- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.701
hosbulduk canımmmm..... benım ıcın pek iç acıcı değildi. denize giremedimmmm.. guneslendim kızardım bronzlaştım geldim... aminnnnnnnnn innşş oyle olur canikommmmm.......
saolll canımmmmm benimmmm...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) bugünnn 3 teee iğnemi vurulcamm sipariş verdim geliyoruu..ay heycanlandım yine
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) bugünnn 3 teee iğnemi vurulcamm sipariş verdim geliyoruu..ay heycanlandım yine
Herkeslere aydın günler diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
hly canım hayırlısı olsun çok sevindim bugün bende o iğneden vurulacam hepimize hayırlı haberler :))))))))))))))))))
cnmmm hadi gozun aydin :) catlatalimm yumosuu bgnn insallahh:) bu gece ve yrn seni topiktr gormiyimmm full mesaii kuluckaya yat bgn :)
selam cicek nasilsin xcanim??
cinsiyeti bellimi cocugunun kac aylik suan???
slm canım iyiyim sagol sen nasilsin 15 haftalık oldu on gün önce gitmistim dr a daha belli degil dedi bekliyoruz bende artık hic ögrenmeyeyim süpriz olsun diyorum ama sabir edebilirsek
15haftalik Maasaallah ya. Hayirlisi olsun. icinden ne geciyor senin??
gerci saglikli olsunda ama esininde seninde gönlünüzdeki ne???
bende iyim cok sükür iste misafirlerim vardi uzaktan esimin akrabalari bizde kaldilar,bugün yolcu ettik onlari.
benimde misafirlerim vardi bir haftadır annem ve anneannem gelmislerdi onları az önce gönderdim hemen pc yi actim kizlar da ne var ne yok bakayim dedim esim erkek istiyor benim icin fark etmez ama bizde belli olmadığı icin artk kız bekliyoruz diyoruz herkese tabiki herseyden önemlisi saglıklı olmasi ikimiz için de[/QUOT
bende bayadan beri giremedim ama hafta sonlari buralar bos oluyor. kizlardan hicbiri yok malesef. hem buarada renewalda hamileymis. onuda okudum burda. gelsede tebrik etsek. bende 1 ay sonra türkiyeye kayinvalidemin yanina gidiyorum esimle calismalara ara vermeliyiz sanirim
benimde misafirlerim vardi bir haftadır annem ve anneannem gelmislerdi onları az önce gönderdim hemen pc yi actim kizlar da ne var ne yok bakayim dedim esim erkek istiyor benim icin fark etmez ama bizde belli olmadığı icin artk kız bekliyoruz diyoruz herkese tabiki herseyden önemlisi saglıklı olmasi ikimiz için de[/QUOT
bende bayadan beri giremedim ama hafta sonlari buralar bos oluyor. kizlardan hicbiri yok malesef. hem buarada renewalda hamileymis. onuda okudum burda. gelsede tebrik etsek. bende 1 ay sonra türkiyeye kayinvalidemin yanina gidiyorum esimle calismalara ara vermeliyiz sanirim
insallah türkiye ye hamile olarak gelirsin canımmmm
insallah türkiye ye hamile olarak gelirsin canımmmm
Ay Inssaallah Insaallah canim. ne güzel olur. ama benimki annesine söylemeyi düsünmüyor. yani beyefendi dogumdan sonra türkiyeye götürecekmisiz cocugumuzu. nasil olcaksa? kayinvalidem zavallida hep sorar varmi biseyler diye.
senin hamilelik nasil gidiyor?? mide bulantilarin varmi?? hissediyormusun peki karninda minnosu???
ay sanki senin kizin olcak?? icimden öyle gecti biran
Herkeslere aydın günler diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
hly canım hayırlısı olsun çok sevindim bugün bende o iğneden vurulacam hepimize hayırlı haberler :))))))))))))))))))
cnmmm hadi gozun aydin :) catlatalimm yumosuu bgnn insallahh:) bu gece ve yrn seni topiktr gormiyimmm full mesaii kuluckaya yat bgn :)
hadi hayırlısı bakalımm.. insssssss catlatırsın yumurtayı ve tutturursun bu ay... sen 3 teee yazmıssın ben bunu 3 tane diye okudum, artık aklımdan o an ne gecıyorsa.. ay dedim 3 tane ne iğnesi vurulacak bu kız.. canı yanmasın dedimm.. bidaha okudum saat olarak 3 diyormus dedim..
hadi hayırlısı..
ay tugceeee ne guldumm.. kuluçkaya yatthayırlısı olsun hülyiş içinnnn...
sen napıyonn nasıl gidiyor hamilelik ??? bulantılar devam ediyor mu ????
hadi hayırlısı bakalımm.. insssssss catlatırsın yumurtayı ve tutturursun bu ay... sen 3 teee yazmıssın ben bunu 3 tane diye okudum, artık aklımdan o an ne gecıyorsa.. ay dedim 3 tane ne iğnesi vurulacak bu kız.. canı yanmasın dedimm.. bidaha okudum saat olarak 3 diyormus dedim..
hadi hayırlısı..
sanada sanada
yeni bir arkadas daha gelmiş... hosgeldinnnn..
ay tugceeee ne guldumm.. kuluçkaya yatthayırlısı olsun hülyiş içinnnn...
sen napıyonn nasıl gidiyor hamilelik ??? bulantılar devam ediyor mu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?