- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.781
cnmm bnm Allah kavustursun kocisini yolcu etmissin insallah bebisin ve kizinla birlikte beklersiniz donusunu :)
allah kavustursun canımmm................
canim benim Allah kavustursun.. cani sagolsun da gider geri gelir Allahin izniyle..
ayyy canım Allah kavuştursuninşallah bu ay eşine müjdeli haberler verirsin canım
canlarımmm nasılsınızz?? nerelerdesiniz hala gelmediniz ??
günaydın tatlımmmmmmm
kızzzzz uykun yokmu hem geç yatmışsın...
aha da gitmiş. e uykusu gelmiştir. :)))
yok anam burdayım gitmedim :)
uykum vardı ama uyanınca ben bidaha uyuyamam....kocamın bugün yeni işinde ilk günüüüüüüüüüü onu yolcu ettimm...öyle takılıyorummm sizi bekliyorum fikir almak içinnnnnn :))
ya kocama çiçek göndercem ama hangi çiçeği nasıl bi çiçek göndersem bilmiyırumm öneriiiiiiiiii :))
kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günüilk bebeğimdi
Hoşbulduk canımm ... Bende hiç istemiyordum ama benimde geldi kırmızılar bu arada benim regl döngüm uzadı yaa doktora sordum stresten dedi artık 30 günde falan geliyolar... ama çalışmalara devam tabiii Allahım bu mübarek ayda bizlere çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallahsaol canımmm.. sende hosgeldın...
ramazana kadar deniz keyfi yapalım dedik.. benım kırmızılar vakitsiz geldi.. napalımm iyidi gene..
sen napıyorsun ??? calısmalara devam dimi??? bende b ayramdan sonra hsg cekilicem.. halen korkuyorummmm...
Allah ım isteyen herkese nasip etsinn.. cabalarımızı boss cıkarmasınnn....
Amin canımmm dün gece hepiniz için dua ettim namaz kıldım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahAllah ım bu mübarek ayda bu güzel ayda tüm dualarıımızı kabul eylesin inşallahh...benim gibi arkadaşlarlarımı hamile kalmayı nasip eylesin ve hamile arkadaşlarımızla bizlere sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....
Mübarek RAMAZAN Ayımız hepimize hayırlı uğurlu olsun...
canım çok geçmiş olsun. Allatan herşeyin hayırlısını iste güzelim, üzülme.
Allah bir daha yaşatmasın.
canım çok geçmiş olsun. Allatan herşeyin hayırlısını iste güzelim, üzülme.
Allah bir daha yaşatmasın.
hepinize çokkkkkk teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.
canlarımmm nasılsınızz?? nerelerdesiniz hala gelmediniz ??
kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günüilk bebeğimdi
Canim regl dongulerinin uzamasini hep bebis yakin rahim kendini bebise hazirliyor diyorlar hatta bunun ustune topicler acilmisti bi ara burda insalah senin uzamalarda boyle hayirli bi sebeptendir hic uzme kendini agustosa insallah gelcek bebisinHoşbulduk canımm ... Bende hiç istemiyordum ama benimde geldi kırmızılar bu arada benim regl döngüm uzadı yaa doktora sordum stresten dedi artık 30 günde falan geliyolar... ama çalışmalara devam tabiii Allahım bu mübarek ayda bizlere çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallah
Amin canımmm dün gece hepiniz için dua ettim namaz kıldım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağol canım amin öyle diliyorum inş. bidaha yaşatmaz Allah ne bana ne isteyen herkese
off yaa bende erken kalkıorum aama bugün geç kaldım işe ... hem 3.5ta sahura kalktım hem 6.5ta eşim giderken uyanıorum sora bi yrm 45 dk daa uyuyup bnm kalkıp işe gitmem lazım ben nasl bu kadar uyku düzensizken sabah o saatte işe gidicem yaaabide üstüne zaten normalden fazla uyku halimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?