- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.241
gozum aydin kizlar........ geldi benim kirmizi canavarlar..... neyse sabah geldi sucunu hafifletti biraz... e haliyle asabim bozuk tabi biraz ama napalim kismet isteeeeeeeeee........
bi de tam dongume dondum... normal zamanda geldi insallah bir isarettir ve bu ay son olsun lutfennnn...
mais je veux
kizlar bi türlü cikamadim evden
ama sonunda dr'a ulastim.. hormon testinde hic bir sey cikmadiiiiiiiii.......... her sey normal dedi kadin.. yarin sabah tekrar aricam bakalim dr ne dicek.. randevu mu yapcak ya da neyse..
diger dr'a ulasamadim ben de öyle cikar giderim derim aradim bi türlü acan olmadi diye.. biraz bekleriz ama olsun napalim..
neyse gidem ben bari.. haber vereyim sizlere dedim.. bir seyim yokmus..
silacim ikizim kankitom sen sIkma canini.. ama önümüzdeki ay sIkI tut isi her gün hergün calisma yapve sakin beni bekleme gelsin yegenimiz.. Allahtan zamanin da geldi seninkiler.. di mi??
kuzum benimmmm alinma bitanem uzulurum vallahi.... regenin dedigi gibi bole bi konuda ciddiyet olmaz zaten balim.....ben cok alınganımdır bunu gercekten dıyorumm. ama saka yaptıgını anlayamadım acıkcası.. ozur dılencek bı durum yok ki.. bende sıktım canınızı. kusura bkmayın..
ıyı geceler kızlar..
tamam canim iste guzel bir haber daha...insallah dunki bahsettigin durumda cozulurve yavrun gelir saglicakla....kizlar bi türlü cikamadim evden
ama sonunda dr'a ulastim.. hormon testinde hic bir sey cikmadiiiiiiiii.......... her sey normal dedi kadin.. yarin sabah tekrar aricam bakalim dr ne dicek.. randevu mu yapcak ya da neyse..
diger dr'a ulasamadim ben de öyle cikar giderim derim aradim bi türlü acan olmadi diye.. biraz bekleriz ama olsun napalim..
neyse gidem ben bari.. haber vereyim sizlere dedim.. bir seyim yokmus..
silacim ikizim kankitom sen sIkma canini.. ama önümüzdeki ay sIkI tut isi her gün hergün calisma yapve sakin beni bekleme gelsin yegenimiz.. Allahtan zamanin da geldi seninkiler.. di mi??
hiççç sıkıntı yapma tatlım bak en azından normale dönmüş günlerin. inşallah son olur bu ay
canım harika haber bu. böle tedbirli gitmrk daha iyi oldu regencim.
hakkında hayırlısı olsun tatlım
canim yaa sagolasin.. evet bende teselliyi orda buldumzaten... hersey normal gozukuyor kac aydir kahverengiyle baslardi simdi normal... hayirlisi insallah....
bu arada davetlerimi alayim bari... kirmiziliyken davet etmek mantikli... aradan cikar hicdeilse....
esimde dun durmus her hafta cagiralim diyorrrr...sakami yapiyon sen ya dedim... tabiki yaparim ederim severim misafir agirlamayi falan ama 9.30 iftar yapiyoruz yaniiiii... neyse iste bu kaygiyi atayimda bari sonra full calisma insallah...
bide en buyuk kaygim kadir gecesinde hasta olmakti sukur temiz olacam ve ibadetlerimi yapacamAllahin izniyleeee......
gozum aydin kizlar........ geldi benim kirmizi canavarlar..... neyse sabah geldi sucunu hafifletti biraz... e haliyle asabim bozuk tabi biraz ama napalim kismet isteeeeeeeeee........
bi de tam dongume dondum... normal zamanda geldi insallah bir isarettir ve bu ay son olsun lutfennnn...
mais je veux
slmsss banada aranızda yervarmıııı(
slmsss banada aranızda yervarmıııı(
canimbenim yaa gitmek zorunda kalmistim..evet davetleri bu durumda aradan çıkarmak mantıklı.
sılacım yaaa bende bişey farkettim. her zamanki gibi değil adetim. bu ay daha az geldi.
bide ben doktora gidiyodum yaaa temizlenince yine gitsem mi acaba bak tutmadı napıcaz ne zaman geliyim diye :26::26::26:
oyle iste tugcecim geldilerbakalim simdi kapiya kadar da gelmisler kovamiyoruzdapoffff nıye geldıler yaaaaNeyse hayırlısı olsun cnm bnm en azından zamanında geldıler dedıgın gıbı.... Bu ayy hıc bı gunu kacırmıyosunn full tıme calısıyosunn :)
canimbenim yaa gitmek zorunda kalmistim..evet davetleri bu durumda aradan çıkarmak mantıklı.
sılacım yaaa bende bişey farkettim. her zamanki gibi değil adetim. bu ay daha az geldi.
bide ben doktora gidiyodum yaaa temizlenince yine gitsem mi acaba bak tutmadı napıcaz ne zaman geliyim diye :26::26::26:
oyle iste tugcecim geldilerbakalim simdi kapiya kadar da gelmisler kovamiyoruzdapoffff nıye geldıler yaaaaNeyse hayırlısı olsun cnm bnm en azından zamanında geldıler dedıgın gıbı.... Bu ayy hıc bı gunu kacırmıyosunn full tıme calısıyosunn :)
hiççç sıkıntı yapma tatlım bak en azından normale dönmüş günlerin. inşallah son olur bu ay
canım harika haber bu. böle tedbirli gitmrk daha iyi oldu regencim.
hakkında hayırlısı olsun tatlım
kuzum benimmmm alinma bitanem uzulurum vallahi.... regenin dedigi gibi bole bi konuda ciddiyet olmaz zaten balim.....
tamam canim iste guzel bir haber daha...insallah dunki bahsettigin durumda cozulurve yavrun gelir saglicakla....
benim icinde nediyelim anim insallah yani bastirmaya calisiyorum aslinda uzgunlugumu ama napalim degistiremeyecegimize gore bazi seyleri bekliyoruz hayirli zamani...insallah guzelim bayramda hamis olma ihtimalim hala var....
bende forum takipten bakıyodum bizim topik çıkıcakmı diye
gelen olmuş ama herkes geçmişte :))))
ooo hakkaten epeyce kalabalikmis yav ne güzel
he yawww iş yok canım sıkıldı burda topik kovalıyodum forumda
hadi geçmiş olsun canım. Allah herşeyin hayırlısını versin, bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?