- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.721
hadi hayırlısı bakalımm.. insssssss catlatırsın yumurtayı ve tutturursun bu ay... sen 3 teee yazmıssın ben bunu 3 tane diye okudum, artık aklımdan o an ne gecıyorsa.. ay dedim 3 tane ne iğnesi vurulacak bu kız.. canı yanmasın dedimm.. bidaha okudum saat olarak 3 diyormus dedim..
hadi hayırlısı..
sanada sanada
yeni bir arkadas daha gelmiş... hosgeldinnnn..
ay tugceeee ne guldumm.. kuluçkaya yatthayırlısı olsun hülyiş içinnnn...
sen napıyonn nasıl gidiyor hamilelik ??? bulantılar devam ediyor mu ????
hadi hayırlısı bakalımm.. insssssss catlatırsın yumurtayı ve tutturursun bu ay... sen 3 teee yazmıssın ben bunu 3 tane diye okudum, artık aklımdan o an ne gecıyorsa.. ay dedim 3 tane ne iğnesi vurulacak bu kız.. canı yanmasın dedimm.. bidaha okudum saat olarak 3 diyormus dedim..
hadi hayırlısı..
sanada sanada
yeni bir arkadas daha gelmiş... hosgeldinnnn..
ay tugceeee ne guldumm.. kuluçkaya yatthayırlısı olsun hülyiş içinnnn...
sen napıyonn nasıl gidiyor hamilelik ??? bulantılar devam ediyor mu ????
Ay Inssaallah Insaallah canim. ne güzel olur. ama benimki annesine söylemeyi düsünmüyor. yani beyefendi dogumdan sonra türkiyeye götürecekmisiz cocugumuzu. nasil olcaksa? kayinvalidem zavallida hep sorar varmi biseyler diye.
senin hamilelik nasil gidiyor?? mide bulantilarin varmi?? hissediyormusun peki karninda minnosu???
ay sanki senin kizin olcak?? icimden öyle gecti biran
benim bulantılarım bitti cok sükür çok zor geciyordu bulantıların bir faydası hiç kilo almadım zaten 5 aydan sonra kilo almak gerekiyormus dr um öyle söyledi daha oynamıyor ama bazen böyle bir tarafimda hissediyorum kız cocukları daha sirin oluyorlar hakkımızda hayırlısı canım ama sunu da söyleyeyim eger hamile kalırsan esin heyecandan mutluluktan dayanamayıp herkese söyler eminim cünkü bende esin gibi düsünüyodum kimseye söylemem doguma yakın söylerim diyordum ama olmuyor insanlar o kadar cok soruyor ki bunaliyorsun bir an önce söyleyeyim de sormalarından kurtulayım diyorsun
benim bulantılarım bitti cok sükür çok zor geciyordu bulantıların bir faydası hiç kilo almadım zaten 5 aydan sonra kilo almak gerekiyormus dr um öyle söyledi daha oynamıyor ama bazen böyle bir tarafimda hissediyorum kız cocukları daha sirin oluyorlar hakkımızda hayırlısı canım ama sunu da söyleyeyim eger hamile kalırsan esin heyecandan mutluluktan dayanamayıp herkese söyler eminim cünkü bende esin gibi düsünüyodum kimseye söylemem doguma yakın söylerim diyordum ama olmuyor insanlar o kadar cok soruyor ki bunaliyorsun bir an önce söyleyeyim de sormalarından kurtulayım diyorsun
vallaha canim ben öyleydim yani 7haftaliki herkese söylemistim arkadasin kinasindaydik ve kulaktan kulaga derken bütün tanidiklar orda ögrendi ama iste nazarmi deydi bilmiyorum ogünden sonra fazla sürmedi kalbi durdu kürtaj oldum. o yüzden esim bu konuda biraz daha sabirli benden. onun söyleyecegini sanmiyorum. ama ben dayanirmiyim orasini bilemiyorum artik Hayirlisi helebi o günler gelsinde Insaallah ozaaman düsünürüz.
