- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.201
yaaa benim çok uykum vaaar deli olcam yaa :84::84::84: ne acıkıyorum ne susuyorum bir tek uyku problemim var aşırı derecede halsizim
aynen canım hem çok uykum var hemde midem acayip yanıyo.. bi tuhafım yaaaa
Merhabalar forumu dışarıdan takip ediyordum artık dahil olmak istedim :) anne olmaya yeni karar verdim inşallah olur ve ben de takvimde yerimi alabilirim.
Merhabalar forumu dışarıdan takip ediyordum artık dahil olmak istedim :) anne olmaya yeni karar verdim inşallah olur ve ben de takvimde yerimi alabilirim.
hosgeldin canim buyur gel... kendinden bahsetsene biraz
hoşşgeldin...çok isabetli bir karar vermişsin :)) Allah gönlüne göre versin...ee hikayen nedir ?
İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabi ki onclikle :) asık hikaye çevremde herkes hamile ya da dogum yaptı sanırım beni bu tetikliyor bi de ya olmazsa korkusu :/
kızlar bu gün benim adet olmam lazım. ama henüz kırmızıları görmedim. inşallah görmem
kızlar bu gün benim adet olmam lazım. ama henüz kırmızıları görmedim. inşallah görmem
Hosbulduk canim. 3 yıldır evliyim çalışıyorum bebek konusuna gelince bir kere denedik hemen olacak sandim :)) olmayınca forumlara saldırdım simdi de burdayim sizlerin var mı bebisleri
ben de öyle saniyordum8. aya girdik :97::97::97: ilk cocuk denemen mi yoksa var mi cocugun???
inşallah canım inşallah görmezsin...
,bu arada nihanca nerelerde, merak ettim :26:
ayyy inşallah canımm benimm inşalalhh hamilesindirrrrrrrrrrr...hadi bize müjde ver renewal cımdan beri haber alamadık inşallahhhhhhhh senden alırız :)
Hadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?