2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aradim iki tarafi da kimseler acmadi neyse ara ara tekrarlarim.. cook yogun calisiyorlar demekki tabi onlarca kadin hafta var

Merhabalar forumu dışarıdan takip ediyordum artık dahil olmak istedim :) anne olmaya yeni karar verdim inşallah olur ve ben de takvimde yerimi alabilirim.

hoşşgeldin...çok isabetli bir karar vermişsin :)) Allah gönlüne göre versin...ee hikayen nedir ?

İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi ki onclikle :) asık hikaye çevremde herkes hamile ya da dogum yaptı sanırım beni bu tetikliyor bi de ya olmazsa korkusu :/

İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi ki onclikle :) asık hikaye çevremde herkes hamile ya da dogum yaptı sanırım beni bu tetikliyor bi de ya olmazsa korkusu :/

aminnn cümlemize..hemen hemen aynıları yaşıyoruz bizde..hele sen yeni karar vermişsin mesela ben 1senedir uğraşıyorum ...doktora gittinmi hiç ?

ben geldim güzel haberlerim var salı günü doktora gittim ymurtam çatlamış kendiliğinden ve bizde o gün faaliyetteydik ay çok hevesliyim

Hosbulduk canim. 3 yıldır evliyim çalışıyorum bebek konusuna gelince bir kere denedik hemen olacak sandim :)) olmayınca forumlara saldırdım simdi de burdayim sizlerin var mı bebisleri

ben de öyle saniyordum 8. aya girdik :97::97::97: ilk cocuk denemen mi yoksa var mi cocugun???

inşallah canım inşallah görmezsin...
,bu arada nihanca nerelerde, merak ettim :26:

ayyy inşallah canımm benimm inşalalhh hamilesindirrrrrrrrrrr...hadi bize müjde ver renewal cımdan beri haber alamadık inşallahhhhhhhh senden alırız :)

Hadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz :)

sağolun kızlar inşallah hayırlı bir haber veririm sizlere. bu arada GTO hoşgeldin aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…