sevindim bulantilarinin gecmesine. ozaman artik göbüste bellidir simdi sende. ay ne tatli duruyordur kücücük göbissssss
menbetacım saolasın düşündüğün için :) valla vuruldum geldimm artık akşam başlar çalışmalarr ama asıl yarın öenmliiiiiiiii...ay hayırlısı olsun hakkımızda :)
teşekkürler hayatım hoşbulduk iyi ki varsınız bende hayırlısıyla bugün iğne vuruldum allah rast getire
cnmm iyi diyelim iyi olsunn senden nbr? kirmizilarin gelmis hayirlisi olsunn calismalaraa agustosta devam:) agustosta listemizde hamis olmayan kalmiycak insallah...
bnm bulantilar malesef devamm ama ilk zmnlara gore biraz daha iyiyim diyebilirimm. genelde bisey yiyemiyorumm ve ac kalincada kusuyorum
merhaba kızlar, nasılsınız?ben hala tatildeyim, kısacık bir süreliğine fırsat buldum, hemencicik de size yazayım dedim.
öncelikle polyanna, kuppe, renewal ve trancer kızlarımızı tebrik etmek istiyorum, ALLAH tamamına erdirsin, inşallah kucağınıza aldığınız büyüttüğünüz günleri de görürsünüz inşallah!
hamile kaldığını okuyamadığım kaçırdığım kızlarımız varsa, kusuruma bakmayın, tatlılarım, geçmişi okumaya fırsatım yok.
Screamawaycim ve Tuğçecim, hamişlik nasıl gidiyor?
Regencim, azracım, sılacım, hülyacım, bikere sevdimcim, menbetacım, nartanem ve ismini sayamadığım ama hep kalbimde olan canım arkadaşlarım, inşallah hepinizin hamişlik haberini en yakın zamanda duyarız inşallah!
Screamcim, benim siklüs 35 gün olmuş son iki aydır, eskiden 30 gündü, bu son iki ayım full stres içinde geçti, o yüzdenmi uzadı adet döngüm, bilmiyorum. kısacası benim batı 2 eylüle yazıver tatlım.
hepinizi çok çok öpüyorum ve çooooooook özledim. döndüğümde güzel haberlerinizi almak üzere kendinize iyi bakın
caniimm benimm ugrayip bizleri sorup,haberlerimizi almana cook sevindim... ozledikseni cok...merhaba kızlar, nasılsınız?ben hala tatildeyim, kısacık bir süreliğine fırsat buldum, hemencicik de size yazayım dedim.
öncelikle polyanna, kuppe, renewal ve trancer kızlarımızı tebrik etmek istiyorum, ALLAH tamamına erdirsin, inşallah kucağınıza aldığınız büyüttüğünüz günleri de görürsünüz inşallah!
hamile kaldığını okuyamadığım kaçırdığım kızlarımız varsa, kusuruma bakmayın, tatlılarım, geçmişi okumaya fırsatım yok.
Regencim, azracım, sılacım, hülyacım, bikere sevdimcim, menbetacım, nartanem ve ismini sayamadığım ama hep kalbimde olan canım arkadaşlarım, inşallah hepinizin hamişlik haberini en yakın zamanda duyarız inşallah!
Screamcim, benim siklüs 35 gün olmuş son iki aydır, eskiden 30 gündü, bu son iki ayım full stres içinde geçti, o yüzdenmi uzadı adet döngüm, bilmiyorum. kısacası benim batı 2 eylüle yazıver tatlım.hepinizi çok çok öpüyorum ve çooooooook özledim. döndüğümde güzel haberlerinizi almak üzere kendinize iyi bakın
ahh annem kiyamam sana... o tarif ettigin sivi mide ozsuyu hayatim ... ama az kaldik bak 2 haftaya daha rahatlican... aynen benim gibisin canim insallah ikinc:26:i hamisliklerimiz kolayy gecer....menbetacimm cok gecmis olsun tatlim....valla dedigin gibi bulanti cok kotu biseyy Allahim kimseye yasatmasin... Heleki sabah ac karnina kusmak oyle zorr ki toplasan bi cay bardagini bile doldurmayacak kdr sari bi su geliyo ama onu cikarana kdr mahfoluyorumm gozlerimden yaslar geliyoo.... benki cocuk delisi biriyimm ikincidede bole olursamm acaba tek cocukmu kalsa diye dusunuyorum sonraa sacmalama tugce diyorium:) bazende seviniyorumm bebegim benimlee annesini birakmadigina dair sinyaller yolluyo diyorumm :)) ne biliyim istee rabbim saglikli bebisler nasip etsin hepimizee varsin kusalim napalim... :) ( kafiyeli bi cumle oldu )
merhaba kızlar, nasılsınız?ben hala tatildeyim, kısacık bir süreliğine fırsat buldum, hemencicik de size yazayım dedim.
Screamcim, benim siklüs 35 gün olmuş son iki aydır, eskiden 30 gündü, bu son iki ayım full stres içinde geçti, o yüzdenmi uzadı adet döngüm, bilmiyorum. kısacası benim batı 2 eylüle yazıver tatlım.
hepinizi çok çok öpüyorum ve çooooooook özledim. döndüğümde güzel haberlerinizi almak üzere kendinize iyi bakın
menbetacimm cok gecmis olsun tatlim....valla dedigin gibi bulanti cok kotu biseyy Allahim kimseye yasatmasin... Heleki sabah ac karnina kusmak oyle zorr ki toplasan bi cay bardagini bile doldurmayacak kdr sari bi su geliyo ama onu cikarana kdr mahfoluyorumm gozlerimden yaslar geliyoo.... benki cocuk delisi biriyimm ikincidede bole olursamm acaba tek cocukmu kalsa diye dusunuyorum sonraa sacmalama tugce diyorum:) bazende seviniyorumm bebegim benimlee annesini birakmadigina dair sinyaller yolluyo diyorumm :)) ne biliyim istee rabbim saglikli bebisler nasip etsin hepimizee varsin kusalim napalim... :) ( kafiyeli bi cumle oldu )
oooy ooyyy noluoyyoruz yaaaaaaaa... adet olacakmis gibi karnim agriyor bir, goguslerimi acimaya basladi iki......................... gelmeyin yaaa gelmeyin arkadasimmmm kirmizisimisiniz nesiniz...hemde daha erken degil mi 14gun var henuz bata??? ayyy bide oglene dogru bi agri oldu kasigimda dogrulamadim 15 dk....bu da uc
geriliyorummmmm.... zaten gerginim ekstra gerildim simdi
caniimm benimm ugrayip bizleri sorup,haberlerimizi almana cook sevindim... ozledikseni cok...
dileklerin icin cok sagol guzelim amin insallah yaklasmisizdir artik hamislige... seninde son ayin olsun insallah...
ahh annem kiyamam sana... o tarif ettigin sivi mide ozsuyu hayatim ... ama az kaldik bak 2 haftaya daha rahatlican... aynen benim gibisin canim insallah ikinc:26:i hamisliklerimiz kolayy gecer....
Allaha emanet olasin kuzucum....
vallaha canim ben öyleydim yani 7haftaliki herkese söylemistim arkadasin kinasindaydik ve kulaktan kulaga derken bütün tanidiklar orda ögrendi ama iste nazarmi deydi bilmiyorum ogünden sonra fazla sürmedi kalbi durdu kürtaj oldum. o yüzden esim bu konuda biraz daha sabirli benden. onun söyleyecegini sanmiyorum. ama ben dayanirmiyim orasini bilemiyorum artik Hayirlisi helebi o günler gelsinde Insaallah ozaaman düsünürüz.
sevindim bulantilarinin gecmesine. ozaman artik göbüste bellidir simdi sende. ay ne tatli duruyordur kücücük göbissssss
geçmis olsun canım insallah bir daha ki hamileligin de bebegini sag salim kucagina almak nasip olur o zaman esin hakli en az 3 aylık olsun öyle söylersiniz evet canım artık küçük bir göbisimiz var belli oluyor rabbim sizlere de yasatsin insallahhh
kız calısmalar nasılll gidiyor ????
sen bugun giremessin topice.. mesgulsunnnnn... hadi bakalımmmmm inşşşşşşş...
havalarda cok sıcakkk o iş te hiç cekilmiyor yaa.. odama klima taktırıcam yaaaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?