2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm iyi diyelim iyi olsunn senden nbr? kirmizilarin gelmis hayirlisi olsunn calismalaraa agustosta devam:) agustosta listemizde hamis olmayan kalmiycak insallah...
bnm bulantilar malesef devamm ama ilk zmnlara gore biraz daha iyiyim diyebilirimm. genelde bisey yiyemiyorumm ve ac kalincada kusuyorum

menbetacım saolasın düşündüğün için :) valla vuruldum geldimm artık akşam başlar çalışmalarr ama asıl yarın öenmliiiiiiiii...ay hayırlısı olsun hakkımızda :)

tabikide düsüncemmm.... hepimizin derdi sıkıntısı aynı.. bizi bizden iyi kimse anlayamaz.. innnsssss diyorummm bu ay hamıle kalırsınn..

teşekkürler hayatım hoşbulduk iyi ki varsınız bende hayırlısıyla bugün iğne vuruldum allah rast getire

inss tutar canımm.. senın hıkayen nedır???? gecmısı pek okuyamadımmm.. kusura bkma.

amin canım saol. ayy canım senınde ıns en yakın zamanda gecer bulantıların..

reglim gelmeden once bulantılarım yuzunden acillik oldumm.. Allah ım o ne kotu birsey.. bulantım var ama afedersiniz cıkaramıyorum. basım donuyor.. halsizim.. bayılacak kıvama geldım artıkın..

hastanenin bilmem neleri calısmıyormusta kan ve idrar alamadılar. ne saçmalık dimi ?? iğne vuralım dedi.. ben yaptırmadımm. ya bebişim tutunmussa bana. yaptırırmıyım hıc iğne__???

sonracıgıma vitamin yazdı gonderdi benı şimdi onu içiyorum.. 2 gun evveline kadarda cırcırım vardı.. dün bugun iyim cok şükür..

nerden geldimm buraya ??? bulantılardan.... allah ım herkese sağlıklı ve bulantısız hamılelık gecırmeyı nasip etsın.. cok kotu ya....

merhaba kızlar, nasılsınız?ben hala tatildeyim, kısacık bir süreliğine fırsat buldum, hemencicik de size yazayım dedim.

öncelikle polyanna, kuppe, renewal ve trancer kızlarımızı tebrik etmek istiyorum, ALLAH tamamına erdirsin, inşallah kucağınıza aldığınız büyüttüğünüz günleri de görürsünüz inşallah!

hamile kaldığını okuyamadığım kaçırdığım kızlarımız varsa, kusuruma bakmayın, tatlılarım, geçmişi okumaya fırsatım yok.

Screamawaycim ve Tuğçecim, hamişlik nasıl gidiyor?

Regencim, azracım, sılacım, hülyacım, bikere sevdimcim, menbetacım, nartanem ve ismini sayamadığım ama hep kalbimde olan canım arkadaşlarım, inşallah hepinizin hamişlik haberini en yakın zamanda duyarız inşallah!

Screamcim, benim siklüs 35 gün olmuş son iki aydır, eskiden 30 gündü, bu son iki ayım full stres içinde geçti, o yüzdenmi uzadı adet döngüm, bilmiyorum. kısacası benim batı 2 eylüle yazıver tatlım.

hepinizi çok çok öpüyorum ve çooooooook özledim. döndüğümde güzel haberlerinizi almak üzere kendinize iyi bakın

menbetacimm cok gecmis olsun tatlim....valla dedigin gibi bulanti cok kotu biseyy Allahim kimseye yasatmasin... Heleki sabah ac karnina kusmak oyle zorr ki toplasan bi cay bardagini bile doldurmayacak kdr sari bi su geliyo ama onu cikarana kdr mahfoluyorumm gozlerimden yaslar geliyoo.... benki cocuk delisi biriyimm ikincidede bole olursamm acaba tek cocukmu kalsa diye dusunuyorum sonraa sacmalama tugce diyorum:) bazende seviniyorumm bebegim benimlee annesini birakmadigina dair sinyaller yolluyo diyorumm :)) ne biliyim istee rabbim saglikli bebisler nasip etsin hepimizee varsin kusalim napalim... :) ( kafiyeli bi cumle oldu )

