmm.. hic beklemedigin zamanlarda oluyor bunlar...
Ben geldim kizlarrr...
Nerdeyse 100 sayfa yazmissiniz.. Artik sonradan firsat olursa okurum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?