2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kolay gelsin cnm. bence bir kere ilişki daha kaliteli olur. zaten aynı gün içerisinde ikinci ilişki olsa bile sperm kalitesiz olu derim ben.

kolay gelsin cnm. bence bir kere ilişki daha kaliteli olur. zaten aynı gün içerisinde ikinci ilişki olsa bile sperm kalitesiz olu derim ben.

ay çok utanarak sordum valla o zaman çok kasmaya gerek yok eşimde öyle dedi de ben yok yok öyle değildir dedimm : saol deryacım teşekkürler :)

ay çok utanarak sordum valla o zaman çok kasmaya gerek yok eşimde öyle dedi de ben yok yok öyle değildir dedimm : saol deryacım teşekkürler :)

önemli değil cnm. bence bu gün öyle çok yemeyin atıştırın . mideler çok dolu olmalısın. ardından eşine bir türk kahvesi yap. (spermleri hareketlendiriyor) iki saat sonra deneyin. mümkünse sıcaktan uzak bir ortam olsun. spermleri öldürüyor çünkü. sonra sen yataktan kalkma. bir saat dinlen. ardından duş al ama aldığın duş ılık olsun. ve vajinal duşta suyun içeri girmemesi lazım. dikkat et. inşallah olur tatlım. ben dört kez bu şekilde hamile kaldım. sana da kolay gelsin.

kahvaltı ettik geç sonra meyve falan daha bişi yemedik..normalde de yenmiyor zaten..türk kahvesini bilmiodum hemen yapayım valla eviimiz çok sıcak vantilatörle idare ediyoruz işte..ben kalkmadım hatta soldan yumurtladığım için sol tarafıma yattım hep uyuya kalmışım hatta :) normalde de soğuk suyla duş alırım duş aldım ama soğukk suya da dikkat ettim canım :) inşallahhh olur biz elimizden geleni yapalım da Allah tan hayırlısı gerisi O nun hikmetine kalmışş :) bişi daha sölicem ama iğneyi dün 4 de vuruldum sonra akşam 7 gibi bi yaptık bide bu sabah..şimdi bi akşam bi gece mi yoksa sadece bi kere gece mi ne dersin canım..ya böyle soruyorum ama utanarak valla ama napalımm

cnm sabah yaptığınız çok iyi olmuş süper. çünkü sabah olan ilişkiler daha iyi ve uyumuşsun. iyi olmuş. cnm nacizane fikrim bir kere gece derim. birde eşine fındık ceviz bal falan yedir. kuvveti yerine gelsin. utanacak bir şey yok hülyacım. hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz. Rabbim mübarek ramazan ayının hürmetine sağlıklı bebişler versin inşallah bitanem. yüzün gülsün artık bizlerde teyze olalım demi ama. senin için bol bol dua edicem.

ayyy hly cimmm basarılar cicimmmm.. derya ya katılıyorum.. 1 kere yeterli olur. sperm kalitesi acısından... niye utanacaksın ya.. hepimiz abla kardesiz burda. bak ben herseyı yazıyorummmm...

hava cok sıcakk yaaa.. cok bunalıyorum su 3 gundur. ates basıyor... ütü de yaptım az once.. bide galiba cok "yaaaaaaa" lı konusuyorum ne oluyor benım turkceme eski kibarlıgımdan eser yok... evlilik bozdu benı...

kızlar nerdesiniz yaaa cok sıkıldımmm.. gelinde iki laklak edekkkkk

Son düzenleme:
ewwwwwet gene deryacıgıma katılıyorummmmmm ..... gece yap gece..... ama sen kahve içme....

bende iyiyim sağol. kociş içerde sıcaktan sızdı uyuyo. evet çok sıcak . insan hiç bir şey yapamıyo.

benımkide evde olsa aynısını yapardı coktannnnnnnnnnn uyumustu.....

bende ona rahat vermemek için evin içinde tepinmeye baslamıstımmmmmmm...cocuk gibiyimmmm...

ayy inşalalhh Allah ım duyar sesimi sesinizi ve dularımızı da nasip eyler baana da bu duyguyu :) kahveyi yaptım kocam içiyorr bide doktor bizi işten önce buz koyun demişti kocama onuda yaptık fındık falan da hiç sevmez bnde keçiboynuzu pekmezi veririm o zamn biz gece yapar yatarız gerisi Allah a kalmışş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allah ım duyyyy !!

ewwwwwet gene deryacıgıma katılıyorummmmmm ..... gece yap gece..... ama sen kahve içme....

ayy menbetacım bnde dinliyorum deryacığımı saolsun hemen cvp verdi valla :) ben kahve hiç sevmem zatenn bolbol su içerim :) gece yapar yatarız : ayy okadar sıcakki bunaldımmm benimde ütü yapmam alzım kocam yarın yeni bir işe başlıcak :) ona takım hazırlıcam daha yarın da öbürlerini yaparım artık ay Allah yardımcımız olsunnn :)) yarın ramazan da başlıyorrr !!

benimli uyumasa beni rahat bırakmaz şimdi. çok yorgunum da ondan sesimi çıkarmıyorum.

ewet o da dogru.. bu kocalarımızın hepiciği aynı herhalde...

genede uyumasını ıstemem. o uyuyunca benım elim ayagım kesiliyor. evdeki nefes kesiliyor.. benle konusan benı kızdıran biri uykuya gecmiş bende dünyadan kopmus biri oluyorum.. kısa anlıgına tabi..ayyy ne kotu bi durummmm.... o benim koca bebegimm... ben onsuz yapamam.. uyumasın bananeeee.....

aminnnn canım amin... oncelikle kocanın yeni işi hayırlı olsun canımm.. sanki hersey yoluna girmeye basladı dimi ???? yavas yavas tabi.. sevındımm... inş bu yeni başlangıcla da senın pasan gelır... aaaaaaaaa pasan dedimmm... oglunnnn olacakkkkk

kızlar bayanın biri konu açmış, 3. ye hamileyim mutsuzum falan diye. neden insanlar böyle dersiniz. biz olsun diye her şeyi yapıyoruz. milletde oluyo diye mutsuz .

deryaaa

bende bunu anlamıyorumm işte.. biz istiyoruzz olmuyor.. onlar istemiyorlar oluyor.. bunu da gec.. Allah sana evlat vermiş.. şükretsene..

şimdi onyargılıda konusmak istemiyorumm..acaba bir sıkıntısı mı var ki istemiyor?????? yoksa keyfinden miii??

şimdi sinir oldummm yaaa...

kızı 6 yaşında oğlu 8 aylıkmış, bunalmış, çalışmayı düşünüyormuş. ondan yani

çok saol canımm evet şükürr yoluna girmeye başladı hamdolsun..bayram sonrasında taşınacağım da inşallah...bnde taşırsam evi belkii bebeğimde süpriz yapar :) inşallahh hepimize nasip eder :) ay hayırlısı olsun da canım valla kız erkek fayda etmez ama benim gönlümden hepppppppp 2kız 1 erkek geçer :) yani eğer bu ay olmazsa bayram sonrası cem demirele gidicem ve aşılama yaptırcam oda olmazsa tüpe başvurcam öyle karar verdim :) tabi inşallah gerek kalmaz !!

kızlar bayanın biri konu açmış, 3. ye hamileyim mutsuzum falan diye. neden insanlar böyle dersiniz. biz olsun diye her şeyi yapıyoruz. milletde oluyo diye mutsuz .

ayy deryacım ben böyle şeyleri okuyunca hem kızıyor hem üzülüyorum ya...biz burda yırtıyoz olsun diye millet de oluyo aldırıyor falan ... ! tamam bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksan ama korunma yolları var yani onu denesene hamile kalınca üzülcene kalmamak için çapa göster !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…