- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.801
günaydinlar kizlar nasilsiniz???????
ay ben artik erken kalkamiyorum yaa... uyku düzenim bozuldu of... aslinda alismam lazim haftaya ise baslicam erken kalkip ev islerini bitirmem lazim...
off yaa bende erken kalkıorum aama bugün geç kaldım işe ... hem 3.5ta sahura kalktım hem 6.5ta eşim giderken uyanıorum sora bi yrm 45 dk daa uyuyup bnm kalkıp işe gitmem lazım ben nasl bu kadar uyku düzensizken sabah o saatte işe gidicem yaaabide üstüne zaten normalden fazla uyku halimde var
saol cnm ewt banada öle gelio yaa napcas bilmiorum vallabide ben şuan oruç tutmadıım halde genede sahura kalkıorum bnmki kendi kalkıp hazırlasa ama hiç beni düşündüünü yok
azracımmmmmmmmm canım snde hoşgeldinnn :) ayy biliyor musun ben sana ne zamandırrrrrrr bişi söleyecemm ama hep unutuyorum...benim son gittiğim doktor bana rahim içi sıvımın az olduğunu o yüzden spermlerin taşınmasını zor olduğunu söledi..bnde preseed i söledim oda bana kullan dedi... :) yaşla falan alakası yok onun dedi..tamamen doğal değildir ama az da olsa kimyevi madde vardır dedi..yani ben kullanıyorum onu bitmek üzre..ama son kullanma tarihi doldu artık kullanmıcam :) belki yenisinni alırım belkide benzer bişi :)) eeee sen nasılsın kullandınmı sen ?
günaydın regentoşum :) ben normalde erken kalkarım ama şimdi daha erken kalkıcam :)) ama sorun diil severim ben güne erken başlamayı :) kocam artık 7.30da yola çıkması lazım..o yüzden 7 de kalkcam :)) ama şimdilikk taşınınca bayram sonrası 8de kalkarız yine :)
canım erken kalkmak güzeldir aslında ama bi kaç kez uyuyup uyanmak zor ondan kötü oluyorsunuz...Allah yardımcvınız olsun çalışanların :)
ayyy canım benim Allah söyletsin inşallahcanım gecmisi okuyamadim baya bi geride kalmisim alintilardan anladim eşin gitmis sanirim. Allah kavustursun canim benimmmm
ben burdayimmmmmhulyacim catlatma igneni oldunmu calismalar bittimi
Canım geçmiş olsunnallah birdaha yasatmasin boyle acilar insallahhh
Canim regl dongulerinin uzamasini hep bebis yakin rahim kendini bebise hazirliyor diyorlar hatta bunun ustune topicler acilmisti bi ara burda insalah senin uzamalarda boyle hayirli bi sebeptendir hic uzme kendini agustosa insallah gelcek bebisin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Buda bugunki tablomuz
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]
Grafikler
tatlicadi1 grafik azra3434 grafik regen grafik sila38 grafik screamaway grafik pollyannaa grafik KuPPe grafik
[/FONT]
ay canım kıyamamsaol cnm ewt banada öle gelio yaa napcas bilmiorum vallabide ben şuan oruç tutmadıım halde genede sahura kalkıorum bnmki kendi kalkıp hazırlasa ama hiç beni düşündüünü yok
uykusuz kalıyosun bu seni olumsuz etkiliyor evet hele bide bu durumda haklısın güzelim de, o da haklı aslında olsun sevabtır sen yinede akşamdan hazır et sahura az bi işin olsun.
zaten Allah rızası için yapıom valla bide o bana kıyıyo ama ben ona kıyamıorum.. istese gece kalkar çayını demler yapar kahvaltısını ama işte nerdeeeee
regencikkkkkk,
naber nasılsın tatlım,şu zamanda iş hiçççççç çekilmiyo valla.
günaydın regentoşum :) ben normalde erken kalkarım ama şimdi daha erken kalkıcam :)) ama sorun diil severim ben güne erken başlamayı :) kocam artık 7.30da yola çıkması lazım..o yüzden 7 de kalkcam :)) ama şimdilikk taşınınca bayram sonrası 8de kalkarız yine :)
canım erken kalkmak güzeldir aslında ama bi kaç kez uyuyup uyanmak zor ondan kötü oluyorsunuz...Allah yardımcvınız olsun çalışanların :)
bu doktorlarin bi ayari yok heobur doktorun yasla alakali vs biseyler demisti bende biraktim, temmuzda doluyor son kullanma tarihi diye attim hatta çope:44: ayyyy ama aslinda herkes cok yararli diyordu niye attimki deli kafam olsun bu ay tutmazsa yenisini alirim saol tatlim benimlede paylastigin icin
benimki 6da kalkiyo bi hafta, sonraki hafta da daha gec. keske ben de kalksam da geri yatmasam ne güzel olurdu.. 7 bari olsaydi kalktigi saat :97::97::97::97::97:
sorma canımm ya ama bu doktorum iyi direk sölüyor açık açık...bnde düne kadar kullandım son kullanma tarihi doldu..bugün de attımbenim bu ay olmazsa yine alıcam..ne demek canım benimm ben bunu sana bayadır söleyecektim valla unuttum kusuruma bakma atmazdın erken söyleseydimm
canikomm 6 erken biraz evet ama 7 den sonrası güzel kocanı yolla yatma bi daha bnce boşver güne erken başlamak güzel..ben de geç yatarım çoğu zamann ama kocamı gönderdikten sonra şu 3 yılda belki 2 belkide 3 kere uyumuşumdur :))
ay bu arada kuru temizlemeye gittim geldim valla fena oldummmm yokuş falan çıktım
Hepinize hayirli ramazanlarr canim arkadaslarimm:) Bu mubarek ayda Allahim dualarimizi kabul etsinn bize saglikli hayirli bebisler nasip etsin insallahhh.... Ben bgn orucluyumm bakalim 1 gun deneyim kotu olursam daha tutmiycam ama suana kdr bi problem yok cok sukur :) gece ezan okunana kdr uyumadim bgn gec kalkiyim diye ama nerdeee hortladim sabahin 10.unda :)) esimde kiziyor tutma oruc diyoo ama sonra borclari tutamam yaa regl oldugum zmnlari bile tutamiyorumm koskoca 1 ayi nasil tutarim sonraaa
kizlar atesle ilgili final sorum; simdi adet gelecegi zaman ates dusuyor oylemi?? yaklasik kac gun once acaba??
canim yaaaaaaaaaaaaa. keske niyetlenmeseydin... buyudude bebisin ama surede cok uzun zaten guzelim dayaamazki yavrummm.... bakalim insallah bgunun iyi gecer..ama dayanamayip kotulenirsen kendine eziyet etmis olursun tatlim.. bozabilirsin....
evet sonradan kaza yapmak zor maalesef benimde 1ay var borc((( lohusaydim ((( ama yakalariz insallah kisin.........
kizlar atesle ilgili final sorum; simdi adet gelecegi zaman ates dusuyor oylemi?? yaklasik kac gun once acaba??
Merhaba tatlım, evet adet geleceği zaman ateş düşüyor.. genelde en fazla 2 gün önce düşüyormuş. benim gebelikten önce ilk tablomda 2 gün önce düştü. 2 - 1 veya olacağın gün düşebilir.
Tabi inşallah düşmez o ayrı..
Hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR.. TUĞÇEcim maşallah oruçmuşsun Allah kabul etsin. buralar felaket sıcak ben tutamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?