cnmm ben cok iyiyimmm asil sen nasilsinnn:) tatil devam ediyomuss agzinin tadi bozulmasin insallah tatlim... adet sirkulusunun uzamasida senin dedigin gibi strese baglidir cnmm ama buyuklerimiz regl gecikmelerinde rahim kendini hazirliyo derler ki insllah oyledir :) biran once gel aramizaa ozledik seni.... hamilelikte iyi diyelim iyi olsn tatlim 4,5 kilo verdimm her gecen gunde gittikce kilo veriyorum ama halimden memnunumm bebegim saglikli olsunda onemli olan oo teyzesi:)

caniimm benimm ugrayip bizleri sorup,haberlerimizi almana cook sevindim... ozledikseni cok...
dileklerin icin cok sagol guzelim amin insallah yaklasmisizdir artik hamislige... seninde son ayin olsun insallah...
ahh annem kiyamam sana... o tarif ettigin sivi mide ozsuyu hayatim ... ama az kaldik bak 2 haftaya daha rahatlican... aynen benim gibisin canim insallah ikinc:26:i hamisliklerimiz kolayy gecer....
Allaha emanet olasin kuzucum....

bebegimmmm.. igneni vurulmusun... canim benimmm insallah sifalar olsun sana Allahimin izniyle..sebep olsun yavrunun gobusune gelebilmesi icin yol acsin insalah Yaraddanin izniyle..... Allahim ugraslarimizi bosa cikarmasin bitanem... sen kafani rahat tutmaya bak hersey orda basmayip orda bitiyorrr....

Son düzenleme:
oooy ooyyy noluoyyoruz yaaaaaaaa... adet olacakmis gibi karnim agriyor bir, goguslerimi acimaya basladi iki......................... gelmeyin yaaa gelmeyin arkadasimmmm kirmizisimisiniz nesiniz...hemde daha erken degil mi 14gun var henuz bata??? ayyy bide oglene dogru bi agri oldu kasigimda dogrulamadim 15 dk....bu da uc

geriliyorummmmm.... zaten gerginim ekstra gerildim simdi

canımmm saol unutmadıgın ıcın.. en yakın zamanda don emi ?? ozleettıniz kendınızı doktor hanım.. iyi eglenceler.. tatil donusu hamıle haberını alırız inş..

saol hayatımm.. geçti cok şükür..

aminn... dediğin gibi Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. biz kusarız ne olacak ki.. kilo da vermişssin o guzel. bebegin gelişimide güzelmiş.. maşallah..

kızz sen gec adet oluyorsunya belki yumurtlamanda bı değisiklik olmustur.. bir de bakarsın ki ne güzel olur dimi ??? belkide ağrılarının olması bunun habercisidir canımm..

kız calısmalar nasılll gidiyor ????

sen bugun giremessin topice.. mesgulsunnnnn... hadi bakalımmmmm inşşşşşşş...

havalarda cok sıcakkk o iş te hiç cekilmiyor yaa.. odama klima taktırıcam yaaaaaaa.....

ahh silacimm valla aynen senin izinden geliyorum :) Allah razi olsun cnmm bnm bakalim sali gunu dr a gidicemm ne diycek dr :) ikili test yapilacak ins sorun cikmaz....
bu arada kasiklarinda agri varmiss yumurtluyo olabilirmisin acabaa bence her ihtimale karsi degerlendir bu gunleri cnmm

canım çok sağol teşekkür ederim.. sen maşallah hala tatildeymişsin.. ne güzel bol bol tadını çıkar valla..
bizlerde seni özledik güzelim..
kendine çooook iyi bak iyi tatiller

çalışmalar zor gidiyor canım çünkü çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk (( bnde klima istiyorummm baakalımm..

ya kızlar bişi dicem ama yanlış anlamayın ayıp olmasın..acaba kaç kere şey yapmak lazım doktor bugünüün önemeli olduğunu söledi pazar gecesinin...bi keremi yoksa birden fazla mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…