- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.821
kuzum genel olarak bilmiyorum ama benim bir gün öncesinde düstü, ikinci gün daha da düstü ve geldiler...
saol sılacımm bakalım 1 gun denıyımm dedım eger kötü geçerse tutmıycammm cok şükür bulantısı ve kusması olan ben suana kadar sorun cıkarmadım :) Insallah aksama kdr boyle gıder...Bende kışın tutarım dedımm ama kışın bende dogum yapmış olucammm aynen senın gıbı sutum olsun dıyee yemek zorunda olcamm
cnmm tam emın degılım ama sanırım regl den 2,3 gun once düşüyorr hayırdır düşüşemı geçtın yoksaa
Merhaba tatlım, evet adet geleceği zaman ateş düşüyor.. genelde en fazla 2 gün önce düşüyormuş. benim gebelikten önce ilk tablomda 2 gün önce düştü. 2 - 1 veya olacağın gün düşebilir.
Tabi inşallah düşmez o ayrı..
Hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR.. TUĞÇEcim maşallah oruçmuşsun Allah kabul etsin. buralar felaket sıcak ben tutamıyorum(
sagolun kizlar anlamis oluyorum olayi boylece.... yok atesim dusmedide goguslerim agrimaya basladi hemmde erkendenanlasilan dongum normala donmeye kara verdi.... 44 gun olmasi lazimdi buna goree 14 bat .. simdi 31.gundeyim ve adet belirtileri basladiiiiiiii
hayirlisi yaaaa su mubarek gunlerde diliyorum Allahimdan napiyim.... hayirli zamanini bekliyor bebis zahirrrr
Allah razı olsun canım ... Keşke tutmasaydın ama bugün bi dene bakalım kötü olursan boz amaHepinize hayirli ramazanlarr canim arkadaslarimm:) Bu mubarek ayda Allahim dualarimizi kabul etsinn bize saglikli hayirli bebisler nasip etsin insallahhh.... Ben bgn orucluyumm bakalim 1 gun deneyim kotu olursam daha tutmiycam ama suana kdr bi problem yok cok sukur :) gece ezan okunana kdr uyumadim bgn gec kalkiyim diye ama nerdeee hortladim sabahin 10.unda :)) esimde kiziyor tutma oruc diyoo ama sonra borclari tutamam yaa regl oldugum zmnlari bile tutamiyorumm koskoca 1 ayi nasil tutarim sonraaa
hemşerim belki hamilesin sen desagolun kizlar anlamis oluyorum olayi boylece.... yok atesim dusmedide goguslerim agrimaya basladi hemmde erkendenanlasilan dongum normala donmeye kara verdi.... 44 gun olmasi lazimdi buna goree 14 bat .. simdi 31.gundeyim ve adet belirtileri basladiiiiiiii
hayirlisi yaaaa su mubarek gunlerde diliyorum Allahimdan napiyim.... hayirli zamanini bekliyor bebis zahirrrr
canlariiimmm guzel bir ayin,guzel bir gununden herkese selamlar..............
ramazan-i serif hayirli olsin..saglik sihhat versin Rabbim.. dualarimiz dileklerimiz kabul olsun.... ortak dilegimiz bebeklerimiz bizleri bekletmeden gobuslerimize konsun insallah.......
kardaiz,guzelim Allahim hayirla kavustursun insallah... ve insallah beklenen haber gelirde azalir hasretin boylece bir nebze.......
calisan,calismak zorunda olan arkadaslarim... Allah yardimciniz olsun.. simdi kendimi daha sansli gibi hissettim biraz....
sagolun kizlar anlamis oluyorum olayi boylece.... yok atesim dusmedide goguslerim agrimaya basladi hemmde erkendenanlasilan dongum normala donmeye kara verdi.... 44 gun olmasi lazimdi buna goree 14 bat .. simdi 31.gundeyim ve adet belirtileri basladiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayılazcazmmmmmmmmmmmmmm(
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayılazcazmmmmmmmmmmmmmm(
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız yaa :97:
Allah razı olsun canım ... Keşke tutmasaydın ama bugün bi dene bakalım kötü olursan boz amaAllah kabul etsin inşallah
hemşerim belki hamilesin sen deAy hadi inşallah yarabbimmmmmmm
ben akşama yemek yapmıcam eşim yemeğe götürecek . bugün yırttım yemek yapmaktan
ne oldu canım çok mu sıcak ? bugün ben pek sıcak hissetmiyorum yaa kan şekerim çok düştü galiba klimayı zor açtım üşürüm belki diye ama iyi geldi uykum açıldı azda olsa
hayırdır canım neyin var !!!!
ben geldim şekerim :))
kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günüilk bebeğimdi
Allah razı olsun canım ... Keşke tutmasaydın ama bugün bi dene bakalım kötü olursan boz amaAllah kabul etsin inşallah
hemşerim belki hamilesin sen deAy hadi inşallah yarabbimmmmmmm
Canım geçmiş olsunnallah birdaha yasatmasin boyle acilar insallahhh
azra34 çok sağol canım inş. yaşamam bidaha ama nasıl tekrar cesaret edrim bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
canım sen gelmişsin ben o saatte namazımı kılıyordum... hepimizlere dua ettim.. bizim burda sahur 3:14 te
iftarda 19:36 da
ben geldiğimde sen vardın yazdım soonra gttinbizde de 04:06 dı..bnde namazımı kıldım duamı ettim sizler içinde sonra yattım ama doru dürüst uyuyamadım...her ramazanda olduğu gibi ben sahurdan sonra uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?