2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosbulduk canımmmm..... benım ıcın pek iç acıcı değildi. denize giremedimmmm.. guneslendim kızardım bronzlaştım geldim... aminnnnnnnnn innşş oyle olur canikommmmm.......

saolll canımmmmm benimmmm...

olsun canim yinede soludun o havayi,o dalgalarinsesinde buldun huzuru..... temas ettirdin sicacik kumsalla vucudunu.... bakbize yogurt gibiyizzzz(yogurt koydum dolaba ellere vayyyyyy)

herzaman duaciyiz iste canimmmm......

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) bugünnn 3 teee iğnemi vurulcamm sipariş verdim geliyoruu..ay heycanlandım yine

Herkeslere aydın günler diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

hly canım hayırlısı olsun çok sevindim bugün bende o iğneden vurulacam hepimize hayırlı haberler :))))))))))))))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) bugünnn 3 teee iğnemi vurulcamm sipariş verdim geliyoruu..ay heycanlandım yine

hadi hayırlısı bakalımm.. insssssss catlatırsın yumurtayı ve tutturursun bu ay... sen 3 teee yazmıssın ben bunu 3 tane diye okudum, artık aklımdan o an ne gecıyorsa.. ay dedim 3 tane ne iğnesi vurulacak bu kız.. canı yanmasın dedimm.. bidaha okudum saat olarak 3 diyormus dedim..

hadi hayırlısı..

sanada sanada

yeni bir arkadas daha gelmiş... hosgeldinnnn..

cnmmm hadi gozun aydin :) catlatalimm yumosuu bgnn insallahh:) bu gece ve yrn seni topiktr gormiyimmm full mesaii kuluckaya yat bgn :)

ay tugceeee ne guldumm.. kuluçkaya yatt hayırlısı olsun hülyiş içinnnn...

sen napıyonn nasıl gidiyor hamilelik ??? bulantılar devam ediyor mu ????

göğüs ağrısı belirtide olabiliyo üşütmektnde olabiliyo. hamilelik belirtisinde göğüs uçlarında daha çok hassaslk olyo diye biliyorummm. bende bebiş istiyorum 2 aydır olmadı malesef umarım böyle bir tabloda bz oluşturrz

slm canım iyiyim sagol sen nasilsin 15 haftalık oldu on gün önce gitmistim dr a daha belli degil dedi bekliyoruz bende artık hic ögrenmeyeyim süpriz olsun diyorum ama sabir edebilirsek

15haftalik Maasaallah ya. Hayirlisi olsun. icinden ne geciyor senin??
gerci saglikli olsunda ama esininde seninde gönlünüzdeki ne???
bende iyim cok sükür iste misafirlerim vardi uzaktan esimin akrabalari bizde kaldilar,bugün yolcu ettik onlari.

benimde misafirlerim vardi bir haftadır annem ve anneannem gelmislerdi onları az önce gönderdim hemen pc yi actim kizlar da ne var ne yok bakayim dedim esim erkek istiyor benim icin fark etmez ama bizde belli olmadığı icin artk kız bekliyoruz diyoruz herkese tabiki herseyden önemlisi saglıklı olmasi ikimiz için de

huhu burdada kimse kalmamis yahuuuuuuuuuu?????????
neyse Renewallllcigimi tebrik ederim. hayda ben kafayi yedim galiba e ben gecen tebrik ettim renewali. Haydaaaaaaaaaaaaaa noliiiiiiiiiiii bana

canım çok saol sanada hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh :)) bende ovitrelle vuruldum sen ?

cnmmm hadi gozun aydin :) catlatalimm yumosuu bgnn insallahh:) bu gece ve yrn seni topiktr gormiyimmm full mesaii kuluckaya yat bgn :)

çok saol tatlımm ya vuruldum geldim eve artık akşama başlıyoruzz ama yarın daha önemliiii ay dua edinn nolurr hamişlerrrrrrrrrrrr :))

menbetacım saolasın düşündüğün için :) valla vuruldum geldimm artık akşam başlar çalışmalarr ama asıl yarın öenmliiiiiiiii...ay hayırlısı olsun hakkımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…