2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarr napıyorsunuz???

sılacımmm azracımmm??

hülyacim calisiyorum son surat aksam olsada eve gitsem. Ya bugun kardaizicigimi hic goremedim bilgisi olan varmi:44:

ayy kizlar bugunpek aktif deilim... akasama misafirlerim var hala da sinirkat sayilarim cok yuksek... oyle iste....

kolay gelsin canim. niye sinirkatsayilarin yuksek sevmedigin birilerimi misafirlerin

ooooof sinirlerim tepemde gene heee akşama yemeğe misafirlerim var hemde yemeğe... işten git bide yemekli misafir ağırla bu nedir yaa ... Kaynanacığım çok yorgunmuş onun evindeki misafirleri ben ağırlayacakmışım akşama kadar evde dedikodu yapmak yoruyo kadını ne yapsın Bide misafirler memeleketlerinden geldi diye onları görmeye gelenler olucak hepsi bana gelicek en az bi 10-15 kişi olurlar off allahım ooof çok sinirlendimmmmmmmm nasıl yetiştireceğim ya :84::84::84::84:

Ben çıkıyorum kızlar büyük ihtimal h.sonu da girmem hiç... malum misafirim olucak bende kalıcaklar bana sabır dileyin lütfen

Hülyacımmmmm şimdiden kolay gelsin sana İnşallah bunlar son uğraşın olur bitanem

Azracım bence sende çalışmalara devam et hala şansın yüksek bu yumoşların sağı solu belli olmuyor çalışmaları aksatma

Sılammmm hemşerim bu misafirler beni de deli etti sen kendine hakim ol

herkesi öpüyorum kızlar haftaya bereketli bi hafta olur inşallah bol bol hamile haberleri alırız umarım kendinize iyi bakın :79::79::79::79::79:

Son düzenleme:
breshkacım canım Rabbim yardımcın olsun... Kaynanan da ne kadar anlayışsızmış

Sen yine de sakin ol canım.

hulyacim canim nasil oldugumu sormussun..iyi diyelim iyi olsun....

sabahtan gorumcem kizini birakti.. oglumla didisip duruyorlar..ikiside birbirinden arsizzzz.... evinnedurumda oldugunu anlatmama gerek yok sanirim..
bide su alisveristen sonraki krizi hala atlatamadik!!!

hülyacim calisiyorum son surat aksam olsada eve gitsem. Ya bugun kardaizicigimi hic goremedim bilgisi olan varmi:44:

kolay gelsin canim. niye sinirkatsayilarin yuksek sevmedigin birilerimi misafirlerin

cancazim yogunluktan atesimi yeni girdim ve cizgi cekildi....insallah tahminlerimiz dogrudur canim ve tutturmusuzdur..cunku bayagi saldim su aralar ovulation gecti diye!!!

canim biraz gerginiz esimle ondan benim kat sayilar. sebeb olanlarda zaten aksamki misafirlerim.. daha fazla katlanmazlar insallah sinirlerimi...

sılacımmmmmmm canım bitanemm Allah kolaylık versin canım..eşinle gergin olmaa bak şu sıralar ovulaiton zamanın kaçırma değerlendir..sen inadına sana kötülük yapanalara inatt kocanla çocuğunla daha ii olucan daha mutlu olucan canım benimm..onlarda hasetlerinden çatlasınlarr...hiçç keyfini onlar için bozmaa güler yüzle karşılaa ii davrann ne derlerse gül geç...böylece kocacın da takmadığını ve ii davrandığını görür böylece ovulation u da kaçırmazsınızzzzzzzzzzzzzzzzz :)))

cnmm dr vardir ama randevu bulman cok zorr bi sansini dene istersen belki iptal eden fln olmustur onlarin yerine verirler

tatlımmm saoll... 4-5 gun yoktum buralarda.. bu aksam döndüm.. sen napıyorsun nasılsın ???????

gecmişi tam okuyamadım kızlar ama anladıgım kadarıyla ıyı haberler var..

renewalcim tebrik ederim.hamileymişsin. gozunaydın canım. değerinde artıyormus gitgide. allah tamamına erdirsin...

hly yavrum yumurtan gelişmiş olgunluga erişmiş. maşallah.. bu ay hayırlı haberlerini alırız inş..

screamaway canımm hosgeldınn bayagıdır yoktun.. ozlettın.. nerelerdeydin ???

bu arada benım kırmızılar cok erken geldı. 17 agustos atar mısın beniii :?????

Kuppecim nasilsin kuzum...Menbatacim senin kirmizilarda benimkiler gibi erkenci. Olsun tatlim en azindan bekletmiyolar hem umutlanip zaman kaybi olmuyor onumuzdeki aya insallah canim mujdeyi verceksin

Silacim tatlim hic sikma sen tatli canini hulyacigima katiliyorum ayrica cizgiyi cekmesine bakma sen yine bi iki gun daha devam etmeye calis

guzel yurekli,guzel dusunceli,guzel arkadasim benim... soylediklerini bir bir uyguluycamhayatim... emin ol... ya valla hic bukadar tahmin etmezdim ama burda yazilanlar ,yazdiklariniz cidden cok iyi geloyor... bunu zaman kaybi,bos teselli gibi gormeyin bunu okuduktansonra mesela daha bi enerjik ve pozitif dusunur oldum...

canim benimaksi ok nadir olmustur ama herzaman soyledigin gibidir tavrim simdi kendimi dahada guclu hissediiyorum... gidiyim susleniyim aziciktaaaaaaaaaaaaa.... arkasina yumosu yakalama calismalarina devam napalim!!!!

oglumhep 5 yasindaki kuziniyle oynadi bugun butun gun... yavrum insallah kardesine kavusur biran once hayirlisiyle..onunda yalnizligi biter...

Silacim tatlim hic sikma sen tatli canini hulyacigima katiliyorum ayrica cizgiyi cekmesine bakma sen yine bi iki gun daha devam etmeye calis

evet canim simdi kendimi daha iyi hissediyorum.. gecti insallah..

ya en son pazartesi oldu calisma(( bu hafta arayi bayagi actik..nasip kismet deyip,hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyor elimizden.....

Kuppecim nasilsin kuzum...Menbatacim senin kirmizilarda benimkiler gibi erkenci. Olsun tatlim en azindan bekletmiyolar hem umutlanip zaman kaybi olmuyor onumuzdeki aya insallah canim mujdeyi verceksin

ewet azra 4 aydır ilk defa bu ay bekletmedi saolsun bu kırmızılar. deniz keyfi yapacaaaaaadım yapamadım.. napalım hayırlısı....

dediğin gibi inşş bu ay, sonraki ay yada ondan sonraki ay tutar.. yaz sonu doguram cocugu..

menbata... bitanecim hosgeldin kusum.... nasil gecti kacamak..... kirmizilara takma tatlim sen insallah mubarek ayda alirsin mujdeyi cok istiyorum inan...

menbata... bitanecim hosgeldin kusum.... nasil gecti kacamak..... kirmizilara takma tatlim sen insallah mubarek ayda alirsin mujdeyi cok istiyorum inan...

hosbulduk canımmmm..... benım ıcın pek iç acıcı değildi. denize giremedimmmm.. guneslendim kızardım bronzlaştım geldim... aminnnnnnnnn innşş oyle olur canikommmmm.......

saolll canımmmmm benimmmm...

insallah kuzum ya insallah.. agzindan bal damlamiyor akiyor resmen :97::97::97::97::97::97:

gez bacım gez ooooh güle güle canım :79:

ay kuzum gittigim yerde de yaptim sogan kürü.. arkadasa da icirdim.. kendi de biliyormus zaten iyi geldigini... cevremde nerdeyse herkes biliyormus da bana dememisler yaa... bak sen yol gösterdin Allah razi olsun.. insallah ise de yarar

silaaammm ikizim senin biraz bugün sinirlerin gerilmis sanirim.. bak aklima ne geldi.. hani dedin ya bu ay pek üstüne düsmedik diye, ay sonuna hamis cikarsan hic sasirmam hep öyle oluyor zaten.. o zaman ne de güzel olur :97::97::97::97:

hoşgeldin tatlımmm :) evet ummadığım anda ii haber aldım şok geçirdimm :) hayırlısı bakalımm..sen de üzülme canım adet olmakda güzel umudun varrr..Allah ın izniyle olcakkk :))

ayyyy canım sılacımmm canım arkadaşım o senin yüreğinin güzelliği..sen öyle iyisinkii seni üzenler Allah ından bulacaktır boşver...buraya yazılanlar banada çok ii geliyor merak ediorum hep sizi düşünüyorum valla :))

ben senin öyle davrandığından eminim zaten tatlım..ama bu gece daha bi enerjik mutlu mesut olkii onlarda onu takmadığını kendi hayatına baktığını görsünler çatlasınlar...süslen tabi ohhhhhhh hatta gece kocana da süslenn arayı uzatma çalışmaya devammmm :))) Allah gönlüne3 göre nasip etsin canım inşallahhhh..oğluşunada bi kardeş gelsin hayırlısıylaa :)) bize oğlunun resmini koysa sılacım merak ettim tosunu :)

caniim yaaaaaaaaaaaa... sinirlerimicozdurmek icin diyon demiiii.... gerginlerdiya haniii...

hayirlisi canim biz nedesek bos insallah ole olur...aklina gelen basimiza gelir insallah ay ortasina aliriz guzel guzel haberler...

sagol bitanem...iyiki varsiniz..destegin icinde oksagolasin..dedigim gibi guzel yuzunu guldursun rabbim su mubarek gunlerde...

canim valla gecti gitti misafirler cak kalmadilar zaten cocuklar durmuyolarki masallah cocuklarimiz cok formda!!!!bende iyiydim sukur aksilik olmadi ,benim huzursuzlugumdan zevk duyup,mutlu olmalarina cildiriyorum ve bunafirsat vermemeye calisiyorum...bugunde basardim insallah ve hersey geride kaldi....

insallah canim amiin gelsin artik kardesi oglumun..doguma kadar 4yasina yaklasmis olacak...canim yaaayalniz kalmasini istemiyorum((( canim bi pcme bakiyim fotolari varmi yarin koyarim 2dk ka...sen bizihic kirmadin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…