2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
menbeta MIREMIST hly7+

nabersiniz kızlarr??????

Sagol canim Insaallah seninde en yakin zamanda hamis haberini duyariz. Rabbim Hayirli zamanda nasip edecek sana eminim

azracımmmmmmmmm canım snde hoşgeldinnn :) ayy biliyor musun ben sana ne zamandırrrrrrr bişi söleyecemm ama hep unutuyorum...benim son gittiğim doktor bana rahim içi sıvımın az olduğunu o yüzden spermlerin taşınmasını zor olduğunu söledi..bnde preseed i söledim oda bana kullan dedi... :) yaşla falan alakası yok onun dedi..tamamen doğal değildir ama az da olsa kimyevi madde vardır dedi..yani ben kullanıyorum onu bitmek üzre..ama son kullanma tarihi doldu artık kullanmıcam :) belki yenisinni alırım belkide benzer bişi :)) eeee sen nasılsın kullandınmı sen ?

arkadaşım niye öyle düşünüyosun kimse Allahın elinden zorla almıyo ki onun varmış ama veren ol diyen yüce ALLAH gerisi boş yani kendisi istemiyosa eminim dikkat etmiştir önünü salıp sonra aaa ben hamileyim mutsuzum demiyodur yani gönlümüzden geçen olmayanlara verse yüce mevla onun zaten varmış diyo ama yapacak bişe yok

canım seni pazaar günü burda görmek ne güzell :))) napıosun canım ?? iyi misin ne var ne yok?

herkeseeeee selammmmmmm :)
evet hayatım beni burda görmek şaşırtıcı olabilir ama artık alışın derim. eşimi bu sabah saat 08:00 de thy dan ugurladım
mısır kahireden katılacak gemiye. ondan ayrıldıktan sonra çok ağladım amaaaa
evimi temizledim kapattım heryerini, kayınvalidemlere geldim. ramazanda burdayım. öle oturuyorum bi bakim dedim.

sen nasılsın güzelimmmmm moralin harika gibi görünüyor.

Son düzenleme:

çok pardon ama acaba bana hakmı verdiniz yoksa sitemmi ettiniz anlamadım kusura bakmayın yani ama dediğinizi anlamadım gerçekten:26::26:

a.s canım :)) ayy canım benim demek uğurladın kocanı..Allah sağsalim hayırlısııyla kavuştursun inşallahhhhhh :)) ramazandan sonra evinemi geçicen..zormudur kaynanan inşallah ramazanıın iyi geçer canım... bnde iiyim çok şükür..çalışmalara tam gaz devam ediyoruz ihiihihihihihi :))) artık gerisi Allah ın hikmeti inşallah olur :)

canım çalışıyorum ya öle sorun yapmıyorum. o kadar da kötü değil allahtan görümcem iyidir.
Allahım inşallah tutar da yüzün komple güler tatlım yaaaa. yeni evinde ugur getirir inşallah.
şimdi yemek yicez yazarım sonra ben. öptüm hepinizi.
bizde çalıştık eşim gidene kadar öle şu gün bu gün demedik gün aşırı hatta her gün çalıştık amaaaaaa gelgelelim benim pek umudum yok gibi.
6 agustosu bekliyorum işte. Allahtan umut kesilmez. inşallah süpriz olurrrr

inş istediğiniz olur her kadına annellik yakışıoorr bizde düşündük bu ay ilk defa denedik olmadı ama acelemiz yok daha 1 yıllık evliyim

canim benim Allah kavustursun.. cani sagolsun da gider geri gelir Allahin izniyle..

hoşgeldin canımmm yeni umutlarla beklemedeyizz nasıl olsun sen nasılsın canım nasıl geçti ?

ayyy canım Allah kavuştursun inşallah bu ay eşine müjdeli haberler verirsin canım

hoşgeldin canımmm yeni umutlarla beklemedeyizz nasıl olsun sen nasılsın canım nasıl geçti ?

saol canımmm.. sende hosgeldın...

ramazana kadar deniz keyfi yapalım dedik.. benım kırmızılar vakitsiz geldi.. napalımm iyidi gene..

sen napıyorsun ??? calısmalara devam dimi??? bende b ayramdan sonra hsg cekilicem.. halen korkuyorummmm...

Allah ım isteyen herkese nasip etsinn.. cabalarımızı boss cıkarmasınnn....

ayyy kimsecikler yok. ben sahura kadar bekleyenlerdenim.. topice gozkulak olayım bari...

Allah ım bu mübarek ayda bu güzel ayda tüm dualarıımızı kabul eylesin inşallahh...benim gibi arkadaşlarlarımı hamile kalmayı nasip eylesin ve hamile arkadaşlarımızla bizlere sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....

Mübarek RAMAZAN Ayımız hepimize hayırlı uğurlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…