2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzum genel olarak bilmiyorum ama benim bir gün öncesinde düstü, ikinci gün daha da düstü ve geldiler...

sagolun kizlar anlamis oluyorum olayi boylece.... yok atesim dusmedide goguslerim agrimaya basladi hemmde erkenden anlasilan dongum normala donmeye kara verdi.... 44 gun olmasi lazimdi buna goree 14 bat .. simdi 31.gundeyim ve adet belirtileri basladiiiiiiii

hayirlisi yaaaa su mubarek gunlerde diliyorum Allahimdan napiyim.... hayirli zamanini bekliyor bebis zahirrrr

yani canim zamani var demekki ama sunu da biliyorsun ki adet belirtileri gibi de baslayabiliyor hamilelik.. benziyorlar birbirlerine.. bakalim insallah düsmez atesin yani bebis oldugu icin.. ben belirtilere inanmiyorum artik neyse benimki zaten olagan disi bi durum.. sen telas etme canim zaten Allah uzun ömürler versin bi yavrun var yani hamile kalabilecegini biliyorsun, seninki sadece zamanini bekliyor, hos simdi belki de icindedir bebegin bilmiyoruz henüz :97::97::97::97::97::97:

Canım geçmiş olsunn allah birdaha yasatmasin boyle acilar insallahhh

azra34 çok sağol canım inş. yaşamam bidaha ama nasıl tekrar cesaret edrim bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Allah razı olsun canım ... Keşke tutmasaydın ama bugün bi dene bakalım kötü olursan boz ama Allah kabul etsin inşallah

hemşerim belki hamilesin sen de Ay hadi inşallah yarabbimmmmmmm

zaten kendimizi dinlemekten başka yaptığımız bişey yok. belirtiler ayrı ayrı telden çalıyo. herkes bi farklı. boşver herşey olacağına varır.
senin içine doğdu ama gel gelelim benim hiç umudum yok bekliyorum.:97:

Allah razı olsun canım ... Keşke tutmasaydın ama bugün bi dene bakalım kötü olursan boz ama Allah kabul etsin inşallah

canim benim yaa... insallah valla cok istiyorumama nasip kismet iste... oruclu agzinla dualarin, dualarimiz kabul olsun insallah....

kardaiz canim... umut yok ama inancimiz var... Allah buyuk be tatlim olur insallah... az kaldi saniyorum seninde...

ne oldu canım çok mu sıcak ? bugün ben pek sıcak hissetmiyorum yaa kan şekerim çok düştü galiba klimayı zor açtım üşürüm belki diye ama iyi geldi uykum açıldı azda olsa

çok sıcakk başım dönüyorr bi yandan iş yapıyorumm çok halsiz düştüm

hayırdır canım neyin var !!!!

canikom ya acıkmadım ama susuzluk mahvetti ben gün içinde 2-3 sürahi su bitiririmm (

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız yaa :97:

taze fasulye yapcm pilav yapcam bide cacık :))

ben geldim şekerim :))

canım sen gelmişsin ben o saatte namazımı kılıyordum... hepimizlere dua ettim.. bizim burda sahur 3:14 te
iftarda 19:36 da

kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günü ilk bebeğimdi

canımmm cok uzuldumm.. Allah bidaha yasatmasınn..

tugcecimm orucluymussun guzelımm. cok sevındım senın adına.. Allah sana bir kolaylıgını verecektır eminimm.. o halinle tutuyorsunya maşallah sana.. cok darlatma kendını.. eğer dayanamayacak gibi olursan ac cicim..

deryacık yemege gidiyormussunuz ohh ne guzell....

benimkine diyimde benide gotursunnnn

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız yaa :97:

Ben anneme gıdıcem yemege :)

Suana kdr bısey olmadı cok sukur :) Saol cnm bnm
Canım geçmiş olsunn allah birdaha yasatmasin boyle acilar insallahhh

azra34 çok sağol canım inş. yaşamam bidaha ama nasıl tekrar cesaret edrim bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Cnm cok gecmıs olsun Allahım bı daha yasatmasın ınsallahhh....

canım sen gelmişsin ben o saatte namazımı kılıyordum... hepimizlere dua ettim.. bizim burda sahur 3:14 te
iftarda 19:36 da

ben geldiğimde sen vardın yazdım soonra gttin bizde de 04:06 dı..bnde namazımı kıldım duamı ettim sizler içinde sonra yattım ama doru dürüst uyuyamadım...her ramazanda olduğu gibi ben sahurdan sonra uyuyamıyorum

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
menbeta regen+ kardaiz81+ hly7+ sila38+ xtuqcex+ breshka+

ne kalabalıgızzzzzzzz

oh oh oh topice bak hele nasilda bereketlenmis
HAyirli Ramazanlar diliyorum hepinize. Bu Mübarek ayda tüm Hayirli Dualarimiz Kabul olsun Insaallah.
Silacim sana bi sorum olcak maglum ingilizcem biraz zayif oldugundan ben tablomu anlayamiyorum bunun türkcesi veya almancasi varmi nasil yapiliyor??
yardimci olurmusun canim

kız senın yazdıgın saat 3:32 idi sanırımmmm.. bi bakam pc acıktıya online gozukuyor olabilirdim, oylede olabilir

ya ben bu kadini döverim birgün...

telefonu gec acarim, neden gec actin diye sormadigi, demedigi kalmaz... erken acarim dir dir etmesin diye, bu sefer de telefonu k.cindan ayirmiyor musun daha calmadan aciyorsun der yaaaaaaaaaaa acim zaten esime yemek yaptim catliyorum, bir de bu kadin, hay Allahim yaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…