2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

NASıl olsun şte yaa kociş için sahura kalkıorum ondan sora işyerinde geberiom uykumdan zaten şuan normalden fazla bi uyku halim var bide hep acıkıorum acıkıncada hemen midem bulanıo anında bişi yemem lazım yani böle devam edersem şimdien ayı olcam zaten kilolu hamile kaldım ... öle işte işyerindeyim her zamanki gibi eve gidip bran önce uyumayı hayal ediorum

aslında hamileliğin ilk ayların da genelde kilo kaybı olur 2-3 kg kadar. o kadar da sorun yapma kiloyu bence.
rahatsız olmazsan şimdi kaç kilosun.

hepücügünüze günaydiiinnnnn ben gittim akilli uslu kaynanayla calistim geldim.. sabah altidan beri ayaktayim geberiyorum, aciktim demek bile istemiyorum, cünkü korkuyoruuummmm :18::18::18::18::18::18:

gecmise göz atayim bi....

regen hoşgeldin canım,
akşamki yazılarını okudum. tatlım takma kafana tedbirli olmakta yarar var önceden belli olması daha iyi oldu belki.
bak bende burdayım hatta 2012 ye kaldım ((.
naptın bitti mi işin kaayınvalideyle.
hımmm bitmişşşş :)

Son düzenleme:
gelecek son dakika haber
var sicak gelismeler
agizdan agiza dolasacak
kavusacaksiniz bu sefer......

ayyyyyyyyyyyyyy yaaaaa falim sakizimdan ne ciktiiii bukadar olur yaniiiii...................
Allahtan hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur seninde

Demekki herşeyin bi zamanı varmış bende bir yıl boşuna kahretmişin kendimi diye düşündüm nerden bilirdim ameliyatttan sonra tüpün birinin kapanacağını Allahın takdiri işte herşeyin hayırlısı iyi ki sende bu şekilde öğrenmiş oldun Allah korusun ya iş işten geçseydi çok şükür şimdi önleminizi alacaksınız sonrada hayırlısıyla meleğini alacaksın kucağına
Allah bağışlasın canım kucağına almayı da nasip etsin inşallah bu ay bende işi sıkı tutuyorum kesinlikle kalkmıyorum hmmm :97: sola mı yatsam acep önce kız olsa Amaan Allahım versinde hayırlı sağlıklı kız yada erkek hiç farketmez

yok canim hic isteksiz degilim.. belki de böyle daha iyi olur... tek sinir oldugum ekimden sonra benim kanim tazeleniyor, o zamanda rus takvimi kizi gösteriyor ay iste can sIkIntIsIndan nelerle ugrasiyorum degil mi yaa??? ise baslayinca iyi olcak benim icin de.. hem bu demek oluyor ki en az 4 ay daha caliscam ve bu süre zarfinda türkiye icin tatil parasi biriktirebilecegim aksam da demistim hafif spora baslarim vücudumu güclendiririm, gercekten önemliymis kizlar hemsire söyledi.. yani böyle olmasinin aslinda iyi olacagina ben de inanmiyor degilim hani.. diyetim de gayet basarili gidiyor daha ne isterim ki??? degil mi canim benim???

ben cok alınganımdır bunu gercekten dıyorumm. ama saka yaptıgını anlayamadım acıkcası.. ozur dılencek bı durum yok ki.. bende sıktım canınızı. kusura bkmayın..

ıyı geceler kızlar..

canim benim sen üzülme de benim canim felan sIkIlmadi... ben de gercekten alinganimdir anliyorum seni ama gercekten saka yaptim, öyle bi laf ciddisine zaten söylenmez.. Allah bilir orasini..

bitti yavrum sükür.. kadin kendini kaf daginin tepesinde görüyor.. hem isini gördüyor hem de gözüne baka baka, kimse benim kadar iyi yapamaz bu isleri diyor :95::95::95::95::95: ama Allah var simdi, tesekkür etti, Allah razi olsun dedi, dedi yani öncekilerini saymazsak bu da güzel bir sey.. neye kiziyorum biliyor musun kaynim evde yatiyor laf gelince diyorum sen ona calisiyorsun birak bak nasil is buluyor diye de hiiiiiic tinlamiyor.. koca delikanli yatiyor, bu kadin sakat kolla calisiyor.. Allah büyük ne diyim... bana ne...

ee kuzum benim de kaldi 2012ye.. yani kasim bitene kadar korunmam lazim bu durumda.. e aralikta da gecer öyle arada... ben yine böyle aylarca ugrasirsam isim var.. 2012nin yazina anca iste..yani bu da demek oluyor ki bir sene...

yok kuzum yaa... sen sola yat yumurta sagdan geliyorsa napcan??? yani orasini Allah bilir.. birbiriyle celisenleri de var.. yani biraz özel oluyor acikca söylemeyim, bi abla bana bir sey anlatti, ki onun da annesi kendi gelinlerine demis ogullari olmus öyle.. o ablaya dememis onun da 3 kizi var mesela annesine kiziyordu bana da deseydi biri oglan olurdu diye.. ama internette de tam tersini okudum.. sen Allahtan iste.. bak bi bayan söyle yazmis; bu takvimlerin hepsinde kiz gösteriyormus.. cin, rus vs vs.. bunlar kendilerini iyice hazirlamislar kiz olcak diye.. dr da demiski erkek, epeyce sasirmislar, dr'a sormuslar takvimleri o da kizmis, hepsi yalan onlari bilimsel bi tarafi yok demis.. yani Allah bilir...

ama bence senin oglun olcak ay ben herkese, kendime ister gibi, oglan istiyorum.. silacim haric

Hayırlısı sağlıksı olsun benim olsunda canım erkek yada kız hiç farketmez sonuçta ilk çocuğum olacak ... Cinsiyet belirlemek için hiç bişey istemiyorum gerçekten yeterki tutsun hamile kalayım tek istediğim o bu ay sıkı çalışıcam Allahım inşallah verir yoksa benimki taktı kafayı tüp bebeğe inşallah kendiliğinden gelir meleğim dün akşam ikimizde adaklarımızı sayıyoruz bir sürü adak adamışız yaa Allahım versinde hepsini yerine getiricem inşallah

bir sene derkennnnnn 2012 yılına geçişten bahsettin demi canımmm benimmmm
yoksa normalde bi sene çok yaaaa beklemeyelim o kadar, amannnnn kısmet işte...
karamsarlaştım yineeeeeeeeee:95::95::95:

yoooooo canim benim sen bekleme bir sene... ben kendi adima söyledim onuu... yani aylardir deniyorum olmuyor zaten.. bunu da göz önünde bulunsurursak: yilbasina kadar koruncam sonra da yine böyle aylarca denersemmm ooooooo isim cok benim :97::97::97::97::97::97: o da ediyor bir sene...

sen karamsar olmaa... ya da simdi ol, kocisin geri geldiginde olma, cünkü o zaman bol nese ve morale ihtiyacin olacak... anladin sen onu

ayy evet benim de var adagim... aklimda.. Allah saglikli bebek verir insallah, tr'ye geldigimde kurban kescem burda kesmem ki.. burda et ucuz herkesin de az cok alacak gücü var.. hic yemiyoruz diyen yalan söyler.. yani tr'de daha makbul bence.. gelicem insallah bebisimle, Allah saglikli hayirli bi evlat versin de, kaynanam kirsehirli, onun köyü Hacibektas'a yakin. hem gideriz orda kaliriz hem de kurbanimizi keser geliriz insallah... Allah biliyor icimden gecenleri :97::97::97::97::97:

sana da Allahim hayirlisiyla saglicakla bebegini verir insallah.. gercekten dr kontrollerini aksatma.. kimse aksatmasin.. bakin benim aklima nerden gelirdi böyle bir sey cikacagi... sen de takip et.. tüpe felan gerek kalmaz insallah...

durun ben bir de hormon testi yaptirdigim dr'u arayim sonuc neymis.. birazdan dönerim ben..

iyiyim canım çok şükür sende iyisin maşalalhhh :)) oruç bni az biraz zorluyor onun haricinde bişiim yok şükürr :)

insallah canim benim insallah... senin de herkesin de... ben artik sogan da yapmicam ooohhh gerek yok simdilik son ay yaparim sonra da incir oh oh o zamana kadar her sey daha da netlesir..

dur kiz dr'u aricaktim ben, bi kopabilsem burdan

hakkımızda hayırlısı olsun güzelim. hem sen niye öle peşin hükümlü konuşuyon belki yılbaşı hedayesi olur bebeğin.
hadi hayırlı haberle gel bakalım inşallah. :)))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…