- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.181
NASıl olsun şte yaa kociş için sahura kalkıorum ondan sora işyerinde geberiom uykumdanzaten şuan normalden fazla bi uyku halim var bide hep acıkıorum acıkıncada hemen midem bulanıo anında bişi yemem lazım yani böle devam edersem şimdien ayı olcam zaten kilolu hamile kaldım ... öle işte işyerindeyim her zamanki gibi eve gidip bran önce uyumayı hayal ediorum
Allahtan hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur senindegelecek son dakika haber
var sicak gelismeler
agizdan agiza dolasacak
kavusacaksiniz bu sefer......
ayyyyyyyyyyyyyy yaaaaa falim sakizimdan ne ciktiiii bukadar olur yaniiiii...................
Demekki herşeyin bi zamanı varmış bende bir yıl boşuna kahretmişin kendimi diye düşündüm nerden bilirdim ameliyatttan sonra tüpün birinin kapanacağını Allahın takdiri işte herşeyin hayırlısı iyi ki sende bu şekilde öğrenmiş oldun Allah korusun ya iş işten geçseydi çok şükür şimdi önleminizi alacaksınızevet kizlar.. hani dün anlatmistim, telefon caldi da benimki herif acmadi diye... arayan doktordu..
bugün tekrar aradi. konustum kendim.. Allahima binlerce kez sükür anliyorum gayet güzel.. doktor direk kendisi aradi.. anlatti bana durumu. söyleki, benden kan almislardi hastaliklara karsi vücudum halen korumada mi diye, hani kücükken gecirilen hastaliklar icin. dr'um dediki, vücudum kizamikciga karsi korunmuyormus ve bu da tehlikeliymis. hamile olup olmadigimi sordu dedim hayir.. esimid ürologa gidip gitmedigini sordu tabiki o da hayir. sordum ben de eger hamileysem su an ne olur diye, o zaman kötü dedi. benim tedaviye baslamam ve 3ay korunmam lazimmis, ki bebek risk altinda olmasin.. esimle gelsem nasil olur dedim o zaman daha iyi olur dedi.. randevu almadan gidebiliyormusum gelebildiginiz kadar erken gelin dedi, yarin benimki erken gelecek ben de gitmeden aricam ve bos oldugu saati ögrencem ve gidicez yarin insallah doktora..
bu arada bu arayan doktor hormon testi icin kan verdigim benden dünya para alan doktor degil.. hani demistim ya mektup geldi bu bi isaret mi diye, iste o doktor.. demekki gercekten hayatin sinyallerini algilamak lazim, görebilmek lazim.. yarin diger paragöz doktoru da aricam hormon testinin sonucuna ne diyecekler bakalim.. yazarim yine size..
bazen neden sorusunu sormamak da gerekyiormus.. aylardir üzülüyorum ama sebebi varmis demekki.. belki de daha fazlasi cikacak altindan, bilemeyiz.. Allah'tan hayirlisini dilemek en güzeli.. Allahim hayirlisini versin..
Allah bağışlasın canım kucağına almayı da nasip etsin inşallahselam kızlar yaşadığınız sorunları yaşamış bir hamile olarak darısı başınıza diyorum, inşallah allah hepinize kısmet eder, ben de hamile kaldığım ilişkide 1-2 saat yataktan kalkmamıştım ve sağ tarafıma doğru yatmıştım sağ tarafa yatarsan erkek, sola yatarsan kız olurmuş diye okumuştm bi topikte, bende tuttu, darısı szlere inşallah
tatlım bence yarın senin çokk sevineceğin bir olay olacak..içime öyle doğuyor..lütfen isteksiz gitme, mutlu huzurlu bir şekilde gitt..kayınvalideni de çk kafana takmamaya çalış tamam mı..iyi geceler..iyi uykular..
ben cok alınganımdır bunu gercekten dıyorumm. ama saka yaptıgını anlayamadım acıkcası.. ozur dılencek bı durum yok ki.. bende sıktım canınızı. kusura bkmayın..
ıyı geceler kızlar..
regen hoşgeldin canım,
akşamki yazılarını okudum. tatlım takma kafana tedbirli olmakta yarar var önceden belli olması daha iyi oldu belki.
bak bende burdayım hatta 2012 ye kaldım((.
naptın bitti mi işin kaayınvalideyle.
hımmm bitmişşşş :)
Allahtan hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur seninde
Demekki herşeyin bi zamanı varmış bende bir yıl boşuna kahretmişin kendimi diye düşündüm nerden bilirdim ameliyatttan sonra tüpün birinin kapanacağını Allahın takdiri işte herşeyin hayırlısı iyi ki sende bu şekilde öğrenmiş oldun Allah korusun ya iş işten geçseydi çok şükür şimdi önleminizi alacaksınızsonrada hayırlısıyla meleğini alacaksın kucağına
Allah bağışlasın canım kucağına almayı da nasip etsin inşallahbu ay bende işi sıkı tutuyorum kesinlikle kalkmıyorum hmmm :97: sola mı yatsam acep önce kız olsa Amaan Allahım versinde hayırlı sağlıklı kız yada erkek hiç farketmez
günaydın canikolarımmmmmmmmmmmmmmm :))[/QU
günaydın hayatımmm
neşeli günaydınlar senden geliyo ben sakinim bu ara...
günaydın canikolarımmmmmmmmmmmmmmm :))
bitti yavrum sükür.. kadin kendini kaf daginin tepesinde görüyor.. hem isini gördüyor hem de gözüne baka baka, kimse benim kadar iyi yapamaz bu isleri diyor :95::95::95::95::95: ama Allah var simdi, tesekkür etti, Allah razi olsun dedi, dedi yaniöncekilerini saymazsak bu da güzel bir sey.. neye kiziyorum biliyor musun kaynim evde yatiyor laf gelince diyorum sen ona calisiyorsun birak bak nasil is buluyor diye de hiiiiiic tinlamiyor.. koca delikanli yatiyor, bu kadin sakat kolla calisiyor.. Allah büyük ne diyim... bana ne...
ee kuzum benim de kaldi 2012ye.. yani kasim bitene kadar korunmam lazim bu durumda.. e aralikta da gecer öyle arada... ben yine böyle aylarca ugrasirsam isim var..2012nin yazina anca iste..yani bu da demek oluyor ki bir sene...
bir sene derkennnnnn 2012 yılına geçişten bahsettin demi canımmm benimmmm
yoksa normalde bi sene çok yaaaa beklemeyelim o kadar, amannnnn kısmet işte...
karamsarlaştım yineeeeeeeeee:95::95::95:
Hayırlısı sağlıksı olsun benim olsunda canım erkek yada kız hiç farketmez sonuçta ilk çocuğum olacak ... Cinsiyet belirlemek için hiç bişey istemiyorum gerçekten yeterki tutsun hamile kalayım tek istediğim o bu ay sıkı çalışıcam Allahım inşallah verir yoksa benimki taktı kafayı tüp bebeğe inşallah kendiliğinden gelir meleğimbitti yavrum sükür.. kadin kendini kaf daginin tepesinde görüyor.. hem isini gördüyor hem de gözüne baka baka, kimse benim kadar iyi yapamaz bu isleri diyor :95::95::95::95::95: ama Allah var simdi, tesekkür etti, Allah razi olsun dedi, dedi yaniöncekilerini saymazsak bu da güzel bir sey.. neye kiziyorum biliyor musun kaynim evde yatiyor laf gelince diyorum sen ona calisiyorsun birak bak nasil is buluyor diye de hiiiiiic tinlamiyor.. koca delikanli yatiyor, bu kadin sakat kolla calisiyor.. Allah büyük ne diyim... bana ne...
ee kuzum benim de kaldi 2012ye.. yani kasim bitene kadar korunmam lazim bu durumda.. e aralikta da gecer öyle arada... ben yine böyle aylarca ugrasirsam isim var..2012nin yazina anca iste..yani bu da demek oluyor ki bir sene...
yok kuzum yaa... sen sola yat yumurta sagdan geliyorsa napcan??? yani orasini Allah bilir.. birbiriyle celisenleri de var.. yani biraz özel oluyor acikca söylemeyim, bi abla bana bir sey anlatti, ki onun da annesi kendi gelinlerine demis ogullari olmus öyle.. o ablaya dememis onun da 3 kizi var mesela annesine kiziyordu bana da deseydi biri oglan olurdu diye.. ama internette de tam tersini okudum.. sen Allahtan iste.. bak bi bayan söyle yazmis; bu takvimlerin hepsinde kiz gösteriyormus.. cin, rus vs vs.. bunlar kendilerini iyice hazirlamislar kiz olcak diye.. dr da demiski erkek, epeyce sasirmislar, dr'a sormuslar takvimleri o da kizmis, hepsi yalan onlari bilimsel bi tarafi yok demis.. yani Allah bilir...
ama bence senin oglun olcakay ben herkese, kendime ister gibi, oglan istiyorum.. silacim haric
bir sene derkennnnnn 2012 yılına geçişten bahsettin demi canımmm benimmmm
yoksa normalde bi sene çok yaaaa beklemeyelim o kadar, amannnnn kısmet işte...
karamsarlaştım yineeeeeeeeee:95::95::95:
günaydın canikolarımmmmmmmmmmmmmmm :))[/QU
günaydın hayatımmm
neşeli günaydınlar senden geliyo ben sakinim bu ara...
ayy canımmm ben sizi her daim neşelendiririmm merak etmeyin sizzz....benimde aslında pek halim yok ama nyse :))
ayy oruç beni biraz zorluyor valla..ama dayanıyorum yinede şükürr :)
regentoşumm postlarını okudumm canım Allah herşeyyin hayırlısı nasip etsin dediik demekki hayırlısı böyleymiş canım benim..inşallah tedavinden hemen sonra oğluşun gelir göbüşüne...kocacıınla da güzel güzel vakitler geçirirsinz inşallahhhhhh :))
günaydin fistikiiiimmmm.... nasilsinnn????
Hayırlısı sağlıksı olsun benim olsunda canım erkek yada kız hiç farketmez sonuçta ilk çocuğum olacak ... Cinsiyet belirlemek için hiç bişey istemiyorum gerçekten yeterki tutsun hamile kalayım tek istediğim o bu ay sıkı çalışıcam Allahım inşallah verir yoksa benimki taktı kafayı tüp bebeğe inşallah kendiliğinden gelir meleğimdün akşam ikimizde adaklarımızı sayıyoruz bir sürü adak adamışız yaa Allahım versinde hepsini yerine getiricem inşallah
ayy canımmm ben sizi her daim neşelendiririmm merak etmeyin sizzz....benimde aslında pek halim yok ama nyse :))
regentoşumm postlarını okudumm canım Allah herşeyyin hayırlısı nasip etsin dediik demekki hayırlısı böyleymiş canım benim..inşallah tedavinden hemen sonra oğluşun gelir göbüşüne...kocacıınla da güzel güzel vakitler geçirirsinz inşallahhhhhh :))
iyiyim canım çok şükür sende iyisin maşalalhhh :)) oruç bni az biraz zorluyor onun haricinde bişiim yok şükürr :)
yoooooo canim benim sen bekleme bir sene... ben kendi adima söyledim onuu... yani aylardir deniyorum olmuyor zaten.. bunu da göz önünde bulunsurursak: yilbasina kadar koruncam sonra da yine böyle aylarca denersemmm ooooooo isim cok benim :97::97::97::97::97::97: o da ediyor bir sene...
sen karamsar olmaa... ya da simdi ol, kocisin geri geldiginde olma, cünkü o zaman bol nese ve morale ihtiyacin olacak... anladin sen onu
Kurban olduğum mevlam veriyo dayanma gücü. kolay geçiyo sanki bana öle geldi. kırmızılar olsada sahura kalkıyorum ve gün boyu hiç bişey yemiyorum.
sahura kalkmasn olmaz kaynanadayım, işyerinde herkes oruçlu bişey yapamıyosun.
gün içinde yorma kendini fazla, otur dinlen...
iyiyim canım çok şükür sende iyisin maşalalhhh :)) oruç bni az biraz zorluyor onun haricinde bişiim yok şükürr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?