- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.761
merhaba kızlar, nasılsınız?ben hala tatildeyim, kısacık bir süreliğine fırsat buldum, hemencicik de size yazayım dedim.
öncelikle polyanna, kuppe, renewal ve trancer kızlarımızı tebrik etmek istiyorum, ALLAH tamamına erdirsin, inşallah kucağınıza aldığınız büyüttüğünüz günleri de görürsünüz inşallah!
hamile kaldığını okuyamadığım kaçırdığım kızlarımız varsa, kusuruma bakmayın, tatlılarım, geçmişi okumaya fırsatım yok.
Screamawaycim ve Tuğçecim, hamişlik nasıl gidiyor?
Regencim, azracım, sılacım, hülyacım, bikere sevdimcim, menbetacım, nartanem ve ismini sayamadığım ama hep kalbimde olan canım arkadaşlarım, inşallah hepinizin hamişlik haberini en yakın zamanda duyarız inşallah!
Screamcim, benim siklüs 35 gün olmuş son iki aydır, eskiden 30 gündü, bu son iki ayım full stres içinde geçti, o yüzdenmi uzadı adet döngüm, bilmiyorum. kısacası benim batı 2 eylüle yazıver tatlım.
hepinizi çok çok öpüyorum ve çooooooook özledim. döndüğümde güzel haberlerinizi almak üzere kendinize iyi bakın
çok saol canımm evet şükürr yoluna girmeye başladı hamdolsun..bayram sonrasında taşınacağım da inşallah...bnde taşırsam evi belkii bebeğimde süpriz yapar :) inşallahh hepimize nasip eder :) ay hayırlısı olsun da canım valla kız erkek fayda etmez ama benim gönlümden hepppppppp 2kız 1 erkek geçer :) yani eğer bu ay olmazsa bayram sonrası cem demirele gidicem ve aşılama yaptırcam oda olmazsa tüpe başvurcam öyle karar verdim :) tabi inşallah gerek kalmaz !!
ayy deryacım ben böyle şeyleri okuyunca hem kızıyor hem üzülüyorum ya...biz burda yırtıyoz olsun diye millet de oluyo aldırıyor falan ... ! tamam bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksan ama korunma yolları var yani onu denesene hamile kalınca üzülcene kalmamak için çapa göster !
canım seni pazaar günü burda görmek ne güzell :))) napıosun canım ?? iyi misin ne var ne yok?
arkadaşım niye öyle düşünüyosun kimse Allahın elinden zorla almıyo ki onun varmış ama veren ol diyen yüce ALLAH gerisi boş yani kendisi istemiyosa eminim dikkat etmiştir önünü salıp sonra aaa ben hamileyim mutsuzum demiyodur yani gönlümüzden geçen olmayanlara verse yüce mevla onun zaten varmış diyo ama yapacak bişe yok
herkeseeeee selammmmmmm :)
evet hayatım beni burda görmek şaşırtıcı olabilir ama artık alışın derim. eşimi bu sabah saat 08:00 de thy dan ugurladım
mısır kahireden katılacak gemiye. ondan ayrıldıktan sonra çok ağladım amaaaa
evimi temizledim kapattım heryerini, kayınvalidemlere geldim. ramazanda burdayım. öle oturuyorum bi bakim dedim.
sen nasılsın güzelimmmmm moralin harika gibi görünüyor.
çok pardon ama acaba bana hakmı verdiniz yoksa sitemmi ettiniz anlamadımkusura bakmayın yani ama dediğinizi anlamadım gerçekten:26::26:
a.s canım :)) ayy canım benim demek uğurladın kocanı..Allah sağsalim hayırlısııyla kavuştursun inşallahhhhhh :)) ramazandan sonra evinemi geçicen..zormudur kaynanan inşallah ramazanıın iyi geçer canım... bnde iiyim çok şükür..çalışmalara tam gaz devam ediyoruz ihiihihihihihi :))) artık gerisi Allah ın hikmeti inşallah olur :)
herkeseeeee selammmmmmm :)
evet hayatım beni burda görmek şaşırtıcı olabilir ama artık alışın derim. eşimi bu sabah saat 08:00 de thy dan ugurladım
evimi temizledim kapattım heryerini, kayınvalidemlere geldim. ramazanda burdayım. öle oturuyorum bi bakim dedim.
ay kizlar bu saatten sonra gelmezsiniz di mi???? :97::97::97::97::97::97:
hoşgeldin canımmmtatlımmm saoll... 4-5 gun yoktum buralarda.. bu aksam döndüm.. sen napıyorsun nasılsın ???????
gecmişi tam okuyamadım kızlar ama anladıgım kadarıyla ıyı haberler var..
renewalcim tebrik ederim.hamileymişsin. gozunaydın canım. değerinde artıyormus gitgide. allah tamamına erdirsin...
hly yavrum yumurtan gelişmiş olgunluga erişmiş. maşallah.. bu ay hayırlı haberlerini alırız inş..
screamaway canımm hosgeldınn bayagıdır yoktun.. ozlettın.. nerelerdeydin ???
bu arada benım kırmızılar cok erken geldı. 17 agustos atar mısın beniii :?????
ayyy canım Allah kavuştursunherkeseeeee selammmmmmm :)
hoşgeldin canımmmyeni umutlarla beklemedeyizz nasıl olsun sen nasılsın canım nasıl geçti ?
ayyy kimsecikler yok. ben sahura kadar bekleyenlerdenim.. topice gozkulak olayım bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?