2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm bnm Allah kavustursun kocisini yolcu etmissin insallah bebisin ve kizinla birlikte beklersiniz donusunu :)

allah kavustursun canımmm................

canim benim Allah kavustursun.. cani sagolsun da gider geri gelir Allahin izniyle..

ayyy canım Allah kavuştursun inşallah bu ay eşine müjdeli haberler verirsin canım

hepinize çokkkkkk teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.

günaydın tatlımmmmmmm
kızzzzz uykun yokmu hem geç yatmışsın...

aha da gitmiş. e uykusu gelmiştir. :)))

yok anam burdayım gitmedim :)

uykum vardı ama uyanınca ben bidaha uyuyamam....kocamın bugün yeni işinde ilk günüüüüüüüüüü onu yolcu ettimm...öyle takılıyorummm sizi bekliyorum fikir almak içinnnnnn :))

ya kocama çiçek göndercem ama hangi çiçeği nasıl bi çiçek göndersem bilmiyırumm öneriiiiiiiiii :))

eşinin yeni işi hayırlı ugurlu olsun tatlım. zamanın çiçeklerinden gönderebilirsin bunu da en iyi çiçekçi bilir. bi de sonuçta çiçek erkeğe gideceği için daha iyi anlayabilirler gibime geldi.

kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günü ilk bebeğimdi

Hoşbulduk canımm ... Bende hiç istemiyordum ama benimde geldi kırmızılar bu arada benim regl döngüm uzadı yaa doktora sordum stresten dedi artık 30 günde falan geliyolar... ama çalışmalara devam tabiii Allahım bu mübarek ayda bizlere çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallah

Amin canımmm dün gece hepiniz için dua ettim namaz kıldım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar ben çıkıyorum feci uykum var yaa gece 1-2 saat anca uyumuşumdur nasıl çalışıcam bilmiyorum valla gözlerim açık uyuyorum resmen zaten h.sonundan baya yorgunum... Bir ara gelirim gene byy :79:

hepinize çokkkkkk teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.

canım gecmisi okuyamadim baya bi geride kalmisim alintilardan anladim eşin gitmis sanirim. Allah kavustursun canim benimmmm

canlarımmm nasılsınızz?? nerelerdesiniz hala gelmediniz ??

ben burdayimmmmm hulyacim catlatma igneni oldunmu calismalar bittimi

kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günü ilk bebeğimdi

Canım geçmiş olsunn allah birdaha yasatmasin boyle acilar insallahhh

Canim regl dongulerinin uzamasini hep bebis yakin rahim kendini bebise hazirliyor diyorlar hatta bunun ustune topicler acilmisti bi ara burda insalah senin uzamalarda boyle hayirli bi sebeptendir hic uzme kendini agustosa insallah gelcek bebisin

sağol canım amin öyle diliyorum inş. bidaha yaşatmaz Allah ne bana ne isteyen herkese
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Buda bugunki tablomuz
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]

[/FONT]

Tatlicadicim atesin süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gidiyo hep boyle devam eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

herkese günaydınlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum. bu ayın tüm güzellikleri hepimizin üzerine olsun. bu hayırlı günler bebişlerini bekleyen herkese özellikle topic ahalisine bebekler getirsin inşallah amin.

azracımmmmmmmmmmmmmmm canımmm ben sana dün bi post yazdım ama cvp vermedin 2-3 sayfa geride olabilir...bi bakıver canım :) iğnemi oldummm çalışmaları da yaptıkkk...bakalımm gerisi Allah ın hikmetine kalmışş..inşallah bu mübarek zamandda nasip eyler Allah ım.. :)

günaydinlar kizlar nasilsiniz???????

ay ben artik erken kalkamiyorum yaa... uyku düzenim bozuldu of... aslinda alismam lazim haftaya ise baslicam erken kalkip ev islerini bitirmem lazim...

off yaa bende erken kalkıorum aama bugün geç kaldım işe ... hem 3.5ta sahura kalktım hem 6.5ta eşim giderken uyanıorum sora bi yrm 45 dk daa uyuyup bnm kalkıp işe gitmem lazım ben nasl bu kadar uyku düzensizken sabah o saatte işe gidicem yaaa bide üstüne zaten normalden fazla uyku halimde var

günaydın canım,
bu sene uyku probleri yaşıcaz gibime geliyor. özellikle çalışanlar için. Allah kolaylık versin hayatım.

saol cnm ewt banada öle gelio yaa napcas bilmiorum valla bide ben şuan oruç tutmadıım halde genede sahura kalkıorum bnmki kendi kalkıp hazırlasa ama hiç beni düşündüünü